میرنیوز

تلاش برای افزایش سهم سوابق تحصیلی در کنکور/چرا تصمیم گرفته شد ارزشیابی ها حضوری نباشد

تلاش برای افزایش سهم سوابق تحصیلی در کنکور/چرا تصمیم گرفته شد ارزشیابی ها حضوری نباشد 2020-12-29T11:16:36+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز محمود امانی تهرانی در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه که به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد در ابتدا گفت: برای بهتر شدن حال آموزش و پرورش نیازمند افزایش سطح آگاهی جامعه از آموزش و پرورش هستیم. وجود فهم عمومی درست از سطح جامعه و بهداشت از موضوعات مختلف اهمیت دارد. آگاهی ریشه بهبود تمام امور است به ویژه در آموزش و پرورش این آگاهی مهم تر است.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش بیان کرد: تمام ذهن مردم و مسئولان درباره مدرسه و ماموریت آن مدرسه خلاصه شده در اینکه در مدرسه بچه ها قرار است تعدادی کتاب درسی بخوانند و امتحانی گرفته شود. اما واقعیت این است که کتاب درسی را به طرق دیگر نیز می‌توان آموخت. مدرسه کارکردی فراتر از این بخش آموزشی دارد و امروزه معاونت‌های مختلف آموزش و پرورش در حال تلاش برای تغذیه مدارس با کارهای دیگر هستند. به طور مثال بچه‌ها باید در مدارس رشد کنند و تاب آور شوند. یکی از مهم ترین کارها این است که این نگاه را تغییر دهیم و بهبود ببخشیم. معاونت های مختلف چون پرورشی و تربیت بدنی تلاش های بسیاری می کنند و طرح های بسیاری وارد مدارس می کنند اما به علت غلبه این فرهنگ معمولاً توفیق بزرگ به دست نمی آورند باید برای تغییر این نگاه تلاش کنیم.

وی در ادامه گفت: در باب بازگشایی، امتحانات، زمانبندی، شیوه آموزش و غیره به مدرسه جایگاه داده ایم هم در مصوبات شورا و هم در شیوه نامه‌ای که وزارتخانه ابلاغ کرد. آنچه بر این موضوع تاثیر می گذارد یکی عوامل بیرونی است که تغییرات و نوساناتی در تصمیم گیری ها و سیاست هایشان دارند که شاید اقتضای شرایط بحران کرونا باشد. دوم به خود ما برمی گردد که عادت کرده ایم تولی گری کنیم. باورم بر این است که باید به جایگاه مدارس توجه داشته باشیم. اصلاحات و تغییراتی که در آیین نامه اجرایی مدارس در دست بررسی و اعمال است، مدرسه محوری را پررنگ تر خواهد کرد.

همه مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش پیوست پژوهشی دارد

امانی تهرانی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص پژوهش های شورای عالی آموزش و پرورش و اینکه آیا بناست این پژوهش ها برای مصوبات این شورا توسط خود پژوهشگاه صورت بگیرد یا به پژوهشگاه ارجاع شود، گفت: کل مصوبات ما در شورای عالی آموزش و پرورش باید پژوهش داشته باشد و همیشه یک کمیته پژوهشی داشته و کمیته پژوهش به کمیته علمی پژوهشی کردم چون پاره‌ای از مباحث علمی هست که به مسائل علمی بپردازد و از پتانسیل افراد دارد استفاده می شود و نتایج خوبی برای ما در همین جلسات دارد. تمام ترکیب علمی و پژوهشی را جدید و غنی کردیم و به طور جدی داریم به آن می پردازیم. در اجرای پژوهش ها نیز شیوه ها مختلف است. پاره‌ای به پژوهشگاه ارجاع می شود به پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش و پاره‌ای را هم خودمان سفارش می دهیم و بخشی را از پژوهش های دیگران استفاده می کنیم. همه مصوبات ما باید پیوست پژوهشی داشته باشد.

