میرنیوز

افزایش ۱۵۰ میلیارد تومانی هزینه های جاری فرهنگی شهرداری

افزایش ۱۵۰ میلیارد تومانی هزینه های جاری فرهنگی شهرداری 2021-03-02T17:22:45+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، در دویست و هفتاد و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران و در جریان بررسی سهم حوزه فرهنگی و اجتماعی بودجه ۱۴۰۰ شهرداری تهران، سید حسن رسولی گزارش کمیسیون تلفیق در این حوزه را قرائت کرد و گفت: سهم حوزه فرهنگی و اجتماعی از بودجه ۱۴۰۰ شهرداری تهران ۳ هزار و ۲۸۵ میلیارد تومان است که ۶.۸ درصد کل بودجه ۱۴۰۰ شهرداری تهران است. البته باید به این نکته توجه داشت که بخش قابل توجهی از سایر ردیف‌ها و مأموریت‌ها نیز ماهیت فرهنگی و اجتماعی دارد. کمیسیون فرهنگی و اجتماعی سقف را رعایت کرده و گرایش کمیسیون به سمت تمرکز بوده است که درباره بحث تمرکز و عدم تمرکز باید در صحن تصمیم گیری شود.

رسولی ادامه داد: کمیسیون اجتماعی و فرهنگی در فصل درآمدی بودجه پیشنهاد داد ۳۰۰ میلیارد تومان از سرفصل تملک دارایی‌های سرمایه‌ای به دلیل کرونا کاسته شود و به هزینه‌های جاری حوزه اجتماعی و فرهنگی اختصاص یابد که در کمیسیون تلفیق با ۱۵۰ میلیارد تومان آن موافقت شد. بنابراین ازهزینه‌های جاری کم نشده است.

کمیسیون اجتماعی نباید دغدغه حقوق و دستمزد را داشته باشد

رسولی در پاسخ به دغدغه اعضای کمیسیون فرهنگی درباره پرداخت نشدن حقوق و مزایای این حوزه تصریح کرد: هیچ کارفرمایی نمی‌تواند و نخواهد توانست نسبت به پرداخت حقوق و مزایای پرسنل خود اقدام نکند و اساساً کمیسیون اجتماعی نباید دغدغه حقوق و دستمزد را داشته باشد.

رسولی اضافه کرد: سهم عمده فعالیت فرهنگی و اجتماعی اعم از فعالیت ورزشی و غیره در سازمان‌های تخصصی مثل سازمان ورزش و سازمان خدمات اجتماعی است. اما بخش خرد آن در اختیار خود مناطق است، آن طور نیست که همه متمرکز یا غیرمتمرکز باشد.

وی با اشاره به اینکه پیشنهاد کمیسیون فرهنگی و اجتماعی صفر شدن بعضی از ردیف‌های اجتماعی مناطق است و اضافه شدن آن به ردیف‌های ستادی است، گفت: در محله‌ای که من زندگی می‌کنم دو زمین ورزشی وجود دارد که نگهداشت آن صفر شده است. در این صورت این زمین‌ها قرار است چگونه اداره شود؟

رسولی ادامه داد: متأثر از کرونا سهم عمرانی بودجه از ۶۰ درصد به ۵۴ درصد کاهش یافت. این تصمیم بسیار سختی است اما چاره‌ای نداریم .۴۶ درصد بودجه ۱۴۰۰ فقط صرف سرمایه‌ای می‌شود و ۵۴ درصد آن هزینه‌ای است. ما در حد ۱۵۰ میلیارد تومان از سهم پروژه‌های عمرانی کم کردیم و به بخش جاری حوزه فرهنگی و اجتماعی اضافه کردیم.

حجت نظری از اعضا خواست نظر تخصصی کمیسیون را در این زمینه بپذیرند، و گفت: قصد ما این نیست که از اختیارات مناطق کم کنیم، عمده این پول‌ها در هزینه‌های جاری هزینه می‌شود و کارکنان سازمان ورزش و بخش‌های خدماتی که از شهرداری از حقوقشان عاجز است هزینه‌های راهبری شأن جبران می‌شود.

وی ادامه داد: البته این مقدار هم باز کفاف هزینه‌های جاری را نمی‌دهد.

آروین در مخالفت با این پیشنهاد گفت: در حوزه اجتماعی و فرهنگی باید ضامن بودجه باشیم و طوری عمل کنیم که مردم نفع ببرند و نه شهرداری.

