میرنیوز
به گزارش خبرگزاری تسنیم، اریک تنهاخ در پی برتری 2 بر صفر شب گذشته (چهارشنبه) شاگردانش مقابل تاتنهام در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر انگلیس گفت: ما مقابل یک تاتنهام محکم و باشکوه بازی کردیم و عملکرد بسیار خوبی داشتیم. عملکرد درخشانی از خود در این بازی ارائه دادیم. ما دو گل زدیم، این در حالی است که فکر میکنم باید سه یا چهار گل میزدیم. از تیم راضی هستم و این بهترین عملکرد تیم تا به اینجای این فصل بود. امروز میبینید که ما در حال پیشرفت هستیم. هر بار که در زمین بازی میکنیم بهتر میشویم و دیدن این موضوع لذتبخش بود.
وی همچنین درباره هافبک پرتغالیاش که در این دیدار گل دوم شیاطین سرخ را به ثمر رساند، اظهار داشت: برونو در این بازی موفق به گلزنی شد و میدانم که این گلزنیهای او ادامهدار خواهد بود. گاهی اوقات، بازیهایی هست که شما در آن موفق به گلزنی نمیشوید اما ناگهان راه گشودن دروازه حریف را پیدا میکنید. فکر میکنم برای برونو هم اینچنین است. مهم این است که فرناندز یک گل به ثمر رساند، اما او امروز یک بازی باشکوه از خود ارائه داد.
سرمربی هلندی شیاطین سرخ که تیمش در سه بازی اخیر در تمامی رقابتها موفق شده دروازهاش را بسته نگه دارد، تصریح کرد: خوشحالم. ما مثل بازی روز یکشنبه (مقابل نیوکاسل) هم خوب دفاع کردیم و هم دروازهمان را بسته نگه داشتیم. شما میبینید که ما چقدر فعال از سازمان دفاعی خوب خود بازی میکنیم، در پرسینگ بسیار فعال هستیم و مشکلاتی که برای حریف ایجاد میکنیم را دیدید. مقابل نیوکاسل هم موقعیتهایی زیادی به حریف از روی بازی آزاد (به استثنای ضربات شروع مجدد) ندادیم. این پایگاهی است برای پیروزی در بازیها و رسیدن به جایگاهی که در پایان میخواهید در آن قرار بگیرید.
تنهاخ در ادامه درباره زننده گل اول تیمش در این دیدار خاطرنشان کرد: پیش از بازی به فِرد گفتم "آمادهای؟"، که او در پاسخ گفت "من همیشه آمادهام." و این را در این دیدار ثابت کرد. این یک عملکرد باشکوه از جانب فِرد بود.
وی همچنین درباره فوقستاره پرتغالیاش که در این بازی نیمکتنشین بود و در دقیقه 89 به حالت اعتراض از روی نیمکت بلند شد و راهی رختکن شد، گفت: من آنجا بودم و رونالدو را دیدم اما با او صحبتی نکردم. امروز به این موضوع توجهی نمیکنم اما فردا به این موضوع رسیدگی میکنیم. در حال حاضر میخواهم روی تیمم تمرکز کنم و باید بگویم عملکرد فوقالعادهای از هر 11 بازیکنمان بود.
منچستریونایتد با این برد 19 امیازی شد و ضمن حفظ جایگاه پنجمی خود در جدول ردهبندی لیگ برتر انگلیس، اختلافش با آرسنال صدرنشین و منچسترسیتی دوم جدولی را به ترتیب به هشت و چهار امتیاز کاهش داد.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
فرنگیکاران ایران در بلغارستان قهرمان شدند
پایان کار ۷ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پایان کار ١٣ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پیولی: بازی با پرسپولیس برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است
النجار: تیم های ایرانی قدرتمند هستند و بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم
فرزانه فصیحی مصدوم شد
قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت کافا
رفیعی: از لحاظ ذهنی آماده رویارویی با النصر هستیم
جدول ردهبندی تیمها در لیگ برتر والیبال
فرار «فن پرسی» از شکست با گلزنی علیرضا جهانبخش
لیگ برتر والیبال؛ دبل پیروزی ارومیه مقابل چادرملو
کارتال: فوتبال رو به جلو و هجومی را دوست دارم و بازیکنان هم راضی هستند
تیم ملی جودو مردان ایران قهرمان مسابقات کاپ آزاد آفریقا شد
اسامی نهایی نامزدهای هیئت فوتبال استان تهران اعلام شد
لیگ برتر والیبال؛ طبیعت امیدی برای نصف جهان نگذاشت
طعنه فلیک به بلینگهام؛ انرژی خودت را صرف اعتراض نکن!
کاروان النصر بدون رونالدو به تهران رسید
درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران برای جلوگیری از محرومیت آسیایی
پیروزی شهداب و فولاد سیرجان و ناامیدی سایپا در لیگ برتر والیبال
امیدواری پاس گرگان با شکست پیکان برای کسب سهمیه پلی آف والیبال
عکس رسمی استقلالی ها پیش از دیدار با الریان بدون سرمربی موقت!
پیروزی محمدنژاد و مصباحی در تورنمنت بوکس روسیه
عبدی: اواخر بازی با یمن را مدیریت کردیم
رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان استعفا کرد
رنگرز: ایران مشتاق کشتی است و آینده روشنی خواهد داشت
شکست نوجوانان فوتبال ایران در اولین گام مقابل حریف اروپایی
کاپیتان تیم فوتبال جوانان ایران: همیشه برد می خواهیم
رئیس فدراسیون تیراندازی: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم
پرسپولیس فاتح دربی امیدهای تهران
نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان؛ نفت مغلوب آکادمی سحر شد