میرنیوز

جان مسافران پروازهای کشور به‌دلیل پیش‌بینی‌های ناصحیح هواشناسی در خطر است/ علت تعلل وزیر راه در تغییر مدیریت سازمان هواشناسی چیست؟!

 جان مسافران پروازهای کشور به‌دلیل پیش‌بینی‌های ناصحیح هواشناسی در خطر است/ علت تعلل وزیر راه در تغییر مدیریت سازمان هواشناسی چیست؟! 2022-02-23T09:42:52+03:30

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ "پیش‌بینی‌های هواشناسی" نقش کلیدی و حیاتی در بسیاری از حوزه‌ها از جمله در حمل‌ونقل هوایی، جاده‌ای، دریایی و کشاورزی کشور دارد و در صورت صحت و دقت این پیش‌بینی‌ها و ارائه به‌موقع آنها، می‌توان از بروز بسیاری از حوادث، سوانح و خسارات جانی و مالی جلوگیری کرد.

اما در وقوع بسیاری از حوادث و سوانح مرگبار جاده‌ای و هوایی یا در تحمیل خسارات سنگین به کشاورزان کشور، پای عدم صحت و دقت پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی در میان است که نمونه بارز آن را در سقوط هواپیمای ATR شاهد بودیم که در آن حادثه تلخ و دلخراش، حدود 70 نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند؛ پیش‌تر، جزئیات نقش مخرب سازمان هواشناسی در سقوط مرگبار هواپیمای ATR در قالب گزارشی با عنوان "آیا عدم‌ارسال گزارش سیگمت هواشناسی به خلبان باعث سقوط هواپیمای ATR شد + مستندات"  منتشر شد.

طی سالیان اخیر نیز سازمان هواشناسی کشورمان، هوای خوش و آفتابی نداشته است و برخی سوء‌مدیریت‌ها به‌ویژه در دوره وزارت "عباس آخوندی" در وزارت راه، روزهای بدی را برای سازمان هواشناسی رقم زده است و پیش‌بینی‌های این سازمان که می‌توانسته است نقش کلیدی در جلوگیری از بروز برخی سوانح، سیل‌ها، تصادفات و... داشته باشد، بخشی از آن توأم با صحت، دقت و ارائه به‌موقع نبوده است.

متأسفانه با وجود اینکه همه اذعان دارند که ریاست‌ها در سازمان حساس و بسیار تخصصی مانند سازمان هواشناسی باید به افرادی کاملاً متخصص و بر اساس شایستگی‌های فردی و به‌دور از نگاه‌های سیاسی سپرده شود اما طی این سال‌ها، شاهد مواضع و اظهارات عجیب و قابل تأمل سیاسی مدیران ارشد آن بودیم که حتی در برخی موارد، انتتشار فیلم‌هایی از اظهارات این افراد، ابهامات متعددی را درخصوص شایستگی و صلاحیت آن‌ها ایجاد کرده است.

بر همین اساس،  "استاد حسین اردکانی" پدر علم هواشناسی کشورمان که بیش از 60 سال در حوزه هواشناسی، سابقه کار مدیریتی، تدریس و فعالیت شبانه‌روزی دارد با مشاهده اتفاقات ناگوار این سال‌ها در بدنه مدیریت ارشد سازمان هواشناسی، آمادگی خود را برای "مناظره" با مدیران سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد اما با گذشت بیش از 14 روز از اعلام عمومی برای مناظره، مدیران سازمان هواشناسی حاضر به حضور در این مناظره و دفاع از عملکرد خود در این سازمان و پاسخ به اشکالات متعدد در پیش‌بینی‌های هواشناسی سالیان اخیر نشدند!

