میرنیوز
به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی در چهارمین جشنواره دانایی و توانایی مراسم رونمایی از پوستر پنجمین دوره این جشنواره که از شبکه شاد پخش شد گفت: علیرغم شرایط خاصی که برفضای عمومی کشور حاکم است و محدودیت هایی برقرار است اما آموزش و پرروش سربلند و پرافتخار در حال پیشبرد فعالیت های خود در حوزه آموزشی و پرورشی است.
وی افزود: این جشنواره یک نمونه از این تلاش هاست و از برگزاری این مراسم خرسندم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه معتقدم یکی از زیربنایی ترین فعالیت های پرورشی همین جشنواره دانایی و توانایی است گفت: نقشی که این مهم در شکوفایی استعدادها دارد مانند نقش ورزش دومیدانی در میان ورزش های قهرمانی است.
کاظمی ادامه داد: کتاب و کتابخوانی دریاچه ورود به اقیانوس علم، مهارت ها و از بهترین سرگرمی ها است. چهارمین سال جشنواره را پشت سر می گذاریم و هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم. ۵۰۰هزار دانش آموز در این دوره از جشنواره شرکت کردند ولی باید مشارکت ها توسعه یابد. امید است با برنامه ریزی این تعداد افزایش یابد.
وی بر انجام چند اقدام مهم در راستای این جشنواره تاکید کرد و گفت: در ابتدای راه هستیم و بهره مندی از مشارکت و نظر افراد متخصص می تواند کمک کننده باشد. یک رویکرد مهم جشنواره باید عدالت بخشی باشد. عدالت بخشی بسیار مهم است و باید دسترسی ویژه ای برای دانش آموزان مناطق محروم ایجاد کنیم. مهارت کتابخوانی و نقد کتاب اکتسابی است. باید این مهارت ها منتقل شوند. توصیه ما این است که فکر ویژه ای برای دانش آموزان مناطق محروم اندیشیده شود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: یک اقدام دیگر سطح بندی فعالیت ها است. باید مشخص شود دانش آموز مثلا در سطح مدرسه نیاز به قرائت کتاب دارد و هرچه بالاتر بیاید نقد کتاب را یاد بگیرد. همچنین باید به گونه ای برنامه ریزی شود که فرایند خدمت رسانی به موضوع کتاب در طول سال، جاری و ساری باشد.
کاظمی ادامه داد: باید ارائه مطالب تخصصی در این حوزه برای دانش آموزان صورت گیرد و به گونه ای برنامه ریزی شود که تمام دانش آموزان از آن بهره مند شوند.
وی بر ضرورت مشارکت سایر نهادها نیز تاکید کرد و گفت: نیازمند همکاری بین بخشی هستیم. در شرایط فعلی ۱۱۶ میلیون کتاب در مدارس داریم و ۶۰هزار مدرسه ما دارای کتابخانه هستند. نیاز به بازنگری در ساختار و محتوای کتاب ها وجود دارد و باید دسترسی برای دانش آموزان افزایش یابد. درواقع تجهیز کتابخانه های مدارس و دسترسی به کتاب ها در فضای مجازی باید در دستورکار باشد.
به گزارش ایسنا، عبدالرضا فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران نیز با بیان اینکه کتاب و کتابخوانی از جمله شاخص های توسعه است گفت: اگر بخواهیم توسعه تمدنی را بیان کنیم باید میزان انتشارات و نقد کتب را به صورت ویژه ارزیابی کنیم.
وی همچنین تاکید کرد که باید از محفوظات محوری در مدارس دور شویم. کشوری با زمینه تاریخی و تمدن ۲۵۰۰ ساله باید به میزان مطالعه و دامنه گسترده فرهنگ مطالعه توجه ویژه داشته باشد. در این میان ما به عنوان متولیان تعلیم و تربیت عمومی موظف هستیم استعدادهای دانش آموزان را شکوفا کرده و آنها را با نوع توانمندی خودشان آگاه کنیم.
فولادوند با اشاره به زیست بوم جدیدی که به دلیل کرونا در دنیا ایجاد شده گفت: این اتفاق، علیرغم سختی هایی که داشت اما گام های موثری ایجاد کرد و در این ۹ماه با برنامه ریزی های دقیق آموزش و پرورش در عرصه تعلیم و تربیت ۵۰ سال جلو رفتیم.
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، در شرایط کرونا تولید محتوای خوبی در حوزه پرورشی صورت گرفته است. شبکه شاد نیز بستری فراهم کرد تا مدیران کشور بتوانند در کوتاه ترین زمان با دورترین نقطه کشور گفت وگو کنند. درواقع کرونا برای آموزش و پرورش تبدیل به یک فرصت شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
بارگیری ۵ هزار تخته پتو و ۲۰ تن مواد غذایی برای کمک به مردم مظلوم لبنان
مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد
لزوم اصلاح نظام بنگاهداری در صندوقهای بازنشستگی
بیش از ۶ هزار هکتار بافت فرسوده در تهران در مسیر نوسازی
برگزاری رزمایش دریایی محمد رسول الله ۳ مرزبانی فراجا در آب های عمان
کشف بیش از ۷ میلیون لیتر انواع فرآوردههای نفتی قاچاق
شناسایی و انهدام باند جاعلان اسناد و املاک موروثی میلیاردی
صدور رای برای نتانیاهو و گالانت یعنی شکست بزرگ آمریکا
١٠ هزار وکیل در دیوان کیفری بین المللی علیه نتانیاهو گزارش ارائه کردند
تعاونی تامین نیاز واحدهای بومگردی با رویکرد صنایعدستی تشکیل شد
هلال احمر ایران تعهد پایداری به اقدامات بشردوستانه دارد
اجرای بیش از ۲ هزار تن آسفالت در معابر پایانههای مسافری جنوب
موحدی: ضارب امام جمعه کازرون سابقه بمبگذاری داشت
ماجرای اخراج دانشجویان دانشگاه فرهنگیان چه بود؟
خبرنگار مهر سفیر «اطلاع رسانی سلامت در حوادث و بلایا» شد
تفکر بسیجی، بنبستشکن در مسیر مقابله با جبهه استکبار است
اژهای: گاهی برخی گرانیها باعث مسائل روانی برای جامعه هستند
ایجاد ورودیهای جدید برای ایستگاههای متروی مصلا و شهیدبهشتی
حسینی: جریمههای رانندگی مستند با تصاویر پلاک خودرو صادر میشود
دبیرکل و معاون امور بینالملل هلالاحمر عازم بیروت شدند
اژهای: به قولهایی که میدهید عمل کنید
اژهای: تأثیر گرانی بر امنیت اجتماعی جامعه؛ به قولهایی که میدهید عمل کنید
فرهنگ نماز باید توسعه پیدا کند
دستگیری گروگانگیران اتباع خارجی
۱۷ نفر در تصادف اتوبوس در شرق برزیل کشته شدند
۱۳ کشته و ۱۸ زخمی بر اثر رانش زمین و سیل در اندونزی
زاکانی: حمل و نقل عمومی از ۳۴ درصد به ۷۰ درصد ارتقا مییابد
آیلیگ ، یک نرم افزار هیجان انگیز
فضاهای حاشیه رود دره اوین به مجموعه گردشگری باغ سبز تبدیل میشود
رئیس جدید پلیس امنیت عمومی فراجا منصوب شد