میرنیوز

تحدید سازمان تعزیرات با قوانین "نظام صنفی" و "حمایت از مصرف‌کننده"/ ۵۰درصد شهرستان‌ها تعزیرات ندارند/ تنظیم بازار باید ذیل سازمان تعزیرات انجام شود

 تحدید سازمان تعزیرات با قوانین "نظام صنفی" و "حمایت از مصرف‌کننده"/ ۵۰درصد شهرستان‌ها تعزیرات ندارند/ تنظیم بازار باید ذیل سازمان تعزیرات انجام شود 2021-12-25T13:57:47+03:30

به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری تسنیم؛ تلاطم بازار و هرج‌ومرج موجود در آن در بحث قیمت‌گذاری و فروش کالاها بر مبنای قیمت‌های اعلامی که در مواردی بر اساس ارقام مصوب نیستند، جامعه را از سازمان تعزیرات حکومتی مأیوس و ناامید کرده است؛ چون نگاه جامعه به بازار ـ بر اساس یک سنت ترویج‌داده‌شده ـ سازمان تعزیرات حکومتی را مسئول تنظیم و تثبیت قیمت‌ها می‌داند، بی‌آنکه تغییرات قانون در سال‌های اخیر را بداند و آگاهی از این موضوع داشته باشد که تعزیرات دیگر امکان ورود مستقیم به تخلفات را ندارد و فقط بر اساس گزارش‌های رسیده از چند ارگان مشخص و تا حدودی بر اساس شکایات مردمی ثبت‌شده می‌تواند به تخلفات بازار در بحث گرانفروشی و ثبیت قیمت‌ها رسیدگی کند.

این رویکرد البته مورد انتقاد احمد اصانلو، رئیس جدید سازمان تعزیرات حکومتی هم است که در مدت کوتاه حضور خود در این سازمان، علاوه بر تبیین محورهای سه‌گانه، مأمور اجرای سند تحول سازمان تعزیرات هم است که وزارت دادگستری دولت سیزدهم آن را تدوین کرده است.

دیداری با رئیس جدید تعزیرات انجام دادیم که در آن گپ‌وگفتی میان ما حول قانون تعزیرات انجام شد؛ قانونی که همگان معترف‌ هستند ناکارآمد است اما اقدامی برای تقویت آن نشده و یا اینکه تلاش‌ها بی‌نتیجه مانده است. احمد اصانلو در این گفت‌وگو تأکید کرد: قانون باید در مسیر افزایش اختیارات سازمان تعزیرات حکومتی اصلاح شود.

متن مصاحبه تسنیم با رئیس سازمان تعزیرات به این شرح است:

سازمان تعزیرات حکومتی , قاچاق کالا , بازار ,

تسنیم: در محافل حقوقی مرتبط با بازار، صحبت از ناکارآمدی قانون تعزیرات است، برای اصلاح و به‌روز کردن آن حتماً‌ اقداماتی شده است که یا نتیجهای نداشته یا اینکه نتیجه مطلوب را به‌همراه نداشته و منتهی به وضع نامطلوب کنونی شده است، برای آغاز صحبت، توضیح دهید که چرا قانون تعزیرات توان و قدرت بازدارندگی خود را از دست داد؟

برای پاسخ باید به چند سال قبل بازگردیم؛ ایجاد سازمان تعزیرات حکومتی و تشکیل آن توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام برمی‌گردد به وضعیت خاص و اقتصادی جامعه در اوایل دهه 70 که ناشی از شرایط پایان جنگ و مدل اقتصادی آن دوره بود. مجمع به این نتیجه رسید که نظارت بر بازار را از حیث کشف تخلفات و رسیدگی به آن از قوه قضائیه بگیرد و به دولت تحویل دهد. قبل از این تصمیم رسیدگی به تخلفات بازار جزو صلاحیت دادگاه انقلاب تلقی می‌شد و مثل پرونده‌های عادی، پرونده تشکیل و برای متخلفان مجازات تعیین و حکم آن اجرا می‌شد؛ برای نمونه گرانفروشی و احتکار که بیشترین تخلف را به خود اختصاص می‌دادند.
به‌هرحال قانون تعزیرات به ‌تصویب رسید و به این سمت رفت که فرایند نظارت بر بازار و کشف تخلف و رسیدگی به آن به دولت سپرده شود. از خروجی این موارد، سازمان تعزیرات حکومتی تشکیل و برای آن 4 کارکرد اصلی در نظر گرفته شد که تمام امور نظارت بر بازار یا تنظیم‌گری بازار را شامل می‌شد.

