میرنیوز

علت تهاجم مجدد "مافیای تراریخته" به محصولات ارگانیک چیست؟!

 علت تهاجم مجدد "مافیای تراریخته" به محصولات ارگانیک چیست؟! 2020-09-19T12:18:57+04:30

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ اخیراً "بهزاد قره‌یاضی" رئیس انجمن ایمنی زیستی و از مدافعان سرسخت کشت، ترویج و توسعه محصولان ناایمن تراریخته(GMO) در کشورمان طی مصاحبه‌ای مدعی شده "محصول ارگانیک در ایران دروغ است، فریب لوگوی ارگانیک را نخورید!"

اما دکتر علی کرمی؛ فوق تخصص مهندسی ژنتیک ضمن رد ادعای این فرد، نکاتی را در راستای شفاف‌سازی ابهامات بوجود آمده متذکر شده است.

گفتنی است دکتر علی کرمی متولد سال  1336 و  فارغ‌التحصیل   Ph.D از دانشکده پزشکی دانشگاه کپنهاگ دانمارک، فوق تخصص زیست مولکولی و مهندسی ژنتیک از آمریکا، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات بیولوژی  مولکولی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا… (عج) است؛ وی در حال حاضر رئیس موسسه بنیاد ملی سبک زندگی سالم نیز هست و روی تولید محصولات سالم و عاری از کود و سموم شیمیایی تحقیقات گسترده‌ای انجام داده است؛ در ادامه مشروح این گفت‌وگو را می‌خوانید:

بذر اصلاح شده کاملاً با بذر تغییر ژنتیک‌یافته متفاوت است

دکتر علی کرمی با بیان اینکه فوق تخصص بنده مهندسی ژنتیک است که در حوزه تراریخته‌ها مطرح است، اظهار کرد: بنده همچنین 40 سال سابقه علمی دارم و بنیانگذار انجمن بیوتکنولوژی کشور نیز هستم و همیشه سعی دارم حرفهایی که می‌گویم مبتنی بر علم باشد؛  20 سال پیش از آمریکا به ایران برگشتم و به همراه دوستان شروع به راه‌اندازی توسعه فناوری زیستی یا زیست فناوری و بیوتکنولوژی در کشور کردیم و 6 سال قبل متوجه شدیم در کشور جریانی وجود دارد که تلاش می‌کند بذرهای ایران را تراریخته کند! دقیقاً مانند اتفاقی که در پاکستان رخ داد و در حال حاضر 80 درصد پنبه این کشور تراریخته است.

البته برای تفکیک چند مفهوم از یکدیگر باید بدانیم که بذرهایی که در کشور کاشت می‌شود غالباً اصلاح شده است یعنی به روشهای علمی یا کلاسیک اصلاح شده‌اند تا  کیفیت بهتر و تولید بیشتری داشته باشد اما از 30 سال پیش فناوری روی کار آمده که اقدام به تغییر ژنتیکی گیاهان کرده است که در فارسی به نام تراژن یا تراریخته نامیده شده و به معنای گیاهان دستکاری شده ژنتیکی است. فرق تراریخته با بذر اصلاح شده این است که ژن بیگانه ای را وارد این بذرها کرده اند. به عنوان مثال الان در کشور ذرت کشت می شود که اکثرا اصلاح شده است و هیچ مشکلی برای سلامتی و محیط زیست ندارد. اما تغییر یافته ژنتیکی یعنی یک ژن بیگانه ای را از موجود دیگری  داخل ساختار محصولات کشاورزی کرده اند و ما روی این مساله صحبت زیاد داریم.

شروع دستکاری ژنتیکی گیاهان با ادعای تامین غذای جمعیت رو به افزایش دنیا!

کدکتر رمی درباره اهداف تغییر ژنتیک دادن گیاهان خاطرنشان کرد: دو واقعیت در زندگی امروز ما وجود دارد اول اینکه جمعیت دنیا در حال افزایش است که دانشمندان مدعی بودند برای تامین غذای این جمعیت رو به افزایش باید محصولات تراریخته تولید کرد.

دومین واقعیت این است که روند بیماریها در کشور ما و دنیا عوض شده است یعنی در حالی که آمار بیماریهای عفونی کم شده است اما می‌بینیم که بر اساس مستندات موجود، قاتل اول در دنیا سکته‌های قلبی است، دوم سرطانها، سوم تصادفات و بیماری دیابت و انواع و اقسام بیماری های متابولیک است و حتی امروز چاقی تبدیل به یک بیماری شده است؛ پس این سؤال برای بنده ایجاد شد که چه تغییری رخ داده که روند بیماریها را تغییر داده است.

