میرنیوز

واکسن‌هراسی؛ جریانی نادرست در ایران و جهان/ احتمال آغاز واکسیناسیون همگانی از شهریور

واکسن‌هراسی؛ جریانی نادرست در ایران و جهان/ احتمال آغاز واکسیناسیون همگانی از شهریور 2021-05-30T07:59:01+04:30

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رئیسی گفت: در ارتباط با موج چهارم، هر موج یک بازوی بالارونده و یک بازوی نزولی دارد. به دلیل این‌که بازوی بالا رونده موج بسیار بلند بود الان یک یا دو هفته است که در بیشتر استان‌ها از قله عبور کرده‌ایم و در مجموع کشور، در شاخه نزولی هستیم و میزان بستری کاهش یافته است. آمار مرگ و میر تابعی از میزان شیوع بیماری است. الان تعداد بیماران بستری ما حدود ۱۰ روزی است که زیر  ۲۰۰۰ تا در روز است و مرگ و میر کمتر از ۲۰۰ نفر است ولی تا ۱۰ روز دیگر در مرگ و میر به زیر ۱۰۰ نمی‌رسیم.

وی افزود: اگر بخواهیم بر اساس نمودارهایی که داریم صحبت کنیم و اتفاقات دیگری رخ ندهد و استان‌های دیگر پیک دیگری نداشته باشند، پیش‌بینی می‌کنیم حدود ۱۰ روز دیگر تعداد بستری‌ها به زیر ۱۰۰۰ نفر خواهد رسید و ۱۰ روز بعد از آن مرگ و میر به کمتر از ۱۰۰ برسد.

ربیسی ادامه داد: ما ۱۳ شهر قرمز در ۵ استان بوشهر، هرمزگان، کرمانشاه، کرمان و سیستان و بلوچستان داریم‌. مشاهده می‌کنید که تقریبا شهرهای استان‌های مرزی قرمز شده‌اند. در این مناطق چند عامل وجود دارد و اگر به تابستان سال قبل نگاه کنیم می‌بینیم این استان‌ها روند افزایشی داشتند. علی‌رغم این‌که تصور می‌شد شاید مثل آنفلوآنزا این ویروس هم با گرم شدن هوا از بین برود اما برعکس با گرم شدن هوا و بستن درب و پنجره‌ها و روشن کردن کولر گازی‌ها گردش ویروس افزایش یافت.

وی افزود: این اتفاق نشان‌دهنده پیک پنجم نیست. ما چند عامل خطر برای پیک پنجم داریم که اگر کنترل شود یا پیک پنجم نخواهیم داشت یا به زودی رخ نخواهد داد. ماه رمضان همیشه برای ما یک فرصت است زیرا سفر کم است و رستوران‌ها تعطیل هستند. از طرفی بعد از ماه رمضان و تا رسیدن ماه محرم جشن‌ها رونق می‌گیرد که این هم عاملی برای افزایش بار بیماری است‌. عامل دوم بحث گرم شدن هوا و بسته شدن درب و پنجره‌ها و استفاده از کولر گازی است. عامل سوم عزم سفر خانواده‌ها بعد از امتحانات بچه‌هاست. عامل چهارم ویروس‌های جهش‌یافته و ویروس هندی است که قدرت سرایت بالاتری دارد و در مناطق جنوبی کشور با توجه به هم‌مرز بودن با پاکستان و افغانستان و رفت و آمد کشتی‌ها و ... رویت شده است. عامل پنجم هم بحث تبلیغات انتخابات است. عوامل فوق همه بالقوه هستند و راهکار برای جلوگیری دارند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درباره اثرگذاری واکسن‌ها، اظهار کرد: واکسن‌ها می‌تواند پوشش مناسب داشته باشند اما هنوز زود است زیرا هم تعداد افراد کمی واکسن دریافت کرده‌اند ‌و هم تعدادی از آنها تنها یک دُز دریافت کرده‌اند. در واکسیناسیون دو عامل را دنبال می‌کنیم؛ اول کاهش مرگ و میر و دوم کاهش زنجیره انتقال. در حال حاضر در حال حرکت به سوی هدف اول هستیم. ۷۴ درصد مرگ و میر کرونا در افراد بالای ۶۰ سال است. بنابراین با واکسیناسیون آنها تا حد زیادی از مرگ و میر می‌کاهیم. البته باید فرد ۲ دُز را دریافت کند و ۲ هفته هم از دریافت دُز دوم گذشته باشد تا ایمنی حاصل شود. بنابراین به زودی نباید فریب بخوریم که با تزریق واکسن بلافاصله شرایط عادی شده است.

