میرنیوز

تشریح ابعاد حقوقی حادثه ریزش متروپل در آستانه سالگرد آن

تشریح ابعاد حقوقی حادثه ریزش متروپل در آستانه سالگرد آن 2023-05-22T12:40:28+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، امروز دوشنبه (۱ خرداد) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضائیه ضمن تبریک حلول ماه ذی‌القعده، آغاز دهه کرامت و میلاد حضرت فاطمه معصومه (س)، سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر را گرامیداشت و اظهار کرد: فتح خرمشهر نقطه عطفی در دفاع مقدس بود و سبب شد نگاه جهانیان به نبرد حق علیه باطل میان ما و رژیم صدام تغییر یابد؛ این رخداد شکوهمند را می‌توان تجلی و تحقق وعده قرآنی «کَم مِّن فِئَةٍ قَلِیلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً کَثِیرَةً بِإِذْنِ اللّهِ» دانست؛ چرا که تمامی نظام سلطه از شرق و غرب مشغول تجهیز و تسلیح صدام و صدامیان بودند اما ایمان و اراده رزمندگان اسلام بر قدرت دنیایی آنها فائق آمد.

رئیس عدلیه همچنین از ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش که مقتدرانه و ظفرمندانه در حدود ۸ ماه با طی کردن بیش از ۶۵ هزار کیلومتر، دور دنیا را طی کردند و به میهن اسلامی بازگشتند، تقدیر و تشکر به عمل آورد و این رخداد را دنباله و از جنس همان اراده رزمندگان اسلام در فتح خرمشهر دانست.

رئیس دستگاه قضا در ادامه، شهادت چند تن از مرزبانان فراجا در منطقه سراوان به دست تروریست‌ها و اشرار را به خانواده آنها و نیروها و فرماندهی فراجا تسلیت گفت و بر دستگیری و محاکمه و مجازات هرچه سریع‌تر عوامل و عناصر دخیل در این اقدام تروریستی تاکید کرد.

رئیس قوه قضائیه در ادامه نشست امروز، به روز دوم خرداد نخستین سالگرد حادثه تلخ فروریختن ساختمان متروپل در استان خوزستان اشاره کرد و کار عظیم قضائی صورت گرفته در قبال این موضوع را بعد از این حادثه تلخ از جهات مختلف، کاری جهادی و شایسته تقدیر دانست و در همین راستا از مسئولان قضائی استان خوزستان به صورت ویژه قدردانی به عمل آورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در تشریح موضوع فوق‌الذکر گفت: حادثه فروریختن ساختمان متروپل که به جان باختن ۴۳ فرد و مصدومیت تعدادی دیگر انجامید، حادثه حقیقتاً تلخ و ناگواری بود؛ اما اقدامات قضائی صورت گرفته در قبال این موضوع، بسیار مجاهدانه و فوق‌العاده بود؛ حجم کاری این مقوله و پرونده‌های تشکیل شده‌ی ناظر بر آن بسیار زیاد بود؛ در این راستا پرونده‌هایی کیفری و حقوقی با دسته‌بندی‌های مختلف تشکیل شد و با کار جهادی‌ای که صورت گرفت، ظرف ۲ ماه، موضوع در بحث کیفری که از جهاتی در اولویت بود، به سرانجام رسید.

رئیس قوه قضائیه در ادامه به تقریر و تبیین ابعاد مختلف رسیدگی‌های کیفری و حقوقی در قبال حادثه فروریختن ساختمان متروپل پرداخت و گفت: در بحث کیفری موضوع، نیاز بود که برای تمامی جانباختگان این حادثه و مصدومان، نظر پزشکی قانونی اخذ شود؛ در همین راستا، پزشکی قانونی در مدت کوتاهی بصورت علمی و دقیق نظرات خود را اعلام کرد؛ از سویی دیگر نیاز بود که پیگیری‌ها و بررسی‌های همه‌جانبه‌ی فنی، مهندسی و کارشناسی درخصوص علت فروریختن ساختمان در دستور کار قرار گیرد تا مشخص شود چه کسانی در این قضیه مقصر هستند و چه کسانی کوتاهی داشتند.

