میرنیوز

استقلال مدل ۱۴۰۰/ مجیدی و دیگر هیچ!

استقلال مدل ۱۴۰۰/ مجیدی و دیگر هیچ! 2022-03-24T00:46:07+04:30

به گزارش ایسنا، استقلالی‌ها در سال ۱۴۰۰ روزهای تلخ و شیرین زیادی را سپری کردند اما در نهایت قصه آبی‌پوشان در پایان سال، می‌توان یک پایان خوش و امیدبخشی برای هوادارانش باشد.

روزهای اولیه سال ۱۴۰۰ با حضور دوباره فرهاد مجیدی در استقلال سپری شده بود. این مربی در روزهای پایانی سال ۹۹ به عنوان سرمربی استقلال انتخاب شد تا هدایت این تیم را تا پایان فصل بیستم لیگ برتر بر عهده داشته باشد. یکی از نکات جالب توجه کادر فنی مجیدی، حضور فراز کمالوند بود که برخی‌ها نتایج درخشان این تیم را در لیگ برتر و همچنین لیگ قهرمانان آسیا به حضور کمالوند در کادر فنی ربط می‌دادند و این مربی با وجود حضور خود استقلال، پس از پایان مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا، جمع آبی‌ها جدا شد و هدایت تیم فوتبال سایپا را بر عهده گرفت.

وقتی قهرمانی لیگ برتر از دست رفت!

استقلال در فصل بیستم لیگ برتر، رقابت قابل توجهی با پرسپولیس داشت و علی رغم اینکه اختلاف امتیاز ۲ تیم قابل توجه بود اما این امید برای آبی‌پوشان وجود داشت که با لغزش شاگردان گل‌محمدی، بتوانند صدر جدول را در اختیار بگیرند. استقلال در آن مقطع و در اواسط نیم‌فصل دوم لیگ، ۲ بازی عقب افتاده مقابل تیم‌های صنعت نفت آبادان و پدیده مشهد داشت و پرسپولیس هم یک بازی عقب افتاده مقابل ذوب‌آهن داشت که با در نظر گرفتن پیروزی‌ دو تیم در این بازی‌ها، اختلاف پرسپولیس و استقلال تا قبل این بازی، ۵ امتیاز می‌شد. استقلال در حالی این بازی را با ۲ گل از ذوب‌آهن شکست خورد که پیش از داربی پایتخت می‌توانست اختلاف خود را با پرسپولیس به کمترین حد خود برساند اما با این شکست، امیدها برای استقلال کمرنگ شد.

دو شکست متوالی برای شاگردان مجیدی، ‌ به نوعی کار را برای آبی‌پوشان و مدعی قهرمانی ماندن در این فصل از رقابت‌های لیگ برتر تمام کرد. استقلال در حالی در داربی ۹۵ پایتخت از پرسپولیس شکست خورد که با بیشتر شدن اختلاف این دو تیم، مسیر سرخ‌پوشان هم برای قهرمانی هموارتر شد و سرخ‌پوشان هم در پایان کار موفق شدند برای پنجمین بار متوالی عنوان قهرمانی این مسابقات را به دست آورند.

رویای بر باده رفته جام حذفی!

استقلال در دور یک شانزدهم نهایی جام حذفی مقابل پیکان قرار گرفت و این بازی دومین بازی فرهاد مجیدی روی نیمکت پس از بازگشت به استقلال بود. این بازی با نتیجه ۲ بر یک به نفع آبی‌پوشان به پایان رسید. در ادامه تیم ذوب‌آهن را در مرحله بعد شکست داد تا به پرسپولیس و داربی ۹۶ برسد. این بازی در مرحله یک چهارم نهایی این مسابقات صورت گرفت و آبی‌ها مثل فصل قبل توانستند پرسپولیس را در ضربات پنالتی شکست دهند.

