میرنیوز

حدود ۲ درصد جمعیت جهان درگیر زخم‌‌های مزمن‌‌ هستند/ شایع‌‌ترین علل بروز زخم‌‌های مزمن

 حدود ۲ درصد جمعیت جهان درگیر زخم‌‌های مزمن‌‌ هستند/ شایع‌‌ترین علل بروز زخم‌‌های مزمن 2020-11-30T12:03:11+03:30

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا، نشست خبری پنجمین کنگره بین‌المللی و هفتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت با حضور دکتر مسعود حبیبی ریاست، دکتر سیدمهدی طبایی دبیر، دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید دبیر اجرایی و دکتر منصور جمالی و دکتر پروین منصوری دبیران علمی کنگره برگزار شد.

در راه شهید فخری‌زاده مصمم‌تر گام برمی‌داریم

مسعود حبیبی در ابتدای این نشست خبری ضمن تسلیت شهادت شهید محسن فخری‌زاده، اظهار کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، امیدواریم در راه علمی که این شهید بزرگوار دنبال می‌‌کردند، هر چه بیشتر و مصمم‌تر گام برداریم و بتوانیم موجبات سربلندی و زندگی بهتر برای مردم کشورمان و دیگر هموطنان در سراسر کشور فراهم کنیم.

تمرکز پژوهشکده زخم جهاد دانشگاهی بر تولید و نشر علم

رییس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران به فعالیت‌های پژوهشکده زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران اشاره کرد و گفت: این پژوهشکده در زمینه‌های مختلف از جمله تولید علم فعالیت‌های بسیار عمیقی دارد و تاکنون این پژوهش‌های علمی در حوزه جدید فناوری شامل تولید زخم پوش‌های مدرن و پوست‌های جایگزین، پروتکل‌های موثر و بومی در ترمیم زخم‌های مزمن، فرآورده‌های بیولوژیک و سلولی در ترمیم زخم و بافت و فناوری‌های غیر دارویی و بیوفتونیک در حال انجام است.

رییس جهاد دانشگاهی سازمان علوم پزشکی تهران ادامه داد: پژوهشکده زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی علاوه بر تولید و کاربری علم در زمینه‌های دیگری مانند آموزش نیز فعالیت دارد به طوری که کارگاه‌های متعدد آموزشی در پژوهشکده زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار می‌‌شود، در چند سال گذشته صدها نفر از پزشکان و پرستان در این کارگاه‌ها شرکت کردند و آموزش‌های کسب شده را به صورت عملیاتی به کار بردند.

حبیبی یادآور شد: با توجه به شیوع کرونا در جهان، امسال هفتمین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین‌‌المللی زخم و ترمیم بافت در شرایط خاصی برگزار می‌‌شود. سعی کردیم با استفاده از فضای مجازی گردهمایی مناسبی را ایجاد و از همه محققانی که علاقه‌‌مند بودند در این کنگره شرکت کنند، استفاده کنیم. در کنگره امسال 16 نفر از دانشمندان و محققان هشت کشور حضور پیدا می‌‌کنند که این امر برای کنگره ارزشمند است.

وی گفت: کنگره امسال فرصت خوبی را برای محققان ایرانی که در خارج کشور هستند فراهم کرده است تا تجربیات و تحقیقات خود را ارائه دهند، خوشبختانه محققان از هفتمین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت استقبال بسیار خوبی داشتند و طرح‌های مشترکی برای پیشبرد اهداف علمی و کاربردی پیشنهاد دادند. قطعاً گستردگی این همکاری‌ها می تواند ارتقای اهداف مختلف نقش موثری داشته باشد.

یک تا دو درصد جمعیت دنیا درگیر زخم‌های مزمن هستند

طبایی به اهمیت مباحث مربوط به زخم و ترمیم بافت اشاره و اظهار کرد: اهمیت زخم بسیار بیش از آن چیزی است که تا به امروز در کشور ما به صورت خاص به آن پرداخته شده است. زخم‌ها مخصوصاً زخم‌های مزمن جزو چالش‌های عمده حوزه پزشکی هستند که علاوه بر اینکه بار مالی بسیار بر حوزه بهداشت و درمان کشورها تحمیل می‌‌کنند، بخشی از این بار اقتصادی برعهده خانواده‌ها و سبد معیشتی آنان است.

