میرنیوز

معاون دادستان کل: بلاتکلیفی ۶ میلیون تن نهاده دامی در گمرکات/ ارز ۴۲۰۰ تومانی در تونل وحشت ۲۵ هزار تومان می‌شود/تولید کننده باید حمایت شود نه دستگیر!

 معاون دادستان کل: بلاتکلیفی ۶ میلیون تن نهاده دامی در گمرکات/ ارز ۴۲۰۰ تومانی در تونل وحشت ۲۵ هزار تومان می‌شود/تولید کننده باید حمایت شود نه دستگیر! 2021-07-12T11:08:03+04:30

به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری تسنیم، تولید و رفع موانع از آن، موضوعی است در دوره تحولی قوه قضائیه مورد تأکید رئیس سابق بود و البته با بازگشایی و احیای کارخانجات تعطیل‌شده نقش مؤثر آن اثبات شد. معاونت قضائی دادستانی کل کشور در این راه یکی از نقش‌های اصلی را ایفا کرده و قرار است در دوره تحول و تعالی قوه قضائیه به ریاست حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای، دستگاه قضا همچنان سیاست حمایت از تولید با مانع‌زادیی‌ها و پشتیبانی‌ها را ادامه دهد.

سعید عمرانی، معاون قضائی دادستان کل کشور معتقد است با بازبینی در قوانین، پشتیبانی از تولیدکنندگان و نیز حمایت از سرمایه‌گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور می‌توان بخش بزرگی از کمبودهای اقتصادی را جبران کرد. در همین باره مصاحبه‌ای با وی انجام داده‌ایم که در آن می‌گوید: ما در دو سال گذشته در قوه قضائیه، با تمام توان و قدرت پای اینها ایستاده‌ایم و خواستیم که این کُنه مفاد و انتظار از اجرای درست اصل 44 قانون اساسی به درستی اعمال شود.

متن گفت‌وگو با معاون قضائی دادستان کل کشور در ادامه منتشر می‌شود:

تسنیم: شما ارتباط گسترده‌ای با موضوع تولید و تولیدکننده دارید و معتقدید تولیدکننده نباید با قوانین سخت محدود شود. دلیل اینکه در موضوع تولید با برخوردهای قضائی موافق نیستید چیست؟

در این مدت بیش از دو سالی که در حوزه تولید ورود داشته‌‌ام متوجه شدم اقتصاد به زبان ساده، اساساً تابع عرضه و تقاضاست که می‌توان با مدیریت درست در داخل کشور آن را پویا کرد. اینکه مقام معظم رهبری بحث جهش و رونق و پشتیبانی از تولید و رفع موانع تولید را مورد تأکید قرار می‌دهند، خاصیت‌هایی دارد؛ از جمله اینکه اگر این تولید به معنای واقعی در جایگاهی بنشیند که ما از بیگانه بی‌نیاز باشیم و بتوانیم مایحتاج خودمان را در امور مختلف غذایی و معیشتی و پزشکی و صنعتی و ... تأمین کنیم. برای رسیدن به این امر باید بدانیم که کار با بگیر و ببند درست نمی‌شود.

تسنیم: ولی ما با مفسدان اقتصادی مواجه هستیم که باید پاسخگوی قانون و عدالت باشند.

در جامعه درصد کمی هستند که ما آنها را از لحاظ اقتصادی جرثومه می‌دانیم و آمده‌اند که در بازار دلالی کنند و پول‌های رانتی به جیب بزنند. اینها حسابشان از چیزی که عرض می‌کنم جداست. هدف گروه بزرگی از تولیدکننده و تاجر و سرمایه‌گذار خدمت به مملکت و ملت است. اولاً در تولید، خود تولید موضوعیت دارد و اینکه اشتغال ایجاد می‌شود. چند سال قبل در زمان دلار 7 هزار تومانی دولت اعلام کرد که برای ایجاد هر یک شغل باید 500 میلیون تومان هزینه شود، حالا تولیدکننده و بخش خصوصی خودش می‌آید و چند صد تا چند هزار شغل ایجاد می‌‌کند. پس باید شأن و جایگاه آن را رعایت کنیم که این مهم مستلزم پشتیبانی‌ها از یک طرف و رفع موانع از طرف دیگر است.