آبی‌ها در نیمه نهایی به گل‌گهر سیرجان رسیدند و این تیم را ۲ بر یک شکست دادند اما بازهم شاگردان فرهاد مجیدی در فینال ناکام ماندند و مقابل فولاد جواد نکونام، در ضربات پنالتی مغلوب شدند تا بار دیگر رویای کسب جام برای فرهاد مجیدی به ناکامی بدل شود.

روزهای شیرین در لیگ قهرمانان آسیا

استقلالی‌ها در اوایل سال با مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا مواجه بودند. طبق قرعه‌کشی انجام شده، استقلال با تیم‌های الدحیل قطر، الشرطه عراق و الاهلی عربستان همگروه بود. همچنین طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته میزبانی این گروه از رقابت‌ها به عربستان و شهر  جده واگذار شده بود. این مساله در حالی رقم خورد که ایران درخواست میزبانی در این مسابقات را داده بود اما AFC این درخواست را رد کرد.

یکی از نکات قابل توجه ساعات برگزاری این بازی‌ها بود که معمولا ساعات ۲۲:۱۵ و ۲۲:۴۵ به وقت تهران آغاز می‌شد که این مساله برای باشگاه استقلال در نوع خودش جالب توجه بود. با وجود کش‌ و قوس‌های فراوانی که استقلالی‌ها در شهر جده داشتند، در نهایت با کسب ۱۱ امتیاز در صدرنشینی در این گروه سخت، موفق شدند به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا صعود کنند.

آبی‌پوشان با وجود تمام مشکلاتی که داشتند، در مرحله یک هشتم نهایی به الهلال عربستان برخورد کردند و با وجود بازی خوبی که از خودشان به نمایش گذاشتند، در نهایت با نتیجه ۲ بر صفر از حریف عربستانی خود شکست خوردند و از دور رقابت‌ها حذف شدند.

اتفاقات عجیب و غریب مدیریتی!

شاید بتوان گفت پرچالش‌ترین اتفاقات ممکن در باشگاه استقلال، به مدیریت این باشگاه مربوط شود. احمد مددی و کادر مدیریتی‌اش تا نیمه سال توانستند در باشگاه استقلال دوام بیاورند اما در این مدت مددی و کادر مدیریتی‌اش محبوب هواداران استقلال نبودند. همچنین باشگاه استقلال در دوران حضور احمد مددی نتوانست درآمدزایی قابل توجهی داشته باشد و حاشیه‌های بسیار زیادی حول کارگزار وقت باشگاه و تیم استقلال وجود داشت.

از طرفی رابطه میان فرهاد مجیدی و احمد مددی، رابطه آنچنان خوبی نبود و هواداران هر بار شاهد حواشی مختلفی میان این ۲ نفر بود. در اواخر حضور احمد مددی در باشگاه استقلال، می‌توان به صراحت گفت که هرروز مقابل ساختمان باشگاه استقلال تجمعات مختلفی صورت می‌گرفت.

این تجمعات به جایی رسید که هرروز مقابل ساختمان باشگاه استقلال، ماشین و ون نیروی انتظامی قرار می‌گرفت و حتی باعث شد که در یکی از این روزهای تجمع، دستگیر شوند و به نیروی انتظامی محله سعادت آباد منتقل شوند.

مددی رفت، آجورلو آمد!

پس از کش و قوس‌های فراوان، احمد مددی علی رغم میل باطنی خود، با حضور در ساختمان وزارت ورزش و جوانان، از سمت خود استعفاء کرد. مددی پس از ۹ ماه حضور در سمت مدیرعامل باشگاه استقلال پس از حذف استقلال توسط الهلال عربستان در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به پایان کار خود در باشگاه استقلال رسید.

طولی نکشید تا پس از رفتن مددی، وزارت ورزش، ترکیب جدید هیات مدیره باشگاه استقلال را مشخص کرد و پس از بررسی‌های گزینه‌های مورد نظر، مصطفی آجورلو به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال منصوب شد. پرویز مظلومی، محمد مومنی، مجتبی عبدالهی، مهدی افضلی و مصطفی آجرلو هیات مدیره جدید باشگاه استقلال را در ابتدا تشکیل دادند. در ادامه کار مجتبی عبداللهی جای خود را در هیات مدیره به سید حجت کریمی داد تا باشگاه استقلال تا پایان سال با این ترکیب هیات مدیره کار خود را پیش ببرد.