جالب است بدانید در جواب این سؤال به یک جمله رسیدم «تغییر سبک زندگی»! به همین دلیل بنیادی با نام بنیاد ملی ترویج سبک زندگی سالم تاسیس کردم.

استفاده از ژن BT در تولید محصولات تراریخته

کرمی تاکید کرد: سالها پیش دانشمندان گفتند برای اینکه محصول غذایی برای جمعیت در حال افزایش تولید کنیم، چاره‌ای نداریم جز اینکه کشاورزی را توسعه دهیم و غذای بیشتری تولید کنیم اما در تحقق این امر یک اشکال وجود داشت و آن این بود که  «کشاورزی آفت دارد» و در مزارع عظیم نمی‌توان این آفات را با علف‌کشهای معمولی از بین برد بلکه باید از سموم کشاورزی استفاده شود اما همه می‌دانستیم که سموم کشاورزی خطرناک و سرطان‌زا هستند.  

بنابراین متخصصین بیوتکنولوژی حرف جدیدی را مطرح کردند مبنی بر اینکه همانطور که بدن انسان را نسبت به سل، سرخک، فلج اطفال، هپاتیت و ... ایمن ساختیم این کار را در مورد گیاهان هم انجام دهیم! در واقع طرح  این ایده به 30 تا 35 سال پیش برمی‌گردد که توسط یک دانشمند مطرح شد و به این ترتیب «انقلاب سبز» نام گرفت؛ معنا و مفهوم این ایده این بود که خود گیاهان را مقاوم به آفت کنیم!

این بیوتکنولوژیست کشورمان ادامه داد: برای انجام اینکار این موضوع مطرح شد که ژنی را داخل گیاه ببرند؛ لازم به ذکر است که وقتی آفت به گیاهی حمله می‌کند از عصاره و شیره گیاه برای تکثیر خود استفاده می‌کند بنابراین بیوتکنولوژیست‌ها عنوان کردند که ژنی را باید پیدا کنیم که سم باشد و حشره را بکشد یعنی در داخل گیاه حشره را بکشد؛ به این ترتیب دانشمندان ژن BT (بی. تی) را از یک باکتری به نام ـ «باسیلوس ترانژین سیس» که در خاک موجود است گرفتند که این ژن حاوی سم است و حشرات را می‌کشد.

دکتر کرمی با اشاره به این موضوع که خداوند یک کنترل بیولوژیک در طبیعت گذاشته است که اگر بشر دخالت نکند طبیعت همه چیز را خودش کنترل می‌کند، متذکر شد: با توجه به اینکه در رشته مهندسی ژنتیک هر ژنی را می‌توان از هر موجودی به موجود دیگر منتقل کرد بنابراین  دانشمندان ژن BT را از باکتری نامبرده گرفتند، بریدند و به ژن سویا پیوند زدند و به این ترتیب یک سویای دستکاری شده ژنتیکی به دست آوردند!

جالب است بدانید در 5-6 سال اولی که این ذرت و سویاها کشت شد، اتفاق عجیبی افتاد و بدون اینکه سم یا آفت‌کشی به گیاه زده بشود تمام حشرات و آفات از بین می‌رفتند؛ در آن زمان همه اذعان داشتند که دیگر به آفت‌کش‌ها نیاز نداریم، پس سرطان نمی‌گیریم! اما در سال  1998 مقاله‌ای در نیویورک تایمز چاپ شد که مدعی شد «25 سال از توسعه تراریخته در مزارع دنیا گذاشته است اما یک فاجعه رخ داده است و آن فاجعه این بود که آفاتی که بوسیله BT کشته می‌شدند  شروع به تغییر جهش کردند و آرام آرام به بی.‌تی مقاوم شدند! و آفات شروع به حمله به گیاهان کردند.»

بنابراین مجدداً سموم روی کار آمدند! در ادامه کشاورزان دنیا معترض شدند که شما دانشمندان قول داده بودید که با آمدن محصولات تراریخته، غذای سالم و بدون  سم دست مردم می‌دهیم اما اینگونه نشده است.

