میرنیوز
به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سردار حسین رحیمی پیش از ظهر امروز در حاشیه چهل و یکمین مرحله از طح رعد که توسط پلیس پیشگیری تهران بزرگ با هدف پاکسازی حوزه استحفاظی کلانتریهای 84گانه تهران از وجود مجرمان، به اجرا درآمد، با بیان اینکه در ایام پایانی سال حجم استفاده از خودرو در تهران بسیار بالا رفته، اظهار کرد: سرمای هوا و کرونا نیز در افزایش استفاده از خودرو تأثیر دارد، درحال حاضر در صبحها و مخصوصاً بعدازظهرها، با ترافیک سنگینی در معابر تهران مواجه هستیم و تنها راه برطرف کردن این موضوع کمک خود مردم است.
کاهش ساعات اجرای طرح محدودیت شبانه
رئیس پلیس تهران با بیان اینکه ساعات آغاز اجرای محدودیتهای تردد شبانه همان ساعت 21 است، افزود: انتهای اجرای مذکور با تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا از ساعت چهار بامداد به سه بامداد رسید یعنی یک ساعت کاهش پیدا کرد.
وی درباره آمار وقوع سرقت در چند ماه اخیر نیز گفت: در مجموع در هشت ماه گذشته در تهران دو درصد افزایش سرقت و حدود هشت درصد نیز افزایش کشف سرقت و بازداشت سارقان را داشتیم، سرقتهای مهم، خشن و بهعنف نیز کاهش چشمگیر و قابل ملاحظهای در تهران داشته است.
طرح پلیس برای ایام پایانی سال
این مقام انتظامی با بیان اینکه در ایام پایانی سال برای بازار، مراکز عمده و خرید تهران، پلیس پیشگیری و آگاهی برنامه ویژهای دارند، بیان کرد: پلیس از نیمه بهمن ماه برای مراکز مذکور و آرامش و آسایش مردم برنامهریزی ویژهای درنظر گرفته است.
رحیمی ادامه داد: طرح راهنمایی و رانندگی و کنترل ترافیک سطح شهر نیز با توجه به بالارفتن حجم ترددها، طراحی شده که از نیمه بهمن تا پایان اسفند در تهران به اجرا در میآید.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ درباره این تفکر که انتشار تصاویر سرقت در فضای مجازی، واکنش و عکسالعمل سریعتر پلیس را برای کشف پرونده و بازداشت متهم یا متهمان به دنبال دارد، گفت: به محض اطلاع پلیس از وقوع یک سرقت توسط سامانه 110، آن سرقت در سیستم پلیس ثبت میشود، آمارهای ارائه شده از افزایش دو درصدی سرقت نیز بر اساس همین مبنا میشود.
مردم تصاویر وقوع سرقت را در اختیار پلیس قرار دهند
وی خاطرنشان کرد: مردم مطمئن باشند که با جدیت کار پیجویی و کشف جرم و بازداشت مجرمان را دنبال میکنیم، اثباتکننده این ادعا نیز کشف روزانه دهها فقره سرقت است، انتشار تصاویر سرقت در فضای مجازی باعث تشویش اذهان عمومی میشود، از مردم میخواهیم در صورت داشتن تصاویری از وقوع سرقت از دوربینهای محل کسب و سکونت خود، این تصاویر را به سرعت و در حداقل ممکن به عنوان قرائن و مدارک برای پیدا کردن سرنخ به پلیس تحویل دهند، برای ما فرقی نمیکند که یک مالباخته فیلمی از سرقت داشته باشد یا خیر.
این مقام انتظامی با تأکید بر اینکه وقوع سرقت به پلیس ربطی ندارد اما در قبال کشف جرم باید پاسخگو باشیم، تصریح کرد: در هفته گذشته جلسهای را با رؤسای پلیس داشتم و در این جلسه پروندهها کشف نشده را مرور کرده و سهم هر کلانتری و پایگاه آگاهی مشخص شده است، ما کمیسیون ویژه سرقت داریم که نمایندگان و معاون دادستان تهران در این کمیسیون شرکت میکند؛ بسیاری از اقدامات و کشفیاتمان را اطلاعرسانی نمیکنیم و در نمایشگاههای پلیس نیز از دهها نمونه کشفیات، چند نمونه ارائه میشود.