ماموریت‌ اول مدیریت آبی‌ها؛ تبلیغات محیطی

یکی از مهم‌ترین چالش اولیه مدیران جدید باشگاه استقلال، گرفتن حق تبلیغات محیطی از سازمان لیگ بود و همچنین هواداران استقلال این مساله را به عنوان مطالبه اصلی خود در فضای مجازی قلمداد کردند. طبق قراردادی که باشگاه استقلال با کارگزار جدید خود منعقد کرده است، در قرارداد با کارگزار جدید باشگاه استقلال، ۵۰۰ میلیارد تومان به عنوان کف تعهد درآمدی قرار داده شده که از این عدد ۱۵۰ میلیارد تومان مربوط به تبلیغات محیطی باشگاه استقلال در بازی‌های خانگی است.

مدیران باشگاه استقلال پس از این اتفاق چالش‌های فراوانی با سازمان لیگ سپری کردند و این مطالبه باشگاه استقلال با مخالفت و موضع شدید سازمان لیگ مواجه شد. صادق درودگر، عضو هیات رئیسه سازمان لیگ فوتبال، یکی بازیگران اصلی چالش میان سازمان لیگ و باشگاه استقلال بود. او در یکی از واکنش‌های خود در مخالفت خود با باشگاه استقلال، درباره این اقدام این باشگاه اظهار کرد: من به مدیر عامل محترم باشگاه استقلال، جناب آقای سردار آجورلو توصیه می‌کنم که آیین‌نامه لیگ حرفه‌ای را یک بار دیگر بخواند. این اقدام، قانونی نیست در فوتبال قوانینی حاکم است که همه اعضای آن به عنوان عضو و ذی‌نفع فوتبال، ملزم به تبعیت از آن هستند. لذا  باید برای هر اقدامی مصوبه‌ای وجود داشته باشد. من تاکنون در این مورد مصوبه‌ای ندیدم.

در ادامه باشگاه استقلال با انتشار بیانیه‌ای در ۵ بند به ادعاهای سازمان لیگ پاسخ داد. در بخشی از این بیانیه آمده بود:‌متاسفانه به گفته مسوولان سازمان لیگ در فصل جاری لیگ برتر، سازمان لیگ، با هیچ شرکتی به عنوان کارگزار تبلیغات محیطی، قرارداد منعقد نکرده و خود سازمان لیگ به مثابه یک شرکت تبلیغاتی یا کارگزار با اسپانسرها قرارداد می‌بندد که حاکی از روند اشتباه تبلیغات محیطی در فوتبال ایران است. سوال این است که چرا هیچ شرکتی حاضر به همکاری با سازمان لیگ نشده است و البته با چه منطق و اصولی و با چه کارنامه‌ای، خود سازمان لیگ در مقام کارگزار، امور تبلیغات محیطی را اداره می‌کند؟

کشمکش باشگاه استقلال و سازمان در لیگ در ابتدا به شکست باشگاه استقلال منجر شد و سازمان لیگ زیر بار چنین مساله‌ای نرفت اما در نهایت در جلسه‌ای که با حضور شهاب‌الدین عزیزی خادم رییس وقت فدراسیون فوتبال، حیدر بهاروند رییس سازمان لیگ، مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه استقلال و معاونان او در محل سازمان لیگ برگزار شد، در نهایت مقرر شد که تبلیغات محیطی توسط باشگاه استقلال انجام شود. همچنین باشگاه استقلال مبلغ سهم سازمان لیگ را واریز کرد و برای ادامه مسابقات هم تضامین لازم را به سازمان لیگ تحویل داد.