اگر نسبتِ بازار یا تنظیم‌گریِ بازار را یک مثلث سه‌ضلعی فرض کنیم، یک ضلع آن تنظیم‌گری، یک ضلع آن تصمیم‌گیری و ضلع دیگر آن قوانین بالادستی و اسناد کلی کشور است. یک قانون و اسنادی داریم که بر اساس قوانین بالادستی یا سیاست‌های کلان تعیین شده، یک نهادِ تصمیم‌گیرنده قاعدتاً نیاز به اجرا و نظارت دارد چون صِرف تصمیم‌گیری و نبود ناظر فایده و سودی ندارد، بر این اساس نهادِ تنظیم‌گر سازمان تعزیرات حکومتی بود که در آن مقطع هم نظارت بر بازار را داشت و هم کشف تخلف و رسیدگی به آن را انجام می‌داد.

تسنیم: الآن می‌دانیم که نظارت بر بازار جزو وظایف تعزیرات نیست اما می‌گویید در ابتدای دهه 70 شمسی تمام نظارت به‌عهده سازمان تعزیرات بود؟

نه، آن زمان یک سازمانی هم کنار سازمان تعزیرات حکومتی وجود داشت به‌نام سازمان نظارت و بازرسی بر بازار که در وزارت بازرگانی تشکیل شده بود اما آن هم ضابط سازمان تعزیرات بود. مدل کارآمدی وجود داشت که در آن سازمان تعزیرات هم مرجع رسیدگی بود و هم فرآیند اجرا را با مشارکت سازمان نظارت و بازرسی بر بازار به‌عهده داشت.

تسنیم: اما این مدل دوام نیاورد و شکل دیگری از وظیفه برای سازمان تعزیرات تعیین شد، این تغییر وظیفه با چه قانونی اعمال شد؟

درست از زمانی که قانون نظام صنفی و بعد از مدتی هم قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان وضع شد و با تصویب این دو قانون، عملاً وظایف سازمان تعزیرات محدود شد.

سازمان تعزیرات حکومتی , قاچاق کالا , بازار ,

تسنیم: این تغییر وظایف چیست و با تصویب این قوانین جدید چه اختیاراتی از سازمان تعزیرات سلب شد؟

در بدو تشکیل سازمان تعزیرات حکومتی سه وظیفه به‌عهده آن گذاشته شد؛ اما با تصویب این قوانین فقط وظیفه و صلاحیت سوم تعزیرات توسعه پیدا کرد، صلاحیت اول تعزیرات بر اساس قانون سال 67  قانون تعزیرات بهداشتی، مربوط به تخلقات حوزه بهداشت و درمان (آرایشی و بهداشتی) بود. طبق این قانون اگر تخلفاتی در حوزه بهداشتی وجود داشت، سازمان تعزیرات حکومتی به آن رسیدگی می‌کرد و در عین حال صلاحیت کشف جرم را هم داشت. صلاحیت دوم مربوط به تخلفات صنفی بود؛ مانند گرانفروشی، کم‌فروشی، احتکار و... و موضوع تخلفات حوزه بازار، در ادامه هم قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال 92 تصویب شد که وظایف تعزیرات به‌واسطه آن توسعه پیدا کرد.

پس تصور داشته باشید که سازمان تعزیرات حکومتی سه وظیفه و صلاحیت داشت؛ رسیدگی به تخلفات صنفی، رسیدگی به تخلفات بهداشتی و مبارزه با قاچاق کالا و ارزی که سازمان‌یافته نباشد، اما اتفاقی که افتاد و تنظیم‌گری بازار را دچار چالش کرد این است که تا قبل از تصویب قانون نظام صنفی و قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان، همه چیز روشن و مشخص بود؛ از این جهت که سازمان تعزیرات مرجع کشف تخلف، مرجع بازرسی و مرجع رسیدگی به تخلف بود و تنظیم‌گری بازار را به‌عهده داشت؛ اما بعد از این قوانین، وظیفه سازمان تعزیرات حکومتی محدود شد.

