میرنیوز
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پیروز حناچی در مراسم امضای تفاهم نامه بین شهرداری تهران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه موتورسیکلتهای برقی در تهران، اظهار کرد: بر اساس گزارشات شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران، حدود 60 درصد آلاینده ها در بخش ذرات معلق مربوط به وسایل متحرک است.
وی ادامه داد: بر این اساس سهم خودروهای سواری 13 درصد، تاکسی ها 2.1، موتورسیکلت ها بیش از 10 درصد، وانت ها، 1.8 درصد، مینی بوس ها 4 درصد، اتوبوس های شرکت واحد 5.7 درصد و کامیون ها 15.7 درصد است.
شهردار تهران تصریح کرد: پاسخگویی اقتصادی به پروژه موتورسیکلت های برقی خصیصه توافق امروز ماست و استفاده از بضاعتهای داخلی و همچنین حمایت قانونی و مالی برای انجام این مأموریت نتیجه این توافق نامه خواهد بود.
وی با تأکید بر اینکه به طور قطع کاری که انجام میدهیم اگر اقتصادی نباشد طبیعتاً ادامهدار نخواهد بود، گفت: روش سوآپ باتری در این شرایط روش پسندیده و قابل قبولی است که بر اساس سرویس باتریهای لیتیومی توسط بخش خصوصی قابل انجام است. ما ظرفیت لازم را بر عرضه این سرویس در سطح شهر داریم و کاملا آمادهایم که از طریق محدودیتهایی که با همکاری دولت در سطح شهر اعمال میکنیم، این کار را هم اقتصادی و هم منطقی پیش ببریم. به طور حتم برداشتن وزن سنگین قیمت باتری از روی موتورها میزان استقبال از این موضوع را هم افزایش میدهد.
حناچی خاطرنشان کرد: در ادامه این مسیر می توانیم سراغ خودروهای سواری برقی برویم؛ ما ابزارهایی مانند طرح ترافیک داریم و به راحتی میتوانیم خودروهای برقی را داخل محدوده طرح، مجاز بشماریم.
وی با اشاره به اینکه با وضعیت فعلی و حجم آلایندهها، راهی جز حرکت به سمت خودروهای برقی نداریم و هر روز که میگذرد خسارت بیشتری متحمل می شویم، تصریح کرد: امیدواریم در بهمن ماه نمایشگاهی همزمان با واگن قطار ملی که قول داده بودیم برپا کنیم و نتیجه این توافقات را ببینیم و زمینه صنعتی سازی آن را به موازات فراهم کنیم.
وی در حاشیه این جلسه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: اصلی ترین راهبرد ما در شهر تهران، کنترل آلاینده هاست و اگر به ترکیب آلایندههای تهران که شرکت کنترل هوای تهران اعلام میکند نگاه کنیم متوجه می شویم که یکی از منابع شدید آلاینده، موتورهای کاربراتوری هستند که به اندازه خودروهای سواری آلاینده تولید می کنند.
وی افزود: توافق امروز هدف گذاری این است که بتوانیم برقی کردن موتور سیکلت کار را برای اقتصادی و ارائه سرویس جوابگو باشیم. سواپ باتری در دستور کار است که قیمت تمام شده بدون موتور پایین می آید و امیدواریم با همکاری هم قیمت باتری را از تمام شده بر می داریم. با همکاری بخش خصوصی این معادله را حل خواهیم کرد به گونه ای که اقتصادی باشد و قدم های بعدی برای برقی کردن خودروهای سواری هم برداشته می شود.
حناچی در پاسخ به این سوال که آیا تسهیلاتی هم در نظر میگیرید ؟ گفت: یکی از بندهایی که نوشته شده تسهیلات را به این سمت هدایت می کند.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
نمایش آثار زیرلعابی و بدل چینیهای استادان نایین در عصر قاجار
طرح بهزیست محله از سوی بهزیستی اجرا میشود
هشدار به مسافران مترو در خصوص فروش کارت بلیت با شارژ نامحدود
اداره پایتخت بدون مشارکت مردم امکان پذیر نیست
سخنگوی شهرداری تهران به کلیسای ارامنه رفت
باند سارقان سند نمره کار متلاشی شد
رونمایی از دیوارنگاره شهید ترور سید مجتبی هاشمی
دستگیری باند دلالان ارز تقلبی در میدان آزادی
محمدی: انتقال زباله از ساری به تهران برای حل بحران در این شهر بود
تعاونی روستایی حامی طرحهای نوین کشاورزی
گزارش سازمان بازرسی درباره آشوراده؛ اقدام موثر برای دریافت عوارض آلایندگی
نه قانون و نه عرف به شورا اجازه دخالت در انتصابات شهرداری نمیدهد
اولین آزمون اختبار وکالت تخصصی رشته دعاوی مالیاتی برگزار شد
رشد ۵ درصدی تصادفات فوتی زنان
جزئیات سومین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش منتشر شد
یک واحد صنفی نانوایی به دلیل عرضه خارج از شبکه آرد محکوم شد
۲۶ سردیس از مفاخر و چهرههای ماندگار در شهر تهران رونمایی میشود
جایگاه دار سوخت ۷۰ میلیارد جریمه شد
یک معدن ناایمن با دستور قضایی بسته شد
آغاز ثبت نام حج تمتع از امروز
بارش برف و باران از امشب در تهران؛ آمادهباش نیروهای خدمات شهری
توصیههای پلیس راه برای انجام سفرهای زمستانی
جرایم یکساله از امروز برای رانندگان پیامک میشود؛ سقف خلافی برای توقیف خودرو
ارائه بیش از ۲۰۰ طرح از سوی زنان کنشگر مسجدمحور پایتخت
هشدار پلیس درباره خاموشی چراغهای جادهها و افزایش خطر تصادفات
تداوم هوای آلوده در تهران؛ وضعیت همچنان نارنجی
کاهش تأثیر تحریمها بر توانمندسازی زنان
جزئیات تصادف مرگبار در محور فرعی خوشاب-فیروزه با ۴ کشته و ۲ مصدوم
امضای تفاهمنامه پژوهشگاه میراث فرهنگی با موزه شانگهای چین
جای خالی مالکیت معنوی میراثفرهنگی در موزههای خارجی