میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، علیاصغر شالبافیان، روز دوشنبه ١٧ آبان در پنجمین کنگره بینالمللی سلامت کشورهای اسلامی که در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار شد، اظهار داشت: نگاه ما به گردشگری پزشکی صرفاً اقتصادی نیست، بلکه ابزار و فرصت برای تبیین دستاوردها و ظرفیت جمهوری اسلامی در حوزه پزشکی به شمار میآید. فرصتهایی که از ۴٣ سال پیش به برکت استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران شکل است زیرا ما قبل از انقلاب در حوزه پزشکی بسیار وابسته بودیم.
وی با بیان اینکه بیماری کرونا نتوانست تقاضا و ورود گردشگران پزشکی را منقطع کند؛ یادآور شد: بحران حاصل ورود این شاخه از گردشگران را متوقف نکرد و در طول این دوران عدم صدور روادید ما صرفاً شاهد صدور روادید گردشگران پزشکی بودیم.
شالبافیان یادآور شد: بسیاری از ساز و کارهای گردشگری پزشکی جهانی این حوزه کسبوکار خصوصی با دولت یا B2G است؛ افزود: این کنگره و همکاریهای منطقهای فرصت برای جذب گردشگر به صورت انبوه است و فرصت استفاده از ساز و کارهای B2B و B2G را فراهم میکند.
معاون گردشگری افزود: کسب موافقت، استقرار و اجرایی کردن اعتبار بخشیهای بینالمللی معمولاً بسیار دشوار است. توسعه مناسبات حوزه گردشگری پزشکی میتواند اعتبار بخشیهای درون کشورهای اسلامی را تسهیل کند.
او ادامه داد: توسعه اعتباربخشیهای مبتنی بر اشتراکات درون کشورها اگر محقق شد؛ میتوانیم در مورد صدور اعتباربخشی و انتقال بیمهنامهها هم گفتگو کنیم.
معاون گردشگری کشور گفت: سازوکارهای جذب بیمار در جهان و حجم عمده گردشگرانی که میفرستند مبتنی بر اعتباربخشی بیمهنامهها است این کنگره میتواند یک آغاز بر دایره همکاریها فراتر از آنچه موجود است را فراهم کند.
شالبافیان گفت: تشکیل اتحادهای استراتژیک میان کسب و کارهای کشورهای اسلامی و پیوند میان آنها و همکاریها را به تعاملات بلندمدت تبدیل میکند و فواید بسیاری در حوزه دیگر فرهنگی علمی و اقتصادی دارد.
وی با بیان اینکه گردشگری سلامت به دو حوزه گردشگری پزشکی و گردشگری تندرستی تقسیم میشود؛ گفت: برای توسعه همکاریهای گردشگری تندرستی کشورهای اسلامی باید توسعه یابد. حجم بازار گردشگری تندرستی بسیار فراتر و بزرگتر از گردشگری پزشکی است و به سرعت هم در حال رشد است؛ زیرا گرایش به حفظ سلامت و تندرستی بازدارندگی و پیشگیری مهم است که بخشی از درآمد خانواده را هم به خود اختصاص داده و صرفاً به بیماری و بازار پزشکی مربوط نمیشود.
معاون گردشگری بیان کرد: گردشگری تندرستی امکان هم پیوندی با سایر بخشهای گردشگری پزشکی را دارد اما در گردشگری پزشکی این تلفیق توصیه نمیشود. اکنون در جهان مراکز درمان و سلامت جای خود را در مراکز اقامتی و هتلها هم باز کردهاند که نشاندهنده سمت و سوی بازار است.
از کسب و کارهای رسمی گردشگری سلامت حمایت میکنیم
شالبافیان حمایت از کسب و کارهای رسمی گردشگری سلامت را سیاست اصلی وزارتخانه دانست و گفت: اختلاف رویکرد میان دستگاهها و وزارتخانههای مرتبط میتواند مانع فعالیت کسب و کارهای حوزه گردشگری سلامت شود. برای تقویت آنها را به عنوان نمایندگان جمهوری اسلامی باید معرفی کنیم و در تریبونهای خود تقویت کنی.
معاون گردشگری پیشنهاد کرد: قانون جایزه صادراتی دفاتر خدمات و کسب و کارهای رسمی حوزه گردشگری مجدد برقرار شود. زیرا به غیر از تشویق باید برای آنها انگیزه ایجاد کنیم. وزارت خارجه هم میتواند در راستای حمایت صدور روادید را از طریق این کسب و کارهای رسمی پیگیری کند.
وی در پایان گفت: منکر نقصها و کمبودهای احتمالی نیستیم؛ اما توسعه پایدار و بلندمدت در گرو حمایت از کسب و کارهای صنعت گردشگری است.
منبع : خبرگزاری مهر
میزان حقوق سربازان برای سال آینده اعلام شد
کشف ۲۰ میلیاردی کالای قاچاق در جنوب تهران
۶ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس پرداخت شد
کشف بیش از ۳ کیلوگرم موادمخدر شیشه در فرودگاه امام (ره)
توسعه زیرساختهای آموزشی و رفع مشکلات ترک تحصیل دختران در سیستان و بلوچستان
پیشنهاد بیش از ۷۰۰ ایده از سوی شهروندان در سومین دوره «من شهردارم»
غرق شدن قایق سافاری در جنوب شرقی مصر/ ۱۶ نفر مفقود هستند
آغاز اجرای برنامه اقدام ملی حفاظت از فوک خزری
توزیع ۱۱۰ هزار فیش عوارض پایدار شهری
قتل مقابل دریاچه چیتگر؛ دستگیری در شیراز
نوسازی ۴۰۰ اتوبوس بی آر تی ۱۸ متری دیزلی در تهران
۲۶ سردیس چهرههای ماندگار تهران در خانه اتحادیه رونمایی شد
۶ خودروی خارجی متعلق به شرکت کوروش کمپانی به مزایده گذاشته میشود
حکم پرونده چای دبش تا پایان ماه صادر میشود
توفان برت بریتانیا را درنوردید/ ۳ نفر کشته شدند
بیانیه نشست کارگاهی ذخیرهگاههای زیست کره ایران
۴ نفر در پی بارش برف سنگین در ترکیه ناپدید شدند
قیمت انواع گوشت قطعه بندی و بسته بندی بوقلمون اعلام شد
متهم ردیف اول پرونده چای دبش در دادگاه چه گفت؟
ماجرای واریز یک میلیون تومان به حساب بازنشستگان چه بود؟
برنامه بررسی تخلفات سردفتران با هوش مصنوعی تدوین میشود
افزایش قاچاق چوب با صدور مجوز برداشتن درختان شکسته
رمزارزها پر تکرارترین معضل مطرح شده در سامانه مشکلات حقوقی
کنترل تورم مطالبه بازنشستگان از دولت
فروش ۷ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کالای تملیکی در ۸ ماهه امسال
دستگیری شیاد تلگرامی: دختران کمسن طعمه فریبکاران فضای مجازی شدند
کمک یک میلیاردی دیوان عالی کشور به پویش ایران همدل
هزینه ۲۰۰ میلیاردتومانی نگهداشت پلهای عابر
پروژه تونل شهید متوسلیان نیازمند سرمایهگذار است
توقیف سواری تویوتا به علت ۵۲۵ فقره تخلف و جریمه ۵۹ میلیون تومانی