میرنیوز

جلسه اضطراری بررسی وضعیت ترافیکی شهر تهران در شب گذشته

جلسه اضطراری بررسی وضعیت ترافیکی شهر تهران در شب گذشته 2022-03-08T14:56:12+03:30

به گزارش خبرنگار مهر سید مجتبی شفیعی در جلسه اضطراری «بررسی وضعیت ترافیکی شهر تهران در ۱۶ اسفند»، درباره علت تشکیل جلسه مذکور بیان کرد: امروز گردهم آمده ایم تا جلسه‌ای فوری به منظور بررسی و ریشه یابی علت اوج ترافیک عصرگاهی و شبانگاهی تشکیل دهیم؛ البته باید ترافیک ایام سال را هم کنترل کنیم.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه بخش بسیاری از عوامل ایجاد ترافیک اجتناب ناپذیر است، افزود: این عوامل نیاز به راهکار بلندمدت دارد.

شفیعی با اشاره به گزارشی از وضعیت شب گذشته توسط پلیس راهور، معاونان مربوطه و معاونان حمل و نقل مناطق ۲۲ گانه شهر اظهار کرد: ازدحام خودروها در شب گذشته در منطقه ۳ بیشتر از بقیه مناطق بود به طوری که در گذشته چنین ازدحامی گزارش نشده بود.

سردار محمدحسین حمیدی رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه این جلسه بیان کرد: شب گذشته به علت شرایط متفاوتی که نسبت به دیگر شب‌ها داشت حجم بالایی از ترافیک در سطح تهران ایجاد شد؛ یک‌سری از راهکارها زیرساختی و بلندمدت است که در لحظه نمی‌توان آن را اجرا کرد.

ناگزیر از بستن شریان بزرگراهی برای تخلیه ترافیک پاسداران شدیم

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه بارندگی در شب گذشته معضلات برخی مناطق را تشدید کرد، اضافه کرد: بارندگی از ابتدای روز شروع شد؛ همیشه جنوب شهر کانون بحران است اما شب گذشته مشکلی نبود و معابر مناطق شمالی درگیر ترافیک و آب گرفتگی شده بود. بارندگی باعث شده بود تا کندی حرکت و توقف حرکت در شبکه اصلی معابر را به دنبال داشته باشیم.

حمیدی ضمن اشاره به ترافیک شدید منطقه ۳ تهران بیان کرد: این منطقه درهم تنیدگی معابر را دارد که مجبور شدیم در حوزه بزرگراهی راه را ببندیم تا بار وارد منطقه ۳ نشود؛ بزرگراه صیاد به مدت یک‌ساعت بسته شد تا حجم ترافیک در منطقه ۳ افزایش نیابد؛ این اقدام باعث ایجاد نارضایتی شده بود اما اگر این اتفاق نمی‌افتاد بار پاسداران و حوزه اطراف تا صبح هم تخلیه نمی‌شد.

وی با بیان اینکه مأموران به صورت فیزیکی از ساعت ۴ صبح تا نیمه شب سرپا بودند تا ترافیک را کنترل کنند، گفت: ناوگان حمل و نقل عمومی در بعضی نقاط در اختیار نبود؛ برای مثال اگر حجم مسافران میدان آزادی تخلیه نشود باعث افزایش ترافیک در معابر دیگر می‌شود.

حضور عوامل اجرایی پلیس از مناطق جنوبی برای کنترل ترافیک شمال شهر

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: دیشب تنها شبی بود که نیروهای فوق العاده راهور را نتوانستیم پیاده کنیم و عوامل اجرایی جنوب شهر به هسته شمالی شهر انتقال یافتند؛ رئیس مناطق ۱۵،۱۶، ۱۸ و ۱۹ در حوزه‌های شمالی مستقر شدند.

سردار حمیدی با بیان اینکه در روزهای پیش رو با چند مناسبت مهم و پرازدحام شهری نظیر دربی، پنجشنبه پایان سال، چهارشنبه سوری و … مواجه هستیم، افزود: طی روزهای آینده هرشب بارندگی داریم و باید اقدامات پیشگیری کننده عملیاتی شود تا از وقوع اتفاقات شب گذشته جلوگیری شود.