حق شناس گفت: ما در وضعیت اضطرار تصمیم می‌گیریم. ۳ سیاست که مصوبه شوراهای قبلی بوده است می‌گوید که تمام مؤسسات ورزشی، در اختیار سازمان قرار بگیرد در این ۳ ساله با توجه به مخالفت به مصوبه احترام گذاشتیم و همه تأسیسات را اختیارش سازمان ورزش قرار دادیم، ۹۸۰ مرکز ورزشی با مصوبه شورای چهارم تحویل داده شده است و سوال این است که سازمان ورزش چه هزینه‌هایی دارد؟ حقوق ۳ هزار آدم را بدهد آیا منطقی است این پول را به مناطق بدهیم. این سازمان ۵۰ میلیارد اعتبار برای پرداخت حقوق دارد یعنی ۴ ماه می‌تواند حقوق دهد.

مخالفت معاون مالی شهرداری با پیشنهاد کمیسیون فرهنگی هنری

اما مظاهریان با این پیشنهاد مخالفت کرد و گفت: با این پیشنهاد ۱۶۰ میلیارد تومان از بودجه مناطق حذف می‌شود، در حالی که بودجه سازمان ورزش ۴۲ درصد افزایش یافته است و اگر این پیشنهاد رأی بدهید افزایش بودجه به ۲۰۳ درصد می‌رسد.

وی افزود: اگر نگرانی از پرداخت همکاران سازمان ورزش است تا اسفندماه هم پرداخت شده است.

معاون شهردار تهران گفت: وقتی این بودجه را از ۲۲ منطقه می‌گیرید، معاون فرهنگی اجتماعی چه کاری می‌تواند بکند؟ خواهش می‌کنم به این پشنهاد رأی مخالف دهید.

رسولی گفت: حق شناس به دنبال این بود که ۳۰۰ میلیارد از تملک دارایی کاسته و به هزینه‌های جاری اضافه شود و صحن شورا با ۱۵۰ میلیارد تومان آن موافقت کرد.

وی گفت: به حق شناس یادآوری می‌کنم که از سهم جاری کم نشده است ولی منتی بر سر حوزه نیست.

بودجه برج میلاد و سازمان ورزش واقعی نیست

جوادی یگانه معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران گفت: کارکنان برج میلاد دو ماه است حقوق نگرفته‌اند. و در شهرداری تهران به دلیل پراکندگی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دیده نمی‌شود.

وی با بیان اینکه بودجه برج میلاد و سازمان ورزش واقعی نیست خطاب به آروین گفت: در واقع برج خودگردان نیست و از اعتبارات معاونت حقوق داده‌ایم. و دو ماه است حقوق برج را نداده‌ایم.

بازگشت لایحه به شهرداری و قهر حق شناس

این پیشنهاد با ۸ موافق به تصویب نرسید. حوزه برگشت به لایحه شهرداری ملاک عمل قرار گرفت و باعث قهر و ترک صحن شورا از سوی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شد، اما در ادامه بررسی لایحه بودجه رسولی توضیحاتی بیشتری درباره بودجه ۱۴۰۰ حوزه فرهنگی و اجتماعی ارائه کرد.

به گفته وی کمیسیون فرهنگی دو پیشنهاد داشت که یکی از آنها جابجایی ۳۰۰ میلیارد تومان از تملک دارایی سرمایه‌ای به هزینه‌های جاری این حوزه بود که شورا با ۱۵۰ میلیارد تومان از آن موافقت کرد. پیشنهاد دوم به صفر رسیدن ردیف بودجه برخی از مناطق و اضافه شدن آن به بودجه ستادی بود که در صحن رد شد. بنابراین آن ۱۵۰ میلیارد تومان همچنان پابرجا بوده و در ردیف‌ها لحاظ شده است و برگشت به لایحه شهرداری در این مورد صحیح نیست.

این موضوع باعث شد که در ادامه پیشنهادی از سوی رسولی و برخی اعضا مبنی بر تصحیح این موضوع به صحن شورا ارائه شود که در نهایت این پیشنهاد با ۱۳ رأی موافق به تصویب رسید.
 

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

میدری: امکانات خدماتی و درمانی برای کمک به زلزله‌زدگان خوزستان بسیج شود

میدری: امکانات خدماتی و درمانی برای کمک به زلزله‌زدگان خوزستان بسیج شود
2025-02-17T00:02:58+03:30
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار بسیج تمام امکانات برای کمک به زلزله‌زدگان خوزستان شد.

امام موسی صدر توانمندسازی زنان را یکی از ارکان محرومیت‌زدایی می‌دانست

امام موسی صدر توانمندسازی زنان را یکی از ارکان محرومیت‌زدایی می‌دانست
2025-02-16T19:23:08+03:30
معاون زنان و خانواده گفت: الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی دو رکن مهم داشت. نخست، تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود.

الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود

الگوی امام موسی صدر  در محرومیت‌زدایی تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود
2025-02-16T19:10:44+03:30
معاون زنان و خانواده گفت: الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی دو رکن مهم داشت. نخست، تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود.

