میرنیوز

ارائه پیشنهاد ۱۰۰۰ میلیاردی سازمان زندان‌ها برای تسهیلات اشتغالزایی زندانیان/ آخرین جزییات پرونده هواپیمای اوکراینی

 ارائه پیشنهاد ۱۰۰۰ میلیاردی سازمان زندان‌ها برای تسهیلات اشتغالزایی زندانیان/ آخرین جزییات پرونده هواپیمای اوکراینی 2023-03-14T14:56:49+03:30

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مسعود ستایشی؛ سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری خود با رسانه‌ها به پرسش خبرنگار تسنیم پاسخ داد. سؤال اینگونه مطرح شد؛ با اجرای راهبرد سند تحول قضایی در اعطای تسهیلات اشتغال به زندانیان، جمعیت کیفری کاهش پیدا کرده است؛ با توجه به این دستاورد، برنامه قوه قضائیه در اعطای تسهیلات اشتغال به تعداد بیشتری از زندانیان چیست؟

لطفاً مقدار تسهیلات اعطایی برای اشتغال زندانیان آزادشده در سال جاری را اعلام کنید؟ میزان این تسهیلات برای سال آینده چقدر خواهد بود؟ آیا دولت و بانک‌ها در این زمینه با شما همکاری دارند؟

ستایشی در پاسخ اظهار کرد: در جلسه سخنگویان قوا و سخنگوی شورای نگهبان که دیروز در مجلس برگزار شد، از مساعدت‌های دولت و مجلس در ابعاد مختلف از قوه قضائیه قدردانی شد اما در عین حال تأکید کردم که بالاخره قوه قضائیه نیاز به مساعدت و همراهی و کمک‌های مؤثری در ابعاد مختلف دارد.

وی افزود: قدردانی می‌کنیم که هم دولت و هم مجلس کمک خوبی در حوزه اشتغال زندانیان دارند. امیدواریم برنامه‌ها برای سال آینده مانند امسال مفید باشد و البته چشم امید ما به برنامه هفتم توسعه است تا برنامه‌های آن محقق شود و در راستای اجرای برنامه و مقررات سنواتی یا قانون بودجه شاهد رفع مشکلات باشیم.

ستایشی گفت: در سال جاری 989 زندانی وام کارآفرینی دریافت کردند. اعطای این تسهیلات آمار بازگشت به زندان را کاهش می‌دهد به نحوی که بازگشت زندانیان شاغل که در دو سال گذشته آزاد شده‌اند به کمتر از 5 درصد کاهش یافته است.

وی تأکید کرد: برنامه قوه قضائیه و سازمان زندان‌ها در اعطای تسهیلات، توسعه زیرساخت اشتغال زندانیان در زندان‌ها، جذب کارآفرینان علاقمند به سرمایه‌گذاری برای توسعه اشتغال زندانیان، پایداری اشتغال زندانبان، کاهش نرخ بازگشت مجدد زندانیان به زندان، است‌.

ستایشی ادامه داد: براساس بند ج قانون بودجه سال 1401 میزان تسهیلات اشتغالزایی زندانیان 500 میلیارد تومان بوده که 200 میلیارد تومان به آزادشده‌ها و 300 میلیارد تومان به زندانی‌ها در نظر گرفته شده بود. در سال جاری با رشد 10 برابری میزان تسهیلات تخصصی تبصره 16 کمک شایانی از سوی دولت در توسعه فرهنگ کارآفرینی در زندان‌ها شده است.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: براساس برنامه اعلامی بانک مرکزی به بانک‌های عامل، اعطای وام‌های فرزندآوری و ازدواج ‌بر وام‌های دیگر اولویت دارد که محدودیت‌هایی برای بانک‌ها برای اعطای وام اشتغال به زندانیان دارد که خوب است بانک مرکزی به این مهم عنایت کند.

وی همچنین گفت: میزان پیشنهادی سازمان زندان‌ها برای تسهیلات اشتغالزایی زندانیان برای سال 1402 یکهزار میلیارد تومان است.

اتهام رضا کیانیان چیست؟

سخنگوی قوه قضائیه درباره اتهامات رضا کیانیان، صادق زیباکلام و آذر منصوری هم گفت: رضا کیانیان مرتکب نشر اکاذیب به قصد اضرار غیر و تشویش اذهان عمومی شده که پرونده وی در حال رسیدگی است. درباره صادق زیباکلام و آذر منصوری هم در وقت اداری روز گذشته قرار نهایی جلب دادرسی صادر شده است و پرونده به دادگاه کیفری دو صادر شده که اتهام آنها هم نشر اکاذیب به قصد اصرار غیر و تشویش اذهان عمومی است.