وی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار مهر، ما در باب آموزش مجازی و اینکه آیا مستقیماً شورای عالی آموزش و پرورش در این باب ورود کرده است و ارزیابی دارد، بیان کرد: ما مستقیماً این کار را نکردیم مگر در گزارش های شورای معاونین آن را استخراج کرده باشیم. تصورم این است که دیگر بخش های آموزش و پرورش با جدیت کار را دنبال می کنند. ما بیشتر در کمیته علمی پژوهشی نار بر کارهایی که باید پشتوانه مصوبات جدید و بحث های مربوط به نظارت و اجرای مصوبات جدید است، تمرکز دارد و خوشبختانه ۴ سال پیاپی است که کمیته پژوهشی شورای عالی به عنوان کمیته پژوهشی برتر آموزش و پرورش انتخاب شده است.

مشکل اصلی هدایت تحصیلی کجاست؟

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در بخش دیگری از پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص اینکه برای حل مشکلات هدایت تحصیلی این شورا چه اقدامات یا مصوباتی در دستور کار دارد نیز گفت: در بحث هدایت تحصیلی بزرگترین بخشی که نیاز به توجه دارد همان فرهنگ سازی جامعه است. یکبار خیز خوبی در وزارت آموزش و پرورش برداشته شد و دستورالعمل های خوبی نوشته شد اما در نقطه‌ای که به خواست عمومی برای ورود به رشته خاص می رسیم فرصت های کار گروهی از ما گرفته می شود و جریان اجتماعی ایجاد می شود که نمی شود مقابله فیزیکی با آن کرد. بحث هدایت تحصیلی روی کاغذ رخ نمی دهد و کل فضای اجتماعی جامعه با مساله انتخاب درگیر است از ابتدا در ذهن خود مسیر رفته شده را می بینند و می خواهند همان راه را بروند.

چگونه تصمیم گرفته شد ارزشیابی ها حضوری نباشد

امانی در پاسخ به پرسش دیگری درباره عدم نظارت شورای عالی بر مصوبه اش پیرامون بازگشایی مدارس و تناقضات تصمیمات موجود در موارد مختلف از جمله ارزشیابی نوبت اول گفت: سیاست گذاری، تصویب قوانین و نظارت بر اجرا را در شورای عالی برعهده داریم. بر حسن اجرای مصوبه بازگشایی مدارس نظارت می کنیم. ترکیبی بودن آموزش ها، واگذاری اختیاراتی به مدارس، نحوه ارزشیابی دروس در این مصوبه ذکر شده که رعایت می شود. وزیر پیرامون اهمیت پایه اول و دوم ابتدایی و فنی و حرفه ای نامه نوشتند و رئیس جمهور آن را تایید کردند اما در ستاد کرونا تصمیم دیگری گرفته شد. البته در ستاد سوگیری ای نسبت به عدم انجام این خواسته نبود اما اطلاعات آنها و خطرهایی که پیش بینی می کنند منجر به این شد که چنین تصمیمی گرفته شود که ارزشیابی ها حضوری نباشد.

به زودی نسخه نهایی نظام مشاوره در صحن شورای عالی مطرح می شود

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره علت معطل ماندن چندساله برخی طرح ها و برنامه ها جهت طرح در صحن علنی شورای عالی گفت: متن هایی که به صحن اصلی می رود باید کامل و دقیق باشد. گاهی در کمیسیون نقص هایی به یک متن وارد می شود که باز می گردد تا اصلاح شود و طول می کشد. برنامه نظام جامع مشاوره نمونه‌ای از آن است. بنابراین طوری نیست که جریان در شورای عالی، کند باشد بلکه روند برنامه های سالانه روند اطمینان بخشی است و برای اینکه موضوع را عینی تر و عملیاتی پیش ببریم از مدتی قبل ملاقات های مستقیمی با معاونت ها را تدارک دیده ایم. هفته گذشته معاونت پرورشی با تمام مدیران و مشاوران مهمان ما بودند و مطالبات فی ما بین را مرور کردیم و نظامنامه مربوط به مشاوره و راهنمایی هم از همین دست بود که نسخه نهایی هفته قبل تحویل ما شده است و به زودی در صحن علنی مطرح و تصویب خواهد شد.