دبیر هفتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت افزود: حدود یک تا دو درصد جمعیت دنیا درگیر زخم‌های مزمن هستند. طبق آماری که ارائه شده در آمریکا به تنهایی حدود 6 و نیم میلیون نفر درگیر معضل زخم‌های مزمن هستند و برآورد می شود که این معضل به تنهایی حدود 25 میلیارد دلار در سال بار مالی بر سیستم بهداشت و درمان آمریکا تحمیل می‌‌کند.

بیماری دیابت و زخم‌های عروقی دو علت شایع زخم‌های مزمن

طبایی در مورد علل شایع زخم‌های مزمن بیان کرد: دو علت شایع زخم‌های مزمن بیماری دیابت و مشکلات عروقی هستند. شیوع دیابت در جوامع جهانی به دلیل نوع سبک زندگی، اضافه وزن و پیر شدن جمعیت بسیار رو به افزایش است، یکی از عوارض جدی عدم کنترل دیابت ایجاد زخم‌های مزمن در اندام‌های تحتانی است که می‌‌تواند عوارض متعددی از جمله عفونت، درد، اختلال حرکت، عوارض روحی و روانی و حتی قطع عضو را به همراه داشته باشد بنابراین این موضوع بسیار مهمی است که جهاد دانشگاهی به درستی انتخاب کرد و به عنوان یک موضوع دسته اول به آن می‌‌پردازد.

دوراپزشکی و سلامت دیجیتال در مدیریت زخم، نوآوری‌های کنگره امسال

طبایی به دو ابتکار و نوآوری سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در برگزاری کنگره امسال پرداخت و گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا، بخشی با عنوان نحوه مراقبت و درمان زخم در دوران پاندمی کووید 19 به کنگره اضافه شده است. همچنین دوراپزشکی (Telemedicine) و سلامت دیجیتال در مدیریت زخم از رویکردهای جدید در کنگره امسال است که در سخنرانی‌های متعدد به آن‌ها پرداخته خواهد شد. بررسی رویکردهای نوین در درمان زخم، در حوزه بالینی جزو یکی از جلسات علمی این کنگره خواهد بود. جلساتی نیز با موضوع زخم‌های عروقی به صورت اختصاصی با حضور جراحان عروق و متخصصین طب مداخله‌ای برگزار خواهد شد.

زخم و ترمیم بافت یک معضل جهانی است

دکتر پروین منصوری، دبیر علمی کنگره در بخش بالینی نیز با تاکید بر اهمیت فعالیت در حوزه زخم و ترمیم بافت گفت: زخم و ترمیم بافت یک معضل جهانی است که علاوه بر مشکلات، عوارض و مرگ و میر برای بیماران بار مالی بزرگی بر دوش مسئولین بهداشتی کشورهای مختلف است. جمعیت مسن جهان رو به افزایش است و سن بالا بیماری‌‌هایی مثل دیابت، فشار خون، مشکلات عروقی مغزی و قلبی، بی حرکتی، پوکی استخوان و … را به دنبال دارد که همه آن‌ها فرد را در معرض عوارض متعددی از جمله زخم‌های مزمن قرار می‌دهد. این زخم‌های مزمن هستند که معمولاً مسئله ساز می‌شوند.

این متخصص پوست ادامه‌ داد: در ایران نیز تلاش‌هایی برای شناخت راهکارهای درمانی برای زخم شده است. من هفت سال است که افتخار همراهی با همکارانم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران در برگزاری کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت را دارم. این کنگره سال‌هاست که توانسته در انتقال دانش در این زمینه در بین رشته‌‌های مختلف تخصصی بالینی و علوم پایه نقشی مهم و سازنده داشته باشد و به نظر می‌رسد که به رسالت خود نزدیک شده است.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران محورهای کنگره مجازی زخم و ترمیم بافت را برشمرد و گفت: زخم های عروقی، زخم‌های دیابتی، بیماری‌های پوستی همراه با زخم‌های پیچیده و مشکل، سندروم‌های ژنتیکی همراه با شکنندگی پوست (بیماری اپیدرمولیز بولوزا) و روش‌های ملکولی جدید تشخیص آن‌ها، مهندسی بافت و پانسمان‌های نوین، فتوبایومودولیشن، راه‌کارهای سلولی جدید در ترمیم زخم و بافت و مشکلات همراه آن‌، تله‌مدیسین در مراقبت زخم، ترمیم زخم‌های سوختگی و بالاخره مراقبت از پوست در دوران پاندمی کووید 19 و چالش‌های درمانی بیماران مبتلا به زخم در این برهه محورهای هفتمین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت را تشکیل می‌دهد.

منصوری گفت: قطع عضو به معنای ناتوانی نیست، بسیاری از موارد قطع عضو به مرگ و میر دچار می‌‌شوند بنابراین نجات یک عضو بسیار اهمیت دارد.