وی افزود: همچنین باید بگویم سه رسانه هم در روزهای اخیر اقداماتی انجام داده‌اند که واقعاً قابل دفاع نیست و پرونده‌شان در دادسرا در حال رسیدگی است.

آخرین جزئیات عفو گسترده

ستایشی درباره مشمولین فرمان عفو رهبری گفت: تعداد کل کسانی که مورد عفو واقع شدند حدود 82 هزار نفر است. این افراد در دو بخش بودند؛ متهمین و محکومین اغتشاشات اخیر که عفو متهمین مسبوق به سابقه نبوده و اولین بار انجام شد. بخش دوم هم ناظر بر محکومین دادگاه عمومی و انقلاب و سازمان قضایی نیروهای مسلح است.

وی تأکید کرد: مرتبط با حوادث اخیر حدود 22 هزار نفر محکوم و متهم آزاد شدند که این تعداد مبین این نیست که این افراد در زندان یا بازداشت بودند. بعضی از این افراد زمانی که تعقیب شدند با قید تعهد آزاد شدند و خیلی از اینها حتی در دایره صدور قرار تأمین هم قرار نگرفتند چون روز اول رهبر معظم انقلاب با تدبیر هوشمندانه خود ترسیم کردند که افراد به تناسب جرایم منتسبه تفکیک شوند. عفو به این گروه با رعایت ضوابط موضوعه، زوال سابقه می‌دهد یعنی دیگر از تعقیب کیفری معاف می‌شوند.

ستایشی ادامه داد: حدود 25 هزار نفر از 60 هزار نفر محکومین دادگاه‌های عمومی و انقلاب و سازمان قضائی نیروهای مسلح بلافاصله آزاد شدند و 34 هزار نفر هم شامل تخفیف شدند گ. بر اساس عفو اخیر 48126 نفر از محکومین ‌متهمان از ادامه تعقیب معاف شدند یا از زندان آزاد شدند.

وی همچنین اعلام کرد که دستورالعمل مرخصی‌ نوروزی ‌زندانیان به‌زودی ابلاغ می‌شود.

توقیف 195 میلیارد تومان از اموال مدیرعامل صرافی کریپتولند

ستایشی درباره آخرین وضعیت پرونده کریپتولند و اخباری مبنی بر متواری شدن سینا استوری، مدیرعامل صرافی کریپتولند با ذکر این نکته که هنوز مشخص نیست که وی متواری شده باشد یا نه ولی خود را به مرجع قضائی معرفی نکرده است، گفت: به این فرد اگر گوش شنوا دارد و اکنون ممکن است صدای مرا بشنوند، اعلام می‌کنم بر اساس قرار وثیقه قانونی که برای او صادر شده است، خود را به دستگاه قضائی معرفی کند.

وی افزود: برای این فرد قرار قانونی به میزان و ارزش مالی 126 میلیارد تومان صادر و مطابق مقررات آزاد شد که در ادامه مرجع قضائی وی را احضار کرد که از انجام این کار سر باز زده و به مرجع قضائی مراجعه نکرده است.

سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه عدم مراجعه این فرد به معنای متواری شدن وی نیست، گفت: اینکه بگوییم این فرد متواری شده است، صحیح نیست زیرا باید ابعاد قضیه این فرد مشخص و سپس برای وی عناوین صادر شود.

وی با اظهار اینکه اتهام این فرد اخلال در نظام اقتصادی از طریق خرید و فروش رمزارز به صورت غیرقانونی است، ادامه داد: حدود 195 میلیارد تومان از اموال متهم توقیف شده است و در مورد اموال دیگر این فرد نیز اقدامات لازم در حال انجام و موضوع در حال بررسی است.

پیگرد قانونی منتشرکنندگان اخبار و شایعات نادرست

سخنگوی قوه قضائیه درباره برنامه قوه قضائیه و دادستانی در خصوص افرادی که با استفاده از شهرت در فضای مجازی اقدام به شایعه‌پراکنی و تشویش اذهان عمومی می‌کنند، و نیز اینکه در سال 1401 در خصوص شایعه‌پراکنی سلبریتی‌ها در فضای مجازی چه تعداد پرونده قضائی تشکیل شده است، گفت: در این رابطه حجت بر همه تمام و اقدامات با جدیت در حال انجام است.

