میرنیوز
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا خادمالرضا در یک برنامه رادیویی با بیان اینکه در حال حاضر خواسته یا نخواسته دالان به بخشی از کنشگران و بازیگران حوزه گردشگری سلامت تبدیل شدهاند بر ضرورت مبارزه صحیح و کارآمد با پدیده دلالی در حوزه گردشگری تأکید کرد و در این راستا خواستار بازنگری و تنقیح قوانین و مقررات ناکارآمد با هدف ضابطهمند کردن چارچوب فعالیت این افراد شد.
وی با بیان اینکه قاعدتاً گردشگری سلامت در دوران پس از کرونا نیز همچنان تداوم خواهد داشت و به مسیر خود ادامه میدهد، گفت: متأسفانه شرایط در کشور چندان برای جذب گردشگران در حوزههای مختلف فرهنگی، ورزشی یا سلامت مطلوب نبوده و علت آن نیز عمدتاً ضعف و نارسایی سازوکارهای قانونی و مقرراتی ناظر بر این حوزه است.
عضو هیئت مدیره جامعه گردشگری سلامت ادامه داد: اگرچه در طول 2 سال همهگیری کرونا شاهد وضعیت نسبتاً مطلوبی در حوزه گردشگری سلامت بودیم اما با این وجود باید قبول کرد که کماکان حداقلها در بعد خدماترسانی مهیا نبود.
این فعال حوزه گردشگری سلامت میزان بیمارستانها از نظر تعداد و شرایط پذیرش گردشگران سلامت را نامناسب ارزیابی کرد و افزود: ما در قیاس با سایر رقبا در این زمینه هنوز در جایگاه اصلی و شایسته مخصوص به خودمان قرار نگرفتهایم؛ چراکه نتوانستهایم با وجود تمامی تلاشهای صورت گرفته مقرراتی را وضع کنیم تا در سایه آن ضمن مبارزه با دلالی در این حوزه، دلالان را به مسیر مناسب هدایت کنیم.
خادمالرضا در ادامه با تأکید بر ضرورت بازنگری قوانین و مقررات حاکم بر این حوزه بیان کرد: نباید قوانین و مقرراتی مغایر با شأن و منزلت پزشکان به عنوان بازیگران اصلی این حوزه در نظر گرفته شود که به دلیل وجود آن این قشر مهم و تأثیرگذار ترجیح دهند مستقیماً با دلال یا بیمار در ارتباط باشند.
وی تداوم این رویه غلط را موجب تحمیل آسیب جدی به صنعت گردشگری سلامت دانست و با بیان اینکه قطعاً این موضوع یکی از موانع اصلی برای توسعه این حوزه از صنعت گردشگری است، تصریح کرد: متأسفانه برای فرار از ترس و دغدغه پدیده شوم "دلال پروری" به گونهای عمل شده است که بیماران خدماتی مطلوبی دریافت نمیکنند و بر همین اساس در مجموع، خروجی خدمات گردشگری سلامت مورد رضایت و اقبال نیست و از این رهگذر بیشترین آسیب متوجه این صنعت میشود.
لزوم فعالیت دلالان گردشگری سلامت زیر چتر قانون
مطابق صحبتهای عضو هیئت مدیره جامعه گردشگری سلامت، تمامی هدفگذاریها باید به سمتوسوی ضابطهمند کردن و ایجاد چارچوبهای قانونی برای فعالیت دلالان باشد، به گونهای که نتیجه عینی آن هدایت فعالیتهای این طیف از افراد به سمت شرایطی مطلوب باشد.
این فعال حوزه گردشگری سلامت با اشاره به وجود رقبای جدی در منطقه در این حوزه و فضای مسموم و سیاه ناشی از پدیده ایرانهراسی از سوی دشمنان و رسانههای معاند، اظهار کرد: با وجود این دو عامل تهدیدکننده باید به گونهای کاملاً حکمتآمیز و ضمن اتخاذ تدابیر لازم در مسیری گام برداشت که منجر به توسعه این صنعت شود.