تسنیم: یکی از همین محدودیت‌های ایجادشده را اعلام کنید.

تا پیش از اجرای این قوانینی که نام بردم، در تمام شهرستان‌ها ادارات تعزیرات حکومتی وجود داشت و علاوه بر آن کمیسیون تعزیرات استانی فعال بودند که استاندار رئیس و مدیرکل تعزیرات استانی دبیر آن بود. این کمیسیون وظیفه نظارت بر بازار را در سطح استان به‌عهده داشت، ولی الآن شاهد فعالیت این کمیسیون‌ها نیستیم.

تسنیم: چرا؟ فقط به‌دلیل تصویب دو قانون که وظایف سازمان تعزیرات را محدود کرد؟

تعیین رویکردها هم در این مسیر مؤثر بودند. در دهه 80 شمسی وضعیت اقتصادی کشور اوضاع خوبی داشت و هنوز با تحریم‌‌های سخت این‌چنینی مواجه نبودیم و ثبات اقتصادی و رفاه نسبی موجود در بازار باعث شده بود تا خیلی نیاز به تعزیرات نداشته باشیم. در آن دوران چون مباحث احتکار و شرایط جنگی و دهه شصتی اصناف مطرح نبود، کسی متوجه نبود که تعزیرات دارد اختیارات خود را از دست می‌دهد و چون محل بحث نبود، نتیجه این شد که رویکرد و مقررات تعزیرات به این سمت کنونی متمایل شد.

تسنیم: از تعیین رویکردها گفتید، این رویکرد که به‌نظر مورد انتقاد شما هم هست، چیست؟

رویکرد غالب ناشی از تصویب قوانین جدید به این سمت رفت که تعزیرات یک مرجع رسیدگی به تخلف است و خود تعزیرات دیگر نمی‌تواند مرجع بازرسی و کشف تخلف باشد. ما الآن درباره تعزیرات دو رویکرد داریم و تفسیر غالب در خصوص ناکارآمدی قانون تعزیرات است که برای رفع آن اقداماتی شده که تاکنون نتیجه‌ای نداشته یا اینکه نتایج آن کم بوده است، گفته شده است که پیش‌نویسی دراین‌باره تهیه و به مجلس تقدیم شده است.

طبق این رویکرد، با توجه به محدودیت‌هایی که قانون ایجاد کرده است، این نتیجه حاصل شده است که تعزیرات فقط مرجع رسیدگی‌کننده است و تعزیرات نمی‌تواند در حوزه نظارت بر بازار و کشف تخلف ورود کند و متأسفانه این رویکرد وجود داشته است. نتیجه تثبیت این ذهنیت و رویکرد مخصوصاً در 7 تا 8 سال اخیر و در زمان دولت قبل این شد که تعزیرات یک مرجع رسیدگی باشد و در ادامه آن خیلی از ادارات تعزیرات در کشور جمع شدند و الان در 50 درصد از شهرستان‌ها تعزیرات نداریم. تعزیرات در این سال‌ها با این رویکرد ادامه داده و مراجع نظارت و کاشف گزارش‌‌ها را جهت رسیدگی به تعزیرات ارسال می‌کنند.

سازمان تعزیرات حکومتی , قاچاق کالا , بازار ,

تسنیم: گزارش‌ها باید از چه مراجعی به تعزیرات ارسال شوند؟

الان مراجع نظارت، بازرسی و کشف تخلفات و بعد ارسال گزارش تخلف به تعزیرات، شامل این سه نهاد هستند؛ جهاد کشاورزی، اتاق اصناف و سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان.

تسنیم: گزارش‌ها می‌آیند و تعزیرات هم رسیدگی می‌کند، آیا در این بحث هم مشکلی وجود دارد؟ می‌خواهیم بدانیم چرا تعزیرات با توجه به اینکه ایستگاه آخر در بحث کنترل بازار است نمی‌تواند از قدرتِ محاکم خود برای برخورد با تخلفات استفاده کند.

