میرنیوز
به گزارش ایسنا، اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان میدهد که طی بهمن ماه امسال کیفیت هوا در پایتخت طی ۱۹ روز در شرایط قابل قبول و طی ۱۱ روز بهدلیل افزایش غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار داشت.
پیش از این عیسی کلانتری - رییس سازمان حفاظت محیط زیست- اظهار کرده بوده که دو سوم علت آلودگی هوا در تهران مربوط به موتورهای گازوییلسوز و صنایعی است که از مازوت استفاده میکنند.
اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان میدهد که طی بهمن ماه سال گذشته، پایتختنشینان ۲۱ روز هوای مطلوب تنفس کردند که از این بین سهم هوای پاک دو روز و سهم هوای قابل قبول ۱۹ روز بوده است. گفتنی است که کیفیت هوا در تهران طی این بازه زمانی ۹ روز در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار داشت.
بر اساس مطالعات سیاهه انتشار کلانشهرها که اخیرا توسط کنسرسیوم دانشگاههای برتر با مجریگری دانشگاه تهران انجام شده است، سهم منابع ثابت مانند کارخانهها، نیروگاهها، صنایع و... در آلودگی هوای تهران ۴۶ درصد و سهم منابع متحرک مانند خودروهای دیزلی، خودروهای شخصی، موتورسیکلتها و... ۵۴ درصد گزارش شده است.
به اینترتیب در بهمن ماه سال ۹۷ نیز کیفیت هوا طی هفت روز در شرایط پاک، ۱۳ روز در شرایط قابل قبول و ۱۰ روز در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار داشت. در دومین ماه زمستان سال ۹۶ نیز تهرانیها ۲۶ روز هوای نامطلوب تنفس کردند که از این بین سهم هوای ناسالم برای همه افراد ۳ روز بود. کیفیت هوا در این بازه زمانی یک روز در شرایط پاک و هفت روز در شرایط قابل قبول قرار داشت.
سیاهه انتشار شهر تهران که توسط شهرداری تدوین شده است نشان میدهد که سهم کامیونها در تولید ذرات معلق حدود ۱۶ درصد و سهم موتورسیکلتها ۱۰ درصد است. از سوی دیگر در تهران سالانه بیش از ۱۰ هزار تن ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون تولید میشود و مطالعات سال ۲۰۱۸ بانک جهانی نیز نشان میدهد که آلودگی هوا سالانه ۲.۶ میلیارد دلار به تهران خسارت وارد میکند البته این رقم برای کل کشور ۷ میلیارد دلار گزارش شده است.
بر اساس اطلاعات موجود کیفیت هوای تهران در بهمن ماه سال ۹۵، یک روز در شرایط پاک، ۲۱ روز در شرایط قابل قبول و هشت روز در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار داشت.
به گزارش ایسنا، درحال حاضر حدود ۴۰۰ هزار کامیون فرسوده که آلایندگی زیادی دارند باید از رده خارج شوند همچنین از ۶۵۰۰ اتوبوس تهران حدود ۴۰۰۰ اتوبوس اسقاطی هستند و عمر آنها بالای ۳۰ سال است. کلانتری - رییس سازمان حفاظت محیط زیست - میگوید تا زمانیکه برای هوای پاک سرمایهگذاری نشود، هوای ناپاک در کلانشهرهای کشور خواهیم داشت. از سوی دیگر اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان میدهد که کیفیت هوا در پایتخت از ابتدای سال تاکنون ۱۱۷ روز آلوده بود که در این بین سهم هوای ناسالم برای همه و ناسالم برای گروههای حساس بهترتیب ۱۵ و ۱۰۲ روز گزارش شد. طی این مدت تهران ۲۰۵ روز هوای قابل قبول و تنها ۱۵ روز هوای پاک داشت.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
براساس اعلام هواشناسی پلیس نسبت به سفرهای غیرضروری هشدار داد
ترافیک نسبتا سنگین شبانگاهی در معابر تهران
شهرداری تهران انتقال زبالههای ساری به تهران را تایید کرد
درجه بندی ۹ غار با اهمیت در کارگروه ملی غارشناسی
سیل در اندونزی جان دو نفر را گرفت
جلوگیری از تعطیلی ۶۰ واحد تولیدی و بیکاری ۳۰ هزار کارگر
بسیجی، الگویی کامل، بی نظیر و نمونه برای نسل جوان است
هواشناسی هشدار داد/ پلیس: از سفرهای غیرضروری خودداری کنید
زبالههای ساری به تهران منتقل میشود؟
رونمایی از کتاب فرهنگ و بحران در دهمین کنگره سلامت در بلایا
هواشناسی هشدار داد؛ پلیس: از سفرهای غیرضروری خودداری کنید
جعل و کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی با برنامه رسیدساز جعلی
فراخوان دیوارنگاری «دیوارهای کوچک شهر من» تمدید شد
افزایش ۲ برابری درآمدهای مناطق شهرداری تهران
جعل و کلاهبردای ۲۰ میلیاردی با برنامه رسیدساز جعلی
قیمت میوه ۵۰ درصد ارزانتر در میادین میوه و تره بار
شهید فخریزاده باعث پیشرفت جهشوار علمی کشور شد
۶ پیشنهاد ضروری اجرایی برای تحول در نظام مدیریت بحران کشور
محکومیت یک واحد آلاینده محیط زیست در ملارد
جزئیات تصادف خودروی استاندار استان مرکزی در آزادراه خلیج فارس اراک
اتصال دو منطقه ١٧ و ١٨ تهران از طریق باغراه حضرت فاطمه
پیگیری قاطع اجرای طرح شهید آرمان در تهران
رفع موانع ساخت پروژه آزمایشگاه و سالن تشریح پزشکی قانونی
جزییات پرونده یک شرکت خودرویی، خرید ملک ۳۰ میلیاردی در امارات توسط متهم ردیف اول
حضور رئیس قوه قضاییه در مراسم تشییع پیکر وزیر پیشین دادگستری
ایران دارای رتبه هفتم مخاطرات در جهان؛مهمترین چالش مدیریت بحران
جزییات رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی یک شرکت خودرویی
بندر خمیر یکی از ۱۲ شهر برگزیده یونسکو شد
انسداد مرز با جدیت در مرزبانی پیگیری و دنبال میشود
جزای نقدی ۱۶ میلیاردی فرجام قاچاقچی لوازم خانگی