میرنیوز

جزئیاتی از سامانه "جامع گردشگری سلامت"/ فعالیت دلال‌های سلامت ساماندهی می‌شود

 جزئیاتی از سامانه "جامع گردشگری سلامت"/ فعالیت دلال‌های سلامت ساماندهی می‌شود 2023-03-06T09:03:27+03:30

حسین نیکونام در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به راه‌اندازی رسمی "سامانه جامع گردشگری سلامت" از تاریخ 20 فروردین ماه سال آتی در 3 استان، جزئیات این سامانه را تشریح و را‌ه‌اندازی این سامانه را موجب تأثیرات مثبت فراوانی بر توسعه و بهبود کسب‌وکارهای گردشگری سلامت و افزایش سطح کیفیت خدمات این حوزه دانست.

وی با اشاره به رونمایی و بهره‌برداری از "سامانه جامع گردشگری سلامت" در جریان برگزاری نمایشگاه بین‌المللی گردشگری در بهمن ماه سال جاری گفت: در حقیقت این سامانه یک پلتفرم جامع تخصصی در زمینه گردشگری سلامت است که بر اساس مصوبه هیئت وزیران تمامی دستگاه‌های متولی این حوزه شامل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی، وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه و وزارت کشور در این سامانه مشارکت داشته و خدمات خود را از طریق این بستر ارائه می‌دهند.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران با بیان اینکه علت مشارکت وزارت کشور در این سامانه ایفای نقش پلیس گذرنامه در زمینه ثبت ورود و خروج گردشگران ورودی حوزه سلامت به ایران است، تصریح کرد: این سامانه در حقیقت به مثابه یک هاپ گردشگری سلامت نقش تنظیم‌کننده روابط کلیه دستگاه‌ها و نهادهای متولی اجرایی فعال در این حوزه را که مجموعاً با یکدیگر شورای راهبردی گردشگری سلامت را تشکیل می‌دهند، را برعهده دارد.

این فعال بخش خصوصی گردشگری سلامت با اشاره به اینکه دستگاه‌های مورد اشاره به شکل برخط و از طریق تبادل سرویس‌ها و اطلاعات در قالب این پلتفرم نسبت به ارائه خدمات لازم و قابل ارائه می‌پردازند، بیان کرد: قاعدتاً این سامانه نقشی محوری در توسعه و مدیریت بهینه و پایدار حوزه گردشگری سلامت ایفا خواهد کرد.

دستیابی به آمار دقیق و شفاف از گردشگران سلامت با راه‌اندازی "سامانه جامع گردشگری سلامت"

نیکونام ادامه داد: یکی از ضعف‌ها و نواقص عمده در حوزه گردشگری را در هر دو سمت وزارتخانه‌های میراث فرهنگی و بهداشت نبود آماری مستند، مستدل و علمی است که متأسفانه عمده آمار و ارقام موجود در حوزه گردشگری سلامت صرفاً بر پایه حدسیات و یا آمارهای مراجعات جزئی به بیمارستان تهیه و تنظیم و ارائه می‌شود که در حقیقت تطابقی با آمارهای واقعی ندارد.

مطابق صحبت‌های وی، بر اساس عملکرد این سامانه هر شخص بیماری که به عنوان گردشگر سلامت وارد کشورمان می‌شود یک کد منحصربه‌فرد و یکتا در این سامانه دریافت می‌کند که این کد خود به تنهایی مؤید اطلاعات بسیاری است که از جمله آن می‌توان به نحوه ورود گردشگر از طریق هریک از آژانس‌ها و یا شرکت‌های مجوزدار گردشگری سلامت در این زمینه و بیمارستان پذیرش‌کننده وی اشاره کرد و همین امر قاعدتاً باعث افزایش شفافیت آمار و جامعیت می‌شود.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران یکی دیگر از مزایای راه‌اندازی این سامانه را تخصیص و ثبت یک پرونده پزشکی به گردشگر در این سامانه دانست و اظهار کرد: بر اساس مدل طراحی شده در این سامانه تمامی جزئیات پرونده پزشکی شخص بیمار به عنوان گردشگر سلامت در این سامانه ثبت و قابل پیگیری است و وی می‌تواند آن را حتی در صورت لزوم و به منظور اخذ مشاورهای پزشکی به دیگر پزشکان در داخل و خارج کشور ارائه کند. علاوه بر آن تمامی جزئیات از جمله صورتحساب‌های پرداختی توسط بیمار نیز در این سامانه قابل مشاهده است.