وی در پایان صحبت‌های خود بیان کرد: امسال برای چهارمین سال متوالی از راهنمایی و رانندگی بابت رتبه دوم کاهش آمار تصادفات شهر تهران تقدیر شد؛ کاهش این آمار دستاورد مدیریت شهری و راهور است که زیرساخت‌ها را اصلاح می‌کنند؛ سال گذشته هم رتبه نخست را کسب کردیم.

ترافیک شب گذشته منطقه ۳ بررسی و کالبدشکافی می‌شود

مهدی گلشنی در این جلسه تأکید کرد: تمامی همکاران شب گذشته درگیر ترافیک بودند و منطقه ۳ نسبت به همه مناطق ترافیک بیشتری داشت. معضلی که در ترافیک در مواقع بازندگی همیشه درگیر آن هستیم، آبگرفتگی معابر است.

مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه باید ترافیک شب گذشته منطقه ۳ بررسی و کالبدشکافی شود، افزود: همیشه نقاط آبگیر توسط خدمات شهری به معاونت معرفی می‌شوند و درصدد اصلاح و رفع نقاط آبگیر هستیم. بازگشایی گره‌های ترافیکی برای پلیس راهور در اولویت قرار دارد که شب گذشته این گزارش‌ها از طریق سامانه ۱۳۷ اعلام می‌شد.

اغلب آبگرفتگی‌ها مربوط به انباشت زباله در انهار است

صادق جهانی با بیان اینکه تا ساعت ۱۲ شب تلاش شد که مشکلاتی که بابت ترافیک حادث شده بود، رفع شود، افزود: سامانه ۱۳۷ به عنوان سامانه ارتباط با شهروندان است که گزارشات این سامانه نشان می‌دهد اغلب آبگرفتگی مربوط به مناطق ۱۲ و ۱۴ است و منطقه ۱۲ بحرانی‌ترین آبگرفتگی را داشت.

معاون مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق شهرداری تهران با تأکید بر اینکه تلاش شد که با حداکثر ظرفیت ممکن در مناطق، مأموریت‌های خود را به سرانجام برسانیم، گفت: اصلی‌ترین موضوع شب گذشته ترافیک منطقه ۳ بود و منطقه ۲ وضعیت مطلوب‌تری داشت.

به گفته جهانی؛ مرکز کنترل ترافیک ماهیانه وضعیت نقاط آبگرفته را اعلام می‌کند و به صورت مشترک مشکلات این نقاط با معاونت فنی و عمرانی حل می‌شود.

وی با بیان اینکه اغلب آبگرفتگی‌ها مربوط به انباشت زباله در انهار است، عنوان کرد: با وجود اینکه در معابر شهر سطل زباله قرار دارد اما برخی شهروندان زباله‌های خود را در انهار رها می‌کنند. بیش از ۵۰ درصد گزارشات آبگرفتگی نشان از رها شدن زباله‌ها در انهار دارد.

ضرورت نظارت ویژه بر تاکسی‌ها در ایام پایانی سال

شفیعی نیز در ادامه گفت: یکی از نکات مهم انتقال تجربیات شب گذشته در حوزه آبگرفتگی است تا در شب‌های آینده نقاط ضعف دیشب تکرار نشود؛ همچنین تمدید خدمات حمل و نقل عمومی تا آخرین ساعات شب و اعلام آن به مردم برای رفع نگرانی آنها که اگر تقاضا وجود داشت تا پایان حضور مردم در ایستگاه‌ها خدمات ادامه پیدا کند، از دیگر مسائل مهم است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود: در این دو هفته در حوزه تاکسی باید نظارت ویژه ای انجام شود و مشخص شود که چه کسی از تاکسیرانان در حوزه مسئولیت خود تعهد دارد؛ علاوه بر این اضافه کردن حداکثری توان پلیس راهور و اطلاع رسانی و خواهش از مردم برای اینکه سفرهای خود را کاهش دهند یا سفرها را بین ساعات شبانه روز توزیع کنند و کمتر از خودروهای شخصی استفاده کنند از دیگر نکات کلیدی این ماجرا است؛ چرا که بارندگی تا ۲۵ درصد کاهش ظرفیت معابر را در بردارد.

همایون فتاحی در بخش دیگر جلسه بیان کرد: باتوجه به کاهش ظرفیت و حجم افزایش ترافیک در معابر شهر تهران، کوچک‌ترین بارندگی باعث قفل شدن معابر می‌شود.

مشکلات ترافیکی در بلند مدت قابل اصلاح است

مدیر مرکز کنترل ترافیک شرکت کنترل ترافیک در ادامه بیان کرد: در روز گذشته، بارندگی‌هایی که از روز جمعه سیزدهم اسفند به صورت پراکنده آغاز شده بود، به اوج خود رسید و شاهد بارش مداوم باران در این روز بودیم. بنابراین ترافیک معابر به ویژه در اوج عصرگاهی با افزایش قابل توجه مواجه شد. در این روز شاهد بیشترین TCI (ترافیک متوسط کل سال) از ابتدای سال تاکنون بودیم که به ۳۸ درصد رسید. قبل از آن بیشترین TCI متعلق به شنبه ۲۷ آذر با ۳۵ درصد بود که در آن روز هم شاهد بارندگی مداوم بودیم.

شفیعی در پاسخ به پرسشی درباره ترافیک سنگین شب گذشته شهر تهران به دلیل بارندگی گفت: افزایش ترافیک در اسفند ماه موضوع جدیدی نیست و همه ساله با این مساله روبه رو هستیم، اما در دو سال گذشته به دلیل شیوع بیماری کرونا و محدودیت‌های ترددی شهروندان، میزان ترافیک در ماه آخر سال کمتر از سال‌های دیگر بود اما امسال به دلیل واکسناسیون گسترده شهروندان دوباره شرایط ترافیکی شهر در این ماه به شرایط سابق خود بازگشت.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران افزود: شب گذشته با بارندگی در بخش قابل توجهی از شهر تهران با ترافیک عظیم روبه رو بودیم و بخش قابل توجهی از شهر تهران چند ساعتی درگیر ترافیک سنگین بود. به دلیل شرایط خاص جلسه فوری با عوامل برگزار کردیم و سردار حمیدی رئیس پلیس راهور تهران بزرگ به همراه معاون خدمات شهری و سایر دستگاه‌های متولی نیز در این جلسه حضور داشتند و عواملی که قابل رفع و کاهش است در شب‌های گذشته مورد بررسی قرار گرفت تا از ظرفیت‌های ممکن استفاده شود.

وی با بیان اینکه مشکلات ترافیکی در بلند مدت قابل اصلاح است، یادآور شد: در جلسه اضطراری شب گذشته مقرر شد تا به ساعات کاری حمل و نقل عمومی اضافه شود و رفع نواقص در برخی از تجهیزات کنترلی شهرداری تهران در حوزه چراغ‌ها و تجهیزات هوشمند نیز از جمله تصمیمات دیگری بود که در این جلسه اتخاذ شد. همچنین از حوزه خدمات شهری خواستیم نقاطی که دچار آب گرفتگی بودند با جدیت بررسی کنند.

شفیعی بیان کرد: همچنین با توجه به مشکلات زیادی که شب گذشته در دو منطقه ۳ و ۱۲ تهران ایجاد شد مقرر شد تا با حضور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در این دو منطقه مسائل و مشکلات احتمالی بررسی و راهکارهای مناسبی برای بهبود وضعیت ترافیکی انجام شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران تاکید کرد: از مردم نیز می‌خواهیم تا در این زمینه مدیریت شهری را همراهی کنند و در ساعات اوج سفر و یا بارندگی سفرهای زائد خود را حذف کنند و یا از روش هم پیمایی در ترددهای خانوادگی خود استفاده کنند. همچنین بهترین راه حل استفاده از حمل و نقل عمومی در شهر تهران است.

درخواست رئیس پلیس راهور از مردم برای مدیریت سفرها

در ادامه رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به پرسشی درخصوص حضور پلیس راهور در شب گذشته همزمان با ترافیک سنگین شهر تهران گفت: در اسفندماه به دلیل افزایش سفرها ترافیک بیشتر می‌شود و در حالت بارندگی نیز شرایط ترافیکی افت می‌کند و نیاز دارد تا از ظرفیت‌ها استفاده بیشتر کنیم. با توجه به بارندگی دیشب جلسه گذاشتیم تا تمام بخش‌ها از تمام ظرفیت‌های خود استفاده کنند.

سردار حمیدی افزود: از مردم تقاضا داریم تا سفرهای خود را مدیریت کنند و به ویژه در زمان بارندگی‌ها سفرهای غیر ضروری نداشته و از حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه مقرر شد تا ساعات تردد حمل و نقل عمومی بیشتر شود، مردم نیز به جای استفاده از خودروهای شخصی از این سیستم حمل و نقلی استفاده کنند.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

تاکید ایران بر حمایت از حقوق کودکان و مبارزه با قاچاق و فروش آن‌ها

تاکید ایران بر حمایت از حقوق کودکان و مبارزه با قاچاق و فروش آن‌ها
2025-03-13T23:43:12+03:30
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده قوه قضائیه، در جلسه گفتگوی تعاملی با گزارشگر ویژه، بر تعهد جمهوری اسلامی ایران به حمایت از حقوق کودکان و مقابله با قاچاق و فر...

برگزاری نمایشگاه «ایران، قربانی تروریسم» در ژنو

برگزاری نمایشگاه «ایران، قربانی تروریسم» در ژنو
2025-03-13T19:42:57+03:30
انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در حاشیه اجلاس پنجاه‌وهشتم شورای حقوق بشر سازمان ملل نمایشگاهی با عنوان ایران، قربانی تروریسم در میدان ملل ژنو برگزار کرده است.

درختان تاریخی تهران به عنوان آثار طبیعی ملی معرفی شوند

درختان تاریخی تهران به عنوان آثار طبیعی ملی معرفی شوند
2025-03-13T18:09:38+03:30
مدیرکل محیط زیست استان تهران با اشاره به ضرورت تقویت دیده‌بانی محیط زیست و مشارکت مردمی برای حفظ درختان تاریخی تهران گفت: درختان تاریخی پایتخت به عنوان آثار ...

شیوه‌نامه جدید مسیر ارتقای شغلی در سطوح ارشد، خبره و عالی ابلاغ شد

شیوه‌نامه جدید مسیر ارتقای شغلی در سطوح ارشد، خبره و عالی ابلاغ شد
2025-03-13T16:36:19+03:30
با دستور معاون شهردار تهران، شیوه‌نامه جدید مسیر ارتقای شغلی در سطوح ارشد، خبره و عالی ویژه کارمندان ابلاغ شد.

خدمات ویژه اتوبوسرانی تهران در آخرین پنجشنبه و جمعه سال

خدمات ویژه اتوبوسرانی تهران در آخرین پنجشنبه و جمعه سال
2025-03-13T16:23:11+03:30
روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در اطلاعیه‌ای، از ارائه خدمات ویژه در آخرین پنجشنبه و جمعه سال به منظور تسهیل جابجایی شهروندان و خانواده‌های شهدا در ب...

۵۵ درصد زائران حج آتی زنان هستند

۵۵ درصد زائران حج آتی زنان هستند
2025-03-13T15:42:58+03:30
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه ۵۵درصد زائران حج آتی زنان هستند، گفت: از ظرفیت فکری بانوان در تصمیمات عملیات حج استفاده خواهیم کرد.

تسریع در اجرای پروژه‌های مدیریت پسماند و تصفیه فاضلاب در استان تهران

تسریع در اجرای پروژه‌های مدیریت پسماند و تصفیه فاضلاب در استان تهران
2025-03-13T15:42:57+03:30
مدیرکل محیط زیست استان تهران بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های مدیریت پسماند و تصفیه فاضلاب تاکید کرد.

خداحافظی «پرویز» با ارم

خداحافظی «پرویز» با ارم
2025-03-13T15:29:40+03:30
«پرویز»، یکی از مسن ترین شامپانزه‌های جهان، با بیش از ۷۰ سال سن بر اثر کهولت سن و عوارض ناشی از آن جان باخت.

واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان کشوری آغاز شد

واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان کشوری آغاز شد
2025-03-13T15:29:39+03:30
معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری از آغاز واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان و ذینفعان کشوری خبر داد.