با ساماندهی امور تربیت کودک موافقیم

امانی در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص نظر این شورا درباره واگذاری مهدهای کودک به آموزش و پرورش نیز بیان کرد: اخیراً شورای عالی انقلاب فرهنگی دو مصوبه داشت که یکی در باب جذب معلمین بود و دیگری واگذاری مهدهای کودک. در فرمایشات ۱۱ شهریور رهبری، ساماندهی مهدهای کودک مورد توجه قرار گرفت و شورای عالی انقلاب فرهنگی یک مصوبه بسیار کوتاه در این باره داشت مبنی بر اینکه از طریق ایجاد یک مرکز یا سازمان مستقل و وابسته به آموزش و پرورش ساماندهی امور کودکان دنبال شود. با ساماندهی امور تربیت کودکان صد درصد موافقیم و فکر می کنیم آنقدر اهمیت دارد که باید نهادی باشد تا سازماندهی این کار را از صفر تا صد برای بچه های صفر تاشش سال برعهده بگیرد. هم اکنون درباره این مرکز یا سازمان، پیش نویس یک اساسنامه تهیه شده و معاونت های مربوط در حال بررسی و اظهار نظر هستند. جلسات فشرده ای در حال برگزاری است و امیدواریم به یک سامانه‌ای برسیم که کار را سامان بدهد.

وی ادامه داد: در این زمینه نگرانی هایی وجود دارد که اگر این نوع کارها در حد توسعه تشکیلاتی بماند ممکن است به بچه ها و مدارس نفع آنچنانی نرسد. مهمترین کار این است که طراحی کار به گونه‌ای باشد که منفعتش برای ذی نفعان بیشینه باشد و نه صرفاً توسعه اداری کار صورت گیرد. با وزیر صحبت کردم تا چارچوب کار طوری بسته شود که منفعت مردم بیشتر باشد و تنها به دنبال توسعه اداری و ساختاری نباشیم.

امانی تهرانی بیان کرد: یک سوال مهم این است که آیا قرار است تصدی گری انجام شود؟ ممکن است نظرات مختلفی مطرح باشد اما به عنوان دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش معتقدم نباید توسعه تشکیلاتی بدهیم بلکه باید نوع کار رگولاتوری، تنظیم گری و سیاست گذاری باشد. نباید یک نوع تولی گری و محدود کردن ناشی از آن و کاستن از امکانات دوره های بالایی را برای توجه به این بخش داشته باشیم.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره ارزشیابی های مجازی نیز اظهار کرد درباره ارزشیابی، نگرانی ها فراوان است. فرمول های معجزه آسا وجود ندارد، اما راهکارهای خوبی وجود دارد که ارزشیابی به ارتقای این دوره کمک می کند. نوآوری های خوبی را شاهد بودیم.

در کرونا همه چیز تغییر کرد به جز کنکور

وی همچنین درباره حذف کنکور نیز بیان کرد: با وجود اینکه در دوران کرونا همه چیز تغییر کرده اما فضای کنکور تغییر نکرده است. معاونت متوسطه رایزنی‌هایی را در زمینه افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در دست انجام دارد لذا کنکور از دید ما رها نشده است.

امانی تهرانی در پاسح به پرسش دیگری در خصوص نگرش این شورا درباره مدارس در پسا کرونا بیان کرد: مدارس پساکرونا ۳ ویژگی خواهند داشت که تمام آنان می‌تواند بر عوامل مختلف مدرسه موثر باشد.

وی همچنین درباره بر نحوه نظارت بر کتب درسی از سوی شورای عالی آموزش و پرورش اظهار کرد: نباید به اشتباهاتی که در باب کتب درسی اتفاق می‌افتد دامن بزنیم و وارد حاشیه شویم. با دستور وزیر آموزش و پرورش تغییرات ۲ سال کتب درسی بازنگری خواهد شد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورشبیان کرد: برنامه درسی، کلان است. اگر تغییراتی رخ می دهد در جزئیات است. جزئیات سازوکارهای قانونمندی دارد و هرکجا لطمه می خورد، این تغییرات رخ می دهد. وزیر آموزش و پرورش فرمان درستی در این زمینه صادر کرد و خواست تغییرات دوساله اخیر را از فیلتر درست خود عبور دهند و اگر لازم بود اصلاح کنند. حساسیت در فضای مجازی در این زمینه ها زیاد شده است. این تغییرات معمولاً در فضای رسانه‌ای خاص خودش مطرح می شود و این تصور را به وجود می آورد که تغییرات بسیار پرتعداد و پررنگ هستند. در یک کتاب ۱۰۰ صفحه‌ای حدود ۵۰۰ المان داریم. ممکن است تغییراتی رخ دهد که پاره‌ای به بی سلیقگی، برخی به بی دقتی و موارد دیگر برمی گردد. کتاب های درسی ما در مجموع از این نوع اشکال ها و ایرادات که ایجاد نگرانی کرده پشتیبانی نمی کنند و نگاه تربیتی متوازنی دارند.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

