میرنیوز
به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی در اجرای پانزدهمین مرحله از طرح« ظفر »که به دستگیری قاچاقچیان، توزیع کنندگان و خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر از سطح شهر تمرکز دارد، گفت: امروز پانزدهمین مرحله از طرح ظفر پلیس مبارزه با مواد مخدر به اجرا درآمد. این طرح در راستای انجام ساعتها کار اطلاعاتی و شناسایی در نقاط مختلف شهر تهران و به ویژه مناطق پر خطر انجام شده است.
رحیمی با بیان این که ۳۰۰ پلاک قرمز در شهر تهران در همین راستا شناسایی و پلمب شده است، گفت: منظور از پلاک قرمز خانه هایی است که به شکل ساعتی یا روزانه برای مصرف مواد مخدر یا فروش آن در اختیار سودجویان قرار می گیرد. ما در رابطه با این خانه ها از اداره ثبت اسناد و شهرداری تهران نیز استعلام گرفتیم و امیدواریم که برخورد جدی تری با آنها صورت بگیرد.
رحیمی درباره نتایج اجرای این طرح نیز گفت: دراین مرحله از طرح ظفر ۲ تن و ۱۲۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر در تهران کشف شده و همچنین اجرای این طرح منجر به انهدام ۵ باند مواد مخدر و دستگیری ۹۶ قاچاقچی شد.
رحیمی جمع آوری هزار و ۷۳۵ معتاد متجاهر رااز دیگر دستاوردهای این طرح برشمرد و گفت: این افراد به مراکز بازپروری و ترک اعتیاد معرفی خواهند شد.
رحیمی افزود: همچنین ۲۳ تن از اراذل و اوباش فعال در امر قاچاق مواد مخدر نیز در این طرح دستگیر شده و ۳۳ دستگاه خودرو از آنها کشف شده است و همچنین ۵ اسلحه نیز از فروشندگان مواد مخدر کشف و ضبط شده است.
رئیس پلیس پایتخت در رابطه با برخی ازمناطق پر خطر در رابطه با مواد مخدر نیز گفت: ما تمام مناطق بی دفاع شهری و مناطق حاشیه ای و سکونت گاههای غیر رسمی را به صورت نقطه به نقطه مورد بررسی قرار دادیم و خوشبختانه رصد پلیس در این حوزه بالاست این موضوع صرفا مربوط به پلیس مبارزه با مواد مخدر نمی شود و ما در تمام پلیس ها به این موضوع توجه داریم که مواردی نظیر تامین روشنایی و تصویر عبور و مرور و حضور پلیس از جمله پیشنهاداتی است که ما در این خصوص به دستگاهها داده ایم.
رحیمی با بیان این که ورود مواد مخدر مصنوعی به کشور زیاد شده است، گفت: این موضوع جدی است و اخیرا نیز دو باندی که در فضای مجازی دست به چنین اقدامی زده بودند مورد شناسایی قرار گرفته و با آنان برخورد شد.
وی درباره شمار معتادان متجاهر رها شده در سطح شهر تهران گفت: یک سری ظرفیت ها اخیرا برای این موضوع اختصاص داده شده اما در حال حاضر می توان گفت که بین ۶۰۰۰ تا ۵۰۰۰ معتاد متجاهر داریم که جایی برای نگهداری آنها وجود ندارد حدود ۴۰۰۰ معتاد متجاهر نیز به دلایلی نظیر کهولت سن، زخم باز و .... را نمی توان در این مراکز نگهداری کرد. چرا که در واقع پذیریشی از آنان انجام نمی شود. به همین دلیل باید برای آنان چاره ای اندیشیده شود.
وی در رابطه با فعالیت مراکز دی آی سی و متادون درمانی گفت: حدود ۱۲ مرکز توزیع متادون داریم که روزانه صدها معتاد به آنها مراجعه کرده و همین موضوع سبب آزار اهالی می شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
یک واحد صنفی نانوایی به دلیل عرضه خارج از شبکه آرد محکوم شد
۲۶ سردیس از مفاخر و چهرههای ماندگار در شهر تهران رونمایی میشود
جایگاه دار سوخت ۷۰ میلیارد جریمه شد
یک معدن ناایمن با دستور قضایی بسته شد
آغاز ثبت نام حج تمتع از امروز
بارش برف و باران از امشب در تهران؛ آمادهباش نیروهای خدمات شهری
توصیههای پلیس راه برای انجام سفرهای زمستانی
جرایم یکساله از امروز برای رانندگان پیامک میشود؛ سقف خلافی برای توقیف خودرو
ارائه بیش از ۲۰۰ طرح از سوی زنان کنشگر مسجدمحور پایتخت
هشدار پلیس درباره خاموشی چراغهای جادهها و افزایش خطر تصادفات
تداوم هوای آلوده در تهران؛ وضعیت همچنان نارنجی
کاهش تأثیر تحریمها بر توانمندسازی زنان
جزئیات تصادف مرگبار در محور فرعی خوشاب-فیروزه با ۴ کشته و ۲ مصدوم
امضای تفاهمنامه پژوهشگاه میراث فرهنگی با موزه شانگهای چین
جای خالی مالکیت معنوی میراثفرهنگی در موزههای خارجی
جزییات و نحوه محاسبه متناسبسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
رژیم جعلی اسرائیل باید تحت تعقیب قرار گیرد
موزه جواهرات شهاب سنگ افتتاح میشود
«لیلا خسروی» سرپرست ادارهکل موزهها شد
درخواست ایران در اجلاس سازمان ملل در بانکوک چه بود؟
کشف ۹۰ برگه چک سفید امضا و ۳۵ کارت بانکی در مترو
در خواست ایران در اجلاس سازمان ملل در بانکوک چه بود؟
مهمترین کنش سیاسی زنان فلسطینی انتقال فرهنگ مقاومت است
بهرهمندی از ظرفیت نسل جدید در مدیریت شهری تهران
فرهنگ جهاد و شهادت گمشده امروز جامعه ماست
خداحافظی با چادرخوابی خانوادههای شهرستانی در اطراف بیمارستانها
توکلیزاده: رویکرد مدیریت شهری ترویج و توسعه کتابخوانی است
کشف سکههای تقلبی از خودروی بنز با پلاک دستنویس
جریمه دامدار متخلف به علت عرضه خارج از شبکه خوراک دام
سرقت ۱۴۳ هزار دلاری از یک شرکت خصوصی