میرنیوز

اهمیت نذر خون و پلاسما/ تجارت‌های کرونایی در فضای مجازی/ اما و اگرهای واکسن کووید

اهمیت نذر خون و پلاسما/ تجارت‌های کرونایی در فضای مجازی/ اما و اگرهای واکسن کووید 2020-08-24T14:18:15+04:30

به گزارش ایسنا، دکتر ایرج حریرچی در نشست خبری که به صورت ویدیو کنفراسی برگزار شد با تاکید بر این که یکی از موضوعات مهم در محرم امسال موضوع نذر خون است، گفت: ذخایر خونی کشور در وضعیت مناسبی قرار دارد، اما باید افزایش یابد. محرم امسال زمان مناسبی برای اهدای خون و به ویژه هدای پلاسما است. در برآوردهای قبلی ما تصور می کردیم حدود ۱۰ درصد بهبودیافتگان کرونا، اقدام به اهدای پلاسما کنند. اما اکنون تنها ۲ درصد از این بهبود یافتگان پلاسما اهدا کرده اند. در تسریع و تسهیل فرایند اهدای خون واهدای پلاسما سازمان انتقال خون سامانه نوبت دهی اینترنتی نیز برقرار کرده است.

۱۶۴ شهید مدافع سلامت تا کنون

وی در ادامه با اشاره به این که تاکنون ۱۶۴ شهید مدافع سلامت از کادر بهداشت و درمان کشور شناسایی شدند تاکید کرد: این عزیزان و خانواده هایشان حق بزرگی بر گردن مردم دارند. زمانی که حتی خانواده و فامیل نیز از مراقبت از بیمار خود اکراه داشت، این عزیزان بودند که با ایثار و فداکاری در مراکز درمانی کمک به بهبود حال این بیماران می کردند. تا جایی که روز گذشته دیدیم فرزند ۸ ساله یکی از همین اعضای کادر درمان بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داد.

وی ادامه داد: خدمت به بیماران از وظایف ما است. از سوی دیگر ارائه حمایت های معنوی، روانی و غیره برای خانواده های شهدای مدافع سلامت نیز در اولویت ما قرار دارد. اما باید در نظر بگیریم که ما امروز در چند جبهه در حال جنگ هستیم؛ هم بیماری معمول را داریم و هم باید به فکر کرونا باشیم. از سوی دیگر در این شرایط باید به فکر آماده سازی موضوعات مختلف در پاییز و زمستان باشیم که این موضوع ممکن است سبب شود کوتاهی هایی صورت گیرد.

الزام پذیرش بیماران اورژانس از سوی بیمارستانهای خصوصی در روزهای تعطیل

معاون کل وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی در خصوص پذیرش بیماران در بیمارستانهای خصوصی در روزهای تعطیل اظهار کرد: بیمارستانها حتی در روزهای تعطیل نیز باید بیماران اورژانس را پذیرش کنند، اما بیماران غیر اورژانسی براساس نوبت دهی پذیرش می شوند.

وی در خصوص تعدیل نیرو در برخی ازبیمارستانهای خصوصی بیان کرد: با وقوع بیماری کرونا تعداد قابل توجهی از خدمات به ویژه خدمات غیر ضروری مانند اعمال زیبایی کاهش یافت که این موضوع بار مراجعه به بیمارستانهای خصوصی را کم کرد. از سوی دیگر مردم نیز به دلیل تحریم ها و مشکلات اقتصادی قدرت خرید کمتری پیدا کردند، از این رو مراجعه آنها به بیمارستانهای دولتی افزایش یافت؛ این در حالی است که بیمارستانهای خصوصی کمکی از سوی دولت دریافت نمی کنند و باید با درآمد خود بیمارستان را اداره کنند. درخواست ما از همه کارفرمایان در همه بخش ها این است که از هر گونه تعدیل نیرو در شرایط اقتصادی فعلی خودداری کنند.

برگزاری مراسم عزاداری در فضاهای سربسته ممنوع

وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره شرح ماوقع درخواست دادستانی برای برگزاری مراسم های عزاداری ماه محرم تاکید کرد: این موضوع در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شد که توضیحاتی توسط وزیر بهداشت و وزیر کشور پیرامون آن ارائه شد. در مجموع مصوبات ستاد کرونا در خصوص عزاداری های ماه محرم همان مصوبه هایی است که ابلاغ شده که سازمان تبلیغات اسلامی نیز بر اجرای آن نظارت دارد. بر اساس این مصوبه برگزاری مراسم عزاداری، در فضاهای سربسته ممنوع است. خوشبختانه با ابتکارات صورت گرفته و حضور مداحان در خیابان ها، پادگان ها و غیره درباره اجرای پروتکل های بهداشتی وضعیت مناسبی داریم. در این زمینه خوشبختانه مقام معظم رهبری نیز از مردم و هیات ها خواسته اند که مسائل بهداشتی را با جدیت بیشتر رعایت کنند.