منصور جمالی زواره‌ای، دبیر علمی پنجمین کنگره بین‌المللی و هفتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در بخش علوم پایه گفت: محدودیت‌های زمانی در کنار پاندمی کووید 19باعث شد دانشجویان کمتر از سال‌های قبل در کنگره حضور پیدا کنند، به همین خاطر نیز در بخش علوم پایه مقالات و سخنرانی‌های کمتری نسبت‌ به سالهای گذشته وجود دارد.

جمالی زواره‌ای ادامه داد: الان در شرایط اجتماعی دنیا و کشور ما مساله کووید 19 بسیار آزاردهنده است و زخم‌های متعددی ایجاد می‌کند. افراد مسن زخم‌ها و مشکلات بیشتری دارند خصوصا اگر به بیماری‌های دیابت یا قلبی و عروقی مبتلا باشند آثار بدتری دارند و درمانشان کندتر و مشکل‌تر انجام می‌شود.

حتی نجات و جلوگیری از قطع عضو یک پای دیابتی یک گام به جلو است

دکتر اسماعیلی جاوید در پاسخ به اینکه مجموعه جهاد دانشگاهی تاکنون چه مقدار توانسته از قطع عضو افراد مبتلا به زخم‌های مزمن جلوگیری کند، گفت: ما معتقدیم نجات یک عضو هم بسیار ارزشمند است. تا کنون شاید هزاران نفر به پژوهشکده زخم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران مراجعه کرده‌‌اند و معتقدیم که جهاد دانشگاهی توانسته نقش موثری در درمان ایفا کند. یکی از این اقدامات برگزاری کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت است که متخصصانی که می‌‌خواهند به بیماران کمک کنند در آنجا جمع می‌‌شوند و اطلاعات خود را به روزرسانی می‌‌کنند.

او افزود: نکته دیگر فعالیت این پژوهشکده در ارتباط با آموزش است که سال گذشته دوره بین المللی ICW نماینده رسمی انجمن زخم کشور آلمان در ایران در محل پژوهشکده برگزار شد که این دوره جدیدترین اطلاعات مربوط به حوزه زخم را به گروه‌های پزشکی و پرستاران منتقل می کند. هزاران پزشک و پرستار از سراسر کشور در دوره‌های زخم جهاد دانشگاهی شرکت کرده‌‌اند و این خدمات را به بیماران ارائه می‌‌دهند.

اسماعیلی جاوید با بیان اینکه سالانه در اثر دیابت صدهزار قطع عضو به خاطر زخم‌های مزمن در کشور وجود دارد افزود: آمار دقیقی نداریم که چقدر از قطع عضو جلوگیری شده اما می دانیم شرایط نسبت به 10 سال قبل بسیار بهتر شده است. ما در پژوهشکده فناوریهای نوین زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران یک گام برداشته‌‌ایم. قطعا پژوهشکده‌ها و مراکز دیگری هم نقش مهمی ایفا می‌‌کنند.

اسماعیلی جاوید، در خصوص ماگوت‌تراپی گفت: از سال 93 با همکاری پژوهشکده زخم دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز ماگوت‌تراپی راه‌اندازی شد که در این مرکز با استفاده‌ از لارو مگس به ترمیم زخم‌های مزمن پرداختیم.

او با تأکید بر اینکه این دانش در کل دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد و درمانی رایج است، بیان کرد: قرار است که یک محصول تجاری برای ماگوتراپی ثبت شود که در حال اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو است.

اسماعیلی جاوید اظهار کرد: پس از اخذ مجوزها قرار است که این روش درمانی و محصول تایید شده در اختیار درمانگران زخم قرار گیرد.

طبایی نیز به نتایج برگزاری کنگره ترمیم زخم در سال گذشته، اشاره کرد و گفت: موضوع پانسمان‌های زخم بیماران پروانه‌ای از جمله مباحثی بود که در سال گذشته در این کنگره مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

طبایی با تاکید بر اینکه هنوز این پانسمان در کشور تولید نمی‌‌شود، گفت: از یک سال گذشته پروژه ملی در پژوهشکده زخم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با عنوان تولید پانسمان‌های نوین برای بیماران EB پیش می‌‌رود که امیدواریم در آینده شاهد تولید این پانسمان‌ها باشیم.

دبیر پنجمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت بیان کرد: با توجه به اینکه بیماران پروانه‌ای در کودکان خردسال به صورت ژنتیکی وجود دارد که این زخم‌های مزمن باید با پانسمان‌های نوین و پیشرفته به صورت روزانه تحت درمان قرار بگیرند. از این رو کشور ما نیز به این حوزه ورود پیدا کرده است.