وی افزود: با هیچ فردی در این زمینه تعارف و مماشات نخواهیم داشت و در ادامه مرّ مقررات را برای کسانی که با روان مردم بازی می‏کنند و جامعه را دچار خدشه کنند، اجرا خواهیم کرد.

سخنگوی قوه قضائیه تصریح کرد: حفظ امنیت روانی مردم، مقابله با تشویش اذهان عمومی و پیگرد قانونی منتشرکنندگان اخبار و شایعات نادرست و تحلیل‌کنندگان بدون سند و مدرک این موارد توسط افراد، تأکید قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: در این باره پرونده‌‎های محدودی تشکیل شده است که تعداد آن حدود 30 فقره پرونده است که با رأفت و احترام با متخلفان برخورد شده است و اگر گوش شنوا در این رابطه در میان نباشد با اقتدار با متخلفان برخورد خواهد شد.

آخرین وضعیت پرونده آتش‌سوزی در زندان اوین

ستایشی درباره آخرین وضعیت پرونده آتش‌سوزی در زندان اوین هم گفت: این پرونده 40 متهم دارد و فعلاً تحقیقات به لحاظ اهمیت و گستردگی ادامه دارد و با وجود حجم پرونده‌های قضائی قول داده شده است که ظرف یک ماه آینده قرار نهایی برای این پرونده صادر شود.

توضیحات سخنگو درباره قرارداد باشگاه پرسپولیس با یک شرکت کارگزار

سخنگوی قوه قضائیه درباره استقرار هیئت‌ بازرسی در باشگاه پرسپولیس و در خصوص قرارداد باشگاه پرسپولیس با کارگزار خود (شرکت ایده پویان ماژ) گفت: سازمان بازرسی کل کشور در راستای ایفای وظایف قانونی با استقرار هیئت‌های بازرسی نسبت به عملکرد دستگاه‌ها اقدام می‌کند. استقرار هیئت بازرسی در باشگاه مورد اشاره در همین راستا بوده و هیئت بازرسی در این باشگاه مستقر شده است.

ستایشی با تأکید بر اینکه بررسی‌های هیئت‌های بازرسی همیشه منتهی به تشکیل پرونده قضائی نمی‌شود، ادامه داد: در این بازرسی‌ها اسناد و مدارک انعقاد قراردادها و تأمین و هزینه‌کرد منابع مالی بررسی شده است و گزارش کامل متضمن پیشنهادات لازم هم برای مراجع ذیصلاح ارسال شده است.

وی با بیان اینکه در پی گزارش سازمان بازرسی، باشگاه پرسپولیس پرونده ابطال معامله در مجتمع قضائی صدر را مطرح کرده است، اضافه کرد: در بازرسی‌های انجام شده امضای قرارداد کارگزاری بدون تنفیذ اختیار از هیئت مدیره و واریز قرارداد حاصل از قرارداد به حساب کارگزار مغایر قوانین و مقررات موضوعه بوده است.

فردی که مقابل مدرسه به یک خانم تعرض کرد عضو فراجا نیست

ستایشی در پاسخ به سؤال یک خبرنگار درباره آخرین وضعیت پرونده فردی که مقابل یک مدرسه با یک خانم برخورد داشت، گفت: کمتر از چند ساعت پس از انتشار این تصاویر، دادسرای نظامی تهران به موضوع ورود کرد و فردی که متعرض به آن خانم بود، شناسایی و دستگیری شد. آن فرد پس از احضار، تفهیم اتهام شد و قرار تأمین کیفری و نظارت قضائی برای وی صادر شد.

وی افزود: تصمیمات مجدانه و محکم دادسرای نظامی انجام شده و اکنون پرونده در حال تحقیقات است و در ادامه با صدور قرار نهایی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه این فرد متعرض عضو فراجا نبوده است، گفت: در ارتباط با آن خانم چیزی که دلالت بر تشکیل پرونده باشد، تاکنون به دست ما نرسیده است.

رسیدگی به پرونده افرادی که اموالشان در اغتشاشات آسیب دیده است

وی در رابطه با رسیدگی قضائی به خسارت افرادی که اموال آنها در اغتشاشات خسارت دیده است، گفت: قوه قضائیه همانطور که وعده داده بود، آمادگی دارد به هرگونه شکایت و ادعایی در کمترین زمان با دقت کامل رسیدگی کرده و تصمیم لازم را اتخاذ کند؛ به قول مان پایبند هستیم.

