میرنیوز
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس در ادامه جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران نوبت به بررسی طرح ارایه ۳۴ کد رشته مراکز علمی و کاربردی رسید.
زهرا صدراعظم نوری درخصوص ۳۴ رشته تدریسی در مراکز علمی کاربردی شهرداری تهران و تصویب رشته های مورد نیاز شهرداری تهران گفت: من خواسته هایی در این خصوص داشتم که این طرح(بازنگری در رشته های ارایه شده در مراکز علمی و کاربردی) را طراحی کردم.
وی ادامه داد: حرف ما این بود که وضعیت مراکز علمی و کاربردی به گونه ای است که دارد با سایر دانشگاه ها موازی کاری میکند و ما داریم منابع شهرداری را صرف کارهای تکراری می کنیم.
نوری گفت: ما گفتیم باید این موضوع ساماندهی شود تا رشته هایی تدریس شود که در سایر دانشگاه ها وجود ندارد و براساس این شاخص ها به کمیته برنامه و بودجه مسؤولیت داده شد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: براین مبنا دوستان زحمت کشیدند و این کار را به سرانجام رساند و به نظرم خیلی نمی شود روی این موضوع مانور داد اما یک نکته وجود دارد که باز هم رشته های در این طرح دیده می شود که در دانشگاه ها وجود دارد.
نوری گفت: خب چه اصراری به داشتن ۳۴ رشته است؟ ما ده رشته را داشته باشیم که بشود برند ما در میان آموزش عالی. دانشگاه شریف و علم و صنعت در حوزه حمل و نقل حرف برای گفتن دارد پس چه لزومی دارد که ما دوباره همین رشته را داشته باشیم.
اعطا دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران در مخالفت با رشته های مصوب گفت: این طرح وقتی مطرح شد من گفتم بهتر است رشته ها در صحن مورد تصویب قرار گیرد.
وی افزود: مبنا این بود که این رشته ها آنهایی که ما به ازای بیرونی ندارد و مسایلی است که مختص سازمان شهرداری تهران است مورد تدریس قرار گیرد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: من امروز این لیست ۳۴ رشته ای را که می بینم باز هم رشته هایی وجود دارد که هیچ توجیهی برای وجود آنها نداریم.
وی ادامه داد برای مثال ما یک رشته کاردانی TOD در میان رشته ها قرار داده ایم که خود موضوع تی او دی یک نظریه است و من نمی دانم قرار است در کاردانی این رشته چه چیزهایی تدریس شود.
اعطا گفت: علیرغم تلاش همکاران در کمیسیون برنامه و بودجه هنوز فهرست ارایه شده با اهداف اولیه ما همخوانی ندارد.
حق شناس دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: نکته ای که وجود دارد این است که ما باید یادمان باشد که مجموعه ای به مدیریت شهری به ارث رسید که ۹ دانشکده در حوزه مختلف بود.
وی ادامه داد: قرار بود کار ها جمع شود و این مراکز کوچک شود و به ۴ دانشکده تبدیل شود و زحمت فراوانی هم برای آن کشیده شد زیرا طرح های ادغامی کار سختی است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: نکن تک رشته ها مورد بررسی قرار گرفت و در حوزه های تخصصی نظرات معاونتها و کمیسیون ها کسب شد و کار کارشناسی خوبی انجام شد.
حق شناس افزود: هدف راه اندازی مراکز علمی و کاربردی بی نیاز کردن سازمان عریض و طویل از سایر دانشگاه ها بوده است اگر قرار باشد این موضوع تقلیل یابد مراکز جمع آوری شود بهتر است.
سالاری دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهرانفت: براساس نظرات ارایه شده عملا امکان جمع کردن این موضوع در این جلسه فراهم نیست و این مطلب مجموعه ای از نظرات را به همراه دارد.
وی ادامه داد: پیشنهاد من این است که در این موضوع باید کمیسیونی به نام کمیسیون تلفیق تشکیل شود و در آنجا به جمع بندی برسیم زیرا برخی رشته ها باید حذف و برخی باید اضافه شود.
