میرنیوز
اصغر عطایی در گفت وگو با ایسنا، در تشریح آخرین اقدامات معاونت خدمات شهری برای جلوگیری از آبگرفتگی و سیل احتمالی در شهر تهران درپی بارش های پرحجم در پاییز و زمستان سال جاری، گفت: بارش های پرحجمی در ابتدای سال یعنی در بهار سال ۱۳۹۹ در سطح شهر تهران داشتیم به گونه ای که در برخی استانها این میزان بارش موجب به راه افتادن سیل می شد، اما در همان مقطع کنترل های لازم انجام شد و پس از آن زمان نیز باتوجه به اینکه بارندگی ها گل و لای بسیاری از بالا دست با خود آورده بود لایروبی کانال ها و مسیل ها صورت گرفت.
وی افزود: البته لایروبی کانال ها و مسیل ها هرساله انجام می شد اما باتوجه به این بارندگی ها به صورت مضاعف ۵۳۰ کیلومتر کانال و مسیل موجود، چندین بار توسط عوامل مناطق ۲۲ گانه و نواحی ۱۲۲ گانه به طور کامل لایروبی شده است؛ در حقیقت این ۵۳۰ کیلومتر چندین بار از شمالی ترین نقطه تا جنوبی ترین نقطه به طور کامل لایروبی شده است.
وی ادامه داد: اقدام دیگری که با توجه به بارش های پرحجم بهار انجام شد این بود که برخی نقاط به عنوان گلوگاه بعد از سال ها نیازمند ترمیم عمرانی بودند که چندین نقطه اساسی بودند و این نقاط از ابتدای سال برای رفع ایراد در دستور کار قرار گرفتند.
به گفته وی، نقاطی همچون کانال های ابوذر در شرق تهران، پل کاروان سنگی در جنوب غربی تهران و میدان آزادی و سیل برگردان جلال ال احمد در برنامه بازسازی قرار گرفت و بخشی از این بازسازی تاکنون به اتمام رسیده و بخش دیگر هم مراحل پایانی را طی می کند.
وی تاکید کرد: برای رودخانه های شهر تهران نیز با سازمان های بیرونی شهرداری تهران هماهنگی های لازم انجام شده تا برخی نقاط که در سال های گذشته در حریم و بستر رودخانه ساخت و ساز انجام شده از طریق مراجع قضایی جمع آوری و تخریب صورت بگیرد تا رفع خطر انجام شود. همچنین در نقاطی که رودخانه از دل شهر عبور می کرد و ارتباط با شهرداری داشت با ماشین آلات سنگین رسوبات آن پاک سازی شد.
مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به پاک سازی نهرهای فرعی در پایتخت اشاره کرد و افزود: حدود ۱۰ هزار کیلومتر نهرهای فرعی و مویرگی در سطح شهر تهران به صورت مستمر پاکسازی می شوند و در راستای فرهنگ سازی با برخی صنوف که زباله های خود را در اَنهار می ریختند با مراجعه همکاران ما و صحبت با آنان و ارائه توضیحات لازم به مالکین، این کار خوشبختانه به حداقل رسیده است.
وی افزود: امکانات و تجهیزات را افزایش دادیم به شکلی که برای هریک از نواحی ۱۲۲ گانه شهر تهران دو دستگاه موتور پمپ آبکش قوی با آموزش هایی که توسط آتش نشانی داده شده در اختیار نواحی قرار دادیم تا اگر احتمالا در جایی تجمع مختصر آب داشتیم نواحی در محل نسبت به رفع مشکل اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه در بارندگی های روزهای گذشته ظرف ۴۸ ساعت بر طبق اعلام هواشناسی در یکی از ایستگاه ها ۶۰ میلی متر به صورت مستمر بارش ثبت شده است، گفت: این درحالی است که هرکجا ۳۰ میلی متر بارش در بازه زمانی یک ساعت داشته باشیم می تواند سیل به همراه داشته باشد، اما نهرها و مسیل ها از آمادگی خوبی برخوردار هستند که حتی کوچکترین آبگرفتگی نداشتیم و تنها موارد جزئی بود که باتوجه به آمادگی ۱۰۰ درصدی همکاران ما در معاونت خدمات شهری شهرداری تهران این موارد جزئی نیز در نهرهای فرعی برطرف شد.