ما در دو سال گذشته در قوه قضائیه، با تمام توان و قدرت پای اینها ایستاده‌ایم و خواستیم که این کُنه مفاد و انتظار از اجرای درست اصل 44 قانون اساسی به درستی اعمال شود. اجرای اصل 44 فقط بسنده کردن به واگذاری چند کارخانه نیست؛ بلکه فراهم کردن شرایطی است که فضای کسب و کار را بهبود ببخشد و مردم کاسبی کنند.

تسنیم: در این راه موفق بوده‌ایم؟

کارهایی شده ولی هنوز کسی که می‌خواهد کسب و کار سالم انجام دهد به یک دیواره عنکبوتی در هم تنیده‌ای برخورد می‌کند که سرش در 10 وزارتخانه و مرجع نظارتی و غیره است. تولیدکننده برای وارد کردن ماشین‌آلات و مواد اولیه کارخانه ثبت سفارش قانونی انجام می‌دهد و مجوزهای اولیه را دریافت می‌کند؛ اما برای تکمیل شدن پرونده‌اش باید مجوزهای نهادها و دستگاه‌های مختلفی را بگیرد که مستهلک کننده است. ما این مجوزهای ثانویه را موانع اصلی تولید می‌دانیم و معتقدیم اگر می‌خواهیم به معنای واقعی اصل 44 را پیاده کنیم، حکومت باید گلیم حکومتی خود را از زیر پای تولید کننده بیرون بکشد، امضاهای طلایی را حذف کند و مجوزهای غیر ضروری را بردارد و استانداردها را برای امور مختلف و سرمایه‌گذاری‌های مختلف تعریف کند. همچنین باید عوارض و حق و حقوق و مالیات درست را دریافت کند تا موانع برداشته شود.

تسنیم: یکی از موانع تولید، موضوع واردات افسارگسیخته است که البته با ورود دادستانی کل و معاونت قضائی آن، در برخی موارد متوقف و یا کم شده است. با شیوه کنونی واردات در کشور موافق هستید؟

در ابتدا تأکید می‌کنم؛ الان گروه‌های هماهنگ و سازمان‌یافته در بحث واردات فعالیت می‌کنند که می‌تواند ضربه زننده باشد. اگر ما اصول را به درستی انجام دهیم آنها دیگر نمی‌توانند به اهداف شخصی خود برسند.

کشورهای توسعه ‌یافته دنیا به چند شرط با واردات موافقت می‌کنند؛ اینکه شرکت‌های بزرگ با انتقال تکنولوژی و صادرات بخشی از تولیدات از آن کشور می‌توانند در بازار این کشورها حضور داشته باشند. در ایران اما اینگونه نبوده و شخص تاجر می‌آید و نفع شخصی خود را می‌برد و هر روز که دلش خواست واردات آن محصول را متوقف می‌کند و دیگر از لوازم یدکی و خدمات پس از فروش خبری نیست. این مدل واردات منسوخ و غیر کارآمد است و به اقتصاد و اشتغال و تولید ضربه می‌زند و نوعی کلاهبرداری بین‌المللی است که از کشور می‌شود.

تسنیم: باید چرخه واردات در کشور متوقف شود؟

ما یک تولید کننده داریم و یک تاجر. نان تاجران در واردات و نان تولید کننده در تولید است. اینها زنجیره‌وار به هم متصل هستند. اگر تولید کننده داخلی تنها بماند ممکن است جنس نامرغوب را در بازار بدون رقیب تولید کند که تبعات دارد. واردات باید با انتقال تکنولوژی و حق صادرات همراه باشد تا به رونق تولید هم منجر شود. این واردات مانند خودروها نباشد که الان منجر به تشکیل بیش از 700 پرونده در قوه قضائیه شده است و خودروساز خارجی یک روز تابع تحریم شد و بدون آنکه به قراردادها پایبند باشد و مدل‌های پیش فروش شده را بسازد، کشور را ترک کرد و الان شرکت طرف قرارداد با ده‌ها هزار تعهد انجام نشده مواجه است که باید در قبال آن پاسخگو باشیم.