حقایق پشت پرده محصولات تراریخته از نگاه دانشمندان

دکتر کرمی گفت: با مطرح شدن اعتراض در خصوص کارآمد نبودن محصولات تراریخته آنگونه که در ابتدا ادعا شده بود، دانشمندانی در دنیا شروع به گفتن حقایق پشت پرده تراریخته کردند؛ ما نیز در ایران جلسه‌ای برگزار کردیم و دو طرف مخالف و موافق تراریخته را گرد هم جمع کردیم تا ببینم نظرشان چیست.  

جالب است بدانید موافقان مدعی بودند اگر تراریخته نباشد غذای جمعیت رو به افزایش جهان را نمی‌شود تامین کرد! در حالی که مخالفان تراریخته معتقد بودند باید به سمت کشاورزی ارگانیک و تولید غذای سالم برویم همانطور که کشورهای اروپایی و آمریکایی رفته‌اند.

در حال حاضر حجم تولید محصولات ارگانیک در ایران پایین است و در نتیجه قیمت تا حدودی گران است اما اگر ارزش کل اجزای بدن انسان را محاسبه کنیم صدها میلیون تومان می‌ارزد پس ارزش سرمایه‌گذاری کردن روی سلامت‌مان را دارد.

در حقیقت وقتی عنوان شد تراریخته بد است این سؤال مطرح شد که به جای آن چه نوع مواد غذایی باید به مردم بدهیم؟ این در حالی بود که غذاهای عادی که می‌خوریم حاوی سم و کود شیمایی است و  محصولات تراریخته هم که خطرات ثابت شده‌ای دارد و در استفاده از آنها باید احتیاط کرد.

به این ترتیب به این نتیجه رسیدیم که غذای ارگانیک را تجویز کنیم؛ در اینجا بود که از سوی موافقان محصولات تراریخته علیه ما هجمه‌ای صورت گرفت مبنی بر اینکه "اصلاً غذای ارگانیک نداریم! دروغ است، محصولات ارگانیک آفلاتوکسین دارد!"

وی درباره طرح این ادعا از سوی بهزاد قره‌یاضی مبنی بر اینکه در ایران ارگانیک وجود ندارد، تصریح کرد:  بنده این ادعا را اکیداً رد و اعلام می‌کنم که در حال حاضر محصولات ارگانیک در ایران وجود دارد؛ به عبارت دیگر 4 شرکت در کشور داریم که مجوز ارگانیک می‌دهند و این شرکتها از جامعه اروپا هم مجوز دارند.

بنابراین خطاب به خوانندگان می‌گویم که اگر در اینترنت عنوان «محصولات 100 درصد ارگانیک» را جستجو کنید به لیست تمام محصولات ارگانیکی که در کشور تولید می‌شود و دارای مجوزهای معتبر هستند دسترسی پیدا می‌کنید که شامل محصولاتی از جمله برنج، چای، روغن، عسل، لوبیا، روغن زیتون، و ... با مجوز آزمایشگاه‌های تایید شده است.

حجم تولید محصولات ارگانیک در ایران پایین و گران است

دکتر کرمی با اشاره به تبلیغ نشدن گسترده محصولات ارگانیک در ایران تاکید کرد: در حال حاضر حجم تولید محصولات ارگانیک در ایران پایین است و در نتیجه قیمت تا حدودی گران است بنابراین در این شرایط اقتصادی نمی‌توان انتظار داشت همه بتوانند مثلا یک لیتر روغن ارگانیک را به قیمت 90 هزار تومان تهیه کنند؛ هر چند معتقدیم اگر ارزش کل اجزای بدن انسان را محاسبه کنیم صدها میلیون تومان می‌ارزد پس ارزش سرمایه‌گذاری کردن روی سلامت‌مان را دارد، چون مسئله مهم سلامتی ما است؛ در واقع می‌گوییم الان گران مصرف کنیم تا در آینده هزینه دارو و جراحی و بیمارستان نکنیم!

البته مردم باید زیرک باشند و قبل از خرید هر محصولی به نام ارگانیک مجوز آن را رویت کنند و حتی کمی پیشتر بروند و با شرکتی که به آن محصول مجوز ارگانیک داده است تماس بگیرند و در مورد صحت و سقم آن استعلام بگیرند؛  همانطور که در قرآن گفته شده است در آنچه که می‌خواهید بخورید به خوبی بنگرید و هر چیزی را نخورید چرا که عضوی از بدنت می‌شود و روی ذهن، رفتار، آینده و حتی در نسل آینده تان تاثیر دارد بنابراین تاکید می‌کنم که مردم باید روی غذای خود تحقیق کنند.

