میرنیوز
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ؛ مهدی ضرغامی؛ مدیرکل دفتر توسعه اثربخشی و اثرگذاری سرآمدان و نخبگان در اختتامیه دوازدهمین همایش ملی نخبگان اظهار کرد: بنیاد ملی نخبگان تلاش دارد تا کانونهای تفکر و هستههای حل مسئله را ایجاد کند و ما در اینجا دست همه عزیزان را به گرمی میفشاریم. در چند ماه گذشته کارهایی انجام شده است که گزارش آن چاپ شده و به خدمت مقام معظم رهبری نیز رسیده است و تلاش داریم از مابقی مطالعات عزیزان که به صورت اجتماعی و نخبگانی باشد، گزارشات مختلفی را برای ارائه به مقامات عالی کشور تهیه کنیم.
وی گفت: امروز سه نشست برگزار شد که 350 نفر از عزیزان حاضر بودند که مهمترین مطالب طرح شده در نشستهای امروز بدین شرح است: در نشست علم و فناوری یکی از سوالات بسیار مهم این بوده است که چرا نخبگان نمیتوانند در زمینه مسائل دانشبنیان و تجاریسازی آن موفق باشیم؟! و ورود عرصههای نخبگانی و عرصههای کسب و کار فوقالعاده مورد نیاز است.
مدیرکل دفتر توسعه اثربخشی و اثرگذاری سرآمدان و نخبگان ادامه داد: شرکتهای دانشبنیان حول محور کارآفرینی شکل میگیرند نه فناوری، اما دانشگاههای ما کارآفرین نیستند و در بهترین حالت میتوانند فناوریهای خوب را به ما ارائه کنند. سوال سومی که در نشست علم و فناوری مطرح شده این است که ما چطور میتوانیم در نهادینهسازی حکمرانی نخبگان موفق باشیم.
ضرغامی گفت: دو موضوع نیز در حوزه ساخت و تأمین مسکن موقت و همچنین گردشگری علم و فناوری مطرح شده است. در نشست حکمرانی و اقتصاد سوال مهمی که مطرح شده این است که ما چطور میتوانیم اندیشکدههای تخصصی حکمرانی را در کشور توسعه و ایجاد کنیم تا اینها بتوانند به تصمیمگیری در کشور کمک کنند.
مدیرکل دفتر توسعه اثربخشی و اثرگذاری سرآمدان و نخبگان خاطرنشان کرد: ضرورت دارد اداره امور کشور در حوزه اقتصادی و اجتماعی، تئوری مشخص و صریحی داشته باشد که این درخواست نخبگانی است که در جلسه حکمرانی بودند. در نشست فرهنگ، هنر و رسانه سوالی که مطرح شده این است که نخبه فرهنگی چه کسی است؟ سوالی که از بنیاد ملی نخبگان پرسیده شده این است که یک نظام ارزشی برای نخبگان تعریف شود و نخبگان نه تنها از مدرسه بلکه از دوران کودکی شناسایی شده و چرخه تربیت دوره نخبگی کامل شود.
وی ادامه داد: اشکالی که به بنیاد ملی نخبگان گرفتند، ضعف کار فرهنگی در بنیاد ملی نخبگان است که انشاالله در دوران مدیریت جدید این مشکل برطرف شود. درخواست دیگر نخبگان، از امدادرسانی به نخبگان به امدادگیری از آنها برای حل مشکلات کشور استفاده شود. در هیئت دولت مصوبهای در آستانه تصویب است که در ماده 4 آن آمده است که کانونهای تفکر نخبگانی برای تمام دستگاههای اجرایی کشور الزام است که تشکیل میشود.
ضرغامی گفت: در این گام بنیاد ملی نخبگان نیاز دارد تا با دعوت از نخبگان در این کانونها عضو شده، وقت گذاشته و ارزشآفرینی کنند که این بخشی از ایفای مسئولیت اجتماعی ما است.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
چگونه از نقض تعهدات در قراردادها پیشگیری کنیم؟
واژگونی پژو ۲۰۷ در مسیر شمال به جنوب بزرگراه شهید باکری تهران
براساس اعلام هواشناسی پلیس نسبت به سفرهای غیرضروری هشدار داد
ترافیک نسبتا سنگین شبانگاهی در معابر تهران
شهرداری تهران انتقال زبالههای ساری به تهران را تایید کرد
درجه بندی ۹ غار با اهمیت در کارگروه ملی غارشناسی
سیل در اندونزی جان دو نفر را گرفت
جلوگیری از تعطیلی ۶۰ واحد تولیدی و بیکاری ۳۰ هزار کارگر
بسیجی، الگویی کامل، بی نظیر و نمونه برای نسل جوان است
هواشناسی هشدار داد/ پلیس: از سفرهای غیرضروری خودداری کنید
زبالههای ساری به تهران منتقل میشود؟
رونمایی از کتاب فرهنگ و بحران در دهمین کنگره سلامت در بلایا
هواشناسی هشدار داد؛ پلیس: از سفرهای غیرضروری خودداری کنید
جعل و کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی با برنامه رسیدساز جعلی
فراخوان دیوارنگاری «دیوارهای کوچک شهر من» تمدید شد
افزایش ۲ برابری درآمدهای مناطق شهرداری تهران
جعل و کلاهبردای ۲۰ میلیاردی با برنامه رسیدساز جعلی
قیمت میوه ۵۰ درصد ارزانتر در میادین میوه و تره بار
شهید فخریزاده باعث پیشرفت جهشوار علمی کشور شد
۶ پیشنهاد ضروری اجرایی برای تحول در نظام مدیریت بحران کشور
محکومیت یک واحد آلاینده محیط زیست در ملارد
جزئیات تصادف خودروی استاندار استان مرکزی در آزادراه خلیج فارس اراک
اتصال دو منطقه ١٧ و ١٨ تهران از طریق باغراه حضرت فاطمه
پیگیری قاطع اجرای طرح شهید آرمان در تهران
رفع موانع ساخت پروژه آزمایشگاه و سالن تشریح پزشکی قانونی
جزییات پرونده یک شرکت خودرویی، خرید ملک ۳۰ میلیاردی در امارات توسط متهم ردیف اول
حضور رئیس قوه قضاییه در مراسم تشییع پیکر وزیر پیشین دادگستری
ایران دارای رتبه هفتم مخاطرات در جهان؛مهمترین چالش مدیریت بحران
جزییات رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی یک شرکت خودرویی
بندر خمیر یکی از ۱۲ شهر برگزیده یونسکو شد