دبیر هفتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت همچنین در پاسخ به پرسشی دیگر در خصوص بخش دانشجویی کنگره امسال گفت: در طول سال‌های گذشته برنامه به این صورت بود که کنگره را در دو قسمت علوم پایه پزشکی و حوزه بالینی برگزار می‌‌کردیم که این تقسیم بندی به دلیل مطرح بودن نوع بحث‌‌هایی بود که اساتید در کنگره داشتند و رشته‌های مختلفی که درگیر بودند. یک بخش ویژه در کنگره داشتیم به عنوان بخش دانشجویی که در سال‌های گذشته به صورت حضوری برگزار می‌‌شد و دانشگاه‌ها تعطیل نبودند، اما امسال به دلیل شرایط تعطیلی دانشگاه‌ها و نبود امکان برگزاری کنگره حضوری، شرایطی فراهم شد که ما بخش‌ها را به صورت محدودتر داشته باشیم.

طبایی بیان کرد: سیاست کنگره بر این بود که بیشتر بتوانیم از اساتید مدعو و سخنرانان مطرح در حوزه زخم در دنیا استفاده کنیم بر همین اساس هم اغلب سخنرانان به عنوان سخنران مدعو در این کنگره شرکت می کنند البته بخش دانشجویی هم در قالب مقالات که حدود 10 مقاله به ما رسیده در یک جلسه جداگانه پوشش داده خواهد شد.

از یکی از تحقیقات سال گذشته کنگره برای درمان سوختگی استفاده می‌شود

منصوری در پاسخ به این پرسش که کنگره امسال چه دستاوردهایی را در آینده کشور به دنبال خواهد داشت، بیان کرد: هر ساله محققان برجسته بسیاری از کشورها در کنگره‌های زخم و ترمیم بافت حضور پیدا می‌‌کنند و تجریبات و تحقیقات خود را به اشتراک می‌‌گذارند که به صورت کاربردی و عملیاتی از این تجربیات و تحقیقات در کشور استفاده شده است. به عنوان مثال سال گذشته تحقیقی در حوزه سوختگی و ترمیم زخم ارائه شد که در حال حاضر در کشور از آن برای درمان‌های سوختگی استفاده می‌‌شود.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!

 پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!
2024-04-14T13:18:23+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت پهپاد گرده‌افشان شد. این ماژول که قابلیت نصب بر روی انواع پهپادهای ایرانی و خارجی را دارد، به صورت هوشمند می‌تواند ب...

ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T12:51:47+03:30
فرد شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دس...

ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟

 ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟
2024-04-14T12:38:24+03:30
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران درباره ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های چینی مورد نیاز متروی تهران توضیح داد.

رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"

 رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"
2024-04-14T12:38:23+03:30
یک سالیست که سازمان محیط زیست با نادیده گرفتن حکم شرعی شکار و تاکید رهبر انقلاب بر لزوم توقف شکار، بدون پاسخگویی به نقدهای دانشگاهیان و بی‌توجه به ابعاد اجت...

ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان

 ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان
2024-04-14T11:58:31+03:30
متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت پهپادهای آشیانه‌دار برای تصویربرداری از مناطق صعب‌العبور شدند.

حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد

 حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد
2024-04-14T11:58:31+03:30
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد خبر داد و گفت: با آغاز فرایند پرداخت و تملک معارضات ملکی؛ پیش...

آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی

 آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی
2024-04-14T11:58:30+03:30
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: پلیس از امروز در همه معابر و اماکن عمومی، اقدامات خود را به منظور برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی مانند بی‌حجابی با جدیت بیشت...

شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

 شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری
2024-04-14T11:58:30+03:30
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۷۹ مورد ابتلا به وبا در سال گذشته، از کاهش چشمگیر آمار این بیماری در کشور نسبت به سال‌ ۱۴...

طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی

 طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی
2024-04-14T11:58:29+03:30
مرحله اول طرح فجرانه از ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد. مرحله دوم آن از ۲۰ اسفند تا ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه داشت و مرحله سوم نیز از ۲۰ فروردین آغاز شده و تا ۱۸ اردی...

التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی

 التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی
2024-04-14T11:58:29+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان زخم‌پوش نانویی تولید کرده که می‌تواند به التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی کمک کند. این پانسمان باکتری‌ها را از بین برده و روند بهبود را تسری...

۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود

 ۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود
2024-04-14T11:58:29+03:30
شهردار منطقه ۱۷ با اشاره به احداث و بهره‌برداری از ۳ میدان میوه و تره‌بار در سطح منطقه گفت: در راستای تکمیل شبکه توزیع میوه و کالاهای اساسی، میدان های میوه ...

مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟

 مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟
2024-04-14T11:58:28+03:30
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به مشکلات پیش آمده برای واگن‌های وارداتی از سوی وزارت کشور گفت: به همین جهت شخص رئیس جمهور برای برطرف کردن موانع و مشکلات ورود...

تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی

 تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی
2024-04-14T11:31:56+03:30
معاون شهردار تهران، تولید و تقویت دانش سرمایه انسانی را لازمه مدیریت چالش‌های این حوزه دانست.

امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه

 امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه
2024-04-14T11:31:55+03:30
دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم دوره متوسطه دوم از روز دوشنبه ۲۷ فروردین در امتحانات شبه نهایی شرکت می‌کنند.

ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست

 ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست
2024-04-14T11:31:54+03:30
رئیس شورای شهر تهران گفت: ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست.

ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت

 ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت
2024-04-14T11:31:54+03:30
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: سامانه مشوق‌های سربازی تولید شده و در حال تست است، ثبت‌نام رسمی واجدین شرایط از ۱۵ اردیبشه...

چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟

 چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟
2024-04-14T11:31:54+03:30
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان حج و زیارت گفت: حدود ۳۷ درصد زائران شیعه حج تمتع امسال، مرد و ۴۷ درصد زائران شیعه را زنان تشکیل می‌دهند.

افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو

 افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو
2024-04-14T11:31:54+03:30
طرح بهسازی و نوسازی مزارع خاکی پرورش میگو به همت مرکز مدیریت طرح‌های کلان و پیشران معاونت علمی به منظور تکمیل و بهسازی اجرای فرایند پرورش میگو در مزارع و اف...

انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان

 انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان
2024-04-14T11:31:53+03:30
رئیس سازمان بهزیستی کشور نسبت به عدم توجه مدیریت شهری به معلولان انتقاد کرد.

ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T11:31:53+03:30
شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود، جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دستگی...

"زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند

 "زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی تهران بزرگ از دستگیری زورگیران مسلح در اتوبان صدر خبر داد.

"برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند

 "برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند
2024-04-14T11:31:52+03:30
یک کارشناس صنعت خودرو معتقد است که برقی کردن حمل و نقل عمومی و ارتقای سیستم احتراق خودروهای داخلی باعث می‌شود تا هوای مطلوبی که در این فروردین تجربه می‌کنیم...

فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات

 فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه طی هفته گذشته در ایران،‌ گفت: در تصادفات هفته گذشته ۱۵۹۴ نفر دچار مصدومیت شده‌اند.

احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی

 احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی
2024-04-14T11:31:52+03:30
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: این موضوع در کمیسیون آموزش تصویب شده و در انتظار بررسی و تصویب در صحن علنی مج...

استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند

 استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند
2024-02-26T06:00:47+03:30
معاون وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به استخدام ۱۰ هزار معلم تربیت‌بدنی در آزمون استخدامی فروردین ۱۴۰۳ گفت:دانش‌آموزان قهرمان رشته‌های ورزشی بدون کنکور وارد دا...

غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید

 غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید
2024-02-26T06:00:47+03:30
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش‌وپرورش از اجرای غربالگری اختلالات یادگیری برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی خبر داد.

کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام

 کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام
2024-02-26T06:00:46+03:30
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۳۰۰ قلم انواع لوازم آشپزخانه قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالاها کشف شده را بیش از ۱.۵ میلیارد تومان...

ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان

 ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان
2024-02-26T06:00:46+03:30
سخنگوی پلیس از ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان خبر داد.

توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید

 توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید
2024-02-26T06:00:45+03:30
پلیس راهور فراجا طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی، هم‌میهنان در صورت لزوم به سفر با آمادگی کامل اقدام به سفر...

صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳

 صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳
2024-02-26T06:00:45+03:30
براساس مصوبه شورای شهر تهران عوارض ساختمانی، مشاغل سیار و بی‌کانون، نصب دکل، طرح ترافیک، پارک حاشیه‌ای و حفظ و گسترش فضای سبز در سال ۱۴۰۳ افزایش پیدا کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)