ابتلای مجدد ۱۴ درصد بهبودیافتگان کرونا

حریرچی درباره ابتلای مجدد بهبودیافتگان کرونا گفت: اکنون حدود ۶ ماه است که از شیوع بیماری می گذرد؛ آنچه که گزارش می شود نشان می دهد در کشورهای گوناگون از موارد نزدیک به صفر درصد تا حدود ۳۰ درصد ابتلای مجددبه کرونا وجود دارد. همچنین برخی مقالات نشان می دهد که در شش ماه گذشته حدود ۱۴ درصد از بهبود یافتگان مجددا مبتلا شده اند که این عدد، درصد قابل توجهی است.

وی در پاسخ به سوالی درباره میزان ابتلای کادر درمان ایران به کرونا افزود: ما کشور بسیار بزرگی هستیم و هفدهمین جمعیت جهان را داریم. در خصوص شیوع کرونا پس از چین ما اولین کشور بزرگی بودیم که به طور وسیع درگیر کرونا شدیم؛ در نتیجه بسیاری از اتفاقات ابتدا در کشور ما رخ داد وسپس در سایر کشورها بروز پیدا کرد. از  لحاظ تعداد به میلیون نفر جمعیت چه در ابتلای جمعیت عادی و چه در ابتلای کادر پزشکی وضعیت متفاوتی داریم. از نظر ابتلای خالص تعداد ابتلا نیز نسبت به سایر کشورها ارقام قابل توجهی است. البته روش اعلام آمار در کشورها متفاوت است. اکثر موارد ابتلا در کسانی است که در بخش های غیر کرونایی مشغول به ارائه خدمت هستند. تعدادی از کادر درمان از خانواده خود مبتلا می شوند. تعدادی در بخشهای کرونا و تعدادی نیز در جامعه مبتلا می شوند.

گسترش تله مدیسین با اولویت مناطق محروم

وی در پاسخ به سوال ایسنا درباره ارائه خدمات تله مدیسین یا دوراپزشکی در بحران کرونا، گفت: این خدمات باید گسترش پیدا کنند. اکنون بسیاری از رفت و آمدهای غیر ضروری به دلیل دریافت خدمات پزشکی و آزمایشگاهی است. به طور مثال اصلا نیازی نیست که شخصی برای دریافت جواب آزمایش خود مجبور به مسافرت درون شهری باشد و در اکثر کلانشهرها عامل سوم و چهارم تردد مردم، دریافت خدمات بهداشتی و درمانی است که می تواند موجب تشکیل زنجیره انتقال بیماری باشد.

حریرچی در این باره ادامه داد: خدمات تله مدیسین با اولویت مناطق محروم گسترش پیدا خواهد کرد. هر چند که در شهرهای بزرگ مثل تهران نیز موثر خواهد بود. امروز می بینیم که تراکم مراکز درمانی در مناطق شمالی و مرکزی تهران افزایش یافته است و شهروندان مجبور به تردد از نقاط شرقی و جنوبی و غربی شهر به سمت مراکز درمانی هستند.

روند ابتلا و فوتی های کرونا همچنان بالاست

حریرچی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره روند بیماری در کشور، گفت: این موضوع کاملا به رفتار اجتماعی، رعایت فاصله گذاری و نکات بهداشتی بستگی دارد. پس از موج دوم کرونا با رعایت اصول بهداشتی توانستیم میزان مرگ و میر را بیش از ۴۵ درصد ومیزان بستری را حدود ۴۰ درصد کاهش دهیم. اماهمچنان میزان مرگ ومیر و بستری و ابتلا به طور میانگین از روزهای اوج بیماری در فروردین نیز بالاتر است.

نگرانی برای فصل سرد سال

وی ادامه داد: در حال نزدیک شدن به فصل سرد سال هستیم و نگرانی ما از همزمانی کرونا و آنفولانزا با یکدیگر است. هرگونه عادی پنداری و عادی سازی شرایط که از داخل خانه و رفت و آمدهای خانگی شروع می شود می تواند احتمال ابتلا به کرونا را افزایش دهد. امیدواریم بتوانیم با حمایت دولت، بخش خصوصی و استقامت مردم و پایبندی به اصل بهداشتی، روند بیماری را کنترل کنیم.