رئیس دستگاه قضا با اشاره مجدد به فعالیت شبانه‌روزی مجموعه دادگستری استان خوزستان در امر رسیدگی به حادثه متروپل، به ابعاد دیگری از حجم بالای کار در این مقوله اشاره کرد و گفت: در مبحث رسیدگی به درخواست‌های اولیای‌دم ۴۳ جانباخته این حادثه و مشخص کردن آنها و اینکه آیا در میان آنها فرد صغیری وجود دارد یا خیر؟ اگر فرد صغیر وجود دارد، آیا ولی‌قهری دارد یا خیر؟ و تصمیمی که از جانب ولی‌امر و شخص مأذون از او باید در قبال اولیای‌دمِ صغیرِ بدون ولی‌قهری اتخاذ می‌شد؛ مجموع اینها، کار حجیم و وسیعی را می‌طلبید که از سوی مجموعه دادگستری استان خوزستان صورت گرفت.

رئیس عدلیه افزود: در مبحث حقوقی ماجرا نیز باید انحصار وراثت‌هایی صورت می‌گرفت و اهلیت‌ها مشخص می‌شد؛ همچنین در قبال افراد مصدوم این حادثه نیز بعضاً پزشکی قانونی باید چند نظر اعلام می‌کرد؛ از این حیث که آیا مصدومیت فرد، ماندگار است؟ آیا قابل بهبود می‌باشد یا خیر؟ که این امور نیز طبیعتاً زمان‌بر بود.

قاضی القضات تصریح کرد: همچنین فضای برخی شهرهای استان خوزستان نیز پس از وقوع حادثه متروپل، ملتهب بود و بدخواهان مترصد بهره‌برداری از این فضا بودند لذا باید از سوی مرکز استان و مرکز رسانه، اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف صورت می‌گرفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه مهم‌ترین بخش موضوع در قضیه رسیدگی به حادثه متروپل، تشخیص مسببین بود، اظهار کرد: بررسی موضوع از زمانی که برای این ساختمان جواز صادر شد؛ سپس تجاوز از حدود جواز صورت گرفت؛ تغییراتی که بعضاً در مسئولان ذی‌ربط شهرداری مربوطه از زمان صدور جواز تا فروریختن ساختمان صورت گرفت؛ تعیین مسئولیت و نقش نظام مهندسی و شرکت فنی و مشاوره و … مواردی بودند که تحقیق و بررسی و کار کارشناسی فنی و همه‌جانبه را طلب می‌کرد؛ همه اینها در حدود ۲ ماه انجام گرفت و برای کسانی که دادسرا تشخیص داد در این حادثه مقصر هستند قرار جلب به دادرسی صادر شد.

رئیس قوه قضائیه افزود: پس از صدور قرار جلب به دادرسی، پرونده به دادگاه رفت و در دادگاه بدوی نیز مراحل مختلف رسیدگی با دقت و شفافیت با حضور وکلا طی شد؛ سپس پس از وصول لوایح اعتراضی از جانب متهمین و وکلای آنها و بعضاً شکات پرونده، موضوع در دادگاه تجدیدنظر، مراحل مختلف خود را طی کرد؛ علی‌ایحال تا زمانی که حکم قطعی و صادر شد یک کار عظیم و حجیم و شبانه‌روزی در مجموعه دادگستری خوزستان صورت گرفت.

رئیس دستگاه قضا در ادامه با تبیین و تشریح ابعاد حقوقی رسیدگی به پرونده متروپل، گفت: در بُعد حقوقی موضوع، با چند دسته پرونده مواجه بودیم؛ نخست، کسانی که مدعی بودند با صاحب پروژه برای دریافت ملک تجاری قرارداد منعقد کرده‌اند؛ دوم، کسانی که در زمان وقوع حادثه در ساختمان مستقر بوده و متحمل خسارت شده بودند و سوم، مراجعه‌کنندگان و مشتریانی که در زمان وقوع حادثه، یا مصدوم شده و یا خسارت مادی دیده بودند. رسیدگی به پرونده در این قسمت هنوز به پایان نرسیده است؛ البته نزدیک به ۸۰ درصد کار در این مقوله نیز انجام شده است و احکام صادر شده‌اند؛ البته ممکن است هنوز این احکام اجرا نشده باشند؛ علی‌ایحال در بُعد حقوقی ماجرا به لحاظ کارشناسی‌ها و اختلافات حقوقی که میان طرفین پیش می‌آید، کار سنگین و زمان‌بر است؛ بویژه آنکه فردی که در این حادثه اتهام سنگینی متوجه او بود، جان‌باخت و به لحاظ مسائل حقوقی باید با کمک ورثه او امور پیش رود.

