میرنیوز
به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال رئال مادرید دومین شکست خود در اردوی پیشفصلش در آمریکا را با نتیجه 3 بر یک مقابل یوونتوس متحمل شد. این آخرین بازی تدارکاتی رئالیها پیش از شروع فصل جدید بود و در حالی در کارنامه آنها به ثبت رسید که پیش از این نیز مقابل رقیب دیرینهشان بارسلونا 3 بر صفر تن به شکست داده بود.
کارلو آنچلوتی سرمربی کهکشانیها که مردانش روز 21 مرداد اولین بازی خود در فصل جدید لالیگا را مقابل اتلتیک بیلبائو انجام خواهند داد، به خبرنگاران گفت: ما به این میزان از ضعف تدافعی عادت نداریم. قبول دارم که از نظر دفاعی تیم ما باید بهتر شود. تعداد گلهایی که میخوریم زیاد است. این، نتیجه از بین رفتن تعادل در میان خطوط تیم است که باید رفع شود. با این حال به نظر من این یک مشکل آسان است و با کمی تقویت خط دفاعی همه چیز حل میشود. از نظر هجومی من نگران نیستم، اما از نظر تدافعی لازم است کمی بیشتر کار کنیم.
کارلتو درباره عملکرد دو بازیکن تیمش فران گارسیا و مندی اظهار داشت: آنها پرانرژی هستند. در یکسری از موارد باید پیشرفت کنند، اما در زمینه کارگروهی مشکلی ندارند. زمانی که تیم حریف فشار سنگینی وارد میکرد، طبیعی است که به مشکل برخورد کنیم.
تنها گل رئالیها را وینیسیوس جونیور در موقعیتی تک به تک به ثمر رساند. سرمربی ایتالیایی کهکشانیها درباره وضعیت ستاره برزیلی تیمش عنوان کرد: او نشان داد که هنوز به تواناییهای خودش ایمان دارد و همیشه رو به پیشرفت است.
موضوع بعدی که آنچلوتی دربارهاش صحبت کرد، مصدومیت آردا گولر بازیکن ترکیهای جدید رئال مادرید بود. او گفت: مشکلش خیلی حاد نیست. باشگاه در حال ارزیابی است تا ببیند آیا لازم است او تحت عمل جراحی قرار بگیرد یا نه. من فکر نمیکنم که گولر بیش از یک ماه از میادین دور باشد.
آنچلوتی در انتها درباره بازنشسته شدن هموطنش جانلوئیجی بوفون در 45 سالگی صحبت کرد و گفت: من او را زمانی که 17 سالش بود شناختم و همان موقع فهمیدم که فرازمینی است، درست مثل همان چیزی که الان از آردا گولر میبینم.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
فرنگیکاران ایران در بلغارستان قهرمان شدند
پایان کار ۷ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پایان کار ١٣ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پیولی: بازی با پرسپولیس برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است
النجار: تیم های ایرانی قدرتمند هستند و بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم
فرزانه فصیحی مصدوم شد
قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت کافا
رفیعی: از لحاظ ذهنی آماده رویارویی با النصر هستیم
جدول ردهبندی تیمها در لیگ برتر والیبال
فرار «فن پرسی» از شکست با گلزنی علیرضا جهانبخش
لیگ برتر والیبال؛ دبل پیروزی ارومیه مقابل چادرملو
کارتال: فوتبال رو به جلو و هجومی را دوست دارم و بازیکنان هم راضی هستند
تیم ملی جودو مردان ایران قهرمان مسابقات کاپ آزاد آفریقا شد
اسامی نهایی نامزدهای هیئت فوتبال استان تهران اعلام شد
لیگ برتر والیبال؛ طبیعت امیدی برای نصف جهان نگذاشت
طعنه فلیک به بلینگهام؛ انرژی خودت را صرف اعتراض نکن!
کاروان النصر بدون رونالدو به تهران رسید
درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران برای جلوگیری از محرومیت آسیایی
پیروزی شهداب و فولاد سیرجان و ناامیدی سایپا در لیگ برتر والیبال
امیدواری پاس گرگان با شکست پیکان برای کسب سهمیه پلی آف والیبال
عکس رسمی استقلالی ها پیش از دیدار با الریان بدون سرمربی موقت!
پیروزی محمدنژاد و مصباحی در تورنمنت بوکس روسیه
عبدی: اواخر بازی با یمن را مدیریت کردیم
رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان استعفا کرد
رنگرز: ایران مشتاق کشتی است و آینده روشنی خواهد داشت
شکست نوجوانان فوتبال ایران در اولین گام مقابل حریف اروپایی
کاپیتان تیم فوتبال جوانان ایران: همیشه برد می خواهیم
رئیس فدراسیون تیراندازی: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم
پرسپولیس فاتح دربی امیدهای تهران
نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان؛ نفت مغلوب آکادمی سحر شد