سفر؛ عامل اصلی انتقال کرونا

وی در ادامه با تاکید بر این که مسافرت عامل اصلی انتقال ویروس است، تصریح کرد: عامل انتقال ویروس از ووهان چین به سایر کشورها، مسافرت بود. اکنون در روزهای پایانی شهریور ماه هستیم که سفرهای مردم بیشتر می شود. حتی در تعطیلات چند روز آینده نیز ممکن است برخی بخواهند به شهرهای زادگاه خود سفر کنند، اما از آنها می خواهیم سفرهای خود را به حداقل برسانند تا بتوانیم بیماری را به طور نسبی کنترل کنیم. بروز موج سوم بیماری و یا کنترل موج دوم کاملا به رفتار اجتماعی مردم بستگی دارد.

اما و اگرهای واکسن کرونا

وی درباره ساخت واکسن کرونا گفت: این درست است که کشورهای مختلفی در حال کار بر روی این واکسن هستند، اما در نظر بگیرید همان گونه که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است حتی با تولید واکسن نیز مردم باید رفتار اجتماعی مناسبی داشته باشند. بهترین واکسن هایی که ادعا می شود تاثیر ۵۰ تا ۷۰ درصدی دارند، مدت اثر آنها دو تا سه ماه است. البته برای تامین واکسن هم در داخل کشور و هم در خارج از کشور اقداماتی انجام خواهیم داد.

واکسن آنفلوآنزا برای گروه های پرخطر

وی با اشاره به این که اکنون در نیمکره شمالی زمین میزان ابتلا به آنفولانزا کاهش یافته است، اظهار کرد: علت این مساله می تواند رعایت نکات بهداشتی باشد. ما هم احتمال می دهیم با ورود به فصل سرد سال با رعایت نکات بهداشتی میزان ابتلای کمتری به آنفولانزا داشته باشیم. واکسن آنفولانزا بر اساس اعلام های بعدی برای گروههای پرخطر در دسترس خواهد بود.

میزان ابتلای کودکان به کرونا

حریرچی در ادامه با اشاره به این که میزان ابتلا به کرونا در کودکان و نوجوانان مشابه بزرگسالان است، گفت: کودکان نیز باید از ماسک استفاده کنند و در شرایط فعلی بهترین ماسک، ماسک پارچه ای است که می توانید آن را با پارچه معمولی سه لایه تهیه کنید. کودکان به اندازه بزرگسالان مبتلا می شوند اما به اندازه آنها علامت ندارند.

برگزاری کنکور با رعایت پروتکلهای بهداشتی

وی با اشاره به این که برگزاری کنکور با توجه به پروتکلهای بهداشتی صورت گرفت گفت: از این رو فکر نمی کنیم کنکور سبب افزایش در موارد ابتلا شود. از سوی دیگر تا امروز نیز در خصوص مراسم های عزاداری ماه محرم رعایت پروتکلهای بهداشتی را شاهد بودیم.

مدد طرح تحول در بحران کرونا

افزودن ۳۶هزار تخت بیمارستانی طی ۷ سال گذشته

حریرچی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره نقش طرح تحول سلامت در مدیریت پاندمی کرونا تاکید کرد: مهمترین جلوه طرح تحول سلامت که بسیار به ما کمک کرد، گسترش تخت های بیمارستانی، تخت های مراقبت های ویژه و بازسازی تخت های موجود بود. طی ۷ سال دولت تدبیر وامید ۳۶ هزار تخت جدید به ناوگان تخت های بیمارستانی اضافه شد. که این رقم نزدیک به یک سوم تخت های بیمارستانی موجود درکشور بود. اگر یک دوم تخت های آی سی یو یا یک سوم تختهای بیمارستانی در شرایط فعلی موجود نبود، می دیدید که چه فاجعه ای رخ می داد. در حالی که مشاهده کردید در کشورهای اروپایی این مشکل رخ داد تا جایی که حتی در کشور روسیه بیمار دو تا سه شیفت داخل آمبولانس می ماند تا بتواند وارد بیمارستان شود.