ششمین دوره شب های شعر انقلاب برگزار شد

ششمین دوره شب های شعر انقلاب برگزار شد
2025-02-16T19:10:37+03:30
ششمین دوره شب های شعر انقلاب عصر امروز در تهران برگزار شد.

آماده‌باش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور

آماده‌باش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور
2025-02-16T19:10:25+03:30
سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آماده‌باش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور خبر داد.

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیرمحمد خالقی

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیرمحمد خالقی
2025-02-16T19:10:17+03:30
شهروندان محلی که امیرمحمد خالقی به دست سارقان جان خود را از دست داد درخواست برخورد بدون اغماض با قاتلان را دارند و می‌گویند تاریکی و نبود گشت پلیس میزان جرم ...

القاصی: ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است

القاصی: ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است
2025-02-16T16:56:21+03:30
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است.

مرمت کاخ صاحبقرانیه در دستور کار قرار گرفت

مرمت کاخ صاحبقرانیه در دستور کار قرار گرفت
2025-02-16T16:56:21+03:30
معاون میراث‌فرهنگی گفت: مرمت کاخ صاحبقرانیه، راه‌اندازی موزه در تالار عصر و ایجاد مرکز پهلوی‌شناسی در مرکز اسناد» از جمله برنامه‌های مهم کاخ نیاوران است که د...

برنامه ریزی جهت برگزاری ۳۵ساعت کلاس آموزشی برای حجاج

برنامه ریزی جهت برگزاری ۳۵ساعت کلاس آموزشی برای حجاج
2025-02-16T16:42:59+03:30
با برنامه ریزی صورت گرفته در سازمان حج و زیارت ۳۵ساعت آموزش موضوعات اجرایی و احکام و مناسک برای ارتقاء سطح شناختی حجاج ایرانی پیش بینی شده است.

فرماندهی یگان‌های حفاظتی تکیه‌گاه دستگاه‌ها و سازمان‌ها است

فرماندهی یگان‌های حفاظتی تکیه‌گاه دستگاه‌ها و سازمان‌ها است
2025-02-16T16:30:00+03:30
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: یگان‌های حفاظتی و انتظامی تکیه‌گاه دستگاه‌ها و سازمان‌های تحت پوشش هستند.

درگیری فراجا با اشرار مسلح

درگیری فراجا با اشرار مسلح
2025-02-16T15:22:59+03:30
فرمانده یگان های تکاوری قرارگاه عملیاتی ابوذر از درگیری مسلحانه بین اشرار مسلح و تکاوران گردان تکاوری ۱۱۴ خبر داد.

بیانیه «گام دوم انقلاب» یکی از اساسی ترین سند های بالا دستی معماری آینده پلیس است

بیانیه «گام دوم انقلاب» یکی از اساسی ترین سند های بالا دستی معماری آینده پلیس است
2025-02-16T15:09:57+03:30
فرمانده کل انتظامی کشور اظهار داشت: یکی از برجسته ترین کارهایی که ما در راستای بیانیه «گام دوم انقلاب» انجام دادیم معماری پلیس آینده بود.

برپایی مراسم شب احیا در برخی از مساجد تاریخی

برپایی مراسم شب احیا در برخی از مساجد تاریخی
2025-02-16T15:09:55+03:30
معاون میراث‌فرهنگی کشور گفت: امسال به دلیل تقارن نوروز و شب‌های قدر، مراسم شب احیاء در برخی مساجد تاریخی برگزار خواهد شد.

اعتبارات تکمیل تصفیه‌خانه‌های فاضلاب جنوب غرب تهران در مسیر تأمین

اعتبارات تکمیل تصفیه‌خانه‌های فاضلاب جنوب غرب تهران در مسیر تأمین
2025-02-16T15:09:49+03:30
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از معرفی پروژه‌های تصفیه‌خانه فاضلاب پرند و رباط‌کریم برای دریافت تسهیلات ویژه از صندوق ملی محیط زیست خبر داد.

روش‌های مشارکت مردم در جشن نیکوکاری اعلام شد

روش‌های مشارکت مردم در جشن نیکوکاری اعلام شد
2025-02-16T14:29:39+03:30
معاون توسعه مشارکت‌های کمیته امداد استان تهران با اشاره به آمادگی پایگاه‌ها و دفاتر کمیته امداد این استان برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی روش‌های مشارکت در جشن ن...

تشکیل کارگروه ویژه برای توسعه بازارهای محلی

تشکیل کارگروه ویژه برای توسعه بازارهای محلی
2025-02-16T14:29:39+03:30
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از تشکیل کارگروه ویژه با هدف توسعه بازارهای محلی در منطقه ۱۵ خبر داد.