کوتاه شدن دست دلالان از حوزه گردشگری سلامت

این فعال بخش خصوصی گردشگری سلامت نقطه قوت این پلتفرم را ساماندهی کامل دلالان و لیدرهای فعال در این حوزه عنوان کرد و افزود: فعالیت این دو طیف همواره و از دیرباز یک تهدید و در برخی موارد به عنوان فرصت بالقوه برای بازار گردشگری سلامت محسوب می‌شد که این سامانه با ساماندهی فعالیت دلالان، نقاط تهدید مطرح در این زمینه را از بین خواهد برد.

نیکونام در این باره توضیح داد: بر اساس طراحی این سامانه تمامی مترجمین و لیدرهای فعال در حوزه گردشگری سلامت باید الزاماً اطلاعات تمامی بیماران خود را در ذیل یک شرکت فعال در زمینه گردشگری سلامت ثبت و رجیستری کنند و جزئیات آن بدین نحو است که لیدر یا مترجم مربوطه بدواً خود را به هر تعداد از شرکت‌های فعال در این حوزه که متمایل باشد معرفی می‌کند و بعد در صورت احراز و تأیید صلاحیت توسط نهاد بررسی کننده این امر که به صورت آنلاین از طریق این سامانه فعالیت می‌کند، می‌توانداز طریق آژانس‌های فعال اقدام به جذب گردشگر سلامت و ارجاع آن به بیمارستان‌ها و یا مراکز درمانی کند.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران یکی از نقاط مثبت بهبود در این سامانه را جلوگیری از امکان پذیرش و ارجاع مستقیم بیماران از سوی مترجمین و لیدرها دانست و تأکید کرد: بر اساس تفاهم نامه منعقد شده بین دو وزارتخانه میراث فرهنگی و بهداشت، بیمارستان‌ها باید صرفاً از طریق یکی از شرکت‌های فعال ثبت شده در این حوزه نسبت به پذیرش بیماران اقدام کنند.

این فعال بخش خصوصی گردشگری سلامت همچنین یادآوری کرد: بر اساس مقررات وضع شده در قالب این سامانه کلیه بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی مکلفند در صورت مراجعه و یا ارجاع یک بیمار اورژانسی بدواً نسبت به پذیرش وی اقدام کنند، اما بلافاصله ضمن ثبت اطلاعات کامل بیمار به عنوان گردشگر سلامت ورودی در این سامانه و معرفی وی به یکی از شرکت‌های فعال در این حوزه و طرف قرارداد با بیمارستان، امور بعدی وی را از طریق همین پلتفرم پیگیری کنند.

نیکونام یکی از مزایای مهم این سامانه را ثبت دقیق اطلاعات مرتبط با بیماران و ایجاد امکان استخراج آمارهای دقیق و مستندی دانست که در درازمدت باعث می‌شود ضمن منطقی و واقعی شدن قیمت خدمات قابل ارائه در حوزه گردشگری سلامت، سطح کیفی این خدمات را نیز افزایش و ارتقا دهد.

وی در ادامه تصریح کرد: متأسفانه چالشی که همواره از سالیان گذشته تا کنون گریبان‌گیر حوزه گردشگری سلامت بوده است، فعالیت دلالان و لیدرهای غیرمجازی است که به دلیل نبود مرجع و نهاد نظارتی بر چگونگی عملکرد آنان و اخذ مبالغ بعضاً گزاف و خارج از بستر قانونی از گردشگران سلامت، شاهد نرخ‌گذاری کاذب در این حوزه هستیم؛ اما با راه‌اندازی این سامانه و افزایش شفافیت شاهد واقعی شدن نرخ‌ها و نحوه قیمت‌گذاری خواهیم بود.