حذف از آسیا؛ شوک عظیم به سرخابی‌ها

در روزهای اول دی ماه سال ۱۴۰۰، اتفاقی، فوتبال ایران را به شوک عظیمی فرو برد. با تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس به دلیل پرونده‌های باز مالی که از سالیان گذشته باقی مانده و مربوط به مطالبات مالی است، از فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا (۲۰۲۲) حذف شدند؛ اتفاقی که باعث شد فوتبال ایران با یک چالش بسیار بزرگی مواجه شود.

کنفدراسیون فوتبال آسیا معتقد بود که اقدام فدراسیون فوتبال ایران در موضوع ارائه مجوز مشروط سه ماهه به تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس خلاف آیین نامه صدور مجوز باشگاه‌داری حرفه‌ای (club licencing) بوده است. آیین نامه‌ای که مربوط به کنفدراسیون فوتبال آسیا است و فدراسیون های فوتبال در کشورهای مختلف با تنظیم‌سازی و تصویب AFC، مکلف به اجرای آن هستند.

این اتفاق بعد از آن رخ داد که AFC قبل از اتمام سال ۲۰۲۱ در نامه به فدراسیون فوتبال از وجود نقایص در پرونده حرفه ای این سه تیم استقلال، پرسپولیس و گل‌گهر سیرجان خبر داده و خواستار ابطال مجوز حرفه ای آن ها و غیبت در لیگ قهرمانان آسیا شده بود اما پنج روز برای ارائه اسناد و مدارک مهلت داده بود. با ارسال مدارک و بررسی های انجام شده که تا ششم ژانویه به طول انجامید، این کنفدراسیون در نهایت از حذف قطعی سرخابی‌ها و تیم گل‌گهر از آسیا خبر داد.

سربازی مرادمند و یزدانی؛ خدمت پرچالش!

ماجرای سربازی محمدحسین مرادمند و سیاوش یزدانی از جایی آغاز شد که باشگاه فولاد خوزستان پس از مسابقه‌ای با استقلال در نیم‌فصل اول فصل بیست و یکم رقابت‌های لیگ برتر داشت، با استعلامی از سازمان لیگ داشت، درخواست کرد تا وضعیت سربازی مرادمند و یزدانی مشخص شود.

پس از بررسی‌های لازم، مشخص شد که این ۲ بازیکن مشمول خدمت سربازی هستند و باید برای ادامه فوتبال خود به تیم‌های نظامی برود. البته این اتفاق به راحتی رخ نداد و مدیران باشگاه استقلال تلاش زیادی کردند تا بتوانند این ۲ بازیکن را در تیم خود نگه دارند. به گفته سیاوش یزدانی، بازیکن وقت تیم استقلال، مدیران باشگاه به او گفته بودند که مشکل او حل خواهد شد و خطری این بازیکن را برای ادامه حضور در استقلال تهدید نمی‌کند و حتی برای ماجرای محمدحسین مرادمند هم چنین اتفاقی رخ داد و مدیران استقلال در چند بازه زمانی مختلف خبر از حل مشکل سربازی مرادمند داده بودند.

با وجود کش‌ و قوس‌های فراوانی میان سازمان نظام وظیفه و باشگاه استقلال به وجود آمد، این سازمان در نهایت در بیانیه‌ای به صراحت اعلام کرد که مرادمند و یزدانی باید به خدمت سربازی بروند در بخشی از بیانیه آمده بود: «در خصوص بازیکنان ورزش فوتبال، آقایان سیاوش یزدانی و محمدحسین مرادمند، با توجه به اینکه مجوز فعالیت ورزشی آنها برابر مقررات در باشگاه ورزشی استقلال به پایان رسیده است نامبردگان  می‌بایست در زمان اعزام تعیین شده  قبلی تاریخ یکم اسفند ماه ۱۴۰۰، به خدمت دوره ضرورت اعزام گردند.»