عملیات عمرانی مسیر تراموا در منطقه ۶ تهران

عملیات عمرانی مسیر تراموا در منطقه ۶ تهران
2025-02-16T14:16:18+03:30
معاون فنی و عمران شهرداری منطقه ۶ تهران از اجرای گسترده عملیات تراش و روکش مکانیزه آسفالت به میزان تقریبی ۲ هزار تن در مسیر حرکت تراموا خبر داد.

دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکه‌ای

دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکه‌ای
2025-02-16T14:16:18+03:30
رئیس پلیس آگاهی فراجا از دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکه‌ای خبر داد.

اتمام ۳۰ پروژه مطالعاتی صنعتی بنیاد مستضعفان

اتمام ۳۰ پروژه مطالعاتی صنعتی بنیاد مستضعفان
2025-02-16T14:16:17+03:30
رئیس بنیاد مستضعفان در دیدار با اساتید طرح‌های پژوهشی تحقیق و توسعه بنیاد مستضعفان ضمن اشاره به توسعه شبکه همکاری بنیاد با دانشگاه‌ها بر پیشتازی این نهاد در ...

بازدید سفرا و دیپلمات‌های خارجی از جاذبه‌های گردشگری تهران

بازدید سفرا و دیپلمات‌های خارجی از جاذبه‌های گردشگری تهران
2025-02-16T14:16:17+03:30
جمعی از سفرا و دیپلمات‌های خارجی در چارچوب دهمین تور گردشگری تهران از جاذبه‌های منطقه ۱۱ بازدید کردند.

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیر محمد خالقی

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیر محمد خالقی
2025-02-16T14:03:00+03:30
شهروندان محلی که امیر محمد خالقی به دست سارقان جان خود را از دست داد در خواست برخود بدون اغماض با قاتلان را دارند و می‌گویند تاریکی و نبود گشت پلیس میزان جرم...

راه‌اندازی اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق تهران

راه‌اندازی اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق تهران
2025-02-16T13:09:39+03:30
مدیرعامل سازمان مدیریت پایانه‌های مسافری شهر تهران، از ارائه بسته هدیه اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق خبر داد.

کشته و مجروح شدن ۲ نفر در پی تیراندازی در میلان

کشته و مجروح شدن ۲ نفر در پی تیراندازی در میلان
2025-02-16T12:29:42+03:30
به گزارش خبرگزاری های ایتالیا، در تیراندازی در یک نانوایی در شمال ایتالیا، یک مرد کشته و یک نفر دیگر به شدت مجروح شد.

هشدار به پلتفرم‌های ثبت آگهی درباره کلاهبرداری‌های حوزه وام

هشدار به پلتفرم‌های ثبت آگهی درباره کلاهبرداری‌های حوزه وام
2025-02-16T12:16:17+03:30
رئیس پلیس فتا فراجا گفت: به همه پلتفرم‌های ارائه‌دهنده خدمات درج آگهی محور واسط اعلام می‌شود به‌فوریت از انتشار هرگونه آگهی تحت عنوان وام، تسهیلات و موارد مش...

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اسفند ماه سال ۱۴۰۳

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اسفند ماه سال ۱۴۰۳
2025-02-16T12:16:16+03:30
سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه ای اعلام کرد: همه مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ اسفند ماه سال ۱۴۰۳ باید در محل و مراکز مندرج در برگ معرفی نامه...

دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا تصویب شد

دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا تصویب شد
2025-02-16T12:03:03+03:30
دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید.

۱ کشته و ۱ مجروح در پی تیراندازی در میلان

۱ کشته و ۱ مجروح در پی تیراندازی در میلان
2025-02-16T12:03:03+03:30
به گزارش خبرگزاری های ایتالیا، در تیراندازی در یک نانوایی در شمال ایتالیا، یک مرد کشته و یک نفر دیگر به شدت مجروح شد.

آتش سوزی در کارخانه ای در پنجاب پاکستان ۲ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت

آتش سوزی در کارخانه ای در پنجاب پاکستان ۲ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت
2025-02-16T12:03:02+03:30
پلیس روز یکشنبه اعلام کرد که بر اثر آتش سوزی در کارخانه ای در استان پنجاب شرقی پاکستان، دو نفر کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

خلیلی: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست

خلیلی: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست
2025-02-16T11:49:41+03:30
معاون اول قوه قضائیه با اشاره به اینکه مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست، گفت:دین ما اجازه چنین مذاکره‌ای را نخواهد داد.

همکاری نیروهای متخصص غار علیصدر با کشورهای خارجی

همکاری نیروهای متخصص  غار علیصدر با کشورهای خارجی
2025-02-16T11:49:40+03:30
مدیرعامل غار علیصدر از همکاری نیروهای متخصص این غار گردشگری با استان و شهرهای دیگر خبر داد و گفت: سطح همکاری ما در سطح بین الملل و کشورهای خارجی افزایش پیدا ...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)