مطابق گفته‌های رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران، افزون بر این مطلب قاعدتاً شاهد افزایش سطح کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران نیز خواهیم بود؛ چراکه کلیه فرآیندهای پذیرش بیمار الزاماً باید از طریق شرکت‌های فعال ثبت شده در این حوزه که در قالب شخصیت حقوقی تأسیس شده و قابل نظارت و بازرسی هستند، انجام پذیرد و طبعاً این شرکت‌ها برخلاف دلالان که بیماران را با هدف کسب سود بیشتر به سمت مراکز و پزشکان با کیفیت پایین سوق می‌دادند، نسبت به ارجاع بیماران به مراکز درمانی قوی و کارآمد اقدام می‌کنند.

این فعال بخش خصوصی گردشگری سلامت با تأکید بر اینکه مجموع هزینه خدمات ارائه شده در این حوزه از جمله خدمات هتلینگ، درمانی و ... در بستر قانونی نسبت به دیگر کشورهای منطقه بسیار پایین است، عنوان کرد: اما این موضوع در حالی است که دلالان و مراکز فاقد مجوز در حوزه گردشگری سلامت در چهارچوب غیرقانونی با ارجاع بیماران به مراکز درمانی فاقد کیفیت بالا، هزینه‌های چندبرابری نسبت به نرخ‌گذاری‌های مصوب در این حوزه و با هدف کسب سود بیشتر از بیماران دریافت می‌کنند که با راه‌اندازی این سامانه این امیدواری وجود دارد که به این نقیصه تا حد بسیاری زیادی با توجه به توضیحات ارائه شده مرتفع شود.

نیکونام با ابراز امیدواری نسبت به توسعه حوزه گردشگری سلامت با راه‌اندازی رسمی این سامانه گفت: به دلیل عدم وجود شفافیت و نظارت دستگاه‌های متولی مربوطه و جولان فعالیت دلالان در طول چندسال اخیر شاهد افت شدید این حوزه مهم از گردشگری در کشور بودیم، تا جایی که احتمال می‌رفت ظرف چند سال آینده حوزه‌ای به نام گردشگری سلامت در کشور نداشته باشیم؛ اما این امیدواری وجود دارد که ظرف یک تا دو سال بعد از زمان راه‌اندازی این سامانه شاهد توسعه و رونق مجدد این حوزه مهم و حیاتی باشیم.

 صدور ویزا برای بیماران افغانستانی به صورت مستقیم از کنسول‌گری‌ها منتفی می‌شود

وی یکی از مشکلات و مصائب اساسی و مهم حوزه گردشگری سلامت را امکان صدور مستقیم ویزای درمانی توسط کنسول‌گری‌ها برای بیماران کشور افغانستان دانست که باعث می‌‌شود عملاً شرکت‌های خصوصی فعال مجوزدار در این حوزه از چرخه فرآیند جذب گردشگر سلامت حذف شوند که با راه‌اندازی این سامانه این معضل رفع می‌شود؛ چراکه مقرر شده تا وزارت امور خارجه از صدور ویزا به صورت مستقیم و رأسا از طریق کنسول‌گری‌ها خودداری کند.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران با بیان اینکه طراحی و اجرای این سامانه از سوی وزارت میراث فرهنگی به عنوان متولی اصلی به شرکت "مادر تخصصی ایرانگردی و جهانگردی" این وزارتخانه تفویض شده است، خاطرنشان کرد: این سامانه در بهمن ماه سال جاری و همزمان با نمایشگاه تخصصی گردشگری رونمایی شد، اما بهره‌برداری و راه‌اندازی رسمی آن با توجه به در پیش بودن تعطیلات عید نوروزی به 20 فرودین ماه سال آینده و پس از پایان تعطیلات نوروزی موکول شد و مقرر شده است تا 3 استان خراسان رضوی، تهران و اردبیل به عنوان کاندید‌اهای اولیه اجرای این پلتفرم از تاریخ مذکور نسبت به ارائه خدمات گردشگری سلامت از مجرای این سامانه اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

