میرنیوز

شاخص انقلابی بودن داشتن روحیه استکبارستیزی است/بازگشایی مدارس ابتدایی از اول آذرماه

شاخص انقلابی بودن داشتن روحیه استکبارستیزی است/بازگشایی مدارس ابتدایی از اول آذرماه 2021-11-03T11:29:12+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم نمادین آیین نواختن «زنگ ملی استکبارستیزی و روز دانش آموز» با حضور سرپرست آموزش و پرورش در دبیرستان پسرانه شهید کدخدایی برگزار شد.

حسن شربت دار سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی در این مراسم گفت: ستاد بزرگداشت روز ۱۳ آبان با حضور شورای هماهنگی تشکل‌های دانش‌آموزی برای حضور حداکثری حضور دانش‌آموزان، تشکیل شده است شده است و بیانیه مشترک تشکل‌های دانش‌آموزی قرائت می‌شود.

وی ادامه داد: برای این هفته اجرای سرودهای همگانی پیش بینی شده که در فضای مجازی نیز تلاش شده تا برنامه‌هایی پیش بینی شود تا جریان سازی و گفتمان آفرینی در راستای استکبار ستیزی صورت بگیرد.

علیرضا کاظمی سرپرست آموزش و پرورش نیز در این مراسم با بیان اینکه لازم است یاد و خاطره پرچم داران انقلاب اسلامی را گرامی داشت، گفت: ادامه دهندگان این مسیر استکبار ستیزی جوانان و نوجوانان هستند که در آن روز با فداکاری و جان خود مقدمات انقلاب را فراهم کردند. اگر روحیه استکبارستیزی دانش‌آموزان و دانشجویان در دوران انقلاب اسلامی نبود انقلاب به پیروزی نمی‌رسید چرا که همین جوانان و نوجوانان بودند که در تسخیر لانه جاسوسی نقش موثر داشتند.

کاظمی بیان کرد: به تعبیر امام (ره) تسخیر لانه جاسوسی انقلاب دوم بود. این اقدام چهره دشمن و خباثت‌های آمریکا را برای مردم روشن کرد و در کنارش چهره یاران انقلاب نیز مشخص شد.

سرپرست آموزش و پرورش گفت: هرکجا در دنیا آرامش بهم می‌خورد پای توطئه‌های امریکا و اسرائیل در میان است و ما امروز وظیفه داریم از این فرصت تربیتی ارزشمند استفاده کنیم و جنایات آمریکا را به نسل جدید انقلاب منتقل کنیم. شاخص انقلابی بودن داشتن روحیه استکبارستیزی است. دانش‌آموزان طلایه داران در عرصه استکبار هستند که خود را ثابت کرده‌اند.

وی بیان کرد: شاخص موفقیت جامعه دانش‌آموزی در روحیه ولایت پذیری و ولایت مداری است. ۲ مساله مهم‌ترین ماموریت ما باید باشد که یکی ارتقای بصیرت و معرفت دانش‌آموزان نسبت به انقلاب و دوم داشتن روحیه ولایت مداری و ولایت پذیری در کنار تمام فعالیت‌های تربیتی سیاسی باید پیوست فعالیت‌ها باشد.

علیرضا کاظمی در حاشیه این مراسم نیز در جمع خبرنگاران بیان کرد: روز ۱۳ آبان و این ایام صرفاً رویدادهای تاریخی نیست، بلکه جریانی است که به پیروزی و استمرار انقلاب کمک کرده است.

وی بیان کرد: فردا، ۱۳ آبان دانش آموزان در تجمعاتی که به اقتضای شرایط شهر و منطقه شان وجود دارد، حضور می یابند. حضور پررنگ تشکل های دانش آموزی کمک می کند که این روز را گرامی بداریم و با کسانی که ۱۳ آبان را رقم زدند پیمان ببندیم و راه آن‌ها را ادامه دهیم.

سرپرست آموزش و پرورش همچنین کاظمی درباره ورود موضوعاتی چون مقابله با استکبار جهانی در کتب درسی گفت: یکی از اقداماتی که باید انجام دهیم این است که خباثت های آمریکا را به جامعه دانش آموزی نشان دهیم که یکی از ظرفیت های موثر، کتاب های درسی هستند. کتاب های درسی در این راستا نیازمند بازبینی جدی اند که امیدوارم در دولت سیزدهم انجام شود.

