میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فدراسیون نجات غریق و غواصی، معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه نام فدراسیون نجات غریق و غواصی وارد فهرست تقدیر از مدال آوران شده است، در مورد «طرح ملی بانو توانا» گفت که مصوبه این طرح از شورای عالی ورزش اخذ خواهد شد و اعتبار لازم برای اجرای آن هم جذب می شود.
در جریان نشست هم اندیشی روسای هیات های استانی در جزیره کیش دکتر مریم کاظمی پور معاون وزارت ورزش در امور بانوان گفت: ٢١ ماه از عمر وزارت در دولت سیزدهم می گذرد، طی این مدت مسئولان ورزش کیش همیشه پای کار بوده و در برگزاری بسیاری رویدادها مشارکت داشته اند.
وی با تشکر از مهدی حیدری رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی بابت توجه ویژه به ورزش بانوان خاطرنشان کرد: سال گذشته طرحی در هیات دولت مطرح شد که مبتنی بر حفظ سلامت و جان انسان ها بود.
دکتر کاظمی پور با تاکید بر اینکه فدراسیون نجات غریق در مسیر حرکتی خود موفق بوده است، به مدال آوری نماینده ایران در مسابقات نجات غریق قهرمانی جهان اشاره کرد و از وارد شدن نام فدراسیون به فهرست تقدیر از مدال آوران خبر داد.
وی در این نشست که مدیران فدراسیون شنا و روسای هیات های استانی هم در آن حضور داشتند، تاکید کرد که توجه به ارتقای دانش فنی و زیرساخت ها به توسعه ورزش قهرمانی و همگانی در این دو فدراسیون کمک می کُند.
معاون وزیر ورزش همچنین از پیگیری ها برای حل معضل مسکن ورزشکاران خبر داد.
وی در بخشی از صحبت هایش با یادآوری اینکه چهار فدراسیون در زمینه آب درمانی فعال هستند، گفت: متولی زیرساخت های آبی دو فدراسیون نجات غریق و غواصی و شنا هستند، به همین دلیل تصمیم گرفتیم تدوین طرح ملی بانو توانا را با این دو فدراسیون آغاز کنیم.
دکتر کاظمی پور با اشاره به برگزاری نشست های تخصصی در این زمینه گفت که قطعا از پیش نویس طرح مورد نظر در جلسه شورای عالی ورزش دفاع می کنم و برای عملیاتی شدن آن اعتبارات لازم جذب خواهد شد.
معاون وزیر ورزش با تاکید بر اهمیت نیروی انسانی متخصص در اجرای طرح ها، تصریح کرد: یکی از دلایل عدم موفقیت طرح ها به عدم به کارگیری افراد متخصص مربوط می شود، برای اجرای طرح ملی بانو توانا هم باید نیروی متخصص به کار گرفته شود، اگر نیروی لازم نیست باید تربیت شود و اگر هست برای تقویت و ارتقای دانش فنی آنها اقدام شود.
منبع : خبرگزاری مهر
فرنگیکاران ایران در بلغارستان قهرمان شدند
پایان کار ۷ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پایان کار ١٣ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پیولی: بازی با پرسپولیس برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است
النجار: تیم های ایرانی قدرتمند هستند و بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم
فرزانه فصیحی مصدوم شد
قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت کافا
رفیعی: از لحاظ ذهنی آماده رویارویی با النصر هستیم
جدول ردهبندی تیمها در لیگ برتر والیبال
فرار «فن پرسی» از شکست با گلزنی علیرضا جهانبخش
لیگ برتر والیبال؛ دبل پیروزی ارومیه مقابل چادرملو
کارتال: فوتبال رو به جلو و هجومی را دوست دارم و بازیکنان هم راضی هستند
تیم ملی جودو مردان ایران قهرمان مسابقات کاپ آزاد آفریقا شد
اسامی نهایی نامزدهای هیئت فوتبال استان تهران اعلام شد
لیگ برتر والیبال؛ طبیعت امیدی برای نصف جهان نگذاشت
طعنه فلیک به بلینگهام؛ انرژی خودت را صرف اعتراض نکن!
کاروان النصر بدون رونالدو به تهران رسید
درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران برای جلوگیری از محرومیت آسیایی
پیروزی شهداب و فولاد سیرجان و ناامیدی سایپا در لیگ برتر والیبال
امیدواری پاس گرگان با شکست پیکان برای کسب سهمیه پلی آف والیبال
عکس رسمی استقلالی ها پیش از دیدار با الریان بدون سرمربی موقت!
پیروزی محمدنژاد و مصباحی در تورنمنت بوکس روسیه
عبدی: اواخر بازی با یمن را مدیریت کردیم
رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان استعفا کرد
رنگرز: ایران مشتاق کشتی است و آینده روشنی خواهد داشت
شکست نوجوانان فوتبال ایران در اولین گام مقابل حریف اروپایی
کاپیتان تیم فوتبال جوانان ایران: همیشه برد می خواهیم
رئیس فدراسیون تیراندازی: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم
پرسپولیس فاتح دربی امیدهای تهران
نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان؛ نفت مغلوب آکادمی سحر شد