درگیری فراجا با اشرار مسلح

درگیری فراجا با اشرار مسلح
2025-02-16T15:22:59+03:30
فرمانده یگان های تکاوری قرارگاه عملیاتی ابوذر از درگیری مسلحانه بین اشرار مسلح و تکاوران گردان تکاوری ۱۱۴ خبر داد.

بیانیه «گام دوم انقلاب» یکی از اساسی ترین سند های بالا دستی معماری آینده پلیس است

بیانیه «گام دوم انقلاب» یکی از اساسی ترین سند های بالا دستی معماری آینده پلیس است
2025-02-16T15:09:57+03:30
فرمانده کل انتظامی کشور اظهار داشت: یکی از برجسته ترین کارهایی که ما در راستای بیانیه «گام دوم انقلاب» انجام دادیم معماری پلیس آینده بود.

برپایی مراسم شب احیا در برخی از مساجد تاریخی

برپایی مراسم شب احیا در برخی از مساجد تاریخی
2025-02-16T15:09:55+03:30
معاون میراث‌فرهنگی کشور گفت: امسال به دلیل تقارن نوروز و شب‌های قدر، مراسم شب احیاء در برخی مساجد تاریخی برگزار خواهد شد.

اعتبارات تکمیل تصفیه‌خانه‌های فاضلاب جنوب غرب تهران در مسیر تأمین

اعتبارات تکمیل تصفیه‌خانه‌های فاضلاب جنوب غرب تهران در مسیر تأمین
2025-02-16T15:09:49+03:30
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از معرفی پروژه‌های تصفیه‌خانه فاضلاب پرند و رباط‌کریم برای دریافت تسهیلات ویژه از صندوق ملی محیط زیست خبر داد.

روش‌های مشارکت مردم در جشن نیکوکاری اعلام شد

روش‌های مشارکت مردم در جشن نیکوکاری اعلام شد
2025-02-16T14:29:39+03:30
معاون توسعه مشارکت‌های کمیته امداد استان تهران با اشاره به آمادگی پایگاه‌ها و دفاتر کمیته امداد این استان برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی روش‌های مشارکت در جشن ن...

تشکیل کارگروه ویژه برای توسعه بازارهای محلی

تشکیل کارگروه ویژه برای توسعه بازارهای محلی
2025-02-16T14:29:39+03:30
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از تشکیل کارگروه ویژه با هدف توسعه بازارهای محلی در منطقه ۱۵ خبر داد.

عملیات عمرانی مسیر تراموا در منطقه ۶ تهران

عملیات عمرانی مسیر تراموا در منطقه ۶ تهران
2025-02-16T14:16:18+03:30
معاون فنی و عمران شهرداری منطقه ۶ تهران از اجرای گسترده عملیات تراش و روکش مکانیزه آسفالت به میزان تقریبی ۲ هزار تن در مسیر حرکت تراموا خبر داد.

دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکه‌ای

دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکه‌ای
2025-02-16T14:16:18+03:30
رئیس پلیس آگاهی فراجا از دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکه‌ای خبر داد.

اتمام ۳۰ پروژه مطالعاتی صنعتی بنیاد مستضعفان

اتمام ۳۰ پروژه مطالعاتی صنعتی بنیاد مستضعفان
2025-02-16T14:16:17+03:30
رئیس بنیاد مستضعفان در دیدار با اساتید طرح‌های پژوهشی تحقیق و توسعه بنیاد مستضعفان ضمن اشاره به توسعه شبکه همکاری بنیاد با دانشگاه‌ها بر پیشتازی این نهاد در ...