در پی عدم اجابت مدیران سازمان هواشناسی برای حضور در این مناظره، با هدف بررسی مشکلات و چالش‌های سازمان هواشناسی و ارائه راهکارهایی برای بهبود وضعیت فعلی این سازمان، نشستی را با حضور  استاد حسین اردکانی؛ پدر علم هواشناسی کشور, دکتر محمدتقی زمانیان از اساتید برجسته هواشناسی کشور و عضو سابق کمیته مشترک علمی وابسته به برنامه و تغییر اقلیم جهان, مهندس "بهرام صناعی" رئیس اسبق سازمان هواشناسی و علی محمدرضایی, مدیر روابط عمومی اسبق سازمان هواشناسی  ترتیب دادیم که در روزهای گذشته بخش نخست و بخش دوم این گفت‌وگوها با عنوان "رخنه 8ساله درسازمان هواشناسی چه حوادث مرگبار و پرهزینه‌ای را برای کشور رقم زده است؟!" و "اغراض سیاسی در پس‌پرده "ادعای وقوع خشکسالی‌ شدید" برای کشور؟!/ تحمیل خسارت‌های میلیاردی به واسطه پیش‌بینی‌های غلط هواشناسی" منتشر شد.

در ادامه بخش پایانی این گفت‌وگو تقدیم مخاطبان ارجمند تسنیم شده است:

تسنیم: عدم نظارت صحیح نهادهای نظارتی بر پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی و بازخواست مسئولان سازمان به واسطه عملکرد ضعیف در دوره‌‌های گذشته نیز بوده یا چشم‌پوشی از اشتباهات مکرر سازمان هواشناسی  مختص به این دوره 8 ساله اخیر بوده است؟ آیا می‌توان امیدوار بود که با برکناری سکان‌دران فعلی سازمان هواشناسی و روی کار آمدن مدیران لایق، روند نزولی این سالهای سازمان بهبود پیدا کند؟

مهندس صناعی: در دوره ریاست بنده در سازمان هواشناسی زمانی که هواپیما در فرودگاه خرم‌آباد سقوط کرد, آقای بهبهانی (وزیر راه دوره ریاست جمهوری احمدی‌نژاد), استیضاح و برکنار شد اما این حساسیت بر عملکرد, بعد از این اتفاق به شدت کم شد! در دوره وزارت آقای نیک‌زاد در وزارت راه، حساسیت‌ها بر عملکرد سازمان بیشتر شد و همه پیش‌بینی‌های ما توسط نماینده ویژه وزیر راه در سازمان هواشناسی کنترل می‌شد.

سازمان هواشناسی کشور , سازمان هواپیمایی کشوری , پایش و نظارت در محیط زیست ,

در همان دوره, مدیر وقت هواپیمایی کشوری گفته بود که  بخش زیادی از خساراتی که به مردم پرداخت می‌کنیم, به واسطه نداشتن دید کافی است؛ به این صورت که هواپیما از فرودگاه مبدأ بلند می‌شود و پرواز می‌کند اما به دلیل نداشتن دید کافی نمی‌تواند در فرودگاه مقصد فرود بیاید و در نتیجه به مبدأ برمی‌گردد؛ در نتیجه این اتفاق ما مجبور به پرداخت خسارت سنگینی به مسافران می‌شویم.

بلافاصله بعد از مطرح شدن این مشکل, ما برای بررسی میدان دید هر پرواز، یک مسئول گذاشتیم تا بررسی کند که آیا امکان پرواز وجود دارد یا خیر, اگر وجود ندارد، پرواز کنسل شود و اگر وجود دارد در تمام مدت پرواز مسیر رصد شود تا فرود هواپیما بدون ایجاد مشکل در میدان دید انجام شود؛ تمام این مشکلات را می‌شود کنترل کرد و این مهم نیازمند عزم و اراده و نیروی انسانی کاردان است که سازمان هواشناسی نیروی انسانی متخصص را در اختیار دارد اما انگیزه‌ای برای انجام این اقدامات در مدیریت سازمان دیده نمی‌شود.

