میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام قاسم ابراهیمی دبیر علمی دومین همایش ملی مواجهه با آسیب های اجتماعی از دیدگاه اسلام (پیشگیری و مبارزه) اظهار داشت: این دومین مرحله از این همایش است که قرار است در سال ۱۴۰۰ برگزار شود. ما در همایش اول به دنبال گفتمان سازی و توانمند سازی بودیم تا بتوانیم از ظرفیت جامعه علمی و نخبگان در حوزه آسیب های اجتماعی از دیدگاه اسلام استفاده کنیم.
وی افزود: در همایش اول بیشتر بر روی محورسازی و ظرفیت سازی متمرکز بودیم. این محورها در حوزه های آسیب های اجتماعی به صورت ویژه و تخصصی مورد بررسی قرار گرفت که در دومین همایش، اهداف همایش قبل را به صورت تخصصی تر در جریان می اندازیم.
عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی (ره) تصریح کرد: هدف اصلی ما تولید علم و تولید محتوا است. امیدواریم مقالاتی که ارائه داده می شوند، منابع منسجمی باشند تا بتوانیم در زمینه آسیب های اجتماعی از آن استفاده کنیم.
وی ادامه داد: هدف اولیه ما بازخوانی و بازتولید نظریه های علمی، اسلامی در خصوص آسیب های اجتماعی است. رویکرد اولین همایش متنوع بود اما چیزی که اکنون برای ما مهم است آسیب شناسی فعالیت های علمی قبلی و ارائه شده در نخستین همایش است. در حوزه آسیب های اجتماعی مقالات و کتاب های خوبی تا به امروز داشتیم و این مقالات در زمینه داشته برای ما موثر بوده اند. در این همایش می خواهیم پیامدهای اجتماعی و فرهنگی آسیب ها و راه های مواجهه و مقابله با آسیب های موجود را بررسی کنیم.
دبیر علمی دومین همایش ملی مواجهه با آسیب های اجتماعی از دیدگاه اسلام با اشاره به محورهای همایش مذکور گفت: محور اول بحران جمعیت یا کاهش جمعیت است. محور دوم حاشیه نشینی، محور سوم، مفاسد اخلاقی، محور چهارم، اعتیاد، محور پنجم طلاق، محور ششم آسیب های فضای مجازی و محور هفتم پیامدهای اجتماعی و فرهنگی کرونا است.
حجت الاسلام ابراهیمی خاطرنشان کرد: منظور از مفاسد اخلاقی، مفاسد اخلاقی ای است که بستر آنها اجتماع است. تقاضا می کنیم پژوهشگران با تمرکز بر این نوع آسیب، مقالات خود را ارسال کنند چرا که مفاسد اخلاقی یک دایره وسیع دارند.
عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی (ره) اظهار داشت: فضای مجازی به خودی خود آسیب نیست اما وقتی که بستر فرهنگی این فضا با چیزی که الان در دسترس مردم است، تناسب ندارد می تواند آسیب زا باشد و ما در همایش به دنبال آسیب های ناشی از استفاده نادرست از فضای مجازی هستیم.
دبیر علمی دومین همایش ملی مواجهه با آسیب های اجتماعی از دیدگاه اسلام با اشاره به نحوه ارائه مقالات در این همایش بیان کرد: درست است سطح همایش پژوهشی است اما شرکت کنندگان می توانند مقالات ترویجی هم ارسال کنند.
حجت الاسلام ابراهیمی در پایان خاطرنشان کرد: آخر دی ماه مهلت ارسال چکیده مقالات است و پژوهشگران می توانند اصل مقالات را با کمی تأخیر به دبیرخانه ارسال کنند.
منبع : خبرگزاری مهر
کاهش تأثیر تحریمها بر توانمندسازی زنان
جزئیات تصادف مرگبار در محور فرعی خوشاب-فیروزه با ۴ کشته و ۲ مصدوم
امضای تفاهمنامه پژوهشگاه میراث فرهنگی با موزه شانگهای چین
جای خالی مالکیت معنوی میراثفرهنگی در موزههای خارجی
جزییات و نحوه محاسبه متناسبسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
رژیم جعلی اسرائیل باید تحت تعقیب قرار گیرد
موزه جواهرات شهاب سنگ افتتاح میشود
«لیلا خسروی» سرپرست ادارهکل موزهها شد
درخواست ایران در اجلاس سازمان ملل در بانکوک چه بود؟
کشف ۹۰ برگه چک سفید امضا و ۳۵ کارت بانکی در مترو
در خواست ایران در اجلاس سازمان ملل در بانکوک چه بود؟
مهمترین کنش سیاسی زنان فلسطینی انتقال فرهنگ مقاومت است
بهرهمندی از ظرفیت نسل جدید در مدیریت شهری تهران
فرهنگ جهاد و شهادت گمشده امروز جامعه ماست
خداحافظی با چادرخوابی خانوادههای شهرستانی در اطراف بیمارستانها
توکلیزاده: رویکرد مدیریت شهری ترویج و توسعه کتابخوانی است
کشف سکههای تقلبی از خودروی بنز با پلاک دستنویس
جریمه دامدار متخلف به علت عرضه خارج از شبکه خوراک دام
سرقت ۱۴۳ هزار دلاری از یک شرکت خصوصی
هشدار جدی پلیس فتا به خریداران در جمعه سیاه
کشف سکههای تقلبی از خودرو بنز با پلاک دستنویس
مهم ترین کنش سیاسی زنان فلسطینی انتقال فرهنگ مقاومت است
توانبخشی به معلولین پا با ربات یک شرکت دانش بنیان ایرانی
افزایش کلاهبرداریهای اینترنتی در بلک فرایدی؛هشدار جدی پلیس فتا به خریداران در جمعه سیاه
برخورد مینیبوس با درخت در خرمآباد ۱۱ مصدوم داشت
۴ ایستگاه مترو تا پایان سال افتتاح میشود
سند ملی میراث فرهنگی تدوین میشود
مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دیوان عدالت اداری منصوب شد
رونمایی از اولین دایره المعارف ویژه نابینایان در ایران
سفر عمره گران میشود