بازدید سفرا و دیپلمات‌های خارجی از جاذبه‌های گردشگری تهران

بازدید سفرا و دیپلمات‌های خارجی از جاذبه‌های گردشگری تهران
2025-02-16T14:16:17+03:30
جمعی از سفرا و دیپلمات‌های خارجی در چارچوب دهمین تور گردشگری تهران از جاذبه‌های منطقه ۱۱ بازدید کردند.

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیر محمد خالقی

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیر محمد خالقی
2025-02-16T14:03:00+03:30
شهروندان محلی که امیر محمد خالقی به دست سارقان جان خود را از دست داد در خواست برخود بدون اغماض با قاتلان را دارند و می‌گویند تاریکی و نبود گشت پلیس میزان جرم...

راه‌اندازی اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق تهران

راه‌اندازی اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق تهران
2025-02-16T13:09:39+03:30
مدیرعامل سازمان مدیریت پایانه‌های مسافری شهر تهران، از ارائه بسته هدیه اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق خبر داد.

کشته و مجروح شدن ۲ نفر در پی تیراندازی در میلان

کشته و مجروح شدن ۲ نفر در پی تیراندازی در میلان
2025-02-16T12:29:42+03:30
به گزارش خبرگزاری های ایتالیا، در تیراندازی در یک نانوایی در شمال ایتالیا، یک مرد کشته و یک نفر دیگر به شدت مجروح شد.

هشدار به پلتفرم‌های ثبت آگهی درباره کلاهبرداری‌های حوزه وام

هشدار به پلتفرم‌های ثبت آگهی درباره کلاهبرداری‌های حوزه وام
2025-02-16T12:16:17+03:30
رئیس پلیس فتا فراجا گفت: به همه پلتفرم‌های ارائه‌دهنده خدمات درج آگهی محور واسط اعلام می‌شود به‌فوریت از انتشار هرگونه آگهی تحت عنوان وام، تسهیلات و موارد مش...

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اسفند ماه سال ۱۴۰۳

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اسفند ماه سال ۱۴۰۳
2025-02-16T12:16:16+03:30
سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه ای اعلام کرد: همه مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ اسفند ماه سال ۱۴۰۳ باید در محل و مراکز مندرج در برگ معرفی نامه...

دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا تصویب شد

دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا تصویب شد
2025-02-16T12:03:03+03:30
دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید.

۱ کشته و ۱ مجروح در پی تیراندازی در میلان

۱ کشته و ۱ مجروح در پی تیراندازی در میلان
2025-02-16T12:03:03+03:30
به گزارش خبرگزاری های ایتالیا، در تیراندازی در یک نانوایی در شمال ایتالیا، یک مرد کشته و یک نفر دیگر به شدت مجروح شد.

آتش سوزی در کارخانه ای در پنجاب پاکستان ۲ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت

آتش سوزی در کارخانه ای در پنجاب پاکستان ۲ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت
2025-02-16T12:03:02+03:30
پلیس روز یکشنبه اعلام کرد که بر اثر آتش سوزی در کارخانه ای در استان پنجاب شرقی پاکستان، دو نفر کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

خلیلی: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست

خلیلی: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست
2025-02-16T11:49:41+03:30
معاون اول قوه قضائیه با اشاره به اینکه مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست، گفت:دین ما اجازه چنین مذاکره‌ای را نخواهد داد.

همکاری نیروهای متخصص غار علیصدر با کشورهای خارجی

همکاری نیروهای متخصص  غار علیصدر با کشورهای خارجی
2025-02-16T11:49:40+03:30
مدیرعامل غار علیصدر از همکاری نیروهای متخصص این غار گردشگری با استان و شهرهای دیگر خبر داد و گفت: سطح همکاری ما در سطح بین الملل و کشورهای خارجی افزایش پیدا ...