 باشگاه استقلال در ادامه با انتشار بیانیه‌ای نسبت  به مشکلاتی که به زعم خود، سنگ‌اندازی دیگران به شمار می‌آید، نسبت به سربازی مرادمند و یزدانی و عدم همکاری مراجع ذی‌ربط پرداخته است. در بخشی از این بیانیه درباره اعلامیه سازمان نظام وظیفه پیش از دیدار آبی‌ها مقابل فجرسپاسی انتقاداتی مطرح شده است. در این بیانیه آمده است: «آیا صدور بیانیه نظام وظیفه دقیقا ساعتی قبل از مسابقه حساس تیم فوتبال استقلال، امری و حرفه‌ای و منصفانه است؟»

این باشگاه همچنین نسبت به تعویق نیفتادن سربازی مردامند ویزدانی نسبت از سازمان نظام وظیفه گلایه کرده و آورده است: «برابر با مفاد ماده ۱۹ قانون خدمت وظیفه عمومی و تبصره ۲ آن، کلیه مشمولان پس از دریافت تاریخ احضار  یک سال وقت برای اعزام دارند. تعیین تاریخ و محل خدمت بر عهده سازمان وظیفه عمومی ناجا است. سازمان وظیفه عمومی ناجا می‌تواند در صورت تشخیص معاذیر مشمول، نسبت به تمدید تاریخ اعزام مشمول در طول یک سال تعیین شده اقدام لازم را مبذول نماید.»

این استدلال‌ها در حالی مطرح شد که مدیران باشگاه استقلال نسبت به سرباز بودن این ۲ بازیکن کاملا مطلع بودند و حتی در تاریخ ۳۰ بهمن هم در بیاینه‌ای صراحتا تاریخ اعزام این دو بازیکن را یکم اسفند اعلام کردند و با چنین دیدی پا به پنجره نقل و انتقالات نیم‌فصل گذاشتند اما مدیران این باشگاه به نوعی به دنبال تعویق سربازی مرادمند و یزدانی بودند و این احتمال را ندادند که هر لحظه ممکن است مردامند و یزدانی - به هر دلیلی - باید دوران خدمت خود را آغاز کنند. استقلال می‌توانست به جای گروکشی و پیش‌کشیدن بحث پایان یافتن زمان نقل و انتقالات، در نیم‌فصل، بازیکنان سرباز خود را به تیم‌های نظامی بدهد و جای آنها را با بازیکنان دیگری پر کند تا در ادامه راه به مشکل برنخورد.

با وجود تمام این مسائل، سیاوش یزدانی و محمدحسین مرادمند برای طی کردن خدمت سربازی، خود را به پادگان‌های مربوطه معرفی کردند و در نهایت هر دو تا پایان خدمت سربازی به تیم ملوان پیوستند و پس از آن می‌توانند دوباره به استقلال بازگردند.

لیگ بیست و یکم؛ سالی که با صدرنشینی به پایان رسید!

استقلال فرهاد مجیدی در فصل ۲۱ لیگ برتر، یکی از بهترین استقلال‌های تاریخ لیگ برتر است. استقلالی که توانست تا پایان سال موفق شد با کسب ۵۵ امتیاز در جایگاه اول این رقابت‌ها جای بگیرد. شاید آخرین خاطره‌ای از استقلالی‌ها در سال ۱۴۰۰ در ذهن هواداران این تیم نقش بسته باشد، داربی ۹۸ پایتخت است که به اعتقاد خیلی‌ها یکی از زیباترین داربی‌های سرخابی‌ها در روزهای پایانی سال ۱۴۰۰ رقم خورد و دو تیم در نهایت به تساوی یک بر یک رضایت دادند. شاگردان فرهاد مجیدی با ۲۳ بازی بدون شکست در این فصل از مسابقات، موفق شدند رکورد شکست‌ناپذیری را در طول یک فصل در تاریخ رقابت‌های لیگ برتر از آن خود کنند که این مساله هم به شیرینی روزهای هواداران استقلال در سال ۱۴۰۰ اضافه کرد.