یک اتفاق دیگری در ماده 72 قانون نظام صنفی رخ داد که آن هم کار را برای تعزیرات دشوار کرد. این ماده قانونی می‌گوید؛ اگر تخلف بیش از 494 هزار تومان بود، دیگر در صلاحیت رسیدگی سازمان تعزیرات حکومتی نیست و یک هیئت که در سازمان تعزیرات تشکیل می‌شود، باید به آن رسیدگی کند. این هیئت متشکل از نماینده تعزیرات، نماینده اصناف و نماینده وزارت صمت است و رسیدگی به صورت هیئتی انجام می‌شود. خود همین هیئت، تعزیرات را به چالش می‌کشاند چون خیلی از پرونده‌ها به علت عدم به ‌حد نصاب نرسیدن اعضای هیئت و عوامل دیگر ممکن است به نتیجه نرسد.

تسنیم: قصد دارید با همین رویکرد منفعلی سازمان تعزیرات را اداره کنید یا برنامه‌ای برای پویایی آن دارید؟

ما در سازمان تعزیرات حکومتی با دو راه مواجه هستیم؛ اینکه این رویکرد را دنبال کنیم که منحصراً مرجع رسیدگی به تخلفات هستیم و مرجع کشف تخلفات در بازار نیستیم و در این صورت با توجه به انتظارات مردم گام برنداشته‌ایم و این نوع مدیریت با اهداف تشکیل سازمان هم سازگاری ندارد. از طرفی به لحاظ ساختار حاکمیتی و شرایط فعلی بازار این انتظارِ حداقلی وجود دارد که تعزیرات، حضور داشته باشد؛ چرا که می‌دانیم خودِ اسم تعزیرات در پیشگیری از تخلفات تأثیر دارد.

اگر ما رویکرد منحصراً رسیدگی را در پیش بگیریم، نمی‌توانیم انتظارات اجتماعی را برآورده کنیم و اقتضائات اجتماعی و اقتصادی هم ایجاب نمی‌کند که فقط بخواهیم به رسیدگی بپردازیم و تعزیرات باید ساختار و وظایف درست خود را ایجاد کند. برای همین راهبرد جدیدی در نظر گرفته‌ایم؛ نخستین آن افزایش اختیارات و صلاحیت تعزیرات و دیگری هم تأسیس نرم‌افزار ویژه نظارت است.

تسنیم: برنامه‌های خود برای رسیدن به این مهم را شرح می‌دهید؟

از لحاظ نظارت بر بازار در دل این راهبرد، هوشمندسازی تعزیرات حکومتی مدنظر ماست تا بر اساس آن مردم بتوانند در نهایت سهولت به تعزیرات دسترسی داشته باشند. الان دسترسی به تعزیرات در جامعه مبهم است و نمی‌دانند که چگونه ارتباط خود را برقرار کنند. راهبرد ما این است که تعزیرات باید شرایطی داشته باشد تا هر کسی که بخواهد از خدمات تعزیرات استفاده کند، بتواند به راحتی به آن دسترسی داشته باشد؛ منتها وقتی قرار است عملیاتی شود متأسفانه به موانع قانونی برمی‌خورد. برای نمونه طراحی نرم‌افزار هوشمند رسیدگی به شکایات مردمی یا احداث ایستگاه در میادین اصلی بازار که بتواند خیلی سریع به مردم مراجعه‌کننده در بازار که درباره تخلفی شکایت دارند خدمات ارائه دهد اما در این زمینه‌ها چالش قانونی وجود دارد و باید آنها را برطرف کنیم.

تسنیم: چگونه می‌توان از نرم‌افزار برای تنظیم‌گری بازار و کشف و تخلف و رسیدگی به آن استفاده کرد؟

ایده‌ای در سازمان تعزیرات مربوط به تأسیس نرم‌افزار وجود دارد و کارکرد آن به این نحو است که زمانی شخصی به یک فروشگاه مراجعه کرد و با تخلفی مواجه شد، بلافاصله با استفاده از نرم‌افزار موبایلی بتواند با بارگذاری مستندات شکایت خود را ثبت و به نتیجه برساند.

