میرنیوز
حمیدرضا خانمحمدی، در قرارگاه عملیاتی «عدالت تربیتی» و «نصیب آموزشی برابر» در گفتگو با خبرنگار مهر، به تشریح جلسه اخیر مدیران استانی نوسازی کشور با قرارگاه عدالت آموزشی پرداخت و افزود: گردهمایی مدیران استانی اداره کل نوسازی استانهای کشور روز یکشنبه در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد که یکی از کارگروههای تخصصی در آن، به میزبانی قرارگاه عدالت آموزشی و نصیر آموزشی با هدف هم افزایی جریانهای جهادی با عدالت نوسازی برگزار شد.
وی ادامه داد: در این کارگروه نخستین بحثی که مطرح شد بحث به کارگیری جریان جهادی برای بحث کاهش هزینهها، افزایش سرعت و همچنین از همه مهمتر پیوست تربیتی بود که در این جهاد مدرسه سازی مطرح شد. این فرایند تربیتی از این حیث مطرح است که هم دانش آموزی و هم دانشجویی که در ساخت یک مدرسه کمک میکند؛ تحت یک برنامه تربیتی قرار میگیرد و از سوی دیگر مدرسهای هم که توسط آن دانشجو ساخته میشود روح حاکم بر آن با دیگر مدارس فرق میکند و هم وقتی که مدرسه ساخته شد؛ دانشجو و گروههای جهادی از آنها پشتیبانی معنوی خواهد کرد.
برطرف شدن موانع قانونی واگذاری پروژههای مدرسه سازی
خانمحمدی، چالش اصلی گروههای جهادی را نبود قوانین لازم دانست و گفت: چالش اصلی مطرح شده در این نشست نبود قوانین لازم و کارا برای واگذاری پروژههای مدرسه سازی و نوسازی مدارس به گروههای جهادی است که موانع قانونی زیادی در این مسیر وجود دارد؛ قرار شد در یک کارگروه مشترک بین قرارگاه عدالت تربیتی، سازمان نوسازی مدارس و بسیج سازندگی کشور این موضوع مطرح و راهکار و آئیننامهای جهت تسهیل ساخت مدارس توسط گروههای جهادی ارائه شود؛ ضمناً مدیران استانی هم به نیروهای جهادی توجه بیشتری داشته باشند.
وی با بیان اینکه موانع قانونی همکاری گروههای جهادی در امر مدرسه سازی برطرف شد، افزود: نکات مهمی که گروههای جهادی در این نشست مطرح کردند یکی این مسئله بود که گروههای جهادی را به عنوان پیمانکار محسوب نکنند؛ دوم اینکه مواد اولیه، مصالح ساختمانی مورد نیاز و نقشههای لازم برای ساخت مدارس مستحکم و مناسب با شرایط بومی هر منطقه و با حداقل هزینه در اختیار گروههای جهادی قرار بگیرد. این موضوع مطرح شد که گروههای جهادی بتوانند از مصالحی که استفاده از آن در منطقه مورد نظر رایج است؛ استفاده کنند. این در حالی است که پیش از این سازمان نوسازی معمولاً به یک فرم و یک شکل و با هزینههای هنگفت اقدام به مدرسه سازی میکرد و سازههایی که توسط نوسازی به کار گرفته میشد بسیار سنگین و غیر اقتصادی بوده است، سازههایی که توسط گروههای جهادی برای ساخت مدارس پیشنهاد شده است سبک، استاندارد و کمهزینه است.
خانمحمدی خاطر نشان کرد: در این جلسه همچنین بر ظرفیت دانشگاههای فنی و مهندسی و به کارگیری طرحهایی که مبتنی بر سبک سازی، ارزان سازی و سریع سازی بود، تاکید شد تا بالاخص در ساخت مدارس کوچک کمک گرفته شود.
منبع : خبرگزاری مهر
کاهش تأثیر تحریمها بر توانمندسازی زنان
جزئیات تصادف مرگبار در محور فرعی خوشاب-فیروزه با ۴ کشته و ۲ مصدوم
امضای تفاهمنامه پژوهشگاه میراث فرهنگی با موزه شانگهای چین
جای خالی مالکیت معنوی میراثفرهنگی در موزههای خارجی
جزییات و نحوه محاسبه متناسبسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
رژیم جعلی اسرائیل باید تحت تعقیب قرار گیرد
موزه جواهرات شهاب سنگ افتتاح میشود
«لیلا خسروی» سرپرست ادارهکل موزهها شد
درخواست ایران در اجلاس سازمان ملل در بانکوک چه بود؟
کشف ۹۰ برگه چک سفید امضا و ۳۵ کارت بانکی در مترو
در خواست ایران در اجلاس سازمان ملل در بانکوک چه بود؟
مهمترین کنش سیاسی زنان فلسطینی انتقال فرهنگ مقاومت است
بهرهمندی از ظرفیت نسل جدید در مدیریت شهری تهران
فرهنگ جهاد و شهادت گمشده امروز جامعه ماست
خداحافظی با چادرخوابی خانوادههای شهرستانی در اطراف بیمارستانها
توکلیزاده: رویکرد مدیریت شهری ترویج و توسعه کتابخوانی است
کشف سکههای تقلبی از خودروی بنز با پلاک دستنویس
جریمه دامدار متخلف به علت عرضه خارج از شبکه خوراک دام
سرقت ۱۴۳ هزار دلاری از یک شرکت خصوصی
هشدار جدی پلیس فتا به خریداران در جمعه سیاه
کشف سکههای تقلبی از خودرو بنز با پلاک دستنویس
مهم ترین کنش سیاسی زنان فلسطینی انتقال فرهنگ مقاومت است
توانبخشی به معلولین پا با ربات یک شرکت دانش بنیان ایرانی
افزایش کلاهبرداریهای اینترنتی در بلک فرایدی؛هشدار جدی پلیس فتا به خریداران در جمعه سیاه
برخورد مینیبوس با درخت در خرمآباد ۱۱ مصدوم داشت
۴ ایستگاه مترو تا پایان سال افتتاح میشود
سند ملی میراث فرهنگی تدوین میشود
مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دیوان عدالت اداری منصوب شد
رونمایی از اولین دایره المعارف ویژه نابینایان در ایران
سفر عمره گران میشود