تاکید ایران بر حمایت از حقوق کودکان و مبارزه با قاچاق و فروش آن‌ها

تاکید ایران بر حمایت از حقوق کودکان و مبارزه با قاچاق و فروش آن‌ها
2025-03-13T23:43:12+03:30
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده قوه قضائیه، در جلسه گفتگوی تعاملی با گزارشگر ویژه، بر تعهد جمهوری اسلامی ایران به حمایت از حقوق کودکان و مقابله با قاچاق و فر...

برگزاری نمایشگاه «ایران، قربانی تروریسم» در ژنو

برگزاری نمایشگاه «ایران، قربانی تروریسم» در ژنو
2025-03-13T19:42:57+03:30
انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در حاشیه اجلاس پنجاه‌وهشتم شورای حقوق بشر سازمان ملل نمایشگاهی با عنوان ایران، قربانی تروریسم در میدان ملل ژنو برگزار کرده است.

درختان تاریخی تهران به عنوان آثار طبیعی ملی معرفی شوند

درختان تاریخی تهران به عنوان آثار طبیعی ملی معرفی شوند
2025-03-13T18:09:38+03:30
مدیرکل محیط زیست استان تهران با اشاره به ضرورت تقویت دیده‌بانی محیط زیست و مشارکت مردمی برای حفظ درختان تاریخی تهران گفت: درختان تاریخی پایتخت به عنوان آثار ...

شیوه‌نامه جدید مسیر ارتقای شغلی در سطوح ارشد، خبره و عالی ابلاغ شد

شیوه‌نامه جدید مسیر ارتقای شغلی در سطوح ارشد، خبره و عالی ابلاغ شد
2025-03-13T16:36:19+03:30
با دستور معاون شهردار تهران، شیوه‌نامه جدید مسیر ارتقای شغلی در سطوح ارشد، خبره و عالی ویژه کارمندان ابلاغ شد.

خدمات ویژه اتوبوسرانی تهران در آخرین پنجشنبه و جمعه سال

خدمات ویژه اتوبوسرانی تهران در آخرین پنجشنبه و جمعه سال
2025-03-13T16:23:11+03:30
روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در اطلاعیه‌ای، از ارائه خدمات ویژه در آخرین پنجشنبه و جمعه سال به منظور تسهیل جابجایی شهروندان و خانواده‌های شهدا در ب...

۵۵ درصد زائران حج آتی زنان هستند

۵۵ درصد زائران حج آتی زنان هستند
2025-03-13T15:42:58+03:30
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه ۵۵درصد زائران حج آتی زنان هستند، گفت: از ظرفیت فکری بانوان در تصمیمات عملیات حج استفاده خواهیم کرد.

تسریع در اجرای پروژه‌های مدیریت پسماند و تصفیه فاضلاب در استان تهران

تسریع در اجرای پروژه‌های مدیریت پسماند و تصفیه فاضلاب در استان تهران
2025-03-13T15:42:57+03:30
مدیرکل محیط زیست استان تهران بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های مدیریت پسماند و تصفیه فاضلاب تاکید کرد.

خداحافظی «پرویز» با ارم

خداحافظی «پرویز» با ارم
2025-03-13T15:29:40+03:30
«پرویز»، یکی از مسن ترین شامپانزه‌های جهان، با بیش از ۷۰ سال سن بر اثر کهولت سن و عوارض ناشی از آن جان باخت.

واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان کشوری آغاز شد

واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان کشوری آغاز شد
2025-03-13T15:29:39+03:30
معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری از آغاز واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان و ذینفعان کشوری خبر داد.

