میرنیوز
به گزارش ایسنا، علی رمضانی در مراسم افتتاحیه پنجمین دوره دوسالانه توانمندسازی مدیران دارالقرآن های سراسر کشور گفت: دارالقرآن ها وظیفه سنگینی در پر کردن اوقات فراغت و فوق برنامه ها دارند.
وی افزود: ۸۵ درصد از وقت دانش آموزان خارج از وقت رسمی مدارس است. بنابر این لازم است ما در کانون های فرهنگی و تربیتی دارالقرآن ها و سایر بخش های فرهنگی و هنری این ۸۵ درصد را به نحو مطلوب غنی کنیم.
مدیر کل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مدیران دارالقرآن ها اگر بتوانند برنامه های مصوب خود را به نحو احسن پیش ببرند و در این شرایط سخت وظیفه ترویج و آموزش فرهنگ قرآنی را به خوبی ایفا کنند می توانند به اهداف مطلوب در حوزه قرآن دست یابند گفت: آنها همچنین میتوانند با استفاده از ظرفیت های موجود در حوزه فرهنگی و هنری در جهت تنوع فعالیت های خود گام بردارند.
وی افزود: در کانونهای فرهنگی و تربیتی دو انجمن را به حوزه قرآن اختصاص دادیم تا دانش آموزان بتوانند با استفاده از این ظرفیت ها در زمینه قرآن فعالیت های مطلوبی داشته باشند. مدیران دارالقرآن ها باید دانش آموزان را در حوزه قرآنی تقویت کنند و همچنین می توانند برای دانش آموزان اردوهای قرآنی برنامه ریزی کنند زیرا هر چقدر که برنامه های متنوع در دارالقرآن ها صورت گیرد جذب دانش آموزان بسیار راحت تر خواهد بود.
به گفته رمضانی حضور بیش از هفت میلیون دانش آموز در مسابقات قرآن عترت و نماز نشان از تلاش مدیران در سطح استانهای کشور است بنابراین برای همه مدیران قرآنی کشور آرزوی توفیق داریم و امیدواریم بتوانیم بر اساس رسالتی که بر دوش داریم دانش آموزان را به سرمنزل مقصود که همان تعالی و رشد است برسانیم.
فعالیت های قرآنی به تحول در سلامت معنوی جامعه کمک می کند
به گزارش ایسنا، مسعود شکوهی،مدیر کل امورتربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش نیز در این مراسم با اشاره به اینکه خدمت در حوزه قرآن میتواند به بخشی از خدمات ما در بحث سلامت روان کمک کند زیرا تمسک جستن به قرآن در زندگی فردی و اجتماعی افراد و سلامت روان آنها بسیار موثر است گفت: فعالیت در حوزه قرآن را می توانیم یکی از وجوه سلامت ذکر کنیم زیرا وجوه مختلفی برای سلامت وجود دارد، بخشی از آنها به سلامت فردی و سلامت اجتماعی برمی گردد. حوزه قرآن به تحول در بخش سلامت معنوی جامعه کمک می کند که ما متاسفانه در بخش سلامت معنوی جامعه کمتر کار کردهایم.
وی افزود: بنابراین باید به سلامت معنوی به عنوان یکی از پایه های اصلی سلامت که جنبه درمان گرایی نیز دارد توجه جدی و عملی داشته باشیم زیرا بسیاری از کشورها در حوزه معنا درمانی فعالیت هایی انجام دادند که بسیار در سلامت فردی و اجتماعی موثر بوده است. قرآن کتابی است که میتواند الهام بخش باشد و نیاز دارد که در این زمینه بیشتر تلاش کنید و برای تامین محتوای مورد نیاز در برخی از اصول و معیارهای درمانی میتوانیم از مفاهیم بلند این کتاب الهی بهره مند شویم.
شکوهی با بیان اینکه فاصله گرفتن از قرآن به عنوان یک کتاب الهی و حجت الهی مشکلات را در جامعه بیشتر خواهد کرد و کمک به گسترش مفاهیم قرآن میتواند مشکلات معنوی و روانی در جامعه کاهش دهد گفت: اکنون جهان با بحران شیوع کرونا مواجه است که برخی را با افسردگی و استرس مواجه کرده است که تمسک جستن به قرآن میتواند در این بخش نقش مهمی ایفا کند و مطالعات دانشگاهی مختلف و پژوهش ها نشان می دهند توجه به مفاهیم بلند کتب الهی می تواند تاثیر زیادی در کاهش آسیب های اجتماعی داشته باشند. دارالقرآن ها می توانند در گسترش فرهنگ قرآنی در کشور و تامین سلامت معنوی جامعه نقش موثری داشته باشد.