تسنیم: به عنوان یک مقام قضائی با دستوری بودن روند اقتصاد در کشور موافق هستید؟

ما در چارت قانونی خود نهادهایی مانند ستاد تنظیم بازار و سازمان تعزیرات حکومتی را داریم و نمی‌شود که نهاد نظارتی نباشد ولی اگر محتوای کار اقتصادی از پایه حل شود نیازی به این نهادها نداریم که لازمه آن رقابتی شدن و از شکل دستوری خارج شدن اقتصاد است. حالا که ما ارز 4200 تومانی به برخی کالاها اختصاص می‌دهیم نیاز به تعزیرات است اما با آزادسازی اقتصاد مانند آنچه در قبال گندم و برنج و شکر انجام شده است دیگر بحث نظارت بر قیمت‌ها پیش نمی‌آید. پس زمانی نهادهایی مثل قوه قضائیه و سازمان تعزیرات حضور پیدا می‌کنند که امتیاز و ارز 4200 تومانی به تاجر داده‌ایم.

الان در بحث نهاده‌های دامی با این مشکل مواجه هستیم. آنچه فعلاً آمده حدود 5 تا 6 میلیون تن است که در گمرکات بلاتکلیف مانده و نسبت به ورودی، خروجی آن خیلی کم است و بیم این را داریم که در هوای شرجی بنادر آسیب ببینند. این نهاده‌ها با ارز 4200 تومانی وارد شده اما در انتهای زنجیره، دامدار و مرغدار این نهاده را با قیمت آزاد تهیه می‌کند که تأثیر مستقیم بر قیمت آن در بازار دارد. اینجا نیازمند نهادهای ناظر و رسیدگی‌کننده هستیم.

تسنیم: اشکال کار کجاست که با وجود نهادهای ناظر و قضائی باز هم این اتفاقات رخ می‌دهد؟

ارز 4200 تومانی خاصیتی دارد که جالب است؛ از بودجه کشور خارج می‌شود اما به دست مصرف نمی‌رسد. این وسط یک حلقه تاریک و سایه و تونل وحشتی است که مشخص نیست چه بر سر ارز 4200 تومانی می‌آورد. این اتفاق قطعاً توسط جرثومه‌ها و خائنین به مملکت و مردم رخ می‌دهد. مردم محصولی را در بازار با ارزش دلار 25 هزار تومانی می‌خرند در حالی که آن محصول با دلار 4200 تومانی وارد شده است که اقتصاددانان باید توضیح دهند که چرا این وضع ایجاد می‌شود. امید ما این است که تیم اقتصادی دولت آینده بتواند این تونل وحشت‌ها را با چراغ‌های مخصوص کشف کند که البته کار خیلی سختی نیست و یکی از راهکارهای آن ایجاد سامانه‌های صفر تا صد باشد.

الان 70 درصد پرونده‌های قاچاق در سازمان تعزیرات حکومتی رسیدگی می‌شود و با کمی دقت و نظارت صحیح می‌توانیم زمینه حذف تمام این پرونده‌ها را مهیا کنیم. بخشی از قاچاق ما بد اظهاری در گمرک است. ببینید! وقتی کشتی از مبدأ حرکت می‌کند کسی نمی‌تواند اسناد جعلی برای آن بنویسد، پس بعد از حرکت کشتی تبانی‌ها رخ می‌دهد. اگر ما ندانیم در مبدأ در کانتینر چه هست، این وسط عوض می‌شود. در حالیکه همه بسترهای راه‌اندازی سامانه موجود است و فقط باید مقاومت‌ها شکسته شود و همه نهادهای متولی به هم متصل شوند تا بدانیم در مبدأ چه کالایی به سمت بنادر ما بارگیری شده‌اند و اینکه در کدام انبار نگهداری می‌شوند. اگر این مورد ساده را شناسایی و ردیابی کنیم قاچاق کردن سخت می‌شود.

تسنیم: یک بحث وجود کالاهای خارجی و یا قاچاق در بازارها، به گفته دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، همان دادن معافیت‌ها به مرزنشین‌ها برای وارد کردن خارج از سازمان کالا از کشورهای همسایه است. با این روند موافق هستید؟

واقعیت‌هایی در برخی مناطق کشور ماست مانند مناطق کردنشین و در سواحل خلیج فارس در استان‌های بوشهر و هرمزگان و خوزستان که در این مناطق بحث اشتغال دچار اختلال هست. همچنین فرهنگ قدیمی اقوام حاشیه خلیج فارس هم وجود دارد که در طول تاریخ ارتزاق این افراد از دریا بوده است؛ یا از بستر دریا یا از راه تجارت دریایی. جنس می‌آوردند و می‌فروختند. الان هم این معافیت داده می‌شود ولی خوب است که سازماندهی شوند و به خصوص در دوران تحریم مسیرشان درست شود نه اینکه قیچی شوند. 