وظیفه کارفرما در صورت قطع رابطه استخدامی تبعه خارجی مجاز چیست؟

وظیفه کارفرما در صورت قطع رابطه استخدامی تبعه خارجی مجاز چیست؟
2025-03-13T15:16:19+03:30
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران اعلام کرد: کارفرما مکلف است در صورت قطع رابطه استخدامی تبعه خارجی مجاز، مراتب را در ۱۵ روز به اداره...

رویداد تأثیر تحریم‌ها بر حقوق زنان در شورای حقوق بشر برگزار شد

رویداد تأثیر تحریم‌ها بر حقوق زنان در شورای حقوق بشر برگزار شد
2025-03-13T15:16:19+03:30
رویداد جانبی تأثیر تحریم‌ها بر حقوق زنان در اجلاس ۵۸ شورای حقوق بشر برگزار شد.

شیوه نامه نحوه ساماندهی پسماندها به اشخاص حقیقی و حقوقی ابلاغ شد

شیوه نامه نحوه ساماندهی پسماندها به اشخاص حقیقی و حقوقی ابلاغ شد
2025-03-13T13:56:19+03:30
مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های خدمات شهری شهرداری‌های کشور گفت:شیوه نامه نحوه ساماندهی و واگذاری عملیات اجرایی پسماندها به اشخاص حقیقی و حقوقی ابلاغ شد.

ضرورت خودداری از توقف غیرمجاز در مسیرهای منتهی به بهشت زهرا

ضرورت خودداری از توقف غیرمجاز در مسیرهای منتهی به بهشت زهرا
2025-03-13T13:56:19+03:30
جانشین پلیس راهور تهران بزرگ ضمن اشاره به استقرار پلیس راهور در بهشت زهرا، بر خودداری از توقف غیرمجاز و غیرضروری در مسیرهای منتهی به بهشت زهرا تاکید کرد.

۳۰۱ میلیون مأموریت نیروی انتظامی کشور در ۱۰ ماهه سال‌جاری

۳۰۱ میلیون مأموریت نیروی انتظامی کشور در ۱۰ ماهه سال‌جاری
2025-03-13T13:56:18+03:30
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: در ۱۰ ماهه سال‌جاری، نیروی انتظامی کشور نزدیک به ۳۰۱ میلیون مأموریت و خدمت در سراسر کشور انجام داده است.

۲۸۶ مصدوم و ۵ فوتی در پی حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری

۲۸۶ مصدوم و ۵ فوتی در پی حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری
2025-03-13T13:16:18+03:30
اورژانس کشور اعلام کرد: حوادث مرتبط با چهارشنبه‌ آخر سال از ۱۰ تا ۲۲ اسفند، ۲۸۶ مصدوم و ۵ مورد فوتی بر جای گذاشته است.

۲۸۶ مصدوم و ۵ فوتی در پی حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۳

۲۸۶ مصدوم و ۵ فوتی در پی حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۳
2025-03-13T13:02:57+03:30
اورژانس کشور اعلام کرد: حوادث مرتبط با چهارشنبه‌ آخر سال از ۱۰ تا ۲۲ اسفند، ۲۸۶ مصدوم و ۵ مورد فوتی بر جای گذاشته است.

لزوم تغییر و بهینه سازی الگوی مصرف

لزوم تغییر و بهینه سازی الگوی مصرف
2025-03-13T12:49:38+03:30
مشاور رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در یادداشتی به لزوم تغییر و بهینه سازی الگوی مصرف پرداخت.

ساعت کاری دفاتر ثبت اسناد رسمی تا پایان سال افزایش یافت

ساعت کاری دفاتر ثبت اسناد رسمی تا پایان سال افزایش یافت
2025-03-13T12:49:37+03:30
معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: تا پایان سال، ساعت کاری دفاتر ثبت اسناد رسمی از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ خواهد بود.

خدمات رسانی۲۷۰ هزار نفر از هلال احمری‌ها در روزهای پایانی سال

خدمات رسانی۲۷۰ هزار نفر از هلال احمری‌ها در روزهای پایانی سال
2025-03-13T12:22:59+03:30
معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر از خدمات رسانی هلال احمر در روزهای پایانی سال با کمک ۲۷۰ هزار نفر از پرسنل و امدادگران خبر داد.

