میرنیوز
لیلا سادات زعفرانچی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه ستاد ملی زن و خانواده در هشت سال گذشته کم کاری داشته است و از این رو فعال کردن دبیرخانه ستاد ملی زن و خانواده و شروع به کار آن با آغاز دولت سیزدهم به سرعت مورد پیگیری معاونت امور زنان و خانواده قرار گرفت، اظهار کرد: از جمله اقدامات اولیه پیگیری شده توسط معاونت امور زنان و خانواده دولت سیزدهم فعال کردن دبیرخانه ستاد ملی زن و خانواده با تمرکز بر سند تحول دولت سیزدهم، اسناد بالادستی و نیز مشاهدات و مطالعات اجتماعی زنان و خانواده در حوزه سفرهای استانی بوده است.
وی با اشاره به برگزاری دو جلسه هم اندیشی دبیرخانه این ستاد با صاحب نظران حوزه زنان و خانواده در جهت ترسیم اولویت های این دو حوزه، ادامه داد: براساس تحلیل محتوای نظرات تخصصی کارشناسان و فراوانی موارد منعکس شده و نیز تطبیق با مطالبات فعلی این حوزه، شاخههای اصلی پیش نویس مصوبات ستاد تعیین تکلیف شد و ماحصل آن برگزاری جلسات کارشناسی و نیز جلسات مرتبط و متعدد با معاونین وزراء و آماده سازی مستندات لازم برای تشکیل اولین جلسه ستاد ملی زن و خانواده بوده است.
معاون بررسیهای راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری همچنین این خبر را هم داد که در حال حاضر پیشنویس مصوبات این ستاد تهیه و توافق دستگاههای متولی در تقسیم کار ملی حاصل شده است.
زعفرانچی توضیح داد: در مکاتبه انجام شده با دفتر رییس جمهوری درخواست برگزاری این ستاد داده شد. درواقع درخواست اولیه برگزاری این ستاد در شهریور ماه داده شد و مجددا در بهمن ماه نیز معاونت امور زنان جهت برگزاری اولین جلسه ستاد اعلام آمادگی و درخواست وقت از رئیس جمهوری کرد و هم اینک در انتظار برگزاری اولین جلسه ستاد با حضور رییس جمهوری هستیم.
به گفته وی، دبیرخانه ستاد ملی زن و خانواده علاوه بر تهیه پیش نویس مصوبات موردنیاز و قابل طرح، رسالت اصلی خود در رصد و نظارت بر عملکرد دستگاه ها به منظور پیگیری انجام مصوبات قبلی را نیز دنبال کرده و درحال حاضر گزارش کاملی از رصد و پایش عملکرد دستگاه ها در راستای اجرای سیاست های کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری، راهبرد کلان شماره ۳ نقشه مهندسی فرهنگی کشور، بند "ذ" ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه و مصوبات ستاد ملی زن و خانواده در دولتهای گذشته را نیز به مراجع ذیربط ارائه کرده است.
معاون بررسیهای راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری همچنین در پاسخ به شائبه های ایجاد شده در خصوص عدم تثبیت جایگاه ستاد ملی زن و خانواده، تنزل جایگاه آن در ساختار معاونت امور زنان و لزوم تصویب این ستاد در مجلس شورای اسلامی به منظور افزایش قدرت و نفوذ، گفت: در خصوص تثبیت جایگاهی ستاد باید متذکر شوم این ستاد که با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شده، بستر مناسبی برای سرعت بخشی به ارائه برنامه ها و سیاست های اجرایی در حوزه زنان و خانواده است. در حال حاضر در تغییر و تحول شورای عالی انقلاب فرهنگی با تلاش معاونت و حمایت مقام معظم رهبری، هم جایگاه ستاد ملی زن و خانواده و هم جایگاه حقوقی معاونت زنان و خانواده در بین اعضاء شورای عالی انقلاب فرهنگی تثبیت شده است.
زعفرانچی در پایان سخنان خود یادآور شد: درحالیکه ۱۲ پست حقوقی از اعضاء شورای عالی حذف شده اند با نگاه بلند رهبری فرزانه و توجه ایشان به ضرورت مباحث زنان و خانواده، همچنان دو پست اعضاء حقوقی زنان و خانواده در این شورا حفظ و تقویت شده است. لذا از این منظر که شورای عالی انقلاب فرهنگی نهادی حاکمیتی و در ذیل راهبری رهبر معظم حرکت میکند، به نظر نمی رسد که بطور موازی ورود قوایی نظیر مجلس شورای اسلامی جهت تثبیت موقعیت این ستاد ضروری باشد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
آخرین وضعیت ترافیک صبحگاهی معابر و بزرگراههای تهران
بسیج مولود انقلاب، مکتب خداجویی و حق طلبی
رویکرد مبتنی بر گفتمان تحول پایهگذاری شد
برخورد قاطع پلیس با متخلفان دستکاری پلاک خودروها
اعلام نرخ قطعی حج تمتع تا ۲ ماه آینده
بارگیری ۵ هزار تخته پتو و ۲۰ تن مواد غذایی برای کمک به مردم مظلوم لبنان
مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد
لزوم اصلاح نظام بنگاهداری در صندوقهای بازنشستگی
بیش از ۶ هزار هکتار بافت فرسوده در تهران در مسیر نوسازی
برگزاری رزمایش دریایی محمد رسول الله ۳ مرزبانی فراجا در آب های عمان
کشف بیش از ۷ میلیون لیتر انواع فرآوردههای نفتی قاچاق
شناسایی و انهدام باند جاعلان اسناد و املاک موروثی میلیاردی
صدور رای برای نتانیاهو و گالانت یعنی شکست بزرگ آمریکا
١٠ هزار وکیل در دیوان کیفری بین المللی علیه نتانیاهو گزارش ارائه کردند
تعاونی تامین نیاز واحدهای بومگردی با رویکرد صنایعدستی تشکیل شد
هلال احمر ایران تعهد پایداری به اقدامات بشردوستانه دارد
اجرای بیش از ۲ هزار تن آسفالت در معابر پایانههای مسافری جنوب
موحدی: ضارب امام جمعه کازرون سابقه بمبگذاری داشت
ماجرای اخراج دانشجویان دانشگاه فرهنگیان چه بود؟
خبرنگار مهر سفیر «اطلاع رسانی سلامت در حوادث و بلایا» شد
تفکر بسیجی، بنبستشکن در مسیر مقابله با جبهه استکبار است
اژهای: گاهی برخی گرانیها باعث مسائل روانی برای جامعه هستند
ایجاد ورودیهای جدید برای ایستگاههای متروی مصلا و شهیدبهشتی
حسینی: جریمههای رانندگی مستند با تصاویر پلاک خودرو صادر میشود
دبیرکل و معاون امور بینالملل هلالاحمر عازم بیروت شدند
اژهای: به قولهایی که میدهید عمل کنید
اژهای: تأثیر گرانی بر امنیت اجتماعی جامعه؛ به قولهایی که میدهید عمل کنید
فرهنگ نماز باید توسعه پیدا کند
دستگیری گروگانگیران اتباع خارجی
۱۷ نفر در تصادف اتوبوس در شرق برزیل کشته شدند