تسنیم: گفتید با بگیر و ببندها موافق نیستید، دستگاه قضا در قبال تخلف احتمالی تولیدکننده چه سیاستی باید اتخاذ کند؟

معتقدم هر چه جلوتر می‌رویم نظارت‌ها باید سیستماتیک شود و از حجم بگیر و ببند در حوزه اصناف و تجارت و سرمایه‌گذاری کم شود و قوانین و مقررات طوری تنظیم شود که اگر قرار هست دادگاه‌هایی برگزار کنیم، مراجع اختصاصی و دادگاه تجاری راه‌اندازی شود به طوری که نگاه‌ها به سرمایه‌گذار و تولیدکننده و تاجر، امنیتی نباشد و تجاری باشد و برخوردها به سمت اصلاح باشد.

تسنیم: نتیجه این تدبیر چیست؟

از خارج از کشور بازخورد‌های زیادی داریم که هموطنان ما می‌خواهند به ایران برگردند و سرمایه خود را به کشور بیاورد و هم اینجا سرمایه‌گذاری کنند که البته ضمانت می‌خواهند که در این مسیر با موانع مواجه نشوند. نگران عدم حمایت هستند که به نظرم یک نفر باید نماینده سه قوه باشد تا به این گروه از سرمایه‌گذاران اطمینان داده شود از سرمایه‌گذاری آنها حمایت خواهد شد و اینطور نباشد که هر روز به دادستانی و تعزیرات حکومتی دعوت شوند. این افراد دلشان برای ایران می‌تپد می‌خواهند خدمتی به کشور و مردم کنند پس باید شرایطی فراهم کنیم تا این علاقمندان بیایند و سرمایه‌گذاری چند میلیارد دلاری خود را انجام دهند. این کار می‌تواند یکی از راه‌های جبران کسری‌های اقتصادی باشد.

تسنیم: شرط مدیریت و مسئولیت توجه به قوانین است. قوانین ما در بحث اقتصاد و سرمایه‌گذاری کارآمد هستند؟

قوانین ما کارآمد اما در برخی موارد دارای اشکال است. امروز در بحث تولید، این مقررات است که مانع شده است. وقتی کارخانه‌ای با 500 نفر تعطیل می‌شود تنها به این دلیل که یک بند قانونی اجازه نمی‌دهد برای خروج از بحران اقدامی را انجام دهد، باید از تصمیمات مدیریتی شجاعانه بهره برد. باید سبک و سنگین کنیم و استدلال بیاوریم تا مانع از تعطیلی کارخانه شویم. در جاهای خاصی که اوامر ولی فقیه جنبه مولوی دارد نه ارشادی، فرمایش ایشان را برای حل آن مسئله فوق قانون می‌دانم. به اعتقاد من، مدیر باید به فرموده مقام معظم رهبری همت و شجاعت داشته باشد و قانون را نفع اقتصاد و معیشت گروه زیادی از مردم تفسیر کند. در سال‌هایی که باید حمایت کرد نباید اجازه دهیم که کارخانه‌ای تعطیل شود.

البته در این میان نباید از اصلاح قوانین واهمه داشته باشیم. ما در وزارت اقتصاد هیئت مقررات‌زدایی را داریم که نماینده قوه قضائیه هم آنجا حضور دارد برخی مقررات مانع افزایش تولید حذف می‌شوند؛ اما حذف قانون سخت است. ما در این دوره به یک مجلس پویا نیاز داریم تا برای اصلاح قانون سال‌ها انتظار نکشیم. وقتی در جایی اصلاح ماده قانونی 5 درصد از مشکلات تولید را حل می‌کند چرا باید روند تهیه لایحه و اخذ نظر کارشناسان از ده جای مختلف و رفتن به کمیسیون و صحن را شاهد باشیم در حالی که اگر خیلی زود آن را اصلاح کنیم می‌توانیم به رشد تولید کمک کنیم؟ نیازمند برخی تدبیرها و همت و داشتن نگرش عمیق هستیم تا این مشکلات و موانع را رفع کنیم تا تولید با جهش مواجه شود و به امید خدا از بار مشکلات اقتصادی کاسته شود.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

اعلام نرخ قطعی حج تمتع تا ۲ ماه آینده

اعلام نرخ قطعی حج تمتع تا ۲ ماه آینده
2024-11-25T21:00:40+03:30
رییس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه قیمت قطعی حج تمتع ۱۴۰۴ تا دو ماه آینده اعلام خواهد شد، توضیحاتی را در خصوص عوامل مربوط به قیمت حج و استفاده از ایرلا...