قطعی برق در معابر پایتخت، زحمت پلیس را بسیار بیشتر کرد
رحیمی در پاسخ به این سؤال که آیا جرائم شبانه در تهران با قطعی برق معابر افزایش داشته یا خیر، یادآور شد: از ابتدا مخالف خاموشی معابر بودیم، اعتراض خود را نیز اعلام کردیم که قول دادند وضعیت روز به روز بهتر شود و انصافاً وضعیت در کاهش خاموشی معابر بهتر شده است، طرح ایست و بازرسی 120 گانه شبانه و طرح امنیت شبانه را در دو ماه گذشته به اجرا گذاشتیم البته زحمت پلیس مخصوصاً در شبها بسیار بیشتر شده چون فشار مضاعفی را به همکاران وارد کردیم که کار ما را سختتر میکند اما اینگونه نبود که آمار جرائم افزایش پیدا کند حتی بگویم در یک ماه گذشته نسبت به یک ماه گذشته سال قبل کاهش وقوع جرائم را نیز در تهران داشتهایم.
رئیس پلیس تهران درباره مطرح شدن مجدد مسئله زیست شبانه در شورای شهر تهران نیز گفت: وقوع هر رویدادی در جامعه نیاز به امنیت دارد، زیست شبانه یعنی اینکه تعداد زیادی از اماکن، اصناف و افراد شبها در جامعه بتوانند فعالیت، کاسبی و رفتوآمد داشته باشند که نخستین موضوع در این رابطه بحث تأمین است، ما این موضوعات را یک سال پیش به شورای شهر تهران گفتیم، از طرح تصویبشده هیچ اطلاعی نداریم و همانگونه که پیش از این نیز مخالفت خود را با این طرح اعلام کردیم، اکنون نیز میگوییم تا فراهم نشدن بستر امنیت برای اجرای طرح مذکور، طرح زیستشبانه فراهمشدنی نیست.
وی درباره فعالیت برخی از صنوف در ساعات پایانی شب و بعد از آغاز اجرای طرح محدودیت شبانه نیز بیان کرد: پلیس اماکن ما بر این صنوف نظارت دارد و اقدامات خود را درباره اصنافی که پروتکلها را رعایت نکنند، انجام میدهد.
به گفته این مقام انتظامی، برای افزایش ساعات فعالیت صنوف در ایام پایانی سال نیز تاکنون مجوزی صادر نشده و کماکان ساعت هشت شب ساعت خاتمه فعالیت آنها محسوب میشود.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
برنامه بررسی تخلفات سردفتران با هوش مصنوعی تدوین میشود
افزایش قاچاق چوب با صدور مجوز برداشتن درختان شکسته
رمزارزها پر تکرارترین معضل مطرح شده در سامانه مشکلات حقوقی
کنترل تورم مطالبه بازنشستگان از دولت
فروش ۷ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کالای تملیکی در ۸ ماهه امسال
دستگیری شیاد تلگرامی: دختران کمسن طعمه فریبکاران فضای مجازی شدند
کمک یک میلیاردی دیوان عالی کشور به پویش ایران همدل
هزینه ۲۰۰ میلیاردتومانی نگهداشت پلهای عابر
پروژه تونل شهید متوسلیان نیازمند سرمایهگذار است
توقیف سواری تویوتا به علت ۵۲۵ فقره تخلف و جریمه ۵۹ میلیون تومانی
نظام فنی و اجرایی اختصاصی بناها و بافتهای تاریخیفرهنگی ابلاغ شد
برخورد قاطع با دستکاری پلاک خودروها
واکنش «زاکانی» به چادرخوابی همراهان بیمار
سند مالکیت چهلستون صادر شد
آخرین وضعیت ترافیک صبحگاهی معابر و بزرگراههای تهران
بسیج مولود انقلاب، مکتب خداجویی و حق طلبی
رویکرد مبتنی بر گفتمان تحول پایهگذاری شد
برخورد قاطع پلیس با متخلفان دستکاری پلاک خودروها
اعلام نرخ قطعی حج تمتع تا ۲ ماه آینده
بارگیری ۵ هزار تخته پتو و ۲۰ تن مواد غذایی برای کمک به مردم مظلوم لبنان
مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد
لزوم اصلاح نظام بنگاهداری در صندوقهای بازنشستگی
بیش از ۶ هزار هکتار بافت فرسوده در تهران در مسیر نوسازی
برگزاری رزمایش دریایی محمد رسول الله ۳ مرزبانی فراجا در آب های عمان
کشف بیش از ۷ میلیون لیتر انواع فرآوردههای نفتی قاچاق
شناسایی و انهدام باند جاعلان اسناد و املاک موروثی میلیاردی
صدور رای برای نتانیاهو و گالانت یعنی شکست بزرگ آمریکا
١٠ هزار وکیل در دیوان کیفری بین المللی علیه نتانیاهو گزارش ارائه کردند
تعاونی تامین نیاز واحدهای بومگردی با رویکرد صنایعدستی تشکیل شد
هلال احمر ایران تعهد پایداری به اقدامات بشردوستانه دارد