وی درباره علت آغاز واکسیناسیون با سالمندان، گفت: سالمندان ما بسیار قانون‌مدار هستند و ۹۰ درصد سالمندان ما پروتکل‌ها را رعایت کرده‌اند اما مشکل از بچه‌ها و نوه‌هاست که ویروس را به پدربزرگ و مادربزرگ‌ها منتقل می‌کنند در حالی که خودشان شاید هیچ علائمی هم نداشته باشند. به همین دلیل با واکسیناسیون ۶۰ سال به بالا به سمت کاهش مرگ و میر حرکت می‌کنیم.  در واکسیناسیون عممومی به سمت قطع زنجیره انتقال می‌رویم که برای این هدف باید ۷۰ درصد افراد را واکسینه کنیم. ممکن است برخی بگویند عده‌ای قبلا مبتلا شده‌اند و بهبود یافته‌اند و ایمنی نسبی دارند اما ما روی این افراد حساب نمی‌کنیم و بحث واکسیناسیون را جدی گرفته‌ایم. حتما باید ۷۰ درصد مردم واکسن بزنند.

رئیسی در ادامه تاکید کرد: اصولا هیچ کدام از داروها روی کرونا خیلی تاثیر ندارند و در حقیقت عوارض کرونا را مدیریت می‌کنیم. موثرترین درمان کرونا،  اکسیژن‌رسانی است و سایر داروها صرفا کمکی است. هزینه داروها متفاوت است. فردی که با درگیری شدید به بیمارستان می‌آید ممکن است بیماری زمینه‌ای دیگری هم داشته باشد و لازم باشد داروهای دیگر هم دریافت کند. داروی رمدسیویر که بیشتر پیرامون آن صحبت می‌شود دانه‌ای ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان است در حالی که این دارو خارج از کشور ۱۰ برابر این قیمت دارد. بیمه‌ها هم تا حدی پوشش می‌دهند. مطمئن باشید یکی از ارازان‌ترین درمان‌های کرونا در کشور ما رخ می‌دهد. همه بیمارانی که به بیمارستان می‌آیند لازم نیست رمدسیویر دریافت کنند و خیلی افراد با داروی ساده درمان می‌شوند. روزانه ۲۵۰ هزار بیمار سرپایی به ما مراجعه می‌کنند و این افراد درمان ارزان استفاده می‌کنند. این‌که ما در کشور توانسته‌ایم رمدسیویر را تولید کنیم یک افتخار است. در موج چهارم کرونا مدیریت بیماری علی‌رغم تعداد بالای بیماران و بستری شدن ۴۳ هزار بیمار، اما میزان و مرگ و میر بسیار به این نسبت پایین بود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره واکسیناسیون سالمندان، بیان کرد: گروه‌های سنی و استان‌های مختلف شرایط متفاوتی دارند. در برخی استانها تا بالای ۸۰ درصد و در برخی استان‌ها تا ۶۰ درصد واکسیناسیون انجام شده است. در هر گروه باید ۷۰ درصد واکسن دریافت کنند تا ایمنی‌زایی حاصل شود. تاکنون حدود ۵۶ درصد سالمندان واکسن دریافت کرده‌اند البته درصدها متفاوت است اما  ۷۵ تا ۸۰ ساله‌ها حدودا ۷۰ درصد واکسن دریافت کرده‌اند. تعداد مراکز تجمیعی تزریق واکسن در کل کشور به حدود ۹۰۰ مرکز رسیده است‌. در کلان‌شهری مثل تهران مشکلات زیادی داشتیم و مراکز زیادی راه‌اندازی شده است و هنوز هم جا دارد تا مراکز دیگری راه‌اندازی کنیم. تقریبا حدود ۲۹۰۰ تیم واکسینیتور داریم که قابل افزایش تا ۲ برابر هم است و اگر هر تیم حدود ۱۰۰ واکسن تزریق کنند روزانه حدود ۲۹۰ هزار واکسن می‌شود که مرز این تعداد را در روزهای گذشته رد کردیم اما این موضوع بستگی به این دارد که چه تعداد واکسن به دستمان برسد.

وی افزود: آمار هر گروهی که اعلام می‌کنیم برای واکسیناسیون بیایند را، داریم و بر اساس آن می‌توانیم تیم‌ها را افزایش یا کاهش دهیم. سامانه ما بسیار قابل اعتماد است و پیامک و نوبت‌دهی به ریز کنترل می‌شود. الان شکایات بسیار کاهش یافته است و در شهرها و روستاهای زیر ۲۰ هزار نفر هیچ مشکلی نداریم و در سطح شهرستان‌های زیر ۱۰۰ هزار نفر واکسیناسیون به بهترین شکل انجام می‌شود و در تهران هم وضعیت مطلوب است و این در حالی است که افزایش مراکز تجمیعی در دستورکارمان قرار دارد و می‌توانیم ظرفیت را تا ۵۰۰ هزار واکسن در روز افزایش دهیم‌.

