میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، نفیسه مشعوف از کارشناسان گردشگری یادداشتی را در اختیار خبرگزاری مهر درباره نمایشگاه گردشگری امسال قرار داده است در این یادداشت آمده است:
چند روز پیش دکتر مینو محرز محرز عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: تحت هیچ شرایطی نباید در ایام عید زمینه و مقدمات سفر شهروندان را فراهم کرد. با توجه به شیوع ویروس کرونای انگلیسی رفتن به سفر برایمان گران تمام خواهد شد.
اما اکنون نمایشگاه گردشگری در تهران برپا شده تا به گفته مدیرعامل شرکت مادرتخصصی ایرانگردی و جهانگردی مردم بتوانند برای سفرهای ایمن نوروزی خود برنامه ریزی کنند.
این درحالی است که هتلها و دفاتر گردشگری باید هزینه هنگفتی برای شرکت در نمایشگاه پرداخت کنند و بعد ستاد مبارزه با کرونا در خبرها اعلام میکند که سفرهای نوروزی نباید به هیچ وجه انجام شود، چون هنوز عموم مردم واکسینه نشده اند و در حال حاضر مشغول واکسینه کردن کادر پزشکی هستند و خطر انتقال وجود دارد پس چه اصراری برای برگزاری این نمایشگاه هست که حتی مردمش نمیتوانند با خیال آسوده سفر کنند و عید را به دیدار خانواده و اقوامشان در شهرهای دیگر بروند و باید نگران موج جدید این ویروس با جهشهای مختلف باشند، پس تکلیف هزینه برگزاری این نمایشگاهها چه میشود؟
وقتی وزارت گردشگری از بودجه بیت المال باید برای استانها هزینه کند و این هزینهها شامل بلیط، هتل، پذیرایی، اجاره غرفه، چاپ اقلام تبلیغاتی و ایام و ذهاب رفت و برگشت تا نمایشگاه بخصوص صرف تبلیغات در صدا و سیما و بیلبوردهای شهری میشود تا جاذبههای گردشگری کشور را به مسافران و گردشگران برای انتخاب سفر نوروزی معرفی کند، تکلیف چیست؟
آیا بهتر نبود که این هزینههای هنگفت صرف کمک به شرکتهای فعال گردشگری شود تا آنها با انگیزه و قدرت بیشتری برای دوران پسا کرونا وارد بازار گردشگری شوند.
بزرگترین نمایشگاههای گردشگری جهان اعم از wtm و Itb که هر ساله دستاوردها و معرفی محصولات و ایدههای جدیدی برای این صنعت دارند در دوران کرونا تعطیل شدند. یا به صورت کاملاً مجازی نمایشگاه برگزار کردند، چه اصراری است که این نمایشگاه امسال برگزار شود وقتی که هر سال این نمایشگاه مثل سال گذشته اش برگزار میشود و با مشارکت کنندگانی که بخش عظیمی از آن اداره گردشگری و صنایع دستی استانهای کشور و بخش کوچکی از آن هتلها و آژانسها هستند.
آیا نمایشگاه گردشگری سال ۹۸ جز ضرر برای مشارکت کنندگان بازخورد مثبتی داشت؟ چه سازمانها و نهادهایی ذی نفع بودند و سود کردند؟ آیا آنها در متضرر شدن همین مشارکت کنندگان در دوران کرونا پیشقدم شده اند و حمایتشان کرده اند! آیا در دوران کرونا دستاوردهای جدیدی برای صنعت گردشگری کشورمان داریم که انقدر برای معرفی آن عجله داریم؟
ما در دوران کرونا چقدر کارشناسانه عمل کردیم و چند درصد از کارشناسان ما در وزارتخانه برای بروز رسانی آموزششان در وبینارهای این رشته شرکت کردند و خودشان را با استاندارهای جدید جهانی تطبیق دادند؟ آیا بجز تعداد انگشت شماری از کارشناسان که به زبان انگلیسی مسلط هستند و در سایتها برای بروز رسانی خودشان فعالیت میکنند اشخاصی هستند که تغییرات صنعت توریسم در دوران کرونا و پسا کرونا اطلاع داشته باشند؟
اگر هم بخش خصوصی هم بخواهد کاری انجام بدهد برای دست به سر کردنش به ادارات استانها بخشنامه میدهیم که شرکت کنند ولی بودجه برایش تعریف نشده است و این نامهها فقط بایگانی میشود. آیا وزارت گردشگری تدابیری برای این عملکردش دارد؟
ای کاش این هزینهها و بی محابا خرج کردن بودجه وزارتخانه صرف بروز رسانی تجهیزات گردشگری کشور و یا آموزش کارشناسان گردشگری میشد تا با گردشگری مجازی و در نهایت نمایشگاه مجازی بیشتر آشنا شوند.