علیخانی رییس کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران خمفت: ما هم نظرات مان را داده ایم و گفته ایم بهتر است مقطع کاردانی در برخی رشته ها مثل مترو و حمل و نقل تصویب شود.
وی افزود: ما مخالف این هستیم که کاری کنیم که این مرکز تعطیل شود و ما موافق محدودسازی رشته ها نیستیم و به نظرم می توانیم آموزش های کارکنان را هم در این مراکز پیش ببریم.
رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: ما مخالف این هستیم که این مراکز کوچک شوند و اعتقادمان این است که کارکردشان را از دست می دهند.
امینی نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت مراکز علمی و کاربردی شهرداری تهران تنها مرکز علمی و کاربردی نیست و سایر دستگاه ها هم دانشگاه علمی و کاربردی دارند.
وی ادامه داد: اینکه در دانشگاه علمی و کاربردی فقط رشته ای تشکیل شود که در سایر دانشگاه ها وجود نداشته باشد توجیه منطقی ندارد و در سایر دانشگاه ها هم همین موضوع وجود دارد.
امینی گفت: فلسفه این مراکز این است که دانشجو کاربردی تربیت شود و یکی از مشکلاتی که در کشور داریم جدایی دانشگاه ها و بخش صنعت و بخش های صنعتی است. زیرا مثل
انندگانی است که کتاب آیین نامه را خوانده اند اما پشت فرمان ننشسته اند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: ما قرارمان این است که در مراکز علمی و کاربردی هم آیین نامه را یاد بگیرد و هم به آن ماشین بدهیم تا به در و دیوار بزند و یاد بگیرد.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری فارس
یک فوریت لایحه الحاق سکونتگاهها به تهران رد شد
روحیه بسیجی در تحقق مدیریت جهادی میتواند گرهگشا باشد
طرح زمستانه پلیس از ۲۰ آذرماه آغاز میشود
صدور هشدار برای موج هوای سرد و بادهای شدید در چین
کشف ۹۰ عدد چک سفید امضا و ۳۵ کارت بانکی در مترو
قریشی: کارگران بسیجی پرچمدار پیشرفت و تولید هستند
سرشماری پاییزه حیات وحش در استان تهران آغاز شد
باید مراکز عملیات اضطراری در سطح شهری و کشور ایجاد کنیم
ایران بر توانمندسازی زنان و دختران در تمام حوزهها تاکید دارد
دو انتصاب جدید در شهرداری تهران؛ معاون زاکانی شهردار منطقه یک شد
همکاری قوه قضاییه و بسیج در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی
۲ ماهیگیر هندی پس از برخورد کشتی با زیردریایی مفقود شدند
ایران در هفتمین نمایشگاه صنعت گردشگری آنکارا شرکت کرد
تجهیز زمین ورزش برای زنان و دختران روستایی
اصلاح ساختارها راه حل رفع موانع موجود در بخشهای حوزه تولید است
مقابله با جاعلین و سوءاستفادهکنندگان از امضای مجعول مقامات
جزییات جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی
آمار جانباختگان تصادفات زمستان سال پیش کاهشی بود
آمادگی برای اجرای طرح زمستانی؛ تقویت خدماترسانی در محورها
ارزهای قاچاق مانع پرواز مسافر شد
جزییات جدید از حق بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی
۴۰۰ دستگاه خودرو و موتور امدادی برای طرح زمستانی آماده شده است
۶ مصدوم در تصادف ۵ وسیله نقلیه در مرکز ژاپن
الزام کاهش ۱۰ درصدی سرعت در زمان بارندگی برای کاهش حوادث جادهای
تامین احساس امنیت لازمه حضور مستقل زنان در اجتماع است
زنگ خطر افزایش آلایندهها در تهران؛ وضعیت هوا در آبان امسال
افزایش ۴۰ درصدی تصادفات جرحی در تابستان ۱۴۰۳
هشدار به خریداران املاک با «سند سبز»
بهرهبرداری از پارکینگ محله اتابک در پویش امید و افتخار
قیمت انواع سبزیجات برگی و غیر برگی در تهران اعلام شد