رئیسی درباره افراد سالمندی که هنوز واکسن دریافت نکرده‌اند، اظهار کرد: افراد جامانده باید در سایت salamat.gov.ir  ثبت‌نام کنند و مطمئن باشند ظرف ۲۴ ساعت پیامک دریافت خواهند کرد. در سطح دنیا از جمله ایران بحثی دارد تحت عنوان "واکسن‌هراسی" راه می‌افتد و صحبت‌های افراد را مونتاژ می‌کنند که فلانی گفته اگر واکسن بزنید دو سال دیگر می‌میرید، اصلا چنین چیزی درست نیست. این روزها هرکس می‌خواهد حرف غلط‌تری بزند یک کلمه پروفسور هم جلوی اسمش می‌آید و کار دستمان می‌دهند. هنوز از عمر آغاز واکسیناسیون یک سال هم نگذشته است پس چگونه پیشگویی کرده‌اند؟  مردم این افراد را کنار بگذارند که دلسوزشان نیستند.

وی در ادامه تاکید کرد: با تزریق واکسن به هیچ‌وجه ویروس وارد بدن کسی نمی‌شود. تکه‌هایی از ویروس یا ویروس کشته شده که فعالیتی ندارد، وارد بدن می‌شود تا بدن علیه آن پادتن ترشح کند تا اگر ویروس وارد بدن شد این‌ها بتوانند ویروس را از بین ببرند. الان در دنیا ۳.۵ میلیون نفر به خاطر کرونا جان باخته‌اند و ۱۷۰ میلیون نفر نیز در دنیا مبتلا شده‌اند. الان برخی کشورها تا ۷۰ درصد افراد جمعیت‌شان واکسینه کرده‌اند یعنی می‌توان متصور شد همه اینها ۲ سال دیگر می‌میرند؟ پس این گزاره غلط است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره تاثیر واکسن‌ها بر گونه‌های جهش‌یافته بیماری، تصریح کرد: الان به کشورهایی که واکسیناسیون بیشتری انجام داده‌اند نگاه کنیم. پس از تزریق واکسن میزان مبتلایان شاید مانند قبل باشد اما مرگ و میر بسیار کاهش یافته است. در کشور ما هم انتظار این است که با اولویت قرار دادن افراد مسن و پرخطر، میزان مرگ را کاهش دهیم. کسانی که بیش از ۴ هفته از پایان علائمشان گذشته است می‌توانند واکسن دریافت کنند.

رئیسی درباره واکسیناسیون بیماران خاص، گفت: در فازبندی واکسیناسیون، دو قسمت داریم؛ اول سالمندان و بیماران خاص مثل مبتلایان به سرطان فعال، دیالیزی‌ها، تالاسمی‌ها، هموفیلی‌ها و کسانی که پیوند عضو شده‌اند و مبتلایان به ms تا سه هفته دیگر و بعد از پایان واکسیناسیون ۶۰ ساله‌ها آغاز می‌شود. حالت بدبینانه اتمام واکسیناسیون ۶۰ ساله‌ها پایان خرداد ماه است بنابراین هفته اول تیرماه نوبت بیماران خاص است.

وی درباره حق انتخاب نوع واکسن کرونا برای افراد، افزود: اگر بیماری خاصی وجود داشته باشد و اگر کسی دریچه قلب مصنوعی دارد به احتمال زیاد داروی ضد انعقاد خون مصرف می‌کند اما الزاما این فرد با تزریق واکسن آسترازنیکا خونش لخته نمی‌شود. پدیده لخته کاملا متفاوت با حالت عادی است. توصیه منع مصرف در این بیماران وجود ندارد. باید افراد با پزشک معالج خود مشورت کنند و اگر نامه‌ای دریافت کنند که نباید فلان واکسن را تزریق کنند، ما کارشان را انجام می‌دهیم و مشکلی در این زمینه نداریم. در تزریق واکسن آسترازنیکا از هر ۲۵۰ هزار تفر یک نفر دچار لخته خون می‌شود و در کووید از هر ۱۰۰ نفر یک نفر دچار لخته خون می‌شود و این درصد اصلا قابل مقایسه نیست.