در دوره مدیریت ما هر هفته نمایندگان وزارت نیرو, آب و فاضلاب, وزارت دفاع  و مدیریت بحران و سازمان محیط زیست در سازمان هواشناسی حضور پیدا می‌کردند و با حضور نمایندگان این نهادها، عملکرد سازمان در طول هفته را تحلیل می‌کردیم و نمایندگان ارگان‌ها, نقات ضعف را به ما تذکر می‌دانند اما این جلسات از زمان آقای آخوندی تا الان دیگر برگزار نشده است.

در 8 سال اخیر، توسعه و سرمایه‌گذاری سازمان فقط در بخش دیده‌بانی بوده است, سازمان ایستگاه‌های خودکار را راه‌اندازی کرده است و در کنار آن نیروی انسانی نیز مستقر کرده است در صورتی که لزومی ندارد که این کار هم به کمک نیروی انسانی و هم  به شکل  اتوماتیک انجام شود؛ این سرمایه‌گذاری غلط است و باید بخشی از بودجه سازمان در هواشناسی راهبردی سرمایه‌گذاری شود.

در بخش  هواشناسی آب و کشاورزی نیز سرمایه گذاری مطلوبی نشده است و  در صورتی که هواشناسی کشاورزی در هر 3 مرحله کاشت, داشت و برداشت می‌تواند کمک کند تا خسارات به حداقل برسد و کشت، بیشترین بازدهی را داشته باشد, این اتفاق در سازمان هواشناسی روی نداده است.

وزات جهاد نیز باید در این بخش فعال شود اما چنین عزمی در این وزارتخانه برای این امر دیده نمی‌شود؛ به تازگی مقرر شده است تا 13 میلیارد تومان از بودجه سازمان هواشناسی، صرف بازسازی ساختمان آن شود در حالی که 4 سال پیش نیز این مکان بازسازی شده بود!

عیب کار سازمان هواشناسی این است که مدیران فعلی آن نه تخصص کافی دارند و نه باور و اعتقاد به پیشرفت؛ متاسفانه با روی کار آمدن دولت جدید، هنوز ریاست سازمان هواشناسی که به گوشه‌ای از اقدامات نامطلوب مدیریتی آنها در این نشست پرداخته شد، تغییر نیافته است!

استاد اردکانی: بهره‌وری هر سازمانی زمانی مشخص می‌شود که خروجی کار آن دیده شود؛ در مورد خروجی سازمان هواشناسی اگر وزارت نیرو, وزارت جهاد کشاورزی, سازمان محیط زیست و سازمان هواپیمایی کشوری به صورت محرمانه گزارش کنند که سازمان هواشناسی تا چه اندازه در پیش‌بینی‌ها دقیق بوده است, قطعا نتیجه این گزارشات حاکی از مردود بودن عملکرد سازمان خواهد بود.

سازمان هواشناسی کشور , سازمان هواپیمایی کشوری , پایش و نظارت در محیط زیست ,

اخیرا صحبتی با یکی از معاونان وزیر جهاد کشاورزی داشتم که وی با ابراز نارضایتی از وضع هواشناسی کشاورزی گفت که ما هر سال میلیاردها تومان خرج پیش‌بینی‌های غلط هواشناسی می‌کنیم! آقای کلانتری (رئیس سابق سازمان حفاظت محیط زیست) نیز به شدت از عملکرد سازمان هواشناسی ناراضی بود؛ بسیاری از خلبانان کشورمان نیز در هنگام پرواز به دلیل اطلاعات غلط سازمان هواشناسی, زمانی که از ارتفاع 10 هزار پا عبور می‌کنند به جای سازمان هواشناسی ایران با سازمان هواشناسی سایر کشورها تماس می‌گیرند و اطلاعات جوی را از آن‌ها دریافت میکنند چرا که خروجی سازمان هواشناسی خودمان بسیار پایین است!

بنده از  وزیرمحترم  راه و شهرسازی می‌خواهم که هرچه زودتر مدیریت سازمان را تغییر دهند تا بیش از این شاهد هدر رفتن سرمایه کشور و تحمیل خسارت به مردم نباشیم.

