میرنیوز
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دانشآموزان مدارس دولتی استرالیای غربی در شرایط کنونی، زبانهای بومی را با استقبال میآموزند و تعداد آنها در سراسر این ایالت رو به افزایش است.
در گزارش ABC آمده است؛ حدود 10 هزار دانشآموز 24 زبان بومی که در سراسر این ایالت تدریس میشوند، میآموزند و این رقم نسبت به دو سال پیش رشد 4 هزار نفری داشته که بیشتر این رشد در منطقه جنوب غربی ایالت بوده است؛ جایی که تعداد دانشآموزان طی مدتی دو ساله دو برابر شده است.
یکی از 68 مدرسهای که زبانهای بومی را ارائه میدهد، مدرسه ابتدایی وایکیکی شرقی است که زبانهای بومی را به دانشآموزان سال سوم تا ششم آموزش میدهد؛ یکی از دانشآموزان سال ششم این مدرسه در این باره گفت: برخی از کلمات به راحتی قابل یادآوری هستند، بنابراین احتمالاً تا آخر عمر با من خواهند ماند.
خانم الری وزیر فعلی آموزش و پرورش در دولت مک گوان گفت که گسترش دروس زبان بومی بخش مهمی از نحوه آموزش مدارس در مورد قدیمیترین فرهنگ زنده در جهان است؛ بنابراین اطمینان از اینکه کودکان فرصت انتخاب برای یادگیری یک زبان بومی را پیدا میکنند، بخش بسیار مهمی از آن است.
وی ادامه داد: در شناخت ما به عنوان یک استرالیایی، دانستن فرهنگ بومی مهم است، اما برای ذهن دانشآموزان هم این موضوع خوب است که زبان دیگری را یاد بگیرند.
الری بیان کرد: در حالی که دولت هدفی برای تعداد مدارسی که میخواهد زبانهای بومی را آموزش دهد، ندارد، معلمان زبان بومی بیشتری را آموزش میدهند و منابعی را برای تسهیل آموزش ایجاد میکنند که این اقدام کمک مهمی در آموزش بوده که میتواند در حفظ فرهنگ بومی هم تاثیر گذار باشد.
وی معتقد است که ورود 10 هزار دانشآموز فوقالعاده است البته تا زمانی که این امر در مدارس دولتی گسترده شود، راه طولانی در پیش داریم.
کارلی استیل هم که تاثیر استفاده از زبانها در جامعه دانشآموزی را در دانشگاه کرتین مطالعه میکند، معتقد است که ارائه زبانهای بومی فرصتهای یادگیری منحصربهفردی ایجاد میکند، اما با افزایش تقاضا؛ حفظ سرعت و همچنین تداوم آموزش زبانهای بومی برای دانشآموزان یک چالش خواهد بود و بر این اساس به توسعه مسیرهای یادگیری قویتری نیازمند هستیم.
در شرایط کنونی بسیاری از برنامههای زبان بومی در کنار زبانهای اروپایی یا آسیایی اجرا میشوند، زیرا مسیری از دبستان تا دبیرستان تا دانشگاه برای آموزش این زبان وجود ندارد؛ بنابراین اگر زبانآموزان بخواهند زبانها را در طول تحصیل خود ادامه دهند و دنبال کنند، باید این گزینههای جدیدی فراهم شود.
سال 2022 اولین سال از دهه بینالمللی زبان بومی سازمان ملل است که هدف آن حفظ، احیای و ترویج زبانهایی است که در خطر از بین رفتن هستند و مسئولان آموزش و پرورش استرالیای غربی همگی بر نقش مهمی که آموزش و پرورش باید در حفظ زبانهایی که در خطر از دست رفتن هستند، ایفا کند، تأکید دارند.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
کاهش تأثیر تحریمها بر توانمندسازی زنان
جزئیات تصادف مرگبار در محور فرعی خوشاب-فیروزه با ۴ کشته و ۲ مصدوم
امضای تفاهمنامه پژوهشگاه میراث فرهنگی با موزه شانگهای چین
جای خالی مالکیت معنوی میراثفرهنگی در موزههای خارجی
جزییات و نحوه محاسبه متناسبسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
رژیم جعلی اسرائیل باید تحت تعقیب قرار گیرد
موزه جواهرات شهاب سنگ افتتاح میشود
«لیلا خسروی» سرپرست ادارهکل موزهها شد
درخواست ایران در اجلاس سازمان ملل در بانکوک چه بود؟
کشف ۹۰ برگه چک سفید امضا و ۳۵ کارت بانکی در مترو
در خواست ایران در اجلاس سازمان ملل در بانکوک چه بود؟
مهمترین کنش سیاسی زنان فلسطینی انتقال فرهنگ مقاومت است
بهرهمندی از ظرفیت نسل جدید در مدیریت شهری تهران
فرهنگ جهاد و شهادت گمشده امروز جامعه ماست
خداحافظی با چادرخوابی خانوادههای شهرستانی در اطراف بیمارستانها
توکلیزاده: رویکرد مدیریت شهری ترویج و توسعه کتابخوانی است
کشف سکههای تقلبی از خودروی بنز با پلاک دستنویس
جریمه دامدار متخلف به علت عرضه خارج از شبکه خوراک دام
سرقت ۱۴۳ هزار دلاری از یک شرکت خصوصی
هشدار جدی پلیس فتا به خریداران در جمعه سیاه
کشف سکههای تقلبی از خودرو بنز با پلاک دستنویس
مهم ترین کنش سیاسی زنان فلسطینی انتقال فرهنگ مقاومت است
توانبخشی به معلولین پا با ربات یک شرکت دانش بنیان ایرانی
افزایش کلاهبرداریهای اینترنتی در بلک فرایدی؛هشدار جدی پلیس فتا به خریداران در جمعه سیاه
برخورد مینیبوس با درخت در خرمآباد ۱۱ مصدوم داشت
۴ ایستگاه مترو تا پایان سال افتتاح میشود
سند ملی میراث فرهنگی تدوین میشود
مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دیوان عدالت اداری منصوب شد
رونمایی از اولین دایره المعارف ویژه نابینایان در ایران
سفر عمره گران میشود