قاضی‌القضات افزود: در مبحث دیه جان‌باختگان و مصدومان این حادثه نیز؛ چه به آنها که باید «دیه نفس کامل» تعلق می‌گرفت و چه آنهایی که احیاناً باید به آنها «اَرش» پرداخت می‌شد، اقدامات لازم صورت گرفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به کار کارشناسی و آسیب‌شناسانه‌ای که در قوه قضائیه در قبال موضوع فروریختن حادثه متروپل صورت گرفت، گفت: ما در دادگستری در حد وسع خود در خصوص این حادثه کار کارشناسی و آسیب‌شناسی‌های لازم را از جهات مختلف اعم از نوع قراردادها، نوع نظارت‌ها و … انجام دادیم و این کارشناسی‌ها و آسیب‌شناسی‌ها را در اختیار دستگاه‌های ذیربط در قوه مجریه قرار دادیم؛ امیدواریم آنان نیز این مقوله را مطمح‌نظر قرار دهند تا در آینده شاهد وقوع این قبیل حوادث ناگوار و تلخ نباشیم.

رئیس عدلیه تصریح کرد: در قضیه رسیدگی به حادثه متروپل، قوه قضائیه مسئله‌محوری را در دستور کار قرار داد و رسیدگی به این حادثه از مصادیق رویکرد مسئله محورانه دستگاه قضائی است؛ در همین راستا، مرکز رسانه قوه قضائیه در سالگرد این حادثه باید به ابعاد مختلف رسیدگی‌ها در قبال این موضوع بپردازد.

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به سفر اخیر غیررسمی و از پیش اعلام نشده خود به استان خراسان شمالی گفت: در روز چهارشنبه هفته گذشته که برای شرکت در همایش دادستان‌های سراسر کشور در مشهد حضور داشتم، بصورت از پیش اعلام نشده و شبانه عازم بجنورد مرکز استان خراسان شمالی شدم؛ علت اصلی این سفر غیررسمی من آن بود که اخباری ناظر بر عدم تحقق کامل مصوبات سفر دی ماه ۹۹ هیئت عالی قضائی به استان خراسان شمالی به من واصل شد و من تصمیم به انجام این سفر گرفتم؛ متأسفانه بخشی از مصوبات سفر سال ۹۹ هیئت عالی قضائی به استان مزبور چه بخش‌های مربوط به تعهدات استانداری و چه بخش‌های ناظر بر بودجه عمومی و غیرعمومی قوه قضائیه عملیاتی نشده بود؛ لذا من تاکید کردم که نامه مربوط به این موضوع را در ابتدای این هفته به دست من برسانند تا دستورات مقتضی را صادر کنم. از سویی دیگر تنها بخشی ناچیزی از مصوبات سفر تیرماه ۱۴۰۱ رئیس‌جمهور به خراسان شمالی در بحث تجهیز مراکز قضائی محقق شده بود که البته هنوز زمان برای تحقق ان باقی است.

رئیس دستگاه قضا تاکید کرد: ما مسئولان باید در جریان سفرهای استانی خود، با در نظر گرفتن مقدورات، به مردم استان وعده دهیم و مصوبه تصویب کنیم؛ همچنین چنانچه وعده دادیم و مصوبه تصویب کردیم باید در تحقق و عملیاتی شدن آنها نهایت تلاش و اهتمام خود را به کار ببندیم چرا که مردم از ما توقع دارند به وعده‌های خود جامه عمل بپوشانیم؛ مردم تمییز و تفیکیک قائل نمی‌شوند که ما به سبب نتوانستن، این مصوبات و وعده‌ها را عملیاتی نکردیم یا اینکه در این مسیر کوتاهی داشته‌ایم؛ آنها به حق، تحقق وعده‌ها را مطالبه می‌کنند.