دکتر زمانیان: یک مسئول باید به 2 دلیل عوض شود؛ اول اینکه  شخص لایق‌تری برای در دست گرفتن آن مقام وجود داشته باشد و دوم اینکه مدیر مدنظر، آبروی کشور را  به خطر بیاندازد؛ متاسفانه درباره ریاست سازمان هواشناسی هر 2 عامل وجود دارد و رئیس سازمان, صلاحیت و تخصص کافی را در حوزه تخصصی خود ندارد.

سازمان هواشناسی کشور , سازمان هواپیمایی کشوری , پایش و نظارت در محیط زیست ,

باید از بدنه سازمان هواشناسی یک فرد مناسب برای جانشینی وی در نظر گرفته شود و هرچه زودتر باید این اتفاق بیافتد؛ تا الان به واسطه عملکرد ضعیف مدیریت فعلی، میلیاردها تومان خسارات به کشور وارد شده است و امید است تا با برکنار شدن مدیریت فعلی از تحمیل خسارات بیشتر جلوگیری شود.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود

الگوی امام موسی صدر  در محرومیت‌زدایی تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود
2025-02-16T19:10:44+03:30
معاون زنان و خانواده گفت: الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی دو رکن مهم داشت. نخست، تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود.

ششمین دوره شب های شعر انقلاب برگزار شد

ششمین دوره شب های شعر انقلاب برگزار شد
2025-02-16T19:10:37+03:30
ششمین دوره شب های شعر انقلاب عصر امروز در تهران برگزار شد.

آماده‌باش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور

آماده‌باش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور
2025-02-16T19:10:25+03:30
سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آماده‌باش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور خبر داد.

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیرمحمد خالقی

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیرمحمد خالقی
2025-02-16T19:10:17+03:30
شهروندان محلی که امیرمحمد خالقی به دست سارقان جان خود را از دست داد درخواست برخورد بدون اغماض با قاتلان را دارند و می‌گویند تاریکی و نبود گشت پلیس میزان جرم ...

القاصی: ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است

القاصی: ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است
2025-02-16T16:56:21+03:30
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است.

مرمت کاخ صاحبقرانیه در دستور کار قرار گرفت

مرمت کاخ صاحبقرانیه در دستور کار قرار گرفت
2025-02-16T16:56:21+03:30
معاون میراث‌فرهنگی گفت: مرمت کاخ صاحبقرانیه، راه‌اندازی موزه در تالار عصر و ایجاد مرکز پهلوی‌شناسی در مرکز اسناد» از جمله برنامه‌های مهم کاخ نیاوران است که د...

برنامه ریزی جهت برگزاری ۳۵ساعت کلاس آموزشی برای حجاج

برنامه ریزی جهت برگزاری ۳۵ساعت کلاس آموزشی برای حجاج
2025-02-16T16:42:59+03:30
با برنامه ریزی صورت گرفته در سازمان حج و زیارت ۳۵ساعت آموزش موضوعات اجرایی و احکام و مناسک برای ارتقاء سطح شناختی حجاج ایرانی پیش بینی شده است.

فرماندهی یگان‌های حفاظتی تکیه‌گاه دستگاه‌ها و سازمان‌ها است

فرماندهی یگان‌های حفاظتی تکیه‌گاه دستگاه‌ها و سازمان‌ها است
2025-02-16T16:30:00+03:30
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: یگان‌های حفاظتی و انتظامی تکیه‌گاه دستگاه‌ها و سازمان‌های تحت پوشش هستند.

درگیری فراجا با اشرار مسلح

درگیری فراجا با اشرار مسلح
2025-02-16T15:22:59+03:30
فرمانده یگان های تکاوری قرارگاه عملیاتی ابوذر از درگیری مسلحانه بین اشرار مسلح و تکاوران گردان تکاوری ۱۱۴ خبر داد.