سرسختی سازمان غذا و دارو در دادن مجوز به محصولات ارگانیک و سهولت در دادن مجوز به محصولات شیمیایی!

رئیس بنیاد ملی ترویج سبک زندگی سالم ضمن انتقاد از سازمان غذا و دارو در نوع اعطای مجوز به محصولات ارگانیک در گفت‌وگوی خود با بازار متذکر شد: یکی از انتقاداتی که به سازمان غذا و دارو وارد  است این است که سازمان غذا و دارو کشور به مواد و محصولات شیمیایی سریعاً مجوز می‌دهد اما به محصولات ارگانیک به راحتی مجوز نمی‌دهد و این بسیار عجیب به نظر می‌رسد! این سختگیری حتی تا جایی پیش رفته که موردی داریم که فردی کارخانه لوازم آرایشی ارگانیک راه‌اندازی کرده است و علیرغم دارا بودن استانداردها و موارد لازم اما این سازمان به وی مجوز نمی‌داد و اعلام کرده بود یک عنصر شیمیایی به محصولات تولیدی خوداضافه کنید تا سپس به شما مجوز بدهیم! صاحب این کارخانه نیز در نهایت به محصولات خود، یک نوع ویتامین اضافه کرد و توانست مجوز بگیرد!

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

جریمه توقف غیرمجاز در محل‌های اختصاصی پارک خودروی معلولان و جانبازان چقدر است؟

جریمه توقف غیرمجاز در محل‌های اختصاصی پارک خودروی معلولان و جانبازان چقدر است؟
2024-11-30T10:07:23+03:30
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور گفت: هر وسیله نقلیه که با پلاک‌های شخصی در محل پارک اختصاصی خودروی جانبازان پارک کند علاوه بر جریمه ۱۰۰ هزار تومانی با جرثق...

سد معبر بالاترین آمار تخلفات ساکن در پایتخت

سد معبر بالاترین آمار تخلفات ساکن در پایتخت
2024-11-30T09:27:23+03:30
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: سد معبر بالاترین آمار تخلفات ساکن پایتخت است.

احکام سبز جایگزین مجازات حبس برای متخلفین زیست محیطی

احکام سبز جایگزین مجازات حبس برای متخلفین زیست محیطی
2024-11-30T09:27:22+03:30
سرپرست حفاظت محیط زیست کردستان گفت: صدور احکام قضائی جایگزین برای متخلفان زیست محیطی یا همان احکام سبز را به‌دلیل دارا بودن دو جنبه تنبیهی و آموزشی ـ فرهنگی ...

اجرای طرح کنترل ارشادی معاینه فنی موتورسیکلت‌ها آغاز شد

اجرای طرح کنترل ارشادی معاینه فنی موتورسیکلت‌ها آغاز شد
2024-11-30T09:14:04+03:30
مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: اجرای طرح کنترل ارشادی معاینه فنی موتورسیکلت‌ها از امروز آغاز خواهد شد.

به زودی چهلمین مرکز پویاشهر در تهران راه اندازی می‌شود

به زودی چهلمین مرکز پویاشهر در تهران راه اندازی می‌شود
2024-11-30T09:14:04+03:30
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: چهلمین مرکز پویاشهر ویژه کودکان کار در منطقه ۱۵ راه‌اندازی می‌شود.

قاچاقچی یک دستگاه بنز ۶۵ میلیارد جریمه شد

قاچاقچی یک دستگاه بنز  ۶۵ میلیارد جریمه شد
2024-11-30T09:14:03+03:30
قاچاقچی یک دستگاه خودرو سواری به پرداخت ۶۵ میلیارد ریال جریمه شد.

غریب آبادی: روز اخراج رژیم صهیونیستی از سازمان ملل متحد فرا رسیده است

غریب آبادی: روز اخراج رژیم صهیونیستی از سازمان ملل متحد فرا رسیده است
2024-11-30T09:14:03+03:30
دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز زمان حسابرسی به جنایات رژیم صهیونیستی و اخراج این رژیم از سازمان ملل متحد فرا رسیده است.

پروانه کسب بیمه‌گذار متخلف ممهور شد

پروانه کسب بیمه‌گذار متخلف ممهور شد
2024-11-30T09:00:43+03:30
سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی کرمان از محکومیت ۱۰ میلیارد ریالی یک نمایندگی بیمه به دلیل گرانفروشی خبر داد.