ستایشی تصریح کرد: در کرمانشاه 21 مورد پرونده در این مورد مطرح شده و رسیدگی شده است. همچنین بر اساس دستورالعمل ابلاغی دولت به فرمانداری‌ها، افرادی که اموالشان در این دوره آسیب دیده می‌توانند مراجعه کرده و عریضه‌ای ارائه کنند که پس از آن، تحقیقات به عمل می‌آید و خسارات‌شان جبران می‌شود.

از پرونده حمله به سفارت آذربایجان چه خبر؟

سخنگوی قوه قضائیه در رابطه با آخرین جزئیات پرونده فرد حمله‌کننده به سفارت کشور آذربایجان در تهران، اظهار کرد: پرونده این فرد با قید فوریت در دادسرای عمومی و انقلاب تهران در حال بررسی است و به محض وصول نتیجه، موارد به سمع هموطنان خواهد رسید.
وی سپس با بیان اینکه در این پرونده همکاری از سوی طرف آذری انجام نمی‌شود و باید اراده خود را در این رابطه افزایش دهد، در خصوص بحث استرداد و تبادل در این زمینه گفت: بر اساس مقرارت موضوع فصل دوم از بخش اول قانون مجازات اسلامی، شخصی که در قلمرو جمهوری اسلامی مرتکب جرم شود، بالتبع مرجع صالحه برای رسیدگی قضائی دادگاه ایران است. نسبت به این فرد صلاحیت سرزمینی داریم و رسیدگی می‌کنیم و تحقیقات نیز با جدیت و صرف وقت ادامه دارد.

آخرین وضعیت پرونده هواپیمای اوکراینی

ستایشی در پاسخ به سؤالی درباره رأی پرونده هواپیمای اوکراینی گفت: بیست جلسه دادگاه در رسیدگی به اتهامات متهمین تشکیل شده است و ریاست دادگاه و هیئت دادگاه وقت کامل گذاشته شده‌اند و با دقت و ظرافت به موضوع رسیدگی شده است و بعد از برگزاری جلسات ختم دادرسی اعلام شد و مبادرت به انشای رأی شد.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین اطلاعات قبل از سال رأی صادر می‌شود که قابلیت اعتراض دارد و در مرجع بالاتر قابلیت طرح دارد و می‌تواند باز مورد رسیدگی واقع شود.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

امام موسی صدر توانمندسازی زنان را یکی از ارکان محرومیت‌زدایی می‌دانست

امام موسی صدر توانمندسازی زنان را یکی از ارکان محرومیت‌زدایی می‌دانست
2025-02-16T19:23:08+03:30
معاون زنان و خانواده گفت: الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی دو رکن مهم داشت. نخست، تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود.

الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود

الگوی امام موسی صدر  در محرومیت‌زدایی تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود
2025-02-16T19:10:44+03:30
معاون زنان و خانواده گفت: الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی دو رکن مهم داشت. نخست، تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود.

ششمین دوره شب های شعر انقلاب برگزار شد

ششمین دوره شب های شعر انقلاب برگزار شد
2025-02-16T19:10:37+03:30
ششمین دوره شب های شعر انقلاب عصر امروز در تهران برگزار شد.

آماده‌باش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور

آماده‌باش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور
2025-02-16T19:10:25+03:30
سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آماده‌باش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور خبر داد.

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیرمحمد خالقی

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیرمحمد خالقی
2025-02-16T19:10:17+03:30
شهروندان محلی که امیرمحمد خالقی به دست سارقان جان خود را از دست داد درخواست برخورد بدون اغماض با قاتلان را دارند و می‌گویند تاریکی و نبود گشت پلیس میزان جرم ...

القاصی: ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است

القاصی: ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است
2025-02-16T16:56:21+03:30
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است.

مرمت کاخ صاحبقرانیه در دستور کار قرار گرفت

مرمت کاخ صاحبقرانیه در دستور کار قرار گرفت
2025-02-16T16:56:21+03:30
معاون میراث‌فرهنگی گفت: مرمت کاخ صاحبقرانیه، راه‌اندازی موزه در تالار عصر و ایجاد مرکز پهلوی‌شناسی در مرکز اسناد» از جمله برنامه‌های مهم کاخ نیاوران است که د...