بیانیه «گام دوم انقلاب» یکی از اساسی ترین سند های بالا دستی معماری آینده پلیس است

بیانیه «گام دوم انقلاب» یکی از اساسی ترین سند های بالا دستی معماری آینده پلیس است
2025-02-16T15:09:57+03:30
فرمانده کل انتظامی کشور اظهار داشت: یکی از برجسته ترین کارهایی که ما در راستای بیانیه «گام دوم انقلاب» انجام دادیم معماری پلیس آینده بود.

برپایی مراسم شب احیا در برخی از مساجد تاریخی

برپایی مراسم شب احیا در برخی از مساجد تاریخی
2025-02-16T15:09:55+03:30
معاون میراث‌فرهنگی کشور گفت: امسال به دلیل تقارن نوروز و شب‌های قدر، مراسم شب احیاء در برخی مساجد تاریخی برگزار خواهد شد.

اعتبارات تکمیل تصفیه‌خانه‌های فاضلاب جنوب غرب تهران در مسیر تأمین

اعتبارات تکمیل تصفیه‌خانه‌های فاضلاب جنوب غرب تهران در مسیر تأمین
2025-02-16T15:09:49+03:30
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از معرفی پروژه‌های تصفیه‌خانه فاضلاب پرند و رباط‌کریم برای دریافت تسهیلات ویژه از صندوق ملی محیط زیست خبر داد.

روش‌های مشارکت مردم در جشن نیکوکاری اعلام شد

روش‌های مشارکت مردم در جشن نیکوکاری اعلام شد
2025-02-16T14:29:39+03:30
معاون توسعه مشارکت‌های کمیته امداد استان تهران با اشاره به آمادگی پایگاه‌ها و دفاتر کمیته امداد این استان برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی روش‌های مشارکت در جشن ن...

تشکیل کارگروه ویژه برای توسعه بازارهای محلی

تشکیل کارگروه ویژه برای توسعه بازارهای محلی
2025-02-16T14:29:39+03:30
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از تشکیل کارگروه ویژه با هدف توسعه بازارهای محلی در منطقه ۱۵ خبر داد.

عملیات عمرانی مسیر تراموا در منطقه ۶ تهران

عملیات عمرانی مسیر تراموا در منطقه ۶ تهران
2025-02-16T14:16:18+03:30
معاون فنی و عمران شهرداری منطقه ۶ تهران از اجرای گسترده عملیات تراش و روکش مکانیزه آسفالت به میزان تقریبی ۲ هزار تن در مسیر حرکت تراموا خبر داد.

دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکه‌ای

دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکه‌ای
2025-02-16T14:16:18+03:30
رئیس پلیس آگاهی فراجا از دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکه‌ای خبر داد.

اتمام ۳۰ پروژه مطالعاتی صنعتی بنیاد مستضعفان

اتمام ۳۰ پروژه مطالعاتی صنعتی بنیاد مستضعفان
2025-02-16T14:16:17+03:30
رئیس بنیاد مستضعفان در دیدار با اساتید طرح‌های پژوهشی تحقیق و توسعه بنیاد مستضعفان ضمن اشاره به توسعه شبکه همکاری بنیاد با دانشگاه‌ها بر پیشتازی این نهاد در ...

بازدید سفرا و دیپلمات‌های خارجی از جاذبه‌های گردشگری تهران

بازدید سفرا و دیپلمات‌های خارجی از جاذبه‌های گردشگری تهران
2025-02-16T14:16:17+03:30
جمعی از سفرا و دیپلمات‌های خارجی در چارچوب دهمین تور گردشگری تهران از جاذبه‌های منطقه ۱۱ بازدید کردند.

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیر محمد خالقی

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیر محمد خالقی
2025-02-16T14:03:00+03:30
شهروندان محلی که امیر محمد خالقی به دست سارقان جان خود را از دست داد در خواست برخود بدون اغماض با قاتلان را دارند و می‌گویند تاریکی و نبود گشت پلیس میزان جرم...

راه‌اندازی اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق تهران

راه‌اندازی اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق تهران
2025-02-16T13:09:39+03:30
مدیرعامل سازمان مدیریت پایانه‌های مسافری شهر تهران، از ارائه بسته هدیه اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق خبر داد.