وی افزود: گسترش تختهای بیمارستانی در مناطق محروم نیز نکته بسیار مهمی است. از سوی دیگر آنچه که به ما کمک کرد گسترش خدمات بهداشتی و نیروهای بهداشتی ما به ویژه در مناطق حاشیه شهرها بود. پایگاه های سلامت و نیروهای بهداشتی در حاشیه شهرها افزایش یافتند و به کنترل بیماری کرونا کمک کردند. ما در ابتدای طرح تحول سلامت حدود ۴ هزار و ۶۰۰ پزشک در شبکه روستایی داشتیم که بعد از اجرای طرح تحول به حدود ۷ هزار پزشک رسید. همچنین ترمیم امکانات رادیولوژی  و سی تی اسکن در بیمارستانهای دولتی امروز نشان داد که تا چه اندازه در تشخیص بیماران کرونایی موثر بوده است.

وی مزیت دیگر طرح تحول سلامت را کاهش میزان پرداختی از جیب مردم دانست و گفت: طی این طرح بسیاری از افراد بیمه شدند و توانستیم علی رغم فشارهای اقتصادی که بر مردم وجود دارد، میزان پرداختی از جیب مردم کاهش دهیم. البته همچنان برخی خدمات سرپایی و داروها به مردم فشار قابل  توجهی می آورد، اما همواره ملاحظه مردم برای عدم تحمیل فشار مالی از تاکیدات شخص وزیر بهداشت است.

کورتون؛ موثرترین دارو تا کنون

وی در خصوص تاثیر داروها در درمان کرونا گفت: مهمترین اقدام برای بیماران بستری شده در بیمارستان تامین اکسیژن است. از سوی دیگر مراقبت هایی که کادر درمانی از لحاظ تمیز کردن مجاری تنفسی و سایر خدمات ارائه می دهند، بسیار نقش مهمی دارد. در حال حاضر موثرترین دارو که برای بیماران در بیمارستان استفاده شده کورتون بوده است. بسیاری از داروهای گران قیمتی که اسامی آنها اعلام می شود، کمتر از ۲۰ درصد در درمان کرونا موثر بوده است. به طور مثال استفاده از رمدسیویر در مرحله سوم بیماری هیچ تاثیری نخواهد داشت.

                                                                                                       

 حریرچی با اشاره به این که کالاهای بهداشتی و درمانی بخشی از تجارت جهانی را تشکیل می دهند، گفت: سالانه ۱۰ و نیم درصد از ثروت جهانی صرف حوزه بهداشت و درمان می شود و این موضوع نشان دهنده اهمیت تجاری آن برای برخی است. در دوره کرونا نیز کاسبی هایی در زمینه دارو و تجهیزات به وجود آمد. بسیاری از کشورها تا ۵ برابر نیاز واقعی خود واکسن پیش خرید کرده اند که هم خودشان استفاده کنند و هم بتوانند بعدا آن را بفروشند. تبلیغات دارو هیچگاه مستقیم نبوده است، اما سعی کرده اند از طریق القاء نیاز به مردم این تبلیغ را انجام دهند.

تجارت از قِبَل کرونا در فضای مجازی

به شایعات دارو و واکسن توجه نکنید

وی با اشاره به همکاری شرکت های دانش بنیان در زمینه تولید دارو و تجهیزات مرتبط با کرونا بیان کرد: این شرکت ها که هویت داشته و شناسنامه دار هستند، مورد حمایت ما بوده و با ما فعالیت می کنند. اما به ادعاهایی که ممکن است در فضای مجازی در خصوص کشف دارو و واکسن شود توجه نکنید، زیرا این موارد جزیی از تجارت است.

حریرچی با اشاره به این که بیماری کرونا بار دیگر نشان داد که ملتهای مختلف باید کنار یکدیگر قرار گیرند، گفت: دیدید که این تصور غلط که برخی از کشورها داشتند که فکر می کردند با حصار خودساخته می توانند به خوشبختی برسند، دچار مشکل شدند. اکنون بالاترین میزان مرگ و میر در کشورهای توسعه یافته اتفاق می افتد ما نیز در منطقه خودمان احتیاج به همکاری بیشتری میان کشورها داریم.

مراحل حیوانی واکسن کرونا ایرانی در حال تکمیل شدن است

وی درباره تولید واکسن ایرانی کرونا، اظهار کرد: مراحل حیوانی این واکسن در حال تکمیل شدن است و بلافاصله وارد مرحله انسانی خواهیم شد و ما نیز همگام با سایر کشورها به سمت ساخت واکسن حرکت می کنیم. اما باید بدانید متوسط زمان ساخت واکسن در ۵۰ سال گذشته ۷ سال بوده است. حتی برخی از واکسن ها نیز ساختشان بیش از ۲۰ تا ۲۷ سال زمان برده است. این در حالی است که علی رغم تمام اقدامات صورت گرفته بیماریهایی مانند ایدز و مالاریا همچنان فاقد واکسن هستند. مردم باید بدانند که ممکن است حتی تا دو سال دیگر نیز واکسن در دسترس نباشد.  