وی افزود: البته انتظاراتی که از کتاب های درسی وجود دارد بسیار زیاد و در مقابل حجم کتب و ساعات آموزش محدود است. ما همه موارد را هم نباید محدود به کتاب های درسی کنیم. باید از فعالیت های فوق برنامه، برگزاری جشنواره ها و دیگر برنامه ها استفاده کرده و فقط بر کتاب درسی تمرکز نکنیم. ورود موضوع مقابله با استکبار به کتب درسی نیاز به مطالعه و بررسی دارد. موضوعاتی اشاره شده، اما کافی نیست.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش درباره توزیع کتب درسی و فرایند نامطلوبی که دارد، گفت: هم به دانش آموزان و هم به والدین حق می دهم و هم بابت این نابسامانی که در توزیع کتب درسی ایجاد شد عذرخواهی می‌کنم. بخشی از این واقعه دست آموزش و پرورش نیست. همیشه اینطور بوده که بخشی از دانش آموزان به دلیل بی توجهی خودشان و گاهی مدیر مدرسه ممکن است کتاب دیر به دستشان برس. امسال سامانه سیدا هم مشکلات را چون تازه تاسیس بود مقداری تشدید کرد.

کاظمی افزود: مشکلات تا حدود زیادی برطرف شده است. سامانه کتاب درسی برای ثبت سفارش تک جلدی هم باز است. از ۱۴۵ میلیون جلد کتابی که توزیع می کنیم زیر ۲۵۰ هزار جلد باقی مانده که هنوز توزیع نشده است. اکنون مشکلی در توزیع کتاب های درسی نداریم.

وی در پاسخ به اینکه آیا زمان بازگشایی مدارس دیگر تغییری نمی کند؟ عنوان کرد: خیر، قرار نیست تغییر کند. فرایند بازگشایی برای مدارس متوسطه از ابتدای آبان شروع شده و قرار است طی آبان ماه مدارس خودشان زمان و الگوی بازگشایی را مشخص کنند. ترجیح ما و ستادملی کرونا هم این بود که از ۱۵ آبان برای متوسطه دوم و از اول آذر برای مدارس ابتدایی و متوسطه اول بازگشایی را انجام دهیم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش درباره بازگشایی مدارس ابتدایی اظهار کرد: وضعیت مدارس ابتدایی مجدداً در جلسه روز شنبه در ستادملی کرونا مطرح و تصویب می شود.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

ورود قوه قضاییه به ماجرای «حراج تهران»

ورود قوه قضاییه به ماجرای «حراج تهران»
2025-02-17T21:29:40+03:30
معاون میراث‌فرهنگی کشور گفت: سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «حراج تهران» ورود پیدا کرده و موضوع در حال بررسی است.

حقوق بازنشستگان امشب و عیدی آن‌ها به‌زودی واریز می‌شود

حقوق بازنشستگان امشب و عیدی آن‌ها به‌زودی واریز می‌شود
2025-02-17T21:29:38+03:30
رئیس صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: حقوق بازنشستگان امشب و عیدی آن‌ها تا چند روز آینده واریز می‌شود.

حقوق بازنشستگان امشب و عیدی آنها بزودی پرداخت می‌شود

حقوق بازنشستگان امشب و عیدی آنها بزودی پرداخت می‌شود
2025-02-17T21:16:15+03:30
رئیس صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: حقوق بازنشستگان امشب و عیدی آن‌ها تا چند روز آینده پرداخت می‌شود.

زاکانی: ساخت سه ورزشگاه جدید در دستور کار است

زاکانی: ساخت سه ورزشگاه جدید در دستور کار است
2025-02-17T19:56:28+03:30
شهردار تهران تأکید کرد که ساخت سه ورزشگاه برای ورزش قهرمانی، ورزش بانوان و ورزش جانبازان و توان‌یابان در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

زاکانی: ساخت سه ورزشگاه جدید را در دستور کار قرار داده‌ایم

زاکانی: ساخت سه ورزشگاه جدید را در دستور کار قرار داده‌ایم
2025-02-17T19:02:56+03:30
شهردار تهران تأکید کرد که ساخت سه ورزشگاه برای ورزش قهرمانی، ورزش بانوان و ورزش جانبازان و توان‌یابان در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

«قهرمان شهر» ظرفیت مهمی برای کشف استعدادهای ورزشی است

«قهرمان شهر» ظرفیت مهمی برای کشف استعدادهای ورزشی است
2025-02-17T18:36:17+03:30
شهردار پایتخت با اشاره به برگزاری رویدادهای قهرمان شهر طی سه سال گذشته توسط شهرداری تهران گفت: «قهرمان شهر» ظرفیت مهمی برای کشف استعدادهای ورزشی است.

ثبت اطلاعات گردشگرانی که خدمات سلامت دریافت می کنند

ثبت اطلاعات گردشگرانی که خدمات سلامت دریافت می کنند
2025-02-17T18:23:01+03:30
معاون گردشگری کشور از راه‌اندازی سامانه‌ای برای ثبت اطلاعات گردشگرانی که خدمات سلامت دریافت می‌کنند ،خبر داد و گفت: شورای راهبری گردشگری سلامت به زودی برگزار...