کشته و مجروح شدن ۲ نفر در پی تیراندازی در میلان

کشته و مجروح شدن ۲ نفر در پی تیراندازی در میلان
2025-02-16T12:29:42+03:30
به گزارش خبرگزاری های ایتالیا، در تیراندازی در یک نانوایی در شمال ایتالیا، یک مرد کشته و یک نفر دیگر به شدت مجروح شد.

هشدار به پلتفرم‌های ثبت آگهی درباره کلاهبرداری‌های حوزه وام

هشدار به پلتفرم‌های ثبت آگهی درباره کلاهبرداری‌های حوزه وام
2025-02-16T12:16:17+03:30
رئیس پلیس فتا فراجا گفت: به همه پلتفرم‌های ارائه‌دهنده خدمات درج آگهی محور واسط اعلام می‌شود به‌فوریت از انتشار هرگونه آگهی تحت عنوان وام، تسهیلات و موارد مش...

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اسفند ماه سال ۱۴۰۳

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اسفند ماه سال ۱۴۰۳
2025-02-16T12:16:16+03:30
سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه ای اعلام کرد: همه مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ اسفند ماه سال ۱۴۰۳ باید در محل و مراکز مندرج در برگ معرفی نامه...

دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا تصویب شد

دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا تصویب شد
2025-02-16T12:03:03+03:30
دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید.

۱ کشته و ۱ مجروح در پی تیراندازی در میلان

۱ کشته و ۱ مجروح در پی تیراندازی در میلان
2025-02-16T12:03:03+03:30
به گزارش خبرگزاری های ایتالیا، در تیراندازی در یک نانوایی در شمال ایتالیا، یک مرد کشته و یک نفر دیگر به شدت مجروح شد.

آتش سوزی در کارخانه ای در پنجاب پاکستان ۲ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت

آتش سوزی در کارخانه ای در پنجاب پاکستان ۲ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت
2025-02-16T12:03:02+03:30
پلیس روز یکشنبه اعلام کرد که بر اثر آتش سوزی در کارخانه ای در استان پنجاب شرقی پاکستان، دو نفر کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

خلیلی: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست

خلیلی: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست
2025-02-16T11:49:41+03:30
معاون اول قوه قضائیه با اشاره به اینکه مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست، گفت:دین ما اجازه چنین مذاکره‌ای را نخواهد داد.

همکاری نیروهای متخصص غار علیصدر با کشورهای خارجی

همکاری نیروهای متخصص  غار علیصدر با کشورهای خارجی
2025-02-16T11:49:40+03:30
مدیرعامل غار علیصدر از همکاری نیروهای متخصص این غار گردشگری با استان و شهرهای دیگر خبر داد و گفت: سطح همکاری ما در سطح بین الملل و کشورهای خارجی افزایش پیدا ...

غریب‌آبادی: ترور ۲۳ هزار انسان بی‌گناه، نشانه‌ای از قربانی بودن ایران در برابر تروریسم است

غریب‌آبادی: ترور ۲۳ هزار انسان بی‌گناه، نشانه‌ای از قربانی بودن ایران در برابر تروریسم است
2025-02-16T11:49:40+03:30
دبیر سابق ستاد حقوق بشر گفت: ٢٣ هزار انسان بی گناه در ایران توسط تروریست‌ها به شهادت رسیده‌اند و تلاش کردیم نشان دهیم که ایران یکی از بزرگترین قربانیان ترور...

۱۵ زخمی بر اثر واژگونی مینی بوس در شمال افغانستان

۱۵ زخمی بر اثر واژگونی مینی بوس در شمال افغانستان
2025-02-16T11:36:16+03:30
پلیس استانی یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که بر اثر واژگونی یک مینی‌بوس در استان فاریاب در شمال افغانستان، ۱۵ مسافر مجروح شدند که حال برخی از آنها وخیم است.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)