افزایش ۲۰ درصدی پرونده‌های مکشوفه با ابزار هوشمند در پلیس فتا

افزایش ۲۰ درصدی پرونده‌های مکشوفه با ابزار هوشمند در پلیس فتا
2024-11-30T08:47:22+03:30
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در یادداشتی از افزایش ۲۰ درصدی پرونده‌های مکشوفه با ابزار هوشمند در پلیس فتا خبر داد.

فروش ۸۴۴ خودروی توقیفی در بزرگ‌ترین مزایده خودروهای شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر

فروش ۸۴۴ خودروی توقیفی در بزرگ‌ترین مزایده خودروهای شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر
2024-11-30T08:34:00+03:30
رئیس کل دادگستری استان کرمان از فروش بیش از ۸۴۴ خودرو در بزرگ‌ترین مزایده فروش خودروهای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کشور در استان کرمان خبر داد.

ایجاد حساب بانکی برای حمایت از یوزپلنگ ایرانی

ایجاد حساب بانکی برای حمایت از یوزپلنگ ایرانی
2024-11-30T08:34:00+03:30
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست حفاظت گفت: برای دریافت حمایت‌های مالی بین‌المللی و داخلی با صندوق ملی محیط زیست هماهنگی شده است، تا حساب ویژه‌ای مختص یوزپلنگ ایر...

زاکانی: اسرائیل با ادبیات نظامی نمی‌تواند بر تفکر انقلاب اسلامی پیروز شود

زاکانی: اسرائیل با ادبیات نظامی نمی‌تواند بر تفکر انقلاب اسلامی پیروز شود
2024-11-30T08:20:43+03:30
شهردار تهران گفت: اسرائیل با ادبیات نظامی نمی‌تواند بر تفکر انقلاب اسلامی پیروز شود.

پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه در پی درگذشت قاضی خلیل‌زاده

پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه در پی درگذشت قاضی خلیل‌زاده
2024-11-30T08:07:21+03:30
رئیس قوه قضائیه در پیامی درگذشت قاضی خلیل‌زاده، یکی از مدیران سابق عدلیه را تسلیت گفت.

از ایران آمده‌ام برای تسلای دل شماها!

از ایران آمده‌ام برای تسلای دل شماها!
2024-11-30T08:07:20+03:30
در راستای طرح سفیر ایران همدل و حضور در بین مردم مقاوم لبنان و روایت رسیدن کمک‌های مردم ایران به آن‌ها، مادر شهیدان خالقی‌پور در لبنان حضور پیدا کرد تا در کن...

بارش باران در محورهای ۴ استان کشور

بارش باران در محورهای ۴ استان کشور
2024-11-30T08:07:20+03:30
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از بارش باران در محورهای استان‌های گیلان، گلستان، خراسان شمالی و اردبیل خبر داد.

ترافیک سنگین و پر حجم بزرگراه‌ها و معابر تهران در نخستین روز هفته

ترافیک سنگین و پر حجم بزرگراه‌ها و معابر تهران در نخستین روز هفته
2024-11-30T07:40:39+03:30
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پر حجم و سنگین در معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.

تصادف زنجیره‌ای در آزادراه قزوین ـ زنجان ۹ مصدوم بر جای گذاشت

تصادف زنجیره‌ای در آزادراه قزوین ـ زنجان ۹ مصدوم بر جای گذاشت
2024-11-29T16:14:04+03:30
سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اعلام کرد: تصادف زنجیره‌ای در آزادراه قزوین ـ زنجان ۹ مصدوم بر جای گذاشت.

محمودی: بمب‌افکن‌های آمریکایی محموله‌های امدادی را هدف حمله قرار داده‌اند

محمودی: بمب‌افکن‌های آمریکایی محموله‌های امدادی را هدف حمله قرار داده‌اند
2024-11-29T14:14:06+03:30
رئیس سازمان امداد و نجات با بیان اینکه بمب‌افکن‌های آمریکایی محموله‌های کمک‌رسانی را چندین بار هدف حمله قرار دادند، گفت: امروز هجدهمین مرحله محموله‌های زمینی...

روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین؛ لزوم تلاش جهانی برای توقف جنایت‌های فجیع رژیم صهیونیستی

روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین؛ لزوم تلاش جهانی برای توقف جنایت‌های فجیع رژیم صهیونیستی
2024-11-29T14:00:45+03:30
روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین در حالی گرامی داشته می‌شود که مردم بی‌دفاع غزه زیر فشار حملات مستمر رژیم صهیونیستی شاهد وقوع جنایت‌های بی‌سابقه‌ای هستند.