می‌دانیم که نظارت باید وجود داشته باشد اما در نتیجه در اجرای ایده‌های خود به موانع قانونی برمی‌خوریم. رسیدگی به تخلفات صنفی اساساً نیاز به تعیین رسیدگی و مستلزم احضار افراد است. ایده ما این است که الزاماً نیازی به رعایت اصل تنازع نیست، منتها در تعزیرات حتماً باید طرف را برای رسیدگی دعوت کرد.

سازمان تعزیرات حکومتی , قاچاق کالا , بازار ,

تسنیم: اصل تنازع؟

در علم حقوق اصلی داریم به نام "اصل تنازع" که طبق آن باید شرایطی را برای طرفین پرونده ایجاد کرد تا هم شاکی و هم متهم ادله خود را در محکمه ارائه دهند و مرجع حکم، بر اساس آن رسیدگی کند؛ اما در دنیا در بحث رسیدگی به تظلم‌ها لزوماً نیازی به دعوت طرفین نیست. بر اساس این رویه، در حوزه تخلفات صنفی هم نیاز نیست که در همه موارد اصل تنازع رعایت شود. ما برای رسیدگی و پیگیری پرونده تخلف عدم درج فاکتور که 80 تا 90 هزار تومان جریمه دارد باید 500 هزار تومان هزینه کنیم؛ اما می‌بینیم که در بحث رسیدگی به تخلفات رانندگی برای حتی جرائم خیلی بالاتر هم نیازی به رعایت اصل تنازع نیست.

تسنیم: برای عبور از این موانع و سدها که از آنها اسم می‌برید چه برنامه‌ای دارید؟

عمده مشکل ما مسائل قانونی است و با توجه به این مسائل، کمیته‌های تخصصی را ذیل شورای تحول تشکیل داده‌ایم. یکی از کمیته‌ها، کمیته ارتقای جایگاه تعزیرات در حدود صلاحیت‌های سازمان تعزیرات حکومتی است که به دنبال برداشتن تمام موانع قانونی است. برای اینکه سازمان تعزیرات قدرت بازدارندگی در بحث تخلفات بازار را داشته باشد. برای این هدف نیازمند تعامل و همکاری نهادهای دیگر هستیم که بتوانیم این موانع را برداریم. برنامه دیگر ما این است که در تنظیم بازار، همه اقدامات ذیلِ سازمان تعزیرات تجمیع شود.

تسنیم: به دنبال تفویض اختیارات نهادهای نظارتی به تعزیرات هستید؟

در برنامه‌ای که در نظر داریم؛ سازمان‌های نظارتی و ضابط سازمان تعزیرات در حوزه نظارت به فعالیت خود ادامه می‌دهند ولی رویکرد ما در دوره تحول سازمان تعزیرات حکومتی این است که بخشی از وظایف نهادها باید اصلاح شود؛ برای نمونه ماده 72 قانون نظام صنفی باید اصلاح شود به این دلیل که در روند رسیدگی‌ به تخلفات ایجاد مشکل و اطاله کرده است.

رویکرد ما این است که تخلفات بازار و تخلفات اقتصادی را با نگاه جامع بررسی کنیم و بر اساس همین دنبال یک لایحه یا طرح جامع تخلفات اقتصادی ذیل نهادهای ناظر به عنوان مثال جهاد کشاورزی و سازمان حمایت، نظام صنفی هستیم که بتوانند نقش خود را تحت نظر سازمان تعزیرات ایفا کنند و اگر تخلفی اتفاق بیفتد، تعزیرات بتواند رسیدگی کامل کند. در این صورت به این بی‌نظمی پایان داده خواهد شد.

شرایط اقتصادی حال حاضر و نیز کم‌کاری دولت قبلی در کنترل بازار و نبود برنامه‌ریزی در خیلی از حوزه‌ها، مشکلات و تبعات ثانویه‌ای ایجاد کرده است، در این وضعیت حتماً باید تعزیرات وجود داشته باشد و از طرفی تعزیرات باید به سمتی برود که اختیارات و صلاحیتش را بیشتر کند تا موانعی که وجود دارد را سریع‌تر بردارد و بتواند وظیفه خود را به‌ نحو احسن انجام دهد.