برنامه ریزی جهت برگزاری ۳۵ساعت کلاس آموزشی برای حجاج

برنامه ریزی جهت برگزاری ۳۵ساعت کلاس آموزشی برای حجاج
2025-02-16T16:42:59+03:30
با برنامه ریزی صورت گرفته در سازمان حج و زیارت ۳۵ساعت آموزش موضوعات اجرایی و احکام و مناسک برای ارتقاء سطح شناختی حجاج ایرانی پیش بینی شده است.

فرماندهی یگان‌های حفاظتی تکیه‌گاه دستگاه‌ها و سازمان‌ها است

فرماندهی یگان‌های حفاظتی تکیه‌گاه دستگاه‌ها و سازمان‌ها است
2025-02-16T16:30:00+03:30
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: یگان‌های حفاظتی و انتظامی تکیه‌گاه دستگاه‌ها و سازمان‌های تحت پوشش هستند.

درگیری فراجا با اشرار مسلح

درگیری فراجا با اشرار مسلح
2025-02-16T15:22:59+03:30
فرمانده یگان های تکاوری قرارگاه عملیاتی ابوذر از درگیری مسلحانه بین اشرار مسلح و تکاوران گردان تکاوری ۱۱۴ خبر داد.

بیانیه «گام دوم انقلاب» یکی از اساسی ترین سند های بالا دستی معماری آینده پلیس است

بیانیه «گام دوم انقلاب» یکی از اساسی ترین سند های بالا دستی معماری آینده پلیس است
2025-02-16T15:09:57+03:30
فرمانده کل انتظامی کشور اظهار داشت: یکی از برجسته ترین کارهایی که ما در راستای بیانیه «گام دوم انقلاب» انجام دادیم معماری پلیس آینده بود.

برپایی مراسم شب احیا در برخی از مساجد تاریخی

برپایی مراسم شب احیا در برخی از مساجد تاریخی
2025-02-16T15:09:55+03:30
معاون میراث‌فرهنگی کشور گفت: امسال به دلیل تقارن نوروز و شب‌های قدر، مراسم شب احیاء در برخی مساجد تاریخی برگزار خواهد شد.

اعتبارات تکمیل تصفیه‌خانه‌های فاضلاب جنوب غرب تهران در مسیر تأمین

اعتبارات تکمیل تصفیه‌خانه‌های فاضلاب جنوب غرب تهران در مسیر تأمین
2025-02-16T15:09:49+03:30
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از معرفی پروژه‌های تصفیه‌خانه فاضلاب پرند و رباط‌کریم برای دریافت تسهیلات ویژه از صندوق ملی محیط زیست خبر داد.

روش‌های مشارکت مردم در جشن نیکوکاری اعلام شد

روش‌های مشارکت مردم در جشن نیکوکاری اعلام شد
2025-02-16T14:29:39+03:30
معاون توسعه مشارکت‌های کمیته امداد استان تهران با اشاره به آمادگی پایگاه‌ها و دفاتر کمیته امداد این استان برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی روش‌های مشارکت در جشن ن...

تشکیل کارگروه ویژه برای توسعه بازارهای محلی

تشکیل کارگروه ویژه برای توسعه بازارهای محلی
2025-02-16T14:29:39+03:30
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از تشکیل کارگروه ویژه با هدف توسعه بازارهای محلی در منطقه ۱۵ خبر داد.

عملیات عمرانی مسیر تراموا در منطقه ۶ تهران

عملیات عمرانی مسیر تراموا در منطقه ۶ تهران
2025-02-16T14:16:18+03:30
معاون فنی و عمران شهرداری منطقه ۶ تهران از اجرای گسترده عملیات تراش و روکش مکانیزه آسفالت به میزان تقریبی ۲ هزار تن در مسیر حرکت تراموا خبر داد.

دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکه‌ای

دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکه‌ای
2025-02-16T14:16:18+03:30
رئیس پلیس آگاهی فراجا از دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکه‌ای خبر داد.

اتمام ۳۰ پروژه مطالعاتی صنعتی بنیاد مستضعفان

اتمام ۳۰ پروژه مطالعاتی صنعتی بنیاد مستضعفان
2025-02-16T14:16:17+03:30
رئیس بنیاد مستضعفان در دیدار با اساتید طرح‌های پژوهشی تحقیق و توسعه بنیاد مستضعفان ضمن اشاره به توسعه شبکه همکاری بنیاد با دانشگاه‌ها بر پیشتازی این نهاد در ...