عطایی ادامه داد: با توجه به سردی هوا و پیش بینی ها در روزهای آینده بارش برف خواهیم داشت، لذا برای امسال تجهیزات چند برابر شده است، به طوریکه در تابستان برای موضوع برف برنامه ریزی کردیم و دستورالعمل های برخورد با سیل و برف به صورت یکپارچه تهیه و در اختیار مناطق قرار گرفت. همچنین پیمانکاران مجرب به کار گرفته شده اند و برنامه ریزی شده که ۳۰ هزار نفر عوامل کارگری فضای سبز خدمات شهری که در روزهای عادی کار رفت و روب را برعهده دارند در هنگام بارش ها در اختیار عملیات برف روبی قرار بگیرند.
وی تاکید کرد: اکیپ هایی در مناطق ۲۲ گانه برای فضای سبز آماده کرده ایم که به محض سردی هوا و بارش برف کار برف تکانی درختان به ویژه سوزنی برگ ها را داشته باشند که از این بابت فضای سبز دچار مشکل نشود. در سال های نه چندان دور ماشین الات برف روب، نمک پاش و محلول پاش تعدادشان دو رقمی بود، اما امروز نزدیک به ۲۷۰ دستگاه انواع ماشین آلات برف روب در نزدیک ترین نقاط برف گیر محلات مستقر شده اند. در حقیقت در هر منطقه یک ایستگاه ستاد برف روبی اصلی داریم و به تعداد نواحی یک تا دو ایستگاه برف روبی داریم و همه محلات دارای ایستگاه برف روبی هستند.
عطایی تصریح کرد: در پنج نقطه سطح شهر تهران یعنی شمال، جنوب، شرق و غرب و مرکز نیز ایستگاه پشتیبان قرار گرفته است که ماشین آلات مکانیزه برف روب دارند و عوامل کارگری به همراه شن و ماسه نیز در این ایستگاه ها موجود است؛ به این ترتیب یکی از آماده ترین سال ها را پشت سر می گذاریم و امیدواریم به نحوی عمل کنیم که ضمن بهره مندی از نعمت بارش برف و باران شرایطی ایجاد کنیم که مشکلی برای شهروندان به وجود نیاید.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
کاهش تأثیر تحریمها بر توانمندسازی زنان
جزئیات تصادف مرگبار در محور فرعی خوشاب-فیروزه با ۴ کشته و ۲ مصدوم
امضای تفاهمنامه پژوهشگاه میراث فرهنگی با موزه شانگهای چین
جای خالی مالکیت معنوی میراثفرهنگی در موزههای خارجی
جزییات و نحوه محاسبه متناسبسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
رژیم جعلی اسرائیل باید تحت تعقیب قرار گیرد
موزه جواهرات شهاب سنگ افتتاح میشود
«لیلا خسروی» سرپرست ادارهکل موزهها شد
درخواست ایران در اجلاس سازمان ملل در بانکوک چه بود؟
کشف ۹۰ برگه چک سفید امضا و ۳۵ کارت بانکی در مترو
در خواست ایران در اجلاس سازمان ملل در بانکوک چه بود؟
مهمترین کنش سیاسی زنان فلسطینی انتقال فرهنگ مقاومت است
بهرهمندی از ظرفیت نسل جدید در مدیریت شهری تهران
فرهنگ جهاد و شهادت گمشده امروز جامعه ماست
خداحافظی با چادرخوابی خانوادههای شهرستانی در اطراف بیمارستانها
توکلیزاده: رویکرد مدیریت شهری ترویج و توسعه کتابخوانی است
کشف سکههای تقلبی از خودروی بنز با پلاک دستنویس
جریمه دامدار متخلف به علت عرضه خارج از شبکه خوراک دام
سرقت ۱۴۳ هزار دلاری از یک شرکت خصوصی
هشدار جدی پلیس فتا به خریداران در جمعه سیاه
کشف سکههای تقلبی از خودرو بنز با پلاک دستنویس
مهم ترین کنش سیاسی زنان فلسطینی انتقال فرهنگ مقاومت است
توانبخشی به معلولین پا با ربات یک شرکت دانش بنیان ایرانی
افزایش کلاهبرداریهای اینترنتی در بلک فرایدی؛هشدار جدی پلیس فتا به خریداران در جمعه سیاه
برخورد مینیبوس با درخت در خرمآباد ۱۱ مصدوم داشت
۴ ایستگاه مترو تا پایان سال افتتاح میشود
سند ملی میراث فرهنگی تدوین میشود
مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دیوان عدالت اداری منصوب شد
رونمایی از اولین دایره المعارف ویژه نابینایان در ایران
سفر عمره گران میشود