بارگیری ۵ هزار تخته پتو و ۲۰ تن مواد غذایی برای کمک به مردم مظلوم لبنان

بارگیری ۵ هزار تخته پتو و ۲۰ تن مواد غذایی برای کمک به مردم مظلوم لبنان
2024-11-25T17:27:21+03:30
سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از بارگیری ۵ هزار تخته پتو و ۲۰ تن مواد غذایی برای کمک به مردم مظلوم لبنان خبر داد.

مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد

مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد
2024-11-25T17:14:02+03:30
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد.

لزوم اصلاح نظام بنگاه‌داری در صندوق‌های بازنشستگی

لزوم اصلاح نظام بنگاه‌داری در صندوق‌های بازنشستگی
2024-11-25T17:14:01+03:30
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت:لایحه دولت در زمینه اصلاح ساختار صندوق های بازنشستگی هیچ آسیبی به رفاه و معیشت بازنشستگان و کارکنان این صندوق وراد نمی کند.

بیش از ۶ هزار هکتار بافت فرسوده در تهران در مسیر نوسازی

بیش از ۶ هزار هکتار بافت فرسوده در تهران در مسیر نوسازی
2024-11-25T17:14:01+03:30
مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: در این دوره از مدیریت شهری بیش از ۶ هزار هکتار بافت فرسوده و ناکارامد شهری در مسیر نوسازی قرار گرفته است.

برگزاری رزمایش دریایی محمد رسول الله ۳ مرزبانی فراجا در آب های عمان

برگزاری رزمایش دریایی محمد رسول الله ۳ مرزبانی فراجا در آب های عمان
2024-11-25T17:00:40+03:30
فرمانده مرزبانی انتظامی از برگزاری رزمایش دریایی محمد رسول الله ۳ مرزبانی فراجا در بندر چابهار به منظور حفظ آمادگی عملیاتی مرزبانان در آب های عمان خبر داد.

کشف بیش از ۷ میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی قاچاق

کشف بیش از ۷  میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی قاچاق
2024-11-25T17:00:40+03:30
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از اجرای هجدهمین مرحله طرح سراسری مبارزه با قاچاق سوخت و کشف بیش از هفت میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی قاچاق در کشور و توقی...

شناسایی و انهدام باند جاعلان اسناد و املاک موروثی میلیاردی

شناسایی و انهدام باند جاعلان اسناد و املاک موروثی میلیاردی
2024-11-25T17:00:39+03:30
رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا از شناسایی و دستگیری باند جاعلان اسناد ملکی گرانقیمت و موروثی به ارزش 6 هزار میلیارد ریال خبر داد.

صدور رای برای نتانیاهو و گالانت یعنی شکست بزرگ آمریکا

صدور رای برای نتانیاهو و گالانت یعنی شکست بزرگ آمریکا
2024-11-25T16:34:04+03:30
معاون حقوقی سپاه پاسداران گفت:صهیونیست یعنی فرزند نامشروع آمریکا و این شکستی بزرگ برای دولت آمریکا است.

١٠ هزار وکیل در دیوان کیفری بین المللی علیه نتانیاهو گزارش ارائه کردند

١٠ هزار وکیل در دیوان کیفری بین المللی علیه نتانیاهو گزارش ارائه کردند
2024-11-25T15:40:40+03:30
رئیس مرکز وکلا با اشاره به همبستگی حقوقدانان با مردم مظلوم غزه گفت: ١٠ هزار وکیل در دیوان کیفری بین المللی علیه نتانیاهو گزارش ارائه کردند.

تعاونی تامین نیاز واحدهای بوم‌گردی با رویکرد صنایع‌دستی تشکیل شد

تعاونی تامین نیاز واحدهای بوم‌گردی با رویکرد صنایع‌دستی تشکیل شد
2024-11-25T15:27:23+03:30
مدیرکل دفتر حمایت از تولید صنایع دستی گفت: تعاونی تامین نیاز واحدهای بوم‌گردی با رویکرد صنایع‌دستی تشکیل شد.