رئیس عدلیه با اشاره به برنامه‌ها و بازدیدهای خود در استان خراسان شمالی از زندان مرکزی بجنورد، دادسرای عمومی و انقلاب این شهر و دانشگاه آن و حضور سرزده در یکی از مساجد و دیدار با مردم منطقه، گفت: بعضی از مردم استان خراسان شمالی در دیدارهای چهره به چهره‌ای که با آنها داشتم، از وضعیت برخی رسیدگی‌های قضائی در این استان گلایه‌هایی را داشتند که باید به سرعت به رفع دغدغه‌های مردم در این زمینه پرداخت و لازم است بخش‌های مختلف قضائی از جمله دیوان عالی کشور تمهیدات و اقدامات بازرسی‌گونه خود را از محاکم و مراجع قضائی استان مزبور بیشتر کنند.

رئیس قوه قضائیه همچنین گفت: برای کاستن از تعداد زندانیان استان خراسان شمالی نیز باید اقدامات آسیب‌شناسانه و فرهنگی مقتضی به کمک سایر دستگاه‌های متولی در استان صورت گیرد.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

۴ کودک و ۱ مرد هنگام ماهیگیری در استان کبک کانادا غرق شدند

۴ کودک و ۱ مرد هنگام ماهیگیری در استان کبک کانادا غرق شدند
2023-06-05T19:20:49+03:30
کشته شدن چهار کودک و یک مرد توسط پلیس استان کبک کانادا روز شنبه پس از سفر ماهیگیری در خط ساحلی رودخانه سنت لورنس در ساحل شمالی کبک، تایید شد.

مرگ دلخراش دختر و پسر جوان در پارکینگ خانه

 مرگ دلخراش دختر و پسر جوان در پارکینگ خانه
2023-06-05T17:14:10+03:30
با کشف جسد دختر و پسر جوان در پارکینگ خانه‌ای در جنوب تهران، تحقیقات تیم جنایی کلید خورد.

احتمال وقوع رگبار و وزش باد شدید از ۱۵ تا ۱۷ خرداد/ لزوم پرهیز از تردد در حاشیه رودها و ارتفاعات پایتخت

 احتمال وقوع رگبار و وزش باد شدید از ۱۵ تا ۱۷ خرداد/ لزوم پرهیز از تردد در حاشیه رودها و ارتفاعات پایتخت
2023-06-05T17:14:10+03:30
مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع رگبار و وزش باد شدید از ۱۵ تا ۱۷ خرداد ماه گفت: مردم در تردد از حاشیه روده...

ساعت بازدید از آرامگاه حافظ کاهش یافت

ساعت بازدید از آرامگاه حافظ کاهش یافت
2023-06-05T15:34:09+03:30
ساعت بازدید از مجموعه فرهنگی‌تاریخی آرامگاه حافظ از ساعت ۸ صبح تا ۱۹ عصر اعلام شد، پیش از این حافظیه تا ساعت ۲۲ باز بود.

وضعیت اجرای طرح ترافیک همزمان با تغییر ساعت کار ادارات

وضعیت اجرای طرح ترافیک همزمان با تغییر ساعت کار ادارات
2023-06-05T13:47:30+03:30
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در خصوص ساعت اجرای طرح ترافیک همزمان با تغییر ساعات کاری ادارات، توضیحاتی ارائه داد.

ساعت کار مترو تهران تغییر کرد

ساعت کار مترو تهران تغییر کرد
2023-06-05T13:34:09+03:30
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه، از تغییر ساعت کار مترو از روز سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ خبر داد.

زائران حتما از لباس‌های خنک نخی با رنگ روشن استفاده کنند

 زائران حتما از لباس‌های خنک نخی با رنگ روشن استفاده کنند
2023-06-05T13:27:39+03:30
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: زائران حتما از لباس‌های خنک نخی با رنگ روشن استفاده کنند زیرا دمای هوای عربستان بسیار بالاست همچنین از تردد ...

ساعت اجرای طرح ترافیک تغییر می‌کند؟

 ساعت اجرای طرح ترافیک تغییر می‌کند؟
2023-06-05T13:27:39+03:30
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با اشاره به تغییر ساعت کاری ادارات گفت: چنانچه نیاز و ضرورتی برای تغییر در خصوص ساعات اجرای طرح ترافیک، وجود دا...