شنبه ۳ ایستگاه بزرگ شارژ خودروهای برقی در تهران افتتاح می‌شود

شنبه ۳ ایستگاه بزرگ شارژ خودروهای برقی در تهران افتتاح می‌شود
2025-03-13T12:22:58+03:30
معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار تهران از افتتاح ۳ ایستگاه بزرگ شارژ خودروهای برقی در روز ۲۵ اسفندماه سال جاری با حضور شهردار تهران خبر داد.

توزیع میوه شب عید تهرانی‌ها از امروز آغاز شد

توزیع میوه شب عید تهرانی‌ها از امروز آغاز شد
2025-03-13T11:42:58+03:30
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از توزیع میوه شب عید به قیمت تنظیم بازار در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار از امروز خبر داد.

از اختصاص مسکن برای نخبگان ایثارگر تا راه اندازی برج فناوری

از اختصاص مسکن برای نخبگان ایثارگر تا راه اندازی برج فناوری
2025-03-13T11:29:39+03:30
اختصاص مسکن برای نخبگان ایثارگر و راه اندازی برج فناوری در بنیاد شهید بزودی انجام می‌شود.

انهدام باند حرفه‌ای کلاهبرداری در شرق تهران+ عکس

انهدام باند حرفه‌ای کلاهبرداری در شرق تهران+ عکس
2025-03-13T11:29:38+03:30
فرماندار پایگاه چهارم پلیس آگاهی پایتخت از انهدام باند حرفه‌ای کلاهبرداری در شرق تهران، خبر داد.

تاکید پلیس راهور به شهروندان برای مدیریت زمان جهت زیارت اهل قبور

تاکید پلیس راهور به شهروندان برای مدیریت زمان جهت زیارت اهل قبور
2025-03-13T11:16:18+03:30
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از شهروندان که از امروز برای زیارت اهل قبور می آیند خواهشمندیم که مدیریت زمان داشته باشند.

برگزاری جشن بزرگ میلاد امام‌ حسن(ع) در آستان مقدس امامزاده یحیی

برگزاری جشن بزرگ میلاد امام‌ حسن(ع) در آستان مقدس امامزاده یحیی
2025-03-13T10:43:00+03:30
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: جشن بزرگ میلاد امام‌ حسن(ع) در روز شنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۳ در آستان مقدس امامزاده یحیی(ع) برگزار می‌شود.

وضعیت ترافیکی پایتخت در آخرین پنجشنبه سال

وضعیت ترافیکی پایتخت در آخرین پنجشنبه سال
2025-03-13T10:29:38+03:30
رئیس مرکز جامع اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک روان در معابر و بزرگراه‌های پایتخت در روز پنج شنبه بیست و سوم اسفند ماه ۱۴۰۳ خبر داد.

اختلالات مصرف مواد مخدر از چالش‌های اساسی اکثر کشورها است

اختلالات مصرف مواد مخدر از چالش‌های اساسی اکثر کشورها است
2025-03-13T10:29:38+03:30
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: اختلالات مصرف مواد مخدر یکی از چالش‌های اساسی اکثر کشورهای جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران است.

بازبینی آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش و قبولی ۵۷۰۰ نفر

بازبینی آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش و قبولی ۵۷۰۰ نفر
2025-03-13T10:29:37+03:30
وزیر آموزش و پرورش گفت: به این نتیجه رسیدیم که کل آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی را بازبینی کنیم و پس از بازبینی حدود ۵۷۰۰ نفر دیگر مجدداً به‌عنوان قبول شدگان اعل...

اختلالات مصرف مواد مخدر یکی از چالش‌های اساسی اکثر کشورهای جهان است

اختلالات مصرف مواد مخدر یکی از چالش‌های اساسی اکثر کشورهای جهان است
2025-03-13T10:16:20+03:30
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: اختلالات مصرف مواد مخدر یکی از چالش‌های اساسی اکثر کشورهای جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران است.

۸۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط دریابانی استان هرمزگان کشف شد

۸۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط دریابانی استان هرمزگان کشف شد
2025-03-13T10:03:00+03:30
رئیس کل دادگستری هرمزگان از کشف ۸۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط دریابانی استان هرمزگان خبر داد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)