میرنیوز
به گزارش ایسنا، خرما به عنوان یک میان وعده، سرشار از انرژی است که می توان به صورت روزانه مصرف کرد و دارای میزان بالایی کالری است. همچنین وجود مقدار قابل توجهی از فیبر، این خوراکی را به گزینه مناسبی برای بهبود سلامت دستگاه گوارش تبدیل کرده است. همچنین وجود آنتی اکسیدانهای متعدد در آن به کاهش خطر ابتلا به انواع بیماریها کمک می کند و در بهبود عملکرد مغز موثر است.
خرما دارای مقدار زیادی فیبر و قند است که همین امر باعث می شود افراد در مورد چگونگی و زمان مصرف آن بیشتر کنجکاو باشند.
در ادامه به توصیه هایی در مورد بهترین و بدترین زمان مصرف خرما اشاره شده است.
خرما اگرچه به طور طبیعی سرشار از قند است اما به سرعت قند خون را افزایش نمی دهد. بنابراین می توان ۲-۴ خرما را ۶۰-۳۰ دقیقه قبل از تمرین و فعالیت بدنی مصرف کرد زیرا برای مدت زمان بیشتری انرژی تامین کرده و آن را به تدریج در اختیار بدن قرار می دهد.
وجود فیبر خوراکی در خرما باعث می شود فرد برای مدت طولانی احساس گرسنگی نداشته باشد. بنابراین خرما به عنوان بهترین میان وعده سالم عمل می کند و حتی می توان آن را قبل از خواب مصرف کرد.
از تاثیر خرما در کمک به از بین بردن کرم های روده ای گرفته تا پاکسازی اندام های حیاتی و بهبود سلامت قلب و کبد می توان بهره برد و بهتر است صبح زود مصرف شود تا انرژی مورد نیاز تامین شود.
همچنین از آنجا که مصرف خرما در کاهش وزن، درمان یبوست، کمک به سلامت استخوان ها، تقویت سیستم ایمنی، بهبود سلامت مغز و قلب و حتی جلوگیری از ابتلا به بیماری هایی مانند آلزایمر یا انواع مختلف سرطان یا سایر بیماری های مزمن موثر است کارشناسان توصیه می کنند مصرف روزانه خرما به عنوان میان وعده در نظر گرفته شود تا فرد احساس پر انرژی بودن داشته باشد.
علاوه بر این خرما برای افراد مبتلا به دیابت و پیش دیابت نیز موثر است زیرا حاوی آنتی اکسیدان های قوی است که می تواند التهاب را در بدن کاهش دهد و دارای پلی فنول زیادی همراه با چندین ماده مغذی و ترکیبات دیگر است که به کاهش مقاومت به انسولین کمک می کند. با این حال توصیه می شود در صورت ابتلا به دیابت قبل از مصرف خرما با پزشک خود در این مورد و مقدار مجاز مصرف مشورت کنید.
هرچند متخصصان توصیه می کنند در صورتیکه فرد در هضم غذا مشکل دارد از خوردن خرما بلافاصله بعد از غذا خودداری کند زیرا میزان فیبر بالای آن، هضم کربوهیدرات های زنجیره ای کوچک را دشوار می کند و در نهایت منجر به نفخ می شود.
به گزارش ایسنا به نقل از هندوستان تایمز، همچنین افرادی که به خرما آلرژی غذایی دارند یا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) مبتلا هستند به دلیل وجود مقدار بالای فروکتوز باید از خوردن خرما صرف نظر کنند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
موحدی: باید ساختارها و قالبهای سنتی را بشکنیم
اختصاص ۲.۲ همت برای تکمیل پروژههای آموزشی سیستان و بلوچستان
وعده صادق ۳ در راه است/ دوره نوجوانی بهار معنویت است
جزییات واژگونی اتوبوس در محور زاهدان از زبان پلیس راه
صدور حکم بازداشت نتانیاهو پیروزی حامیان فلسطین است
صدور حکم دیوان کیفری بینالمللی علیه نتانیاهو و گالانت پیروزی است
همکاری اسکاپ و ایران برای توانمندسازی زنان و مقابله با ریزگردها
افتتاح یاورشهر ۱۲ ویژه مردان معتاد جوان در تهران
نجات ۴ سرنشین محبوس در پی واژگونی اتوبوس
استقبال شهروندان از مرحله ثبت ایده «من شهردارم»
استقبال شهروندان از مرحله ثبت ایده «من شهردارم»
بازگشایی آزادراه تهران _ شمال و محور چالوس
زمانبندی آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد
اجرای ۴۱۱ طرح بدون مجوز محیط زیست در کشور
اژهای درگذشت حجتالاسلاموالمسلمین شوشتری را تسلیت گفت
اژهای در پیامی درگذشت حجتالاسلاموالمسلمین شوشتری را تسلیت گفت
باندِ گروگانگیر در تهران متلاشی شد؛ رهاییِ گروگان
آموزش مهارتهای فنی در کنار مهارتهای امنیتی به نیروهای مسلح
صالحی امیری: ایران برای مرمت آثار تاریخی آذربایجان آمادگی دارد
میدری: با فرهنگ بسیجی میتوان بسیاری از مسائل را در کشور حل کرد
پیشگیری از ساخت و ساز غیرقانونی در حریم تهران
با فرهنگ بسیجی میتوانیم بسیاری از مسائل را در کشور حل کنیم
حجت الاسلام قمی: مفهوم مقاومت عجین شده با حرکت و امید است
پیشگیری از ساخت و ساز غیرقانونی در حریم شمالغرب
مفهوم مقاومت عجین شده با حرکت و امید است
نشست شهردار تهران و کرمان پیرامون سالگرد حاج قاسم سلیمانی
دستها را که از روی گوش بردارید صدای مظلومیت را میشنوید
کاهش زباله گردی و حذف پسماند خشک از مخازن زباله با طرح نوماند
دلیل واژگونی اتوبوس کارگران معدن سونگون اعلام شد
خوشبختی همیشه آن چیزی نیست که در ذهن ما میگذرد