خادمالرضا با بیان اینکه امروز خواسته یا ناخواسته دلالان بخشی از بازیگران حوزه گردشگری سلامت محسوب میشوند، عنوان کرد: باید اذعان و اعتراف کنیم که طیف گستردهای از گردشگران سلامت، بر پایه اعتماد به این اشخاص در قالب گردشگران سلامت وارد کشورمان شده و متقاضی دریافت خدمات درمانی میشوند.
وی خاطرنشان کرد: قاعدتاً این حس اعتماد در طول ادوار گذشته باعث رونق ابتدایی گردشگری سلامت شده است و اگر بتوان در یک چارچوب قانونی، پزشکان را به سمتی هدایت کرد که استانداردهای فعالیت دلالی و مراجعان را شناخته و آن را بپذیرند قاعدتاً وضعیت کنونی بهبود خواهد یافت؛ اما چنانچه نتوانیم با برنامهریزی لازم، ورود بیماران به کشور و پذیرش آنها در مراکز درمانی را ضابطهمند و قانونمدار کنیم، رویه افسارگسیخته گذشته که در نهایت منجر به عدم کارآمدی و بازدهی لازم حوزه گردشگری سلامت خواهد شد، ادامه پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
میزان حقوق سربازان برای سال آینده اعلام شد
کشف ۲۰ میلیاردی کالای قاچاق در جنوب تهران
۶ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس پرداخت شد
کشف بیش از ۳ کیلوگرم موادمخدر شیشه در فرودگاه امام (ره)
توسعه زیرساختهای آموزشی و رفع مشکلات ترک تحصیل دختران در سیستان و بلوچستان
پیشنهاد بیش از ۷۰۰ ایده از سوی شهروندان در سومین دوره «من شهردارم»
غرق شدن قایق سافاری در جنوب شرقی مصر/ ۱۶ نفر مفقود هستند
آغاز اجرای برنامه اقدام ملی حفاظت از فوک خزری
توزیع ۱۱۰ هزار فیش عوارض پایدار شهری
قتل مقابل دریاچه چیتگر؛ دستگیری در شیراز
نوسازی ۴۰۰ اتوبوس بی آر تی ۱۸ متری دیزلی در تهران
۲۶ سردیس چهرههای ماندگار تهران در خانه اتحادیه رونمایی شد
۶ خودروی خارجی متعلق به شرکت کوروش کمپانی به مزایده گذاشته میشود
حکم پرونده چای دبش تا پایان ماه صادر میشود
توفان برت بریتانیا را درنوردید/ ۳ نفر کشته شدند
بیانیه نشست کارگاهی ذخیرهگاههای زیست کره ایران
۴ نفر در پی بارش برف سنگین در ترکیه ناپدید شدند
قیمت انواع گوشت قطعه بندی و بسته بندی بوقلمون اعلام شد
متهم ردیف اول پرونده چای دبش در دادگاه چه گفت؟
ماجرای واریز یک میلیون تومان به حساب بازنشستگان چه بود؟
برنامه بررسی تخلفات سردفتران با هوش مصنوعی تدوین میشود
افزایش قاچاق چوب با صدور مجوز برداشتن درختان شکسته
رمزارزها پر تکرارترین معضل مطرح شده در سامانه مشکلات حقوقی
کنترل تورم مطالبه بازنشستگان از دولت
فروش ۷ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کالای تملیکی در ۸ ماهه امسال
دستگیری شیاد تلگرامی: دختران کمسن طعمه فریبکاران فضای مجازی شدند
کمک یک میلیاردی دیوان عالی کشور به پویش ایران همدل
هزینه ۲۰۰ میلیاردتومانی نگهداشت پلهای عابر
پروژه تونل شهید متوسلیان نیازمند سرمایهگذار است
توقیف سواری تویوتا به علت ۵۲۵ فقره تخلف و جریمه ۵۹ میلیون تومانی