میرنیوز

حمایت تمام قد دولت از سازمان‌های مردم نهاد/ضرورت ایجاد شبکه های تخصصی کارآفرینی مردمی

حمایت تمام قد دولت از سازمان‌های مردم نهاد/ضرورت ایجاد شبکه های تخصصی کارآفرینی مردمی 2020-08-15T12:18:06+04:30

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در نشست تخصصی با نمایندگان سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه زنان در سراسر کشور که به بهانه فرارسیدن ۲۲ مرداد روز ملی تشکل ها و مشارکت های اجتماعی برگزار شد، افزود: سازمان های مردم نهاد نقش برجسته ای در پیشبرد وضعیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و توان افزایی زنان، خانواده و ارتقا و بهبود وضعیت جامعه دارند.

وی ادامه داد: یکی از رویکردهای دولت تدبیر و امید، حمایت از نهادهای مدنی بوده و از طریق سازوکارهای مختلف، تلاش شده حمایت های ساختاری و توان افزایی و همکاری در پروژه های مشخص را با سازمان های مردم نهاد داشته باشد.

انسجام اجتماعی نیاز مبرم روزهای کرونایی

معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه نشست امروز بررسی اقدامات و رویکردهایی است که طی سه سال گذشته دنبال شده و همچنین برنامه ریزی برای سال ۹۹ است، خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوان این همکاری ها را ادامه داد تا نتایج خوبی کسب شود خصوصا در شرایط کرونا که بیش از پیش نیاز به انسجام اجتماعی و همکاری بین بخشی و سازمان های مردم نهاد داریم.

وی افزود: سازمان های مردم نهاد همواره نقش کلیدی در همکاری با دولت و کاهش هزینه ها ایفا می کنند و دولت هم سعی کرده از بعد حقوقی و تصویب و ارائه پروانه فعالیت برای سازمان های دارای شرایط تمام قد حمایت کند.

ابتکار با یادآوری اینکه زدودن نگاه امنیتی صرف و کمک به توان افزایی تشکل ها از جمله اهداف حمایتی دولت بوده است، آن را عامل تشدید انگیزه داوطلبانه و قدرت سازمان های مردم نهاد برای رسیدگی بهینه به مسایل دانست.

وی تاکید کرد: اجرای برنامه ها و سیاست های کلان کشور از جمله نقش این سازمان ها است که توسط دولت تدبیر و امید به رسمیت شناخته شده است.

آموزش ۱۲۰۰ تشکل مردم نهاد از عملکردهای معاونت

معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه تا کنون ۱۲۰۰ تشکل مردم نهاد با همکاری معاونت امور زنان و خانواده، آموزش های تخصصی چهار روزه دیده اند، تصریح کرد: با توجه به شرایط کرونا، بنا داریم در شهریور امسال، از طریق فضای مجازی دوره چهار روزه را برای یکهزار تشکل باقی مانده برگزار کنیم.

وی با تاکید بر اینکه موضوع مهم است و امیدواریم همه سازمان های مردم نهاد در این مساله با ما همکاری داشته باشند، اظهار کرد: خاصیت این نشست ها، اعلام طرح های اقدام مشترک و سیاست ها و استراتژی های اصلی دولت است مانند تحقق عدالت جنسیتی که تبلور آن در سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده نهفته شده است.

ابتکار، موضوع خانواده و توجه به مهارت های زندگی و ارتباطی داخل خانواده و طرح ارتقای تاب آوری اجتماعی را یکی دیگر از طرح های معاونت عنوان کرد که با همکاری سازمان های مردم نهاد در حال اجرا است.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این موضوعاتی مانند توان افزایی اقتصاد زنان و حمایت از زنان روستایی را با حمایت وزارت جهاد کشاورزی دنبال کردیم.

ضرورت ایجاد شبکه های تخصصی در حوزه کارآفرینی مردمی

ابتکار با بیان اینکه یکی دیگر از کارهای سازمان های مردم نهاد نهادینه کردن طