میرنیوز
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از آمادگی شرکتهای دانشبنیان ایرانی برای همکاریهای فناورانه با سایر کشورها خبر داد.
"مرضیه شاهوردی" مدیر توانمندسازی معاونت توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در همین رابطه گفت: در برنامههای صادراتی مختلف 300 تا 400 شرکت دانشبنیان حضور داشتند که این برنامهها شامل حضور در نمایشگاههای خارج از کشور و حضور در نمایشگاههای دائمی و برنامههای اعزام و پذیرش هیئتهای تجاری که در قالب برنامه یکشنبههای صادراتی صندوق نوآوری و شکوفایی اجرا میشود.
شاهوردی در رابطه با نحوه تعامل با شرکتهای خارجی گفت: شرکتهای دانشبنیان در برنامههای مختلف در نمایشگاهها یا در برنامههای اعزام و پذیرش هیئتهای تجاری، امکان مذاکره با مشتریان خارجی را پیدا میکنند. شرکتهای دانشبنیان مذاکراتی را با مشتریان بالقوه خودشان در کشورهای مختلف دارند و دستاوردهای آنها حالتهای مختلف است که شامل صادرات مستقیم محصولات به کشور هدف تا مشارکت و راهاندازی خط تولید در کشور هدف برای تولید و صادرات مجدد به کشورهای همسایه بوده است.
وی ادامه داد: شرکتهایی از 26 استان کشور در برنامههای توسعه بازار صادراتی معاونت علمی حضور داشتند، فقط در برنامههای یکشنبههای صادراتی امکان تعامل این شرکتها با 15 کشور را فراهم کردیم که نمایشگاههایی را نیز در این کشورها راهاندازی کرده تا شرکتهای دانشبنیان بتوانند در آنجا حضور داشته باشند و مذاکرات خود را ادامه داده و پیگیری کنند.
مدیر توانمندسازی معاونت توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی درباره حوزه فعالیت این شرکتها گفت: عمده صادرات در حوزه تجهیزات پزشکی، هوشمندسازی ساختمانها، محصولات نانویی، خدمات مهندسی و ابزار دقیق و ماشینآلات پیشرفته بوده است که شرکتهای دانشبنیان در این حوزهها فعالیت دارند. حوزه فناوری اطلاعات یعنی نرمافزارهایی که شرکتهای دانشبنیان آنها را توسعه دادند و به کشورهای مختلف صادرات کنند. کشورهای هدف، بیشتر کشورهای منطقه از جمله سوریه، ترکیه، ارمنستان، عراق، امارات، ازبکستان و قرقیزستان بوده است که صادرات شرکتهای دانشبنیان به آنها اتفاق افتاده است.
شاهوردی گفت: شرکتهای دانشبنیان در موقعیتی هستند که توان ورود به بازارهای صادراتی دارند و میتوانند نیازمندیهای بازارهای صادراتی را تامین کنند و اثربخشی این برنامهها و تلاشهای شرکتهای دانشبنیان را نشان میدهد و قطعاً شرکتها با تلاش بیشتر میتوانند بازارهای گستردهتری را نیز هدف قرار بدهند و ما هم در صندوق نوآوری و شکوفایی برای ورود به این بازار به آنها کمک میکنیم.
وی با اشاره به گلایههای شرکتهای دانشبنیان از نداشتن بازار تصریح کرد: در واحد توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی تلاش میکنیم با خدمات مختلف از آموزش و مشاوره تا کمک به دریافت استانداردها و ثبت و حفاظت از داراییهای فکری، در مرحله اول مسیر ورود شرکتها به بازار را هموارتر کنیم و کمک کنیم تا مسیر تجاریسازی را راحتتر طی کنند و در خدمات توسعهای بازار خود کمک میکنیم تا شرکتها راحتتر وارد بازارهای داخلی و صادراتی شوند.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
امام موسی صدر توانمندسازی زنان را یکی از ارکان محرومیتزدایی میدانست
الگوی امام موسی صدر در محرومیتزدایی تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود
ششمین دوره شب های شعر انقلاب برگزار شد
آمادهباش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور
روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیرمحمد خالقی
القاصی: ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است
مرمت کاخ صاحبقرانیه در دستور کار قرار گرفت
برنامه ریزی جهت برگزاری ۳۵ساعت کلاس آموزشی برای حجاج
فرماندهی یگانهای حفاظتی تکیهگاه دستگاهها و سازمانها است
درگیری فراجا با اشرار مسلح
بیانیه «گام دوم انقلاب» یکی از اساسی ترین سند های بالا دستی معماری آینده پلیس است
برپایی مراسم شب احیا در برخی از مساجد تاریخی
اعتبارات تکمیل تصفیهخانههای فاضلاب جنوب غرب تهران در مسیر تأمین
روشهای مشارکت مردم در جشن نیکوکاری اعلام شد
تشکیل کارگروه ویژه برای توسعه بازارهای محلی
عملیات عمرانی مسیر تراموا در منطقه ۶ تهران
دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکهای
اتمام ۳۰ پروژه مطالعاتی صنعتی بنیاد مستضعفان
بازدید سفرا و دیپلماتهای خارجی از جاذبههای گردشگری تهران
روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیر محمد خالقی
راهاندازی اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق تهران
کشته و مجروح شدن ۲ نفر در پی تیراندازی در میلان
هشدار به پلتفرمهای ثبت آگهی درباره کلاهبرداریهای حوزه وام
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اسفند ماه سال ۱۴۰۳
دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا تصویب شد
۱ کشته و ۱ مجروح در پی تیراندازی در میلان
آتش سوزی در کارخانه ای در پنجاب پاکستان ۲ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت
خلیلی: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست
همکاری نیروهای متخصص غار علیصدر با کشورهای خارجی
غریبآبادی: ترور ۲۳ هزار انسان بیگناه، نشانهای از قربانی بودن ایران در برابر تروریسم است