مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه میزان مصرف روزانه فیبر ایرانیها ۱۲ تا ۱۳ گرم و نصف حد استاندارد است، گفت: کمبود فیبر در رژیم غذایی باعث...
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با برشمردن برخی فواید و خواص نان کامل برای سلامتی انسان تاکید کرد: فیبر موجود د...
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به تصویب راهاندازی یک کارخانه تولید آرد کامل در هر استان تا پایان سال جاری گفت: تلاش ما در وزارت بهداشت این اس...