وقوع حادثه در ایستگاه مترو مهرشهر

وقوع حادثه در ایستگاه مترو مهرشهر
2024-11-29T14:00:44+03:30
سرپرست قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از وقوع حادثه‌ای در پایانه مترو مهرشهر خبر داد.

وضعیت جوی و محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور

وضعیت جوی و محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور
2024-11-29T13:34:03+03:30
رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا از محدودیت‌های ترافیکی جدید برای کاهش ترافیک و تسهیل عبور و مرور در جاده‌های شمال کشور خبر داد.

کاظمی: مصوبه «تاثیر معدل در کنکور» بازبینی می‌شود

کاظمی: مصوبه «تاثیر معدل در کنکور» بازبینی می‌شود
2024-11-29T12:54:00+03:30
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مصوبه «تاثیر معدل در کنکور» بازبینی می‌شود، گفت: تحقق سند تحول بنیادین، محوری‌ترین برنامه آموزش و پرورش است.

سند تحول بنیادین محوری‌ترین برنامه آموزش و پرورش است

سند تحول بنیادین محوری‌ترین برنامه آموزش و پرورش است
2024-11-29T12:40:40+03:30
وزیر آموزش و پرورش گفت: تحقق سند تحول بنیادین، محوری‌ترین برنامه آموزش و پرورش است.

برگزاری نمایشگاه دست آفریده‌های یلدایی زنان کارآفرین

برگزاری نمایشگاه دست آفریده‌های یلدایی زنان کارآفرین
2024-11-29T12:00:41+03:30
در آستانه بلندترین شب سال نمایشگاه گروهی زنان کارآفرین تحت عنوان دست آفریده‌های یلدایی برگزار می‌شود.

بارگیری و ارسال ١٥ تریلی کمک‌های مردمی به لبنان

بارگیری و ارسال ١٥ تریلی کمک‌های مردمی به لبنان
2024-11-29T12:00:41+03:30
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر از بارگیری و ارسال ١٥ تریلی کمک‌های مردمی به لبنان خبر داد.

پرچم اهل بیت علیهم السلام را با روحیه بسیجی و جهادی در شهر برافراشتیم

پرچم اهل بیت علیهم السلام را با روحیه بسیجی و جهادی در شهر برافراشتیم
2024-11-29T11:34:00+03:30
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: موفقیت‌هایی که امروز در عرصه‌های مختلف مدیریت شهری به دست آمده است، مرهون نگاه و تفکر بسیجی است.

بهره‌مندی از ظرفیت خانواده‌ها در حل مشکلات پایتخت

بهره‌مندی از ظرفیت خانواده‌ها در حل مشکلات پایتخت
2024-11-29T11:20:39+03:30
مدیر کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، ۲.۵ میلیون خانواده تهرانی را یک ظرفیت قابل توجه در حل مسائل و مشکلات شهری برشمرد.

آخرین مهلت ثبت نام در المپیاد دانش‌آموزی نانو

آخرین مهلت ثبت نام در المپیاد دانش‌آموزی نانو
2024-11-29T11:07:23+03:30
ثبت نام شانزدهمین المپیاد علوم و فناوری نانو تا روز ۱۴ آذر ادامه دارد و همه دانش آموزان پایه دهم، یازدهم و دوازدهم همه رشته‌ها می‌توانند در آن شرکت کنند.

واژگونی اتوبوس کارگران در کرمان یک کشته و ۷ مصدوم بر جای گذاشت

واژگونی اتوبوس کارگران در کرمان یک کشته و ۷ مصدوم بر جای گذاشت
2024-11-29T10:00:40+03:30
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از واژگونی اتوبوس حامل کارگران صبح امروز در جاده سیرجان به شیراز با یک کشته و هفت مصدوم خبر داد.

مسجدی آرانی: بیش از ۲۲۰ هزار نمونه زیستی از مجرمان در کشور اخذ شد

مسجدی آرانی: بیش از ۲۲۰ هزار نمونه زیستی از مجرمان در کشور اخذ شد
2024-11-29T09:07:20+03:30
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از اخذ بیش از ۲۲۰ هزار نمونه زیستی از مجرمان خبر داد و گفت: همچنین ۱۴۵ هزار پروفایل ژنتیک مجرمان در بانک ژنتیک ذخیره شده است.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)