مدیرکل جدید آموزش و پرورش شهر تهران منصوب شد

مدیرکل جدید آموزش و پرورش شهر تهران منصوب شد
2025-02-17T18:23:00+03:30
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران طی حکمی از سوی وزیر آموزش و پرورش منصوب شد.

صالحی امیری: شیراز خط قرمز ما است

صالحی امیری: شیراز خط قرمز ما است
2025-02-17T18:23:00+03:30
وزیر میراث‌فرهنگی با بیان اینکه شیراز خط قرمز ما است گفت: اگر تخلفی صورت گیرد باید به قوه قضائیه اعلام شود و ما به استاندار فارس و شهردار شیراز اعتماد داریم.

۱۰۷ همت خسارت ناشی از مدیریت غیراصولی پسماند شهری و روستایی

۱۰۷ همت خسارت ناشی از مدیریت غیراصولی پسماند شهری و روستایی
2025-02-17T17:29:36+03:30
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بخش قابل توجهی از پسماند به‌صورت غیر اصولی دفع می‌شود و به این علت ۱۰۷ همت خسارت در سطح شهری و روستایی ایجاد شده است.

ثبت درخواست مجوز فعالیت صنفی در ماه رمضان از طریق نرم‌افزار «پلیس من»

ثبت درخواست مجوز فعالیت صنفی در ماه رمضان از طریق نرم‌افزار «پلیس من»
2025-02-17T16:22:56+03:30
مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی از ثبت درخواست مجوز فعالیت صنفی در ماه رمضان از طریق نزم‌افزار «پلیس من» خبر داد.

ثبت درخواست مجوز فعالیت صنفی در ماه رمضان از طریق برنامه «پلیس من»

ثبت درخواست مجوز فعالیت صنفی در ماه رمضان از طریق برنامه «پلیس من»
2025-02-17T16:09:38+03:30
مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی از ثبت درخواست مجوز فعالیت صنفی در ماه رمضان از طریق برنامه «پلیس من» خبر داد.

مرتضوی: نظارت و کنترل‌ها در حوزه پیش فروش طلا تشدید شود

مرتضوی: نظارت و کنترل‌ها در حوزه پیش فروش طلا تشدید شود
2025-02-17T15:42:58+03:30
قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به موضوع پیش فروش طلا اشاره کرد و گفت: باید تدابیر جدی اندیشیده شود و نظارت‌ و کنترل‌ها تشدید یابد.

دستگیری ۲ سارق زورگیر در تهران

دستگیری ۲ سارق زورگیر در تهران
2025-02-17T15:42:57+03:30
فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری ۲ سارق زورگیر توسط پلیس آگاهی این فرماندهی که با همکاری یکدیگر مرتکب ۳۰ فقره زورگیری شده بودند خبر داد.

نوسازی ۶۴۵۵ واحد مسکونی در منطقه ۱۰ تهران

نوسازی ۶۴۵۵ واحد مسکونی در منطقه ۱۰ تهران
2025-02-17T15:42:57+03:30
شهردار منطقه ۱۰ تهران از نوسازی ۶۴۵۵ واحد مسکونی در منطقه ۱۰ پایتخت خبر داد.

یک زوج آبادانی دو حلقه طلا برای کمک به مردم لبنان و غزه اهدا کردند

یک زوج آبادانی دو حلقه طلا برای کمک به مردم لبنان و غزه اهدا کردند
2025-02-17T15:42:56+03:30
یک زوج آبادانی در راستای پویش ایران همدل دو حلقه طلا برای کمک به مردم لبنان و غزه اهدا کردند.

مشکلات محیط زیستی با استفاده از هوش مصنوعی

مشکلات محیط زیستی با استفاده از هوش مصنوعی
2025-02-17T15:42:56+03:30
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: هوش مصنوعی ابزاری بسیار قدرتمند است که می‌تواند در حل بسیاری از مشکلات محیط زیستی مؤثر واقع شود.

راه یابی ۱۹۸ اثر از ۲۰ کشور خارجی به جشنواره فجر صنایع دستی

راه یابی ۱۹۸ اثر از ۲۰ کشور خارجی به جشنواره فجر صنایع دستی
2025-02-17T15:42:56+03:30
معاون صنایع‌دستی گفت: بیش از ۷ هزار اثر به دبیرخانه جشنواره فجر صنایع دستی نهم ارسال شده که از میان آنها ۱۹۸ اثر از ۶۰ هنرمند خارجی متعلق به ۲۰ کشور به دبیرخ...

فرصت بازدید از بناهای تاریخی تا بعد از افطار در ماه رمضان

فرصت بازدید از بناهای تاریخی تا بعد از افطار در ماه رمضان
2025-02-17T15:29:37+03:30
معاون میراث‌فرهنگی کشور گفت: در ماه رمضان بعد از افطار فرصت بازدید از برخی بناها و اماکن فرهنگی و تاریخی آماده شده است.

کشف ۱۰ کیلو شیشه و هروئین در غرب پایتخت

کشف ۱۰ کیلو شیشه و هروئین در غرب پایتخت
2025-02-17T15:29:37+03:30
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت از عملیات موفق این پلیس در دستگیری ۲ مواد فروش و کشف ۱۰ کیلو شیشه و هروئین خبر داد.

عملیات تعقیب و گریز پلیس در بزرگراه بعثت برای دستگیری یک قاچاقچی

عملیات تعقیب و گریز پلیس در بزرگراه بعثت برای دستگیری یک قاچاقچی
2025-02-17T15:29:36+03:30
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت از دستگیری قاچاقچی مواد مخدر در بزرگراه بعثت تهران خبر داد.

جزئیات حریق یک مغازه در خیابان جمهوری تهران

جزئیات حریق یک مغازه در خیابان جمهوری تهران
2025-02-17T15:16:18+03:30
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران از آتش‌سوزی یک مغازه در خیابان جمهوری خبر داد.

آزمون استخدام معلمان پس از کسب مجوز برگزار می‌شود

آزمون استخدام معلمان پس از کسب مجوز برگزار می‌شود
2025-02-17T15:02:56+03:30
وزیر آموزش و پرورش گفت: مجوزهای آزمون جدید استخدامی هنوز اخذ نشده، هر زمان اخذ شود زمان و جزئیات آن را اعلام می‌کنیم.

برگزاری مانور ۱۰هزار نفری زلزله در بوستان ولایت

برگزاری مانور ۱۰هزار نفری زلزله در بوستان ولایت
2025-02-17T14:36:20+03:30
معاون خدمات شهری از برگزاری مانور ۱۰ هزار نفری زلزله در روز پنج شنبه ۲ اسفندماه در بوستان ولایت خبر داد.

میدری: بهره‌مندی از ظرفیت کارشناسان برای اجرای قانون ضروری است

میدری: بهره‌مندی از ظرفیت کارشناسان برای اجرای قانون ضروری است
2025-02-17T14:36:19+03:30
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بهره‌مندی از ظرفیت کارشناسان برای اجرای حداکثری وظایف مصرح در قانون ضروری است.

کاهش ۱۲ درصدی مصرف سوخت در تهران با برخورد قاطع قضایی با قاچاقچیان

کاهش ۱۲ درصدی مصرف سوخت در تهران با برخورد قاطع قضایی با قاچاقچیان
2025-02-17T13:56:17+03:30
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: با برخورد قاطع قضایی با قاچاق سوخت، مصرف سوخت در تهران طی دو ماه اخیر ۱۲ درصد کاهش یافته است.

۶۰ درصد درخواست‌های گواهی عدم سوءپیشینه به صورت الکترونیکی ثبت می‌شود

۶۰ درصد درخواست‌های گواهی عدم سوءپیشینه به صورت الکترونیکی ثبت می‌شود
2025-02-17T13:56:17+03:30
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: امروز ۶۰ درصد درخواست‌های گواهی عدم سوءپیشینه به صورت الکترونیکی در منازل یا محل کار افراد ثبت می‌شود.

پاسخ وزارت آموزش و پرورش به اعتراضات آزمون‌های استخدامی چه بود؟

پاسخ وزارت آموزش و پرورش به اعتراضات آزمون‌های استخدامی چه بود؟
2025-02-17T13:56:16+03:30
ستاد مرکزی آزمون‌های استخدامی وزارت آموزش و پرورش در خصوص اعتراضات آزمون‌های استخدامی، اطلاعیه صادر کرد.

زمان معرفی داوطلبان آزمون وکالت مرکز وکلا به کارآموزی اعلام شد

زمان معرفی داوطلبان آزمون وکالت مرکز وکلا به کارآموزی اعلام شد
2025-02-17T13:43:00+03:30
زمان معرفی داوطلبان آزمون وکالت به کارآموزی از سوی مرکزوکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه اعلام شد.

تسهیل تردد معلولان در ورودی سوم ایستگاه مترو بریانک

تسهیل تردد معلولان در ورودی سوم ایستگاه مترو بریانک
2025-02-17T13:16:20+03:30
شرکت بهره‌برداری مترو تهران اعلام کرد: ورودی جنوبی ایستگاه بریانک که از دسترس خارج شده بود، پس از رفع مشکلات فنی و اخذ استانداردهای لازم، مجدداً به بهره‌بردا...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)