به گزارش ایسنا، محمدرضا مسیب زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش نیز با بیان اینکه بی شک دوره های توانمندسازی مراکز دارالقرآن بزرگترین گردهمایی قرآنی کشور است و خدا را شاکریم که فعالیت هایمان در این حوزه انجام می شود. اهداف پنجمین دوره توانمندسازی مدیران مراکز دارالقرآن کریم را تجربه گردانی و تبادل اندیشه ها و ابتکارات مدیران، تجلیل از برترین های این عرصه، تجلیل از قرانیان، معرفی توانمندی های دارالقرآن ها و تبادل و مشارکت آن ها با سازمان ها و نهادهای فعال قرآنی دانست و گفت: در این دوره از اساتید برجسته قرآنی کشور دعوت شده است.
وی افزود: در حوزه فعالیت های پرورشی با چند ساحت از ساحت های سند تحول مواجه هستیم که تلاش می کنیم به بهترین نحو فعالیت های قرآنی را تحقق ببخشیم. سه دوره اول توانمندسازی مدیران مراکز دارالقرآن در تهران و دوره چهارم در مشهد مقدس برگزارشده است. توجه به نیروی انسانی از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه نیروی انسانی توانمند؛ محور تحول خواهد بود و در ارتقای بخشی سطوح فعالیتی موثر است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر برنامه ریزی های انجام شده برای پنجمین دوره و همکاری های وزارت آموزش وپرورش گفت: امیدواریم در این دوره همچون دوره های گذشته در مسیر اهداف قرآنی گام برداریم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تصادف زنجیرهای در آزادراه قزوین ـ زنجان ۹ مصدوم بر جای گذاشت
محمودی: بمبافکنهای آمریکایی محمولههای امدادی را هدف حمله قرار دادهاند
روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین؛ لزوم تلاش جهانی برای توقف جنایتهای فجیع رژیم صهیونیستی
وقوع حادثه در ایستگاه مترو مهرشهر
وضعیت جوی و محدودیتهای ترافیکی در جادههای شمال کشور
کاظمی: مصوبه «تاثیر معدل در کنکور» بازبینی میشود
سند تحول بنیادین محوریترین برنامه آموزش و پرورش است
برگزاری نمایشگاه دست آفریدههای یلدایی زنان کارآفرین
بارگیری و ارسال ١٥ تریلی کمکهای مردمی به لبنان
پرچم اهل بیت علیهم السلام را با روحیه بسیجی و جهادی در شهر برافراشتیم
بهرهمندی از ظرفیت خانوادهها در حل مشکلات پایتخت
آخرین مهلت ثبت نام در المپیاد دانشآموزی نانو
واژگونی اتوبوس کارگران در کرمان یک کشته و ۷ مصدوم بر جای گذاشت
مسجدی آرانی: بیش از ۲۲۰ هزار نمونه زیستی از مجرمان در کشور اخذ شد
۴ تصادف فوتی در پایتخت طی هفتهای که گذشت؛ عابران پیاده قربانیان تصادفات
زاکانی: رمز پیروزی ملت ایران در عرصههای مختلف وحدت کلمه و همدلی است
برخورد کامیون حامل بار نخاله با ۶ وسیله نقلیه در بزرگراه امام علی تهران
عباس نژاد: ایجاد شرایط کاری مناسب برای محیطبانان در اولویت است
چیستی و محتوای قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب
عامل مسلح نفوذی به کلانتری بمپور به هلاکت رسید
انسداد آزادراه منجیل - رودبار تا ۳۰ آذر
مسدودیت آزادراه منجیل - رودبار تا ۳۰ آذر
معلمان ایرانی خطاب به اندیشمند آمریکایی: خود را از ننگ حامیان نسلکشی در غزه برهانید
معمان ایرانی خطاب به اندیشمند آمریکایی: خود را از ننگ حامیان نسلکشی در غزه برهانید
کشف ۸۰ میلیاردی لوازم آشپزخانه قاچاق در جنوب تهران
۷ هزار تخت جهت ساماندهی معتادان متجاهر به بهره برداری رسید
تخریب ۴ هزار و ۶۰۰ منزل مسکونی لبنان توسط اسرائیل
لزوم شکل گیری چرخه پیشگیری و درمان معتادان متجاهر
زورگیران پارکوی در سه استان دستگیر شدند
۳۵۰۰ متر مربع ساخت و ساز غیر مجاز در منطقه ۱۹ رفع خلاف شد