هلال احمر ایران تعهد پایداری به اقدامات بشردوستانه دارد

هلال احمر ایران تعهد پایداری به اقدامات بشردوستانه دارد
2024-11-25T15:27:22+03:30
رئیس دفتر نمایندگی کمیته بین المللی صلیب سرخ در ایران گفت: اصول انسانیت، بی طرفی،بی غرضی، استقلال، خدمات داوطلبانه، یکپارچگی تنها آرمان‌های ما نیستند؛ بلکه پ...

اجرای بیش از ۲ هزار تن آسفالت در معابر پایانه‌های مسافری جنوب

اجرای بیش از ۲ هزار تن آسفالت در معابر پایانه‌های مسافری جنوب
2024-11-25T15:27:22+03:30
سرپرست سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و پایانه‌های مسافری شهر تهران از اجرای بیش از ۲ هزار تن آسفالت در معابر پایانه‌های مسافری جنوب و غرب تا پایان سال جاری خبر ...

موحدی: ضارب امام جمعه کازرون سابقه بمب‌گذاری داشت

موحدی: ضارب امام جمعه کازرون سابقه بمب‌گذاری داشت
2024-11-25T15:27:21+03:30
دادستان کل کشور گفت: ضارب امام جمعه کازرون در محافل مختلف خود را به عنوان جانباز جنگ تحمیلی معرفی می‌کرد در حالی که هیچگونه سابقه جانبازی در دوران دفاع مقدس ...

ماجرای اخراج دانشجویان دانشگاه فرهنگیان چه بود؟

ماجرای اخراج دانشجویان دانشگاه فرهنگیان چه بود؟
2024-11-25T15:27:21+03:30
وزیر آموزش و پرورش ماجرای اخراج دانشجویان دانشگاه فرهنگیان را تشریح کرد.

خبرنگار مهر سفیر «اطلاع رسانی سلامت در حوادث و بلایا» شد

خبرنگار مهر سفیر «اطلاع رسانی سلامت در حوادث و بلایا» شد
2024-11-25T15:14:00+03:30
فائزه نجارزادگان، خبرنگار مهر در اختتامیه دهمین کنگره بین المللی سلامت در حوادث و بلایا به عنوان سفیر اطلاع رسانی سلامت در حوادث و بلایا معرفی و موفق به دریا...

تفکر بسیجی، بن‌بست‌شکن در مسیر مقابله با جبهه استکبار است

تفکر بسیجی، بن‌بست‌شکن در مسیر مقابله با جبهه استکبار است
2024-11-25T14:47:25+03:30
مسوول سازمان بسیج شهرداری تهران گفت: تفکر بسیجی، بن‌بست‌شکن در مسیر مجاهدت و مقابله با جبهه استکبار شده است.

اژه‌ای: گاهی برخی گرانی‌ها باعث مسائل روانی برای جامعه هستند

اژه‌ای: گاهی برخی گرانی‌ها باعث مسائل روانی برای جامعه هستند
2024-11-25T14:34:02+03:30
رئیس قوه قضاییه گفت: مسائل روانی برای جامعه فقط از ناحیه برخی مطالب و شایعات منتشره توسط سایت‌ها و کانال‌ها ایجاد نمی‌شود؛ گاهی برخی گرانی‌ها نیز موجد مسائل ...

ایجاد ورودی‌های جدید برای ایستگاه‌های متروی مصلا و شهیدبهشتی

ایجاد ورودی‌های جدید برای ایستگاه‌های متروی مصلا و شهیدبهشتی
2024-11-25T14:20:40+03:30
مدیر اجرایی شرکت مترو تهران از بازطراحی و ساخت ورودی‌های جدید برای ایستگاه‌های متروی مصلا و شهیدبهشتی خبر داد.

حسینی: جریمه‌های رانندگی مستند با تصاویر پلاک خودرو صادر می‌شود

حسینی: جریمه‌های رانندگی مستند با تصاویر پلاک خودرو صادر می‌شود
2024-11-25T14:20:39+03:30
رئیس پلیس راهور فراجا از اجرای طرحی جدید با هدف کاهش خطاهای انسانی و افزایش دقت در صدور جریمه‌های رانندگی خبر داد.

