میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا شانه ساز در نشست خبری رونمایی از سامانه الکترونیک نظارت و بازرسی سازمان غذا و دارو، گفت: ما از سال ها پیش در صدد استانداردسازی بازرسی ها و نظارت ها و پایش های واحدهای تحت پوشش مان بودیم و در تلاش بودیم از اعمال سلیقه و نظرات شخصی جلوگیری کنیم و همه نظارت ها به نحوی باشد که بتواند نظارت را در اقصی نقاط کشور با یک نگاه و رویکرد ارتقاء دهد.
وی افزود: بحث لزوم ثبت و ضبط و ماندگاری نتایج حاصل از بازرسی ها از دغدغه ها و نگرانی هایمان بود که همواره در سازمان غذا و دارو وجود دارد. به هر حال حوزه کاری ما حوزه سلامت است و از نظر اهمیت و حساسیتی که دارد، بیش از سایر ارگان ها که ممکن است صرفا مباحث اقتصادی یا صرف تامین را مدنظر داشته باشند، وجود دارد، اما در حوزه سلامت مباحث جدی تر باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: روند نظارت الکترونیکی بر داروخانه ها که در چند دانشگاه علومپزشکی پایلوت می شود، به خوبی آغاز شده است. اما باید تا زمان رسیدن این برنامه به نقطه ایده آل، تلاش ها و فعالیت های جدی انجام دهیم. درخواست داریم که معاونین غذا و دارو با جدیت کامل نظارت را انجام دهند و این روند را از اولویت های اصلی شان قرار دهند.
وی تاکید کرد: به هر حال اکنون در وضعیت و مشکلات خاصی قرار گرفتیم و حوزه دارو، غذا و تجهیزات پزشکی نوک پیکان تحریم های ظالمانه دشمنان است و بیشترین تلاش دشمنان این است که ما در تامین این اقلام دچار چالش شویم. معاونین غذا و دارو در دانشگاه های علوم پزشکی کشور، خط مقدم پاسخگویی به این موارد هستید و حوزه های دارو و تجهیزات از دغدغه های جدی معاونین است.
شانه ساز ادامه داد: ما در حوزه کرونا در تامین اقلام مورد نیاز از انواع و اقسام داروها گرفته تا کیت، ونتیلاتور و... باید پاسخگوی مردم باشیم. البته دوستان وزارت صمت هم در کنار ما هستند.
رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در نظارت ها باید امکان مستندسازی را فراهم کنیم و مستندات در پرونده وجود داشته باشند، گفت: به طوری که با تغییرات در رده های مدیریتی دچار چالش نشویم و از اعمال نظرهای سلیقه ای کارشناسی که مانع جهش و رونق تولید شود، باید پرهیز کنیم. این سامانه را که به عنوان یکی از اقدامات اساسی در زمینه توسعه سامانه TTAC است، به فال نیک می گیرم و شاهد پیشرفت و گام مهمی در زمینه تحقق سامانه TTAC هستیم.
شانه ساز تاکید کرد: مسئولان عالی رتبه کشور به دنبال اجرای سامانه تیتک هستند و دستورات تاکیدی در حوزه تحقق دولت الکترونیک داده اند؛ چرا که سازمان غدا و دارو در حیطه پر اهمیتی فعالیت می کند و چالش در هر کدام از اقلام سلامت محور می تواند جمعیت بسیاری از هموطنان را دچار مشکل کند.
وی با بیان اینکه در شرایطی که کرونا دوباره خوی وحشیانه خود را نشان میدهد، باید با دقت بیشتری نظارت و عمل کنیم، گفت: داروخانه ها مهمترین محل برای تامین اقلام کرونایی مورد نیاز مردم هستند و باید داروخانه ها فاکتور خرید ارائه کنند. در عین حال باید نظارت بر قیمت صورت گیرد. بر این اساس مشخصات فاکتور معتبر هم اعلام خواهد شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تحقق ۸۶ درصدی بودجه در ۶ ماهه نخست سال
۸ آذر بهعنوان روز کشتار نوزادان غزه توسط رژیم صهیونیستی ثبت جهانی شود
اعظم کریمی سرپرست اداره کل طرح های ملی وفراگیر جوانان شد
تفاوت مدت قرارداد و مدت تعهد چیست؟
واژگونی اتوبوس در محور نجف آباد به تیران ۱۲ مصدوم و دو کشته برجای گذاشت
هم افزایی نهادها برای حل چالشهای مدیریت بحران تهران ضروری است
قاچاقچی خودرو جگوار به پرداخت ۱۱۴ میلیارد محکوم شد
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسان رسمی سال ۱۴۰۲
با بهرهگیری از خرد جمعی درصدد اصلاح قانون تسهیل هستیم
پیشرفت ۹۰ درصدی عملیات مناسب سازی خیابان بهبودی
قاچاقی یک خودرو جگوار به پرداخت ۱۱۴ میلیارد محکوم شد
سرانجام بیمه بافندگان فرش و شاغلین صنایعدستی
جشنواره «خشت بهشت» یک رویداد بسیار بزرگ در حوزه خدمات شهری
واژگونی اتوبوس در محور نجف آباد به تیران با ۱۲ مصدوم و دو کشته برجای گذاشت
دستورالعمل تأمین مالی و سرمایهگذاری شهرداریها و دهیاریها به زودی ابلاغ میشود
فرهنگ بسیجی مترادف با خستگی ناپذیری است
اکرانهای فرهنگی و نصب سردیس شهدا مایه امید و افتخار برای خانوادههای شهدا
جزئیات دومین جلسه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی «رضایت خودرو طراوت نوین»
فرهنگ بسیجی یک تفکر و مکتب است
راه اندازی ۶ شهردخت جدید تا روز دختر
فروش هزار میلیارد ریالی هنرمندان در نمایشگاه صنایع دستی
تقویت تلاشها برای دسترسی جانبازان شیمیایی کشور به دارو و تجهیزات پزشکی
لزوم اعمال مزد پایه سنوات و مزایای حق تأهل در لیستهای بیمهای از ابتدای دیماه
طلاق در تحصیل کردهها بیشتر است
«سامانه همدم»؛ پیوند سنت و فناوری برای تشکیل خانواده
ماهانه حدود ۳۰۰ اتوبوس به ناوگان شهری تهران اضافه خواهد شد
فتحی آشتیانی: در ایران به ۱۰۰ هزار روانشناس و مشاور نیاز داریم
۲۵۰۰ نفر به عنوان مدرس آموزش خانواده جذب آموزش و پرورش شدند
کشاورز: برای ثبت مهریه هزینهای نباید پرداخت شود
پرونده پرداخت دیه به راننده مقصر حادثه در دیوان عالی کشور تایید شد