استقلالی‌ها هم در جام حذفی و هم در لیگ برتر مدعی عنوان قهرمانی هستند و در مرحله جام حذفی، در مرحله یک چهارم نهایی این مسابقات باید روبروی نساجی قرار بگیرند و همچنین ۷ بازی دیگر تا پایان مسابقات لیگ فرصت دارند تا با حفظ صدرنشینی بتوانند پس از سال‌ها دوبار طعم قهرمانی را بچشند. با این وجود همه چیز در دستان مجیدی و شاگردانش است و سال ۱۴۰۱ می‌تواند یکی از شیرین‌ترین سال‌های تاریخ استقلال رقم بخورد و باید دید سال آینده و استقلال مدل ۱۴۰۱ چگونه شکل می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار ورزشی

قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت کافا

قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت کافا
2025-02-16T19:11:09+03:30
تیم ملی فوتسال بانوان ایران با شکست میزبان عنوان قهرمانی این تورنمنت را کسب کرد.

رفیعی: از لحاظ ذهنی آماده رویارویی با النصر هستیم

رفیعی: از لحاظ ذهنی آماده رویارویی با النصر هستیم
2025-02-16T18:56:24+03:30
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: شرایط خوبی داریم و تیم النصر را آنالیز کرده این و برای رویارویی با این تیم آماده ایم.

جدول رده‌بندی تیم‌ها در لیگ برتر والیبال

جدول رده‌بندی تیم‌ها در لیگ برتر والیبال
2025-02-16T18:43:02+03:30
تیم‌های فولاد سیرجان ایرانیان، شهداب یزد، پاس گرگان، شهرداری ارومیه و طبیعت در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر مردان موفق به شکست حریفان خود شدند.

فرار «فن پرسی» از شکست با گلزنی علیرضا جهانبخش

فرار «فن پرسی» از شکست با گلزنی علیرضا جهانبخش
2025-02-16T18:43:02+03:30
تیم فوتبال «هیرنفین» با گلزنی علیرضا جهانبخش در هفته بیست و سوم لیگ برتر هلند برابر «زووله» متوقف شد.

لیگ برتر والیبال؛ دبل پیروزی ارومیه مقابل چادرملو

لیگ برتر والیبال؛ دبل پیروزی ارومیه مقابل چادرملو
2025-02-16T18:30:30+03:30
تیم شهرداری ارومیه با شکست چادرملو اردکان در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر مردان دبل پیروزی مقابل چادرملو ثبت کردند و به صدرنشینی یک ساعته شهداب پایان داد.

کارتال: فوتبال رو به جلو و هجومی را دوست دارم و بازیکنان هم راضی هستند

کارتال: فوتبال رو به جلو و هجومی را دوست دارم و بازیکنان هم راضی هستند
2025-02-16T18:30:27+03:30
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر این که بازیکنان این تیم از روش های تمرینی‌اش رضایت کامل دارند، گفت: من فوتبال رو به جلو را دوست دارم و در همین رابطه ب...

تیم ملی جودو مردان ایران قهرمان مسابقات کاپ آزاد آفریقا شد

تیم ملی جودو مردان ایران قهرمان مسابقات کاپ آزاد آفریقا شد
2025-02-16T18:16:34+03:30
ملی پوشان جودو ایران در رقابت‌های کاپ آزاد آفریقا ۲۰۲۵ تونس عنوان قهرمانی بخش مردان را از آن خود کند اما در مجموع آقایان و بانوان سوم شد.

اسامی نهایی نامزدهای هیئت فوتبال استان تهران اعلام شد

اسامی نهایی نامزدهای هیئت فوتبال استان تهران اعلام شد
2025-02-16T18:16:33+03:30
هیئت فوتبال استان تهران اسامی نهایی کاندیدهای پست ریاست را اعلام کرد.

لیگ برتر والیبال؛ طبیعت امیدی برای نصف جهان نگذاشت

لیگ برتر والیبال؛ طبیعت امیدی برای نصف جهان نگذاشت
2025-02-16T18:16:33+03:30
تیم والیبال طبیعت با شکست گیتی‌پسند اصفهان در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر مردان امید کمرنگ این تیم برای صعود را کاملاً از بین برد.