اطلاعیه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش

اطلاعیه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
2023-06-05T12:54:11+03:30
وزارت آموزش و پرورش، در راستای برگزاری آزمون استخدامی آموزگاری، اطلاعیه ای صادر کرد.

ارائه ۹ هزار خدمت درمانی به زائران ایرانی در مکه و مدینه

ارائه ۹ هزار خدمت درمانی به زائران ایرانی در مکه و مدینه
2023-06-05T12:54:10+03:30
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر، از ارائه بیش از ۹ هزار خدمت درمانی و امدادی به زئاران ایرانی در مکه و مدینه خبر داد.

تبدیل آموزش‌و‌پرورش به عامل "بازتوزیع بی‌عدالتی"/ مشاغل خوب در اختیار اغنیا!

 تبدیل آموزش‌و‌پرورش به عامل "بازتوزیع بی‌عدالتی"/ مشاغل خوب در اختیار اغنیا!
2023-06-05T13:00:53+03:30
آموزش‌و‌پرورشی که باید "عدالت" را توزیع کند، این روزها خود به یکی از عوامل بازتوزیع بی‌عدالتی تبدیل شده‌ است! افراد با تحصیلات بالاتر شانس پیدا کر...

پل در حال ساخت در شرق هند برای دومین بار فرو ریخت

پل در حال ساخت در شرق هند برای دومین بار فرو ریخت
2023-06-05T12:27:28+03:30
یک پل در حال ساخت بر روی رودخانه گانگا در ایالت بیهار در شرق هند روز یکشنبه فروریخت، اما گزارشی از تلفات انسانی اعلام نشده است.

غرق شدن ۷ دختر دانش آموز در گینه در پی واژگونی قایق

غرق شدن ۷ دختر دانش آموز در گینه در پی واژگونی قایق
2023-06-05T12:00:49+03:30
در پی واژگونی یک قایق روز یکشنبه در رودخانه نیجر در کشور گینه، هفت دختر دانش آموز جوان غرق شدند، در حالی که تلفات ممکن است سنگین تر باشد.

۲۳۰ هزار نفر در سالروز ارتحال امام(ره) با مترو جابجا شدند

۲۳۰ هزار نفر در سالروز ارتحال امام(ره) با مترو جابجا شدند
2023-06-05T12:00:49+03:30
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت: در سالروز ارتحال امام خمینی (ره)، ۲۳۰هزار و ۶۹۶ نفر به‌ صورت رایگان با مترو تهران و حومه جابه‌جا شدند.

ادعاهای بازرسی برهنه بدنی در بازداشتگاه ها کذب است

ادعاهای بازرسی برهنه بدنی در بازداشتگاه ها کذب است
2023-06-05T11:47:28+03:30
اخیرا معدود افرادی مدعی شده‌اند که در زمان بازداشت نزد ضابطان قضائی، بازرسی برهنه بدنی در خصوص آنها انجام شده است.

۱۲ مأموریت رئیسی به وزیر آموزش و پرورش

۱۲ مأموریت رئیسی به وزیر آموزش و پرورش
2023-06-05T11:07:30+03:30
رئیس جمهور، برای وزیر جدید آموزش و پرورش، ۱۲ ماموریت تعریف کرد.

تابستان امسال هوا ۱.۵ درجه گرم تر می شود

تابستان امسال هوا ۱.۵ درجه گرم تر می شود
2023-06-05T10:54:09+03:30
بنا به گفته کارشناس سازمان هواشناسی، تابستان امسال دمای هوا بین ۱ تا ۱.۵ درجه گرم تر می شود.

جزئیات تغییر ساعات فعالیت ناوگان حمل و نقل عمومی در پایتخت

جزئیات تغییر ساعات فعالیت ناوگان حمل و نقل عمومی در پایتخت
2023-06-05T10:01:10+03:30
سخنگوی شهرداری تهران، ساعات جدید فعالیت ناوگان حمل و نقل عمومی از ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ همزمان با تغییر ساعات کاری ادارات را اعلام کرد.

وزش باد شدید و گرد و خاک در آسمان کشور

وزش باد شدید و گرد و خاک در آسمان کشور
2023-06-05T10:01:10+03:30
بنابر اعلام سازمان هواشناسی، وضعیت جوی کشور از دوشنبه تا جمعه پیش رو، همراه با وزش باد، رعدوبرق و گرد و خاک خواهد بود.