رئیسی درباره ورود ویروس‌های جهش‌یافته به کشور بیان کرد: ویروس‌ها آمدند و رفتند و هیچ اقدام متفاوتی نسبت به نوع ویروس‌ها نمی‌توان انجام داد و پروتکل‌ها در برابر ویروس‌ها یکسان است و نباید ذهن مردم درگیر اسامی ویروس‌های جهش‌یافته شود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره واکسیناسون کرونا برای کودکان، گفت: در مورد واکسن برای افراد زیر ۱۸ سال در دنیا هنوز اختلاف‌نظر وجود دارد. کشوری مثل آمریکا آغاز کرده است و می‌گویند فعلا عارضه‌ای ندیده‌اند. در کشور ما هم برای واکسن‌های داخلی در حال برنامه‌ریزی و کار هستیم و یکی از بزرگترین دغدغه‌های جامعه با این موضوع، پاسخ داده می‌شود. برای معلمان، اساتید دانشگاه‌ها و دانشجویانی که بیشتر در معرض خطر هستند برنامه داریم تا از اواخر مرداد ماه آنها را واکسینه کنیم.

رئیسی با تاکید بر این‌که تزریق واکسن در کشور ما داوطلبانه است، ادامه داد: هر گروهی که اعلام می‌شوند برای واکسن، اگر نیایند هیچ موقع فرصتشان از دست نمی‌رود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی‌بر زمان عدم استفاده از ماسک، گفت: اگر ۷۰ درصد مردم واکسینه شوند و ایمنی جمعی ایجاد شده باشد و کشورهای دیگر هم به خوبی واکسیناسیون را انجام دهند، می‌توان این کار را کرد.

رئیسی درباره واکسیناسیون داوطلبان ریاست جمهوری،  افزود: در سیستم ما که کاندیداها هنوز واکسن نزده‌اند. از طرفی بستگی به سن آنها هم دارد که اگر نوبتشان شود واکسن دریافت خواهند کرد. ستاد کرونا یک ساختار مشخص دارد و ربطی به تغییر افراد ندارد.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، در خاتمه گفت: تا آخر خرداد بالای ۶۰ سال را واکسینه می‌کنیم. تا نیمه تیرماه بیماران خاص را واکسینه می‌کنیم و پس از آن واکسیناسیون مشاغل پرخطر مثل راننده‌ها، معلمان، اساتید، کارکنان مراکز تجمعی و... را آغاز می‌کنیم. ان‌شاءالله از تیر ماه حجم قابل توجهی واکسن ایرانی و وارداتی در اختیار خواهیم داشت. بسیار امیدوارم که از اول شهریور وارد واکسیناسیون جمعیت عادی شویم. کشور ما یکی از کشورهایی خواهد بود که زودتر از خیلی از کشورها واکسیناسیون را کامل خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!

 پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!
2024-04-14T13:18:23+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت پهپاد گرده‌افشان شد. این ماژول که قابلیت نصب بر روی انواع پهپادهای ایرانی و خارجی را دارد، به صورت هوشمند می‌تواند ب...

ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T12:51:47+03:30
فرد شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دس...

ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟

 ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟
2024-04-14T12:38:24+03:30
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران درباره ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های چینی مورد نیاز متروی تهران توضیح داد.

رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"

 رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"
2024-04-14T12:38:23+03:30
یک سالیست که سازمان محیط زیست با نادیده گرفتن حکم شرعی شکار و تاکید رهبر انقلاب بر لزوم توقف شکار، بدون پاسخگویی به نقدهای دانشگاهیان و بی‌توجه به ابعاد اجت...

ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان

 ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان
2024-04-14T11:58:31+03:30
متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت پهپادهای آشیانه‌دار برای تصویربرداری از مناطق صعب‌العبور شدند.

حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد

 حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد
2024-04-14T11:58:31+03:30
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد خبر داد و گفت: با آغاز فرایند پرداخت و تملک معارضات ملکی؛ پیش...

آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی

 آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی
2024-04-14T11:58:30+03:30
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: پلیس از امروز در همه معابر و اماکن عمومی، اقدامات خود را به منظور برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی مانند بی‌حجابی با جدیت بیشت...

شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

 شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری
2024-04-14T11:58:30+03:30
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۷۹ مورد ابتلا به وبا در سال گذشته، از کاهش چشمگیر آمار این بیماری در کشور نسبت به سال‌ ۱۴...

طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی

 طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی
2024-04-14T11:58:29+03:30
مرحله اول طرح فجرانه از ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد. مرحله دوم آن از ۲۰ اسفند تا ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه داشت و مرحله سوم نیز از ۲۰ فروردین آغاز شده و تا ۱۸ اردی...

التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی

 التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی
2024-04-14T11:58:29+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان زخم‌پوش نانویی تولید کرده که می‌تواند به التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی کمک کند. این پانسمان باکتری‌ها را از بین برده و روند بهبود را تسری...

۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود

 ۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود
2024-04-14T11:58:29+03:30
شهردار منطقه ۱۷ با اشاره به احداث و بهره‌برداری از ۳ میدان میوه و تره‌بار در سطح منطقه گفت: در راستای تکمیل شبکه توزیع میوه و کالاهای اساسی، میدان های میوه ...

مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟

 مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟
2024-04-14T11:58:28+03:30
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به مشکلات پیش آمده برای واگن‌های وارداتی از سوی وزارت کشور گفت: به همین جهت شخص رئیس جمهور برای برطرف کردن موانع و مشکلات ورود...

تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی

 تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی
2024-04-14T11:31:56+03:30
معاون شهردار تهران، تولید و تقویت دانش سرمایه انسانی را لازمه مدیریت چالش‌های این حوزه دانست.

امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه

 امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه
2024-04-14T11:31:55+03:30
دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم دوره متوسطه دوم از روز دوشنبه ۲۷ فروردین در امتحانات شبه نهایی شرکت می‌کنند.

ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست

 ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست
2024-04-14T11:31:54+03:30
رئیس شورای شهر تهران گفت: ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست.

ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت

 ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت
2024-04-14T11:31:54+03:30
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: سامانه مشوق‌های سربازی تولید شده و در حال تست است، ثبت‌نام رسمی واجدین شرایط از ۱۵ اردیبشه...

چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟

 چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟
2024-04-14T11:31:54+03:30
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان حج و زیارت گفت: حدود ۳۷ درصد زائران شیعه حج تمتع امسال، مرد و ۴۷ درصد زائران شیعه را زنان تشکیل می‌دهند.

افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو

 افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو
2024-04-14T11:31:54+03:30
طرح بهسازی و نوسازی مزارع خاکی پرورش میگو به همت مرکز مدیریت طرح‌های کلان و پیشران معاونت علمی به منظور تکمیل و بهسازی اجرای فرایند پرورش میگو در مزارع و اف...

انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان

 انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان
2024-04-14T11:31:53+03:30
رئیس سازمان بهزیستی کشور نسبت به عدم توجه مدیریت شهری به معلولان انتقاد کرد.

ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T11:31:53+03:30
شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود، جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دستگی...

"زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند

 "زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی تهران بزرگ از دستگیری زورگیران مسلح در اتوبان صدر خبر داد.

"برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند

 "برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند
2024-04-14T11:31:52+03:30
یک کارشناس صنعت خودرو معتقد است که برقی کردن حمل و نقل عمومی و ارتقای سیستم احتراق خودروهای داخلی باعث می‌شود تا هوای مطلوبی که در این فروردین تجربه می‌کنیم...

فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات

 فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه طی هفته گذشته در ایران،‌ گفت: در تصادفات هفته گذشته ۱۵۹۴ نفر دچار مصدومیت شده‌اند.

احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی

 احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی
2024-04-14T11:31:52+03:30
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: این موضوع در کمیسیون آموزش تصویب شده و در انتظار بررسی و تصویب در صحن علنی مج...

استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند

 استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند
2024-02-26T06:00:47+03:30
معاون وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به استخدام ۱۰ هزار معلم تربیت‌بدنی در آزمون استخدامی فروردین ۱۴۰۳ گفت:دانش‌آموزان قهرمان رشته‌های ورزشی بدون کنکور وارد دا...

غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید

 غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید
2024-02-26T06:00:47+03:30
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش‌وپرورش از اجرای غربالگری اختلالات یادگیری برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی خبر داد.

کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام

 کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام
2024-02-26T06:00:46+03:30
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۳۰۰ قلم انواع لوازم آشپزخانه قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالاها کشف شده را بیش از ۱.۵ میلیارد تومان...

ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان

 ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان
2024-02-26T06:00:46+03:30
سخنگوی پلیس از ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان خبر داد.

توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید

 توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید
2024-02-26T06:00:45+03:30
پلیس راهور فراجا طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی، هم‌میهنان در صورت لزوم به سفر با آمادگی کامل اقدام به سفر...

صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳

 صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳
2024-02-26T06:00:45+03:30
براساس مصوبه شورای شهر تهران عوارض ساختمانی، مشاغل سیار و بی‌کانون، نصب دکل، طرح ترافیک، پارک حاشیه‌ای و حفظ و گسترش فضای سبز در سال ۱۴۰۳ افزایش پیدا کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)