میرنیوز
احمد راستینه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به رای مثبت کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به تقاضای تحقیق تفحص از فدراسیون سوارکاری در مورد دلایلی که منجر به این درخواست شد و روند طی شده برای موافقت با آن توضیح داد.
وی گفت: گزارش های مبسوطی در مورد تخلفات گسترده در سوارکاری و موضوعات مربوط به صادرات اسب، برگزاری مسابقات و ... به مجلس ارائه شده بود. بر همین اساس درخواست مکتبوب نمایندگان مجلس با امضای ۵۰ نفر از آنها به منظور تحقیق و تفحص از این فدارسیون در اختیار کمیسیون فرهنگی گذاشته شد. هیات رئیسه مجلس این درخواست را وارد دانست و موضوع را اعلام وصول کرد.
رئیس کمیته ورزش و جوانان ادامه داد: بر همین اساس در این کمیته اقدامات لازم برای جمع آوری اطلاعات تکمیلی همراه با اسناد و مدارک لازم انجام شد. این مستندات و اطلاعات تایید کرد که درخواست طراحان تحقیق و تفحص وارد است. گزارش همین موضوع به کمیسیون فرهنگی ارائه شد و اینگونه روند کار برای ورود به پرونده تحقیق و تفحص از فدراسیون سوارکاری آغاز شد.
به گفته راستینه واردات اسب و عدم رعایت حقوق مالکان، موضوعات مربوط به میکرو جیپ گذاری ها، گزارشات متعارض در خصوص نتایج آزمایش های دوپینگ، عملکرد آزمایشگاه های مربوطه و ... موضوعات کلی است که محورهای تحقیق و تفحص از فدراسیون سوارکاری را شامل می شوند.
وی با بیان اینکه در راستای طرح تحقیق و تفحص از فدراسیون سوارکاری هفته گذشته نشستی با حضور وزیر ورزش، معاونان وی در حوزه ورزش قهرمانی و پارلمانی و همچنین رئیس فدراسیون سوارکاری برگزار شد، خاطرنشان کرد: در این نشست در رابطه با موضات تحقیق و تفحص بحث شد، رئیس فدراسیون در حمایت از عملکرد خود و فدراسیونش توضیحاتی را همراه با برخی مدارک ارائه کرد اما مقرر شد ظرف مدت زمان حداکثر یک هفته اسناد جامع و کامل تری در این خصوص در اختیارمان گذاشته شود اما با وجود گذشت بیش از یک هفته هنوز این اقدام انجام نشده است.
رئیس کمیته ورزش و جوانان تاکید کرد: بر همین اساس ورای اکثریت اعضای کمیسیون فرهنگی موضوع تحقیق و تفحص از فدراسیون سوارکاری تایید نهایی شد. به زودی گزارش کمیسیون در این زمینه در صحن مجلس قرائت خواهد شد. در صورتیکه پرونده موردنظر در صحن مجلس هم رای مثبت بگیرد کمیته ای ویژه تشکیل خواهد شد تا گزارش کاملی از محورها تحقیق و تفحص را برای ارائه به صحن آماده کند.
راستینه تاکید کرد که در تحقیق و تفحص از فدارسیون سوارکاریف همه ارکان تاثیرگذار در موضوع از وزارت ورزش گرفته تا فدراسیون سوارکاری و کوتاهی های انجام شده مدنظر خواهد بود و نتیجه آن به صحن گزارش خواهد شد.
وی در مورد زمان زمان ارائه و قرائت گزارش کمیسیون فرهنگی در صحن مجلس خاطرنشان کرد: نمی توان زمان دقیق را مشخص کرد اما آنچه مسلم است درخواست این کار مطرح و در نوبت گذاشته شده است.
«سوارکاری از جمله رشته هایی است که نامش در فهرست ۲۸ فدراسیونی که امسال از اعتبار ویژه مجلس بهره مند می شود، قرار دارد. اتفاقا ۲۰ میلیارد ریال سهم این فدراسیون تعیین شده است. با توجه به تحقیق و تفحص مطرح شده، تخضیص این بودجه منتفی خواهد شد یا کماکان به قوت خود باقی است؟»، این نماینده مجلس در پاسخ به این پرسش گفت: جمع بندی و نتیجه نهایی از طرح تحقیق و تفحص به وزارت ورزش اعلام خواهد شد. بعد از آن مسیر آینده مشخص خواهد شد. از حالا نمی توان در این مورد موضع مشخصی داشت.
رئیس کمیته ورزش و جوانان در پایان به این پرسش که «آیا در رابطه با دیگر رشته ها و فدراسیون ها هم موضوع تحقیق و تفحص مطرح است؟»، پاسخ مثبت داد و گفت: از چند فدراسیون دیگر هم گزارش هایی به دستمان رسیده است که در حال بررسی تکمیلی از آنها هستیم. روندی که در رابطه با فدراسیون سوارکاری طی شد برای این فدراسیون ها هم اجرا خواهد شد. تحقیق و تفحص به این فدراسیون ها هم نزدیک است.
منبع : خبرگزاری مهر
فرنگیکاران ایران در بلغارستان قهرمان شدند
پایان کار ۷ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پایان کار ١٣ شناگر اعزامی ایران به دوبی با ١٣ مدال
پیولی: بازی با پرسپولیس برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است
النجار: تیم های ایرانی قدرتمند هستند و بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم
فرزانه فصیحی مصدوم شد
قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت کافا
رفیعی: از لحاظ ذهنی آماده رویارویی با النصر هستیم
جدول ردهبندی تیمها در لیگ برتر والیبال
فرار «فن پرسی» از شکست با گلزنی علیرضا جهانبخش
لیگ برتر والیبال؛ دبل پیروزی ارومیه مقابل چادرملو
کارتال: فوتبال رو به جلو و هجومی را دوست دارم و بازیکنان هم راضی هستند
تیم ملی جودو مردان ایران قهرمان مسابقات کاپ آزاد آفریقا شد
اسامی نهایی نامزدهای هیئت فوتبال استان تهران اعلام شد
لیگ برتر والیبال؛ طبیعت امیدی برای نصف جهان نگذاشت
طعنه فلیک به بلینگهام؛ انرژی خودت را صرف اعتراض نکن!
کاروان النصر بدون رونالدو به تهران رسید
درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران برای جلوگیری از محرومیت آسیایی
پیروزی شهداب و فولاد سیرجان و ناامیدی سایپا در لیگ برتر والیبال
امیدواری پاس گرگان با شکست پیکان برای کسب سهمیه پلی آف والیبال
عکس رسمی استقلالی ها پیش از دیدار با الریان بدون سرمربی موقت!
پیروزی محمدنژاد و مصباحی در تورنمنت بوکس روسیه
عبدی: اواخر بازی با یمن را مدیریت کردیم
رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان استعفا کرد
رنگرز: ایران مشتاق کشتی است و آینده روشنی خواهد داشت
شکست نوجوانان فوتبال ایران در اولین گام مقابل حریف اروپایی
کاپیتان تیم فوتبال جوانان ایران: همیشه برد می خواهیم
رئیس فدراسیون تیراندازی: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم
پرسپولیس فاتح دربی امیدهای تهران
نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان؛ نفت مغلوب آکادمی سحر شد