وظیفه کارفرما در صورت قطع رابطه استخدامی تبعه خارجی مجاز چیست؟

وظیفه کارفرما در صورت قطع رابطه استخدامی تبعه خارجی مجاز چیست؟
2025-03-13T15:16:19+03:30
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران اعلام کرد: کارفرما مکلف است در صورت قطع رابطه استخدامی تبعه خارجی مجاز، مراتب را در ۱۵ روز به اداره...

رویداد تأثیر تحریم‌ها بر حقوق زنان در شورای حقوق بشر برگزار شد

رویداد تأثیر تحریم‌ها بر حقوق زنان در شورای حقوق بشر برگزار شد
2025-03-13T15:16:19+03:30
رویداد جانبی تأثیر تحریم‌ها بر حقوق زنان در اجلاس ۵۸ شورای حقوق بشر برگزار شد.

شیوه نامه نحوه ساماندهی پسماندها به اشخاص حقیقی و حقوقی ابلاغ شد

شیوه نامه نحوه ساماندهی پسماندها به اشخاص حقیقی و حقوقی ابلاغ شد
2025-03-13T13:56:19+03:30
مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های خدمات شهری شهرداری‌های کشور گفت:شیوه نامه نحوه ساماندهی و واگذاری عملیات اجرایی پسماندها به اشخاص حقیقی و حقوقی ابلاغ شد.

ضرورت خودداری از توقف غیرمجاز در مسیرهای منتهی به بهشت زهرا

ضرورت خودداری از توقف غیرمجاز در مسیرهای منتهی به بهشت زهرا
2025-03-13T13:56:19+03:30
جانشین پلیس راهور تهران بزرگ ضمن اشاره به استقرار پلیس راهور در بهشت زهرا، بر خودداری از توقف غیرمجاز و غیرضروری در مسیرهای منتهی به بهشت زهرا تاکید کرد.

۳۰۱ میلیون مأموریت نیروی انتظامی کشور در ۱۰ ماهه سال‌جاری

۳۰۱ میلیون مأموریت نیروی انتظامی کشور در ۱۰ ماهه سال‌جاری
2025-03-13T13:56:18+03:30
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: در ۱۰ ماهه سال‌جاری، نیروی انتظامی کشور نزدیک به ۳۰۱ میلیون مأموریت و خدمت در سراسر کشور انجام داده است.

۲۸۶ مصدوم و ۵ فوتی در پی حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری

۲۸۶ مصدوم و ۵ فوتی در پی حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری
2025-03-13T13:16:18+03:30
اورژانس کشور اعلام کرد: حوادث مرتبط با چهارشنبه‌ آخر سال از ۱۰ تا ۲۲ اسفند، ۲۸۶ مصدوم و ۵ مورد فوتی بر جای گذاشته است.

۲۸۶ مصدوم و ۵ فوتی در پی حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۳

۲۸۶ مصدوم و ۵ فوتی در پی حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۳
2025-03-13T13:02:57+03:30
اورژانس کشور اعلام کرد: حوادث مرتبط با چهارشنبه‌ آخر سال از ۱۰ تا ۲۲ اسفند، ۲۸۶ مصدوم و ۵ مورد فوتی بر جای گذاشته است.

لزوم تغییر و بهینه سازی الگوی مصرف

لزوم تغییر و بهینه سازی الگوی مصرف
2025-03-13T12:49:38+03:30
مشاور رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در یادداشتی به لزوم تغییر و بهینه سازی الگوی مصرف پرداخت.

ساعت کاری دفاتر ثبت اسناد رسمی تا پایان سال افزایش یافت

ساعت کاری دفاتر ثبت اسناد رسمی تا پایان سال افزایش یافت
2025-03-13T12:49:37+03:30
معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: تا پایان سال، ساعت کاری دفاتر ثبت اسناد رسمی از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ خواهد بود.

خدمات رسانی۲۷۰ هزار نفر از هلال احمری‌ها در روزهای پایانی سال

خدمات رسانی۲۷۰ هزار نفر از هلال احمری‌ها در روزهای پایانی سال
2025-03-13T12:22:59+03:30
معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر از خدمات رسانی هلال احمر در روزهای پایانی سال با کمک ۲۷۰ هزار نفر از پرسنل و امدادگران خبر داد.