طعنه فلیک به بلینگهام؛ انرژی خودت را صرف اعتراض نکن!

طعنه فلیک به بلینگهام؛ انرژی خودت را صرف اعتراض نکن!
2025-02-16T18:16:32+03:30
اخراج بحث‌برانگیز جود بلینگهام در دیدار اخیر رئال مادرید، واکنش‌های زیادی در اسپانیا به دنبال داشته است. این بازیکن مدعی است که توهین نکرده، اما گزارش داوری ...

کاروان النصر بدون رونالدو به تهران رسید

کاروان النصر بدون رونالدو به تهران رسید
2025-02-16T18:02:58+03:30
کاروان تیم فوتبال النصر عربستان برای دیدار برابر پرسپولیس در لیگ نخبگان آسیا وارد تهران شد.

درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران برای جلوگیری از محرومیت آسیایی

درخواست باشگاه پرسپولیس از هواداران برای جلوگیری از محرومیت آسیایی
2025-02-16T17:36:21+03:30
باشگاه پرسپولیس در آستانه دیدار با النصر عربستان در پیامی از هواداران خود درخواست کرد قوانین کنفدراسیون را رعایت کنند.

پیروزی شهداب و فولاد سیرجان و ناامیدی سایپا در لیگ برتر والیبال

پیروزی شهداب و فولاد سیرجان و ناامیدی سایپا در لیگ برتر والیبال
2025-02-16T17:22:59+03:30
در هفته دوازدهم دور برگشت رقابت‌های لیگ برتر والیبال تیم‌های شهداب و فولادسیرجان برابر حریفان خود پیروز میدان شدند.

امیدواری پاس گرگان با شکست پیکان برای کسب سهمیه پلی آف والیبال

امیدواری پاس گرگان با شکست پیکان برای کسب سهمیه پلی آف والیبال
2025-02-16T17:22:59+03:30
تیم پاس گرگان با شکست پیکان در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر مردان برد ارزشمندی در تهران به دست آورد تا حریف جدی صنعتگران برای کسب سهمیه هشتم پلی آف شود.

عکس رسمی استقلالی ها پیش از دیدار با الریان بدون سرمربی موقت!

عکس رسمی استقلالی ها پیش از دیدار با الریان بدون سرمربی موقت!
2025-02-16T17:22:58+03:30
اعضای تیم فوتبال استقلال پیش از دیدار با الریان و سفر به قطر عکس دسته جمعی ای را گرفتند که در آن تصویری از سهراب بختیاری زاده سرمربی موقت آبی ها دیده نمی شود.

پیروزی محمدنژاد و مصباحی در تورنمنت بوکس روسیه

پیروزی محمدنژاد و مصباحی در تورنمنت بوکس روسیه
2025-02-16T17:09:38+03:30
روز نخست تورنمنت بین‌المللی بوکس روسیه با برتری محمدنژاد و مصباحی برابر حریفان همراه شد.

عبدی: اواخر بازی با یمن را مدیریت کردیم

عبدی: اواخر بازی با یمن را مدیریت کردیم
2025-02-16T17:09:38+03:30
سرمربی تیم فوتبال جوانان گفت: یمنی‌ها خانواده دارند و در سن حساسی هستند و به همین دلیل خواستیم اواخر بازی با این تیم را مدیریت کنیم.

رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان استعفا کرد

رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان استعفا کرد
2025-02-16T16:30:02+03:30
مدیرعامل باشگاه پیکان تهران از سمت خود استعفا کرد.

رنگرز: ایران مشتاق کشتی است و آینده روشنی خواهد داشت

رنگرز: ایران مشتاق کشتی است و آینده روشنی خواهد داشت
2025-02-16T15:49:37+03:30
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران گفت:آینده کشتی ایران بسیار روشن است چون ایران مشتاق کشتی است. یکی از آرزوهای من این است که مثل سال‌های ۱۹۹۸ و ۲۰۰۲ بتوانیم یک...