مشکل اصلی اینجاست که فرآیندها و مسائل قانونی باعث کند شدن عملکرد سازمان تعزیرات شده و این خود باعث می‌شود سازمان تعزیرات حکومتی نتواند به‌خوبی به گزارش‌ها رسیدگی کند. در برخی موارد هم باید نسبت به برخی اقدامات خوب گذشته تعزیرات بازبینی صورت بگیرد، برای نمونه سامانه 135 در حال حاضر کارایی لازم را ندارد و باید به‌روزرسانی شود و کارآمدی لازم برای آن در نظر گرفته شود تا بتواند مأموریت کشف تخلف در حوزه بازار را به‌خوبی انجام دهد.

سازمان تعزیرات حکومتی , قاچاق کالا , بازار ,

در دوره جدید سازمان تعزیرات حکومتی، همکاری خوبی بین دستگاه‌های ناظر در بحث کشف تخلفات بازار و نظارت بر بازار با سازمان تعزیرات حکومتی صورت گرفته است؛ با این حال تأکید می‌کنم که کنترل بازار و چلوگیری از تخلفات آن، نیاز به اصلاح پاره‌ای از قوانین است؛ از جمله اینکه؛ قانون باید در مسیر افزایش اختیارات سازمان تعزیرات حکومتی اصلاح شود.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!

 پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!
2024-04-14T13:18:23+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت پهپاد گرده‌افشان شد. این ماژول که قابلیت نصب بر روی انواع پهپادهای ایرانی و خارجی را دارد، به صورت هوشمند می‌تواند ب...

ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T12:51:47+03:30
فرد شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دس...

ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟

 ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟
2024-04-14T12:38:24+03:30
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران درباره ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های چینی مورد نیاز متروی تهران توضیح داد.

رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"

 رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"
2024-04-14T12:38:23+03:30
یک سالیست که سازمان محیط زیست با نادیده گرفتن حکم شرعی شکار و تاکید رهبر انقلاب بر لزوم توقف شکار، بدون پاسخگویی به نقدهای دانشگاهیان و بی‌توجه به ابعاد اجت...

ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان

 ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان
2024-04-14T11:58:31+03:30
متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت پهپادهای آشیانه‌دار برای تصویربرداری از مناطق صعب‌العبور شدند.

حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد

 حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد
2024-04-14T11:58:31+03:30
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد خبر داد و گفت: با آغاز فرایند پرداخت و تملک معارضات ملکی؛ پیش...

آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی

 آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی
2024-04-14T11:58:30+03:30
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: پلیس از امروز در همه معابر و اماکن عمومی، اقدامات خود را به منظور برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی مانند بی‌حجابی با جدیت بیشت...

شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

 شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری
2024-04-14T11:58:30+03:30
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۷۹ مورد ابتلا به وبا در سال گذشته، از کاهش چشمگیر آمار این بیماری در کشور نسبت به سال‌ ۱۴...

طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی

 طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی
2024-04-14T11:58:29+03:30
مرحله اول طرح فجرانه از ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد. مرحله دوم آن از ۲۰ اسفند تا ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه داشت و مرحله سوم نیز از ۲۰ فروردین آغاز شده و تا ۱۸ اردی...

التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی

 التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی
2024-04-14T11:58:29+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان زخم‌پوش نانویی تولید کرده که می‌تواند به التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی کمک کند. این پانسمان باکتری‌ها را از بین برده و روند بهبود را تسری...

۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود

 ۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود
2024-04-14T11:58:29+03:30
شهردار منطقه ۱۷ با اشاره به احداث و بهره‌برداری از ۳ میدان میوه و تره‌بار در سطح منطقه گفت: در راستای تکمیل شبکه توزیع میوه و کالاهای اساسی، میدان های میوه ...

مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟

 مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟
2024-04-14T11:58:28+03:30
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به مشکلات پیش آمده برای واگن‌های وارداتی از سوی وزارت کشور گفت: به همین جهت شخص رئیس جمهور برای برطرف کردن موانع و مشکلات ورود...

تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی

 تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی
2024-04-14T11:31:56+03:30
معاون شهردار تهران، تولید و تقویت دانش سرمایه انسانی را لازمه مدیریت چالش‌های این حوزه دانست.

امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه

 امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه
2024-04-14T11:31:55+03:30
دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم دوره متوسطه دوم از روز دوشنبه ۲۷ فروردین در امتحانات شبه نهایی شرکت می‌کنند.

ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست

 ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست
2024-04-14T11:31:54+03:30
رئیس شورای شهر تهران گفت: ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست.

ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت

 ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت
2024-04-14T11:31:54+03:30
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: سامانه مشوق‌های سربازی تولید شده و در حال تست است، ثبت‌نام رسمی واجدین شرایط از ۱۵ اردیبشه...

چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟

 چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟
2024-04-14T11:31:54+03:30
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان حج و زیارت گفت: حدود ۳۷ درصد زائران شیعه حج تمتع امسال، مرد و ۴۷ درصد زائران شیعه را زنان تشکیل می‌دهند.

افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو

 افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو
2024-04-14T11:31:54+03:30
طرح بهسازی و نوسازی مزارع خاکی پرورش میگو به همت مرکز مدیریت طرح‌های کلان و پیشران معاونت علمی به منظور تکمیل و بهسازی اجرای فرایند پرورش میگو در مزارع و اف...

انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان

 انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان
2024-04-14T11:31:53+03:30
رئیس سازمان بهزیستی کشور نسبت به عدم توجه مدیریت شهری به معلولان انتقاد کرد.

ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T11:31:53+03:30
شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود، جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دستگی...

"زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند

 "زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی تهران بزرگ از دستگیری زورگیران مسلح در اتوبان صدر خبر داد.

"برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند

 "برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند
2024-04-14T11:31:52+03:30
یک کارشناس صنعت خودرو معتقد است که برقی کردن حمل و نقل عمومی و ارتقای سیستم احتراق خودروهای داخلی باعث می‌شود تا هوای مطلوبی که در این فروردین تجربه می‌کنیم...

فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات

 فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه طی هفته گذشته در ایران،‌ گفت: در تصادفات هفته گذشته ۱۵۹۴ نفر دچار مصدومیت شده‌اند.

احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی

 احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی
2024-04-14T11:31:52+03:30
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: این موضوع در کمیسیون آموزش تصویب شده و در انتظار بررسی و تصویب در صحن علنی مج...

استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند

 استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند
2024-02-26T06:00:47+03:30
معاون وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به استخدام ۱۰ هزار معلم تربیت‌بدنی در آزمون استخدامی فروردین ۱۴۰۳ گفت:دانش‌آموزان قهرمان رشته‌های ورزشی بدون کنکور وارد دا...

غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید

 غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید
2024-02-26T06:00:47+03:30
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش‌وپرورش از اجرای غربالگری اختلالات یادگیری برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی خبر داد.

کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام

 کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام
2024-02-26T06:00:46+03:30
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۳۰۰ قلم انواع لوازم آشپزخانه قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالاها کشف شده را بیش از ۱.۵ میلیارد تومان...

ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان

 ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان
2024-02-26T06:00:46+03:30
سخنگوی پلیس از ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان خبر داد.

توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید

 توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید
2024-02-26T06:00:45+03:30
پلیس راهور فراجا طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی، هم‌میهنان در صورت لزوم به سفر با آمادگی کامل اقدام به سفر...

صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳

 صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳
2024-02-26T06:00:45+03:30
براساس مصوبه شورای شهر تهران عوارض ساختمانی، مشاغل سیار و بی‌کانون، نصب دکل، طرح ترافیک، پارک حاشیه‌ای و حفظ و گسترش فضای سبز در سال ۱۴۰۳ افزایش پیدا کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)