شنبه ۳ ایستگاه بزرگ شارژ خودروهای برقی در تهران افتتاح می‌شود

شنبه ۳ ایستگاه بزرگ شارژ خودروهای برقی در تهران افتتاح می‌شود
2025-03-13T12:22:58+03:30
معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار تهران از افتتاح ۳ ایستگاه بزرگ شارژ خودروهای برقی در روز ۲۵ اسفندماه سال جاری با حضور شهردار تهران خبر داد.

توزیع میوه شب عید تهرانی‌ها از امروز آغاز شد

توزیع میوه شب عید تهرانی‌ها از امروز آغاز شد
2025-03-13T11:42:58+03:30
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از توزیع میوه شب عید به قیمت تنظیم بازار در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار از امروز خبر داد.

از اختصاص مسکن برای نخبگان ایثارگر تا راه اندازی برج فناوری

از اختصاص مسکن برای نخبگان ایثارگر تا راه اندازی برج فناوری
2025-03-13T11:29:39+03:30
اختصاص مسکن برای نخبگان ایثارگر و راه اندازی برج فناوری در بنیاد شهید بزودی انجام می‌شود.

انهدام باند حرفه‌ای کلاهبرداری در شرق تهران+ عکس

انهدام باند حرفه‌ای کلاهبرداری در شرق تهران+ عکس
2025-03-13T11:29:38+03:30
فرماندار پایگاه چهارم پلیس آگاهی پایتخت از انهدام باند حرفه‌ای کلاهبرداری در شرق تهران، خبر داد.

تاکید پلیس راهور به شهروندان برای مدیریت زمان جهت زیارت اهل قبور

تاکید پلیس راهور به شهروندان برای مدیریت زمان جهت زیارت اهل قبور
2025-03-13T11:16:18+03:30
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از شهروندان که از امروز برای زیارت اهل قبور می آیند خواهشمندیم که مدیریت زمان داشته باشند.

برگزاری جشن بزرگ میلاد امام‌ حسن(ع) در آستان مقدس امامزاده یحیی

برگزاری جشن بزرگ میلاد امام‌ حسن(ع) در آستان مقدس امامزاده یحیی
2025-03-13T10:43:00+03:30
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: جشن بزرگ میلاد امام‌ حسن(ع) در روز شنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۳ در آستان مقدس امامزاده یحیی(ع) برگزار می‌شود.

وضعیت ترافیکی پایتخت در آخرین پنجشنبه سال

وضعیت ترافیکی پایتخت در آخرین پنجشنبه سال
2025-03-13T10:29:38+03:30
رئیس مرکز جامع اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک روان در معابر و بزرگراه‌های پایتخت در روز پنج شنبه بیست و سوم اسفند ماه ۱۴۰۳ خبر داد.

اختلالات مصرف مواد مخدر از چالش‌های اساسی اکثر کشورها است

اختلالات مصرف مواد مخدر از چالش‌های اساسی اکثر کشورها است
2025-03-13T10:29:38+03:30
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: اختلالات مصرف مواد مخدر یکی از چالش‌های اساسی اکثر کشورهای جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران است.

بازبینی آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش و قبولی ۵۷۰۰ نفر

بازبینی آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش و قبولی ۵۷۰۰ نفر
2025-03-13T10:29:37+03:30
وزیر آموزش و پرورش گفت: به این نتیجه رسیدیم که کل آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی را بازبینی کنیم و پس از بازبینی حدود ۵۷۰۰ نفر دیگر مجدداً به‌عنوان قبول شدگان اعل...

اختلالات مصرف مواد مخدر یکی از چالش‌های اساسی اکثر کشورهای جهان است

اختلالات مصرف مواد مخدر یکی از چالش‌های اساسی اکثر کشورهای جهان است
2025-03-13T10:16:20+03:30
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: اختلالات مصرف مواد مخدر یکی از چالش‌های اساسی اکثر کشورهای جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران است.

۸۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط دریابانی استان هرمزگان کشف شد

۸۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط دریابانی استان هرمزگان کشف شد
2025-03-13T10:03:00+03:30
رئیس کل دادگستری هرمزگان از کشف ۸۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط دریابانی استان هرمزگان خبر داد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)