چه اصراری است وقتی هنوز یک درصد از مردم کشور واکسینه نشده اند فقط برای منافع بعضی افراد و سازمانها این نمایشگاه را برگزار کنیم؟ وقتی هنوز سه چهارم از شهرها در وضعیت خطرناک هستند و ما باید با همکاری هم به اتمام این پاندمی کمک کنیم ولی بالعکس برای انتقالش عجله میکنیم.
منبع : خبرگزاری مهر
واژگونی اتوبوس کارگران در کرمان یک کشته و ۷ مصدوم بر جای گذاشت
مسجدی آرانی: بیش از ۲۲۰ هزار نمونه زیستی از مجرمان در کشور اخذ شد
۴ تصادف فوتی در پایتخت طی هفتهای که گذشت؛ عابران پیاده قربانیان تصادفات
زاکانی: رمز پیروزی ملت ایران در عرصههای مختلف وحدت کلمه و همدلی است
برخورد کامیون حامل بار نخاله با ۶ وسیله نقلیه در بزرگراه امام علی تهران
عباس نژاد: ایجاد شرایط کاری مناسب برای محیطبانان در اولویت است
چیستی و محتوای قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب
عامل مسلح نفوذی به کلانتری بمپور به هلاکت رسید
انسداد آزادراه منجیل - رودبار تا ۳۰ آذر
مسدودیت آزادراه منجیل - رودبار تا ۳۰ آذر
معلمان ایرانی خطاب به اندیشمند آمریکایی: خود را از ننگ حامیان نسلکشی در غزه برهانید
معمان ایرانی خطاب به اندیشمند آمریکایی: خود را از ننگ حامیان نسلکشی در غزه برهانید
کشف ۸۰ میلیاردی لوازم آشپزخانه قاچاق در جنوب تهران
۷ هزار تخت جهت ساماندهی معتادان متجاهر به بهره برداری رسید
تخریب ۴ هزار و ۶۰۰ منزل مسکونی لبنان توسط اسرائیل
لزوم شکل گیری چرخه پیشگیری و درمان معتادان متجاهر
زورگیران پارکوی در سه استان دستگیر شدند
۳۵۰۰ متر مربع ساخت و ساز غیر مجاز در منطقه ۱۹ رفع خلاف شد
۱۱ مجروح در پی تصادف زنجیره ای ۵۳ وسیله نقلیه در کره جنوبی
کودکان مناطق کمتر برخوردار امکان تحصیل در دوره پیش دبستانی را ندارند
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
سردار رحیمی: قاچاق کالا سهم عمدهای در مشکلات اقتصادی دارد
۳۰ مورد سازش در مراکز مهر خانواده از ابتدای سال
ترافیک روان در معابر بزرگراههای پایتخت
در حوزه مقابله با قاچاق کالا، پلیس امنیت اقتصادی محوریت دارد
چرایی ممنوعیت رانندگی موتورسیکلتسواران در شرایط بارندگی
دیدار بهروزآذر با معاونان زنان و خانواده ۵ دوره قبلی ریاست جمهوری
ترافیک سنگین و پر حجم شبانه در معابر و بزرگراههای پایتخت
افتتاح ۳۰ هزار واحد مسکونی شهری در بافتهای فرسوده تهران
تاکنون بیش از ٢٥٠٠ تن اقلام زیستی برای مردم مظلوم لبنان ارسال شد