غریب‌آبادی: ترور ۲۳ هزار انسان بی‌گناه، نشانه‌ای از قربانی بودن ایران در برابر تروریسم است

غریب‌آبادی: ترور ۲۳ هزار انسان بی‌گناه، نشانه‌ای از قربانی بودن ایران در برابر تروریسم است
2025-02-16T11:49:40+03:30
دبیر سابق ستاد حقوق بشر گفت: ٢٣ هزار انسان بی گناه در ایران توسط تروریست‌ها به شهادت رسیده‌اند و تلاش کردیم نشان دهیم که ایران یکی از بزرگترین قربانیان ترور...

۱۵ زخمی بر اثر واژگونی مینی بوس در شمال افغانستان

۱۵ زخمی بر اثر واژگونی مینی بوس در شمال افغانستان
2025-02-16T11:36:16+03:30
پلیس استانی یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که بر اثر واژگونی یک مینی‌بوس در استان فاریاب در شمال افغانستان، ۱۵ مسافر مجروح شدند که حال برخی از آنها وخیم است.

فراجا: قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران هنوز دستگیر نشده‌اند

فراجا: قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران هنوز دستگیر نشده‌اند
2025-02-16T11:22:58+03:30
مرکز اطلاع‌رسانی فراجا اعلام کرد: دستگیری قطعی قاتلان یک دانشجو دربزرگراه جلال آل احمد تا این لحظه بی اساس و صرفاً گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای است.

اجازه نخواهیم داد که به صورت عمد، حقوق بشر نقض شود

اجازه نخواهیم داد که به صورت عمد، حقوق بشر نقض شود
2025-02-16T11:09:38+03:30
دبیر جدید ستاد حقوق بشر گفت: اجازه نخواهیم داد که به صورت عمد، حقوق بشر نقض شود.

قیمت میوه در میادین میوه و تره بار شهر تهران اعلام شد

قیمت میوه در میادین میوه و تره بار شهر تهران اعلام شد
2025-02-16T11:09:38+03:30
طبق نرخنامه سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار، قیمت انواع میوه اعلام شد.

رکورد بازدید از نمایشگاه‌های بین‌المللی شکسته شد

رکورد بازدید از نمایشگاه‌های بین‌المللی شکسته شد
2025-02-16T11:09:38+03:30
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی تاکید کرد: نمایشگاه گردشگری تهران تقریباً رکورد بازدید از نمایشگاه های بین المللی را شکست و نزدیک ۴۰ هزار نفر طی ۴ روز از این...

قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران هنوز دستگیر نشده‌اند

قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران هنوز دستگیر نشده‌اند
2025-02-16T11:09:37+03:30
مرکز اطلاع‌رسانی فراجا اعلام کرد: دستگیری قطعی قاتلان یک دانشجو دربزرگراه جلال آل احمد تا این لحظه بی اساس و صرفاً گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای است.

بزرگراه شهید سلیمانی حدفاصل بزرگراه شهید حقانی به غرب شب‌ها مسدود است

بزرگراه شهید سلیمانی حدفاصل بزرگراه شهید حقانی به غرب شب‌ها مسدود است
2025-02-16T10:56:19+03:30
با توجه به اجرای عملیات احداث پل روگذر چهارباغ، بزرگراه شهید سلیمانی از محدوده بزرگراه شهید حقانی به سمت غرب از ساعت ۲۴ الی ۵ صبح مسدود است.

قاتلان کوی دانشجو هنوز دستگیر نشده‌اند

قاتلان کوی دانشجو هنوز دستگیر نشده‌اند
2025-02-16T10:56:19+03:30
مرکز اطلاع‌رسانی فراجا اعلام کرد: دستگیری قطعی قاتلان یک دانشجو دربزرگراه جلال آل احمد تا این لحظه بی اساس و صرفاً گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای است.

تا بهار ۲۱ پروژه عمرانی در تهران اجرایی می‌شود

تا بهار ۲۱ پروژه عمرانی در تهران اجرایی می‌شود
2025-02-16T10:42:59+03:30
رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: تا بهار سال آینده ۲۱ پروژه عمرانی در سطح شهر اجرایی خواهد شد که جای تقدیر دارد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)