بازدید سفرا و دیپلمات‌های خارجی از جاذبه‌های گردشگری تهران

بازدید سفرا و دیپلمات‌های خارجی از جاذبه‌های گردشگری تهران
2025-02-16T14:16:17+03:30
جمعی از سفرا و دیپلمات‌های خارجی در چارچوب دهمین تور گردشگری تهران از جاذبه‌های منطقه ۱۱ بازدید کردند.

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیر محمد خالقی

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیر محمد خالقی
2025-02-16T14:03:00+03:30
شهروندان محلی که امیر محمد خالقی به دست سارقان جان خود را از دست داد در خواست برخود بدون اغماض با قاتلان را دارند و می‌گویند تاریکی و نبود گشت پلیس میزان جرم...

راه‌اندازی اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق تهران

راه‌اندازی اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق تهران
2025-02-16T13:09:39+03:30
مدیرعامل سازمان مدیریت پایانه‌های مسافری شهر تهران، از ارائه بسته هدیه اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق خبر داد.

کشته و مجروح شدن ۲ نفر در پی تیراندازی در میلان

کشته و مجروح شدن ۲ نفر در پی تیراندازی در میلان
2025-02-16T12:29:42+03:30
به گزارش خبرگزاری های ایتالیا، در تیراندازی در یک نانوایی در شمال ایتالیا، یک مرد کشته و یک نفر دیگر به شدت مجروح شد.

هشدار به پلتفرم‌های ثبت آگهی درباره کلاهبرداری‌های حوزه وام

هشدار به پلتفرم‌های ثبت آگهی درباره کلاهبرداری‌های حوزه وام
2025-02-16T12:16:17+03:30
رئیس پلیس فتا فراجا گفت: به همه پلتفرم‌های ارائه‌دهنده خدمات درج آگهی محور واسط اعلام می‌شود به‌فوریت از انتشار هرگونه آگهی تحت عنوان وام، تسهیلات و موارد مش...

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اسفند ماه سال ۱۴۰۳

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اسفند ماه سال ۱۴۰۳
2025-02-16T12:16:16+03:30
سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه ای اعلام کرد: همه مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ اسفند ماه سال ۱۴۰۳ باید در محل و مراکز مندرج در برگ معرفی نامه...

دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا تصویب شد

دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا تصویب شد
2025-02-16T12:03:03+03:30
دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید.

۱ کشته و ۱ مجروح در پی تیراندازی در میلان

۱ کشته و ۱ مجروح در پی تیراندازی در میلان
2025-02-16T12:03:03+03:30
به گزارش خبرگزاری های ایتالیا، در تیراندازی در یک نانوایی در شمال ایتالیا، یک مرد کشته و یک نفر دیگر به شدت مجروح شد.

آتش سوزی در کارخانه ای در پنجاب پاکستان ۲ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت

آتش سوزی در کارخانه ای در پنجاب پاکستان ۲ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت
2025-02-16T12:03:02+03:30
پلیس روز یکشنبه اعلام کرد که بر اثر آتش سوزی در کارخانه ای در استان پنجاب شرقی پاکستان، دو نفر کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

خلیلی: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست

خلیلی: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست
2025-02-16T11:49:41+03:30
معاون اول قوه قضائیه با اشاره به اینکه مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست، گفت:دین ما اجازه چنین مذاکره‌ای را نخواهد داد.

همکاری نیروهای متخصص غار علیصدر با کشورهای خارجی

همکاری نیروهای متخصص  غار علیصدر با کشورهای خارجی
2025-02-16T11:49:40+03:30
مدیرعامل غار علیصدر از همکاری نیروهای متخصص این غار گردشگری با استان و شهرهای دیگر خبر داد و گفت: سطح همکاری ما در سطح بین الملل و کشورهای خارجی افزایش پیدا ...

غریب‌آبادی: ترور ۲۳ هزار انسان بی‌گناه، نشانه‌ای از قربانی بودن ایران در برابر تروریسم است

غریب‌آبادی: ترور ۲۳ هزار انسان بی‌گناه، نشانه‌ای از قربانی بودن ایران در برابر تروریسم است
2025-02-16T11:49:40+03:30
دبیر سابق ستاد حقوق بشر گفت: ٢٣ هزار انسان بی گناه در ایران توسط تروریست‌ها به شهادت رسیده‌اند و تلاش کردیم نشان دهیم که ایران یکی از بزرگترین قربانیان ترور...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)