وی درباره ارائه خدمات به بیماران مبتلا به سرطان تصریح کرد: در ماه های اول بروز بیماری کرونا برخی خدمات با تاخیر در مراجعه این بیماران انجام می شد، اما فرد مبتلا به سرطان نمی تواند منتظر بماند. تاکید ما این است که آنها به بیمارستان های مخصوص سرطان که عاری از کرونا هستند مراجعه داشته باشند.

حریرچی درباره جهش ویروس کرونا نیز گفت: ویروسها به طور طبیعی جهش پیدا می کنند اما برای ساخت واکسن مبنای محققین آن قسمتی از ویروس است که کمتر تغییر می کند. می بینید که در مورد واکسن آنفولانزا نیز هر سال باید متناسب با آن نوعی از ویروس آنفولانزا واکسن تولید کرد که در آن سال بروز پیدا کرده است. بیش از ۸ میلیارد نفر جمعیت کره زمین است اما ظرفیت تولید واکسن کرونا تنها برای حدود ۳۵۰ میلیون نفر است.

وی در خصوص خدمات دوراپزشکی نیز گفت: آیین نامه ای با کمک سازمان نظام پزشکی، بیمه و معاونت درمان برای آن نوشته شده است که بر اساس اصول قید شده در آن پیش خواهیم رفت.

تاثیر طرح ترافیک در کاهش زنجیره انتقال ویروس

معاون کل وزارت بهداشت در خاتمه سخنان خود در پاسخ به سوالی درباره طرح ترافیک بیان کرد: طرح ترافیک برای کنترل آلودگی هوا و کنترل ترافیک مرکز شهر ضروری است، اما از لحاظ درآمدی شاید چند دهم درصد از درآمد شهرداری ها را تشکیل دهد. تا کنون  شهرداری و پلیس راهور در زمینه ماجرای طرح ترافیک  به ما کمک کرده است که تاثیرات آن را در زنجیره انتقال ویروس مشاهده کردیم.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!

 پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!
2024-04-14T13:18:23+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت پهپاد گرده‌افشان شد. این ماژول که قابلیت نصب بر روی انواع پهپادهای ایرانی و خارجی را دارد، به صورت هوشمند می‌تواند ب...

ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T12:51:47+03:30
فرد شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دس...

ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟

 ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟
2024-04-14T12:38:24+03:30
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران درباره ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های چینی مورد نیاز متروی تهران توضیح داد.

رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"

 رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"
2024-04-14T12:38:23+03:30
یک سالیست که سازمان محیط زیست با نادیده گرفتن حکم شرعی شکار و تاکید رهبر انقلاب بر لزوم توقف شکار، بدون پاسخگویی به نقدهای دانشگاهیان و بی‌توجه به ابعاد اجت...

ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان

 ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان
2024-04-14T11:58:31+03:30
متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت پهپادهای آشیانه‌دار برای تصویربرداری از مناطق صعب‌العبور شدند.

حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد

 حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد
2024-04-14T11:58:31+03:30
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد خبر داد و گفت: با آغاز فرایند پرداخت و تملک معارضات ملکی؛ پیش...

آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی

 آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی
2024-04-14T11:58:30+03:30
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: پلیس از امروز در همه معابر و اماکن عمومی، اقدامات خود را به منظور برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی مانند بی‌حجابی با جدیت بیشت...

شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

 شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری
2024-04-14T11:58:30+03:30
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۷۹ مورد ابتلا به وبا در سال گذشته، از کاهش چشمگیر آمار این بیماری در کشور نسبت به سال‌ ۱۴...

طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی

 طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی
2024-04-14T11:58:29+03:30
مرحله اول طرح فجرانه از ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد. مرحله دوم آن از ۲۰ اسفند تا ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه داشت و مرحله سوم نیز از ۲۰ فروردین آغاز شده و تا ۱۸ اردی...

التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی

 التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی
2024-04-14T11:58:29+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان زخم‌پوش نانویی تولید کرده که می‌تواند به التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی کمک کند. این پانسمان باکتری‌ها را از بین برده و روند بهبود را تسری...

۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود

 ۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود
2024-04-14T11:58:29+03:30
شهردار منطقه ۱۷ با اشاره به احداث و بهره‌برداری از ۳ میدان میوه و تره‌بار در سطح منطقه گفت: در راستای تکمیل شبکه توزیع میوه و کالاهای اساسی، میدان های میوه ...

مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟

 مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟
2024-04-14T11:58:28+03:30
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به مشکلات پیش آمده برای واگن‌های وارداتی از سوی وزارت کشور گفت: به همین جهت شخص رئیس جمهور برای برطرف کردن موانع و مشکلات ورود...

تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی

 تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی
2024-04-14T11:31:56+03:30
معاون شهردار تهران، تولید و تقویت دانش سرمایه انسانی را لازمه مدیریت چالش‌های این حوزه دانست.

امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه

 امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه
2024-04-14T11:31:55+03:30
دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم دوره متوسطه دوم از روز دوشنبه ۲۷ فروردین در امتحانات شبه نهایی شرکت می‌کنند.

ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست

 ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست
2024-04-14T11:31:54+03:30
رئیس شورای شهر تهران گفت: ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست.

ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت

 ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت
2024-04-14T11:31:54+03:30
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: سامانه مشوق‌های سربازی تولید شده و در حال تست است، ثبت‌نام رسمی واجدین شرایط از ۱۵ اردیبشه...

چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟

 چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟
2024-04-14T11:31:54+03:30
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان حج و زیارت گفت: حدود ۳۷ درصد زائران شیعه حج تمتع امسال، مرد و ۴۷ درصد زائران شیعه را زنان تشکیل می‌دهند.

افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو

 افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو
2024-04-14T11:31:54+03:30
طرح بهسازی و نوسازی مزارع خاکی پرورش میگو به همت مرکز مدیریت طرح‌های کلان و پیشران معاونت علمی به منظور تکمیل و بهسازی اجرای فرایند پرورش میگو در مزارع و اف...

انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان

 انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان
2024-04-14T11:31:53+03:30
رئیس سازمان بهزیستی کشور نسبت به عدم توجه مدیریت شهری به معلولان انتقاد کرد.

ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T11:31:53+03:30
شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود، جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دستگی...

"زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند

 "زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی تهران بزرگ از دستگیری زورگیران مسلح در اتوبان صدر خبر داد.

"برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند

 "برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند
2024-04-14T11:31:52+03:30
یک کارشناس صنعت خودرو معتقد است که برقی کردن حمل و نقل عمومی و ارتقای سیستم احتراق خودروهای داخلی باعث می‌شود تا هوای مطلوبی که در این فروردین تجربه می‌کنیم...

فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات

 فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه طی هفته گذشته در ایران،‌ گفت: در تصادفات هفته گذشته ۱۵۹۴ نفر دچار مصدومیت شده‌اند.

احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی

 احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی
2024-04-14T11:31:52+03:30
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: این موضوع در کمیسیون آموزش تصویب شده و در انتظار بررسی و تصویب در صحن علنی مج...

استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند

 استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند
2024-02-26T06:00:47+03:30
معاون وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به استخدام ۱۰ هزار معلم تربیت‌بدنی در آزمون استخدامی فروردین ۱۴۰۳ گفت:دانش‌آموزان قهرمان رشته‌های ورزشی بدون کنکور وارد دا...

غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید

 غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید
2024-02-26T06:00:47+03:30
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش‌وپرورش از اجرای غربالگری اختلالات یادگیری برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی خبر داد.

کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام

 کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام
2024-02-26T06:00:46+03:30
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۳۰۰ قلم انواع لوازم آشپزخانه قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالاها کشف شده را بیش از ۱.۵ میلیارد تومان...

ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان

 ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان
2024-02-26T06:00:46+03:30
سخنگوی پلیس از ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان خبر داد.

توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید

 توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید
2024-02-26T06:00:45+03:30
پلیس راهور فراجا طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی، هم‌میهنان در صورت لزوم به سفر با آمادگی کامل اقدام به سفر...

صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳

 صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳
2024-02-26T06:00:45+03:30
براساس مصوبه شورای شهر تهران عوارض ساختمانی، مشاغل سیار و بی‌کانون، نصب دکل، طرح ترافیک، پارک حاشیه‌ای و حفظ و گسترش فضای سبز در سال ۱۴۰۳ افزایش پیدا کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)