شکست نوجوانان فوتبال ایران در اولین گام مقابل حریف اروپایی

شکست نوجوانان فوتبال ایران در اولین گام مقابل حریف اروپایی
2025-02-16T15:36:24+03:30
تیم فوتبال نوجوانان ایران اولین بازی خود در تورنمنت توسعه بلاروس را با شکست پشت سر گذاشت.

کاپیتان تیم فوتبال جوانان‌ ایران: همیشه برد می خواهیم

کاپیتان تیم  فوتبال جوانان‌ ایران: همیشه برد می خواهیم
2025-02-16T15:36:23+03:30
مدافع تیم فوتبال جوانان ایران گفت: با نهایت احترام به تیم حریف به بردی پرگل دست یافتیم و صعود مقتدرانه ای داشتیم.

رئیس فدراسیون تیراندازی: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم

رئیس فدراسیون تیراندازی: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم
2025-02-16T15:36:23+03:30
رئیس فدراسیون تیراندازی گفت: در حال ساماندهی شکارچیان هستیم و می‌خواهیم ۲۰۰۰ هزار روستا را با تفنگ، سیبل و ساچمه و با کمک ستاد مبارزه با مواد مخدر تجهیز کنیم.

پرسپولیس فاتح دربی امیدهای تهران

پرسپولیس فاتح دربی امیدهای تهران
2025-02-16T15:23:02+03:30
تیم فوتبال امید پرسپولیس موفق شد در دربی استقلال تهران را شکست دهد.

نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان؛ نفت مغلوب آکادمی سحر شد

نیمه نهایی لیگ بسکتبال زنان؛ نفت مغلوب آکادمی سحر شد
2025-02-16T14:56:20+03:30
مرحله نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال زنان با پیروزی تیم آکادمی سحر برابر نفت آبادان آغاز شد.

لیست بازیکنان النصر برای دیدار با پرسپولیس اعلام شد

لیست بازیکنان النصر برای دیدار با پرسپولیس اعلام شد
2025-02-16T14:29:42+03:30
لیست بازیکنان تیم فوتبال النصر عربستان برای دیدار برابر پرسپولیس اعلام شد.

النصر مقابل پرسپولیس آبی پوش شد

النصر مقابل پرسپولیس آبی پوش شد
2025-02-16T14:16:20+03:30
بازیکنان تیم فوتبال النصر در دیدار با پرسپولیس با پیراهن دوم وارد زمین می شوند.

پایان حضور ایران در اسکی آلپاین قهرمانی جهان با نرسیدن جعفری به خط پایان

پایان حضور ایران در اسکی آلپاین قهرمانی جهان با نرسیدن جعفری به خط پایان
2025-02-16T13:49:40+03:30
مرحله پایانی و اصلی مسابقات مارپیچ کوچک مردان اسکی آلپاین قهرمانی جهان امروز به میزبانی اتریش آغاز شد.

پیروزی یک نیمه ای جوانان ایران مقابل یمن با درخشش یک استقلالی

پیروزی یک نیمه ای جوانان ایران مقابل یمن با درخشش یک استقلالی
2025-02-16T13:09:44+03:30
تیم فوتبال جوانان ایران موفق شد نیمه اول دیدار با یمن را با پیروزی به اتمام برساند.

تکلیف کریستیانو رونالدو و چند ستاره برای حضور در تهران مشخص شد

تکلیف کریستیانو رونالدو و چند ستاره برای حضور در تهران مشخص شد
2025-02-16T12:43:03+03:30
با اعلام باشگاه النصر عربستان، ستاره پرتغالی این تیم برای سفر به تهران کاروان النصر را همراهی نخواهد کرد.

دوچرخه سواران ایران از «جاده» دست خالی برگشتند

دوچرخه سواران ایران از «جاده» دست خالی برگشتند
2025-02-16T12:16:22+03:30
در آخرین روز از مسابقات دوچرخه سواری قهرمانی استقامت جاده آسیا در رده سنی بزرگسال، نمایندگان ایران بدون کسب مدال به کار خود پایان دادند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)