وضعیت را‌ه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌ چالوس و هراز

 وضعیت را‌ه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌ چالوس و هراز
2023-06-05T10:07:35+03:30
سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از ترافیک سنگین در جاده چالوس و محور هراز خبر داد و اعلام کرد: تردد در آزادراه قزوین-رشت روان است.

کابوس گردوغبار منطقه سیستان در روزهای سیاه تالاب هامون/ مردم غم خشکی تالاب را دارند + تصاویر

 کابوس گردوغبار منطقه سیستان در روزهای سیاه تالاب هامون/ مردم غم خشکی تالاب را دارند + تصاویر
2023-06-05T10:07:35+03:30
دریاچه ارومیه در حالی با طرح‌های متنوع احیا می‌شود که احیای تالاب بین‌المللی هامون همچنان در حرف اولویت مدیران باقی مانده و مردم سیستان چشم‌انتظار اقدام عمل...

جا‌به‌جایی زائران حرم امام خمینی(ره) با ۱۱۰۰ دستگاه اتوبوس

 جا‌به‌جایی زائران حرم امام خمینی(ره) با ۱۱۰۰ دستگاه اتوبوس
2023-06-05T10:07:35+03:30
مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران از جا به جایی زائران حرم امام خمینی(ره) با ۱۱۰۰ دستگاه اتوبوس در مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

تغییر در فرایند قرعه‌کشی وام بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری

 تغییر در فرایند قرعه‌کشی وام بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری
2023-06-05T10:07:35+03:30
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور با اشاره به تغییر در فرایند قرعه‌کشی وام بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری از برنامه‌ریزی این مجموعه جهت تامین جهیزیه فرزندان ب...

ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز

ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز
2023-06-05T09:47:29+03:30
جانشین پلیس راه کشور از ترافیک سنگین در دو محور چالوس و هراز خبر داد.

جزئیات تغییر ساعات فعالیت ناوگان حمل و نقل عمومی اعلام شد

جزئیات تغییر ساعات فعالیت ناوگان حمل و نقل عمومی اعلام شد
2023-06-05T09:27:26+03:30
سخنگوی شهرداری تهران، ساعات جدید فعالیت ناوگان حمل و نقل عمومی از ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ همزمان با تغییر ساعات کاری ادارات را اعلام کرد.

وضعیت ترافیک در محورهای مواصلاتی کشور/کدام محور مسدود است

وضعیت ترافیک در محورهای مواصلاتی کشور/کدام محور مسدود است
2023-06-05T09:14:04+03:30
مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا در اطلاعیه‌ای وضعیت و محدودیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور را اعلام کرد.

آماده باش نیروهای امداد و نجات در شرایط جوی کشور

آماده باش نیروهای امداد و نجات در شرایط جوی کشور
2023-06-05T09:00:46+03:30
سرپرست سازمان امداد و نجات، با اشاره به هشدار هواشناسی از آماده‌باش امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال‌احمر خبر داد.

وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور/تردد روان در جاده های شمالی

وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور/تردد روان در جاده های شمالی
2023-06-05T09:00:46+03:30
مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا در اطلاعیه‌ای وضعیت و محدودیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور را اعلام کرد.

استفاده پلیس از همه ظرفیت‌ها برای مقابله با سرقت در روزهای خلوت تهران

 استفاده پلیس از همه ظرفیت‌ها برای مقابله با سرقت در روزهای خلوت تهران
2023-06-05T09:07:30+03:30
فرمانده کل انتظامی با تأکید ویژه‌ای از فرماندهی انتظامی تهران بزرگ نیز خواست علاوه بر توجه به ماموریت ۱۴ و ۱۵ خرداد از دیگر حوزه‌ها غافل نشده و با بهره‌گیری...

۵۰ سال دفن زباله در "آرادکوه تهران" چه اتفاقی را رقم زده است؟

 ۵۰ سال دفن زباله در "آرادکوه تهران" چه اتفاقی را رقم زده است؟
2023-06-05T09:07:29+03:30
مدیرکل دفتر پسماند سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه "آرادکوه تهران" از حدود ۵۰ سال قبل شروع به دریافت پسماند به صورت تلنباری کرده است، گفت: تغ...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)