دبیرکل و معاون امور بین‌الملل هلال‌احمر عازم بیروت شدند

دبیرکل و معاون امور بین‌الملل هلال‌احمر عازم بیروت شدند
2024-11-25T14:07:20+03:30
دبیرکل و معاون امور بین‌الملل جمعیت هلال‌احمر ایران به‌منظور بررسی وضعیت جنگ‌زدگان و نحوه توزیع اقلام امدادی و بشردوستانه میان آنها عازم لبنان شدند.

اژه‌ای: به قول‌هایی که می‌دهید عمل کنید

اژه‌ای: به قول‌هایی که می‌دهید عمل کنید
2024-11-25T13:54:05+03:30
رئیس قوه قضاییه با اشاره به موضوع گرانی‌ها گفت: زمانی که امنیت روانی مردم مخدوش شود، امنیت اجتماعی نیز به هم خواهد خورد.

اژه‌ای: تأثیر گرانی بر امنیت اجتماعی جامعه؛ به قول‌هایی که می‌دهید عمل کنید

اژه‌ای: تأثیر گرانی بر امنیت اجتماعی جامعه؛ به قول‌هایی که می‌دهید عمل کنید
2024-11-25T13:27:20+03:30
رئیس قوه قضاییه با اشاره به موضوع گرانی‌ها گفت: زمانی که امنیت روانی مردم مخدوش شود، امنیت اجتماعی نیز به هم خواهد خورد.

فرهنگ نماز باید توسعه پیدا کند

فرهنگ نماز باید توسعه پیدا کند
2024-11-25T13:13:59+03:30
وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای فرهنگ نماز تاکید کرد.

دستگیری گروگانگیران اتباع خارجی

دستگیری گروگانگیران اتباع خارجی
2024-11-25T13:13:59+03:30
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام باند خشن گروگانگیری، خبر داد.

۱۷ نفر در تصادف اتوبوس در شرق برزیل کشته شدند

۱۷ نفر در تصادف اتوبوس در شرق برزیل کشته شدند
2024-11-25T12:47:25+03:30
مقامات محلی برزیل روز دوشنبه اعلام کردند که ۱۷ نفر بر اثر سقوط یک اتوبوس به دره ای در ایالت آلاگواس در شرق برزیل کشته و بیش از ۲۰ نفر دیگر زخمی شدند.

۱۳ کشته و ۱۸ زخمی بر اثر رانش زمین و سیل در اندونزی

۱۳ کشته و ۱۸ زخمی بر اثر رانش زمین و سیل در اندونزی
2024-11-25T12:47:25+03:30
یک مقام سازمان مدیریت بلایای طبیعی و کاهش حوادث روز دوشنبه گفت رانش زمین و سیل‌های ناگهانی که شنبه شب به دو منطقه در استان سوماترای شمالی اندونزی رسید، ۱۳ کش...

زاکانی: حمل و نقل عمومی از ۳۴ درصد به ۷۰ درصد ارتقا می‌یابد

زاکانی: حمل و نقل عمومی از ۳۴ درصد به ۷۰ درصد ارتقا می‌یابد
2024-11-25T12:47:25+03:30
شهردار تهران گفت: تلاش می‌کنیم حمل ونقل عمومی از ۳۴ درصد به ۷۰ درصد ارتقا یابد و تحول ایجاد کند.

آیلیگ ، یک نرم افزار هیجان انگیز

آیلیگ ، یک نرم افزار هیجان انگیز
2024-11-25T12:47:24+03:30
وزیر آموزش و پرورش گفت: این خیلی مهم است که آیلیگ را به گوش مخاطبان برسانید. از پوسترها و کلیپ‌ها برای تبلیغ آیلیگ در میان دانش آموزان استفاده کنید.

فضاهای حاشیه رود دره اوین به مجموعه گردشگری باغ سبز تبدیل می‌شود

فضاهای حاشیه رود دره اوین به مجموعه گردشگری باغ سبز تبدیل می‌شود
2024-11-25T12:34:01+03:30
همزمان با اجرای طرح ساماندهی و توسعه‌ای شهرک نیایش، فضای بی دفاع شهری حاشیه رود دره اوین – درکه با حفظ کاربری فضای سبز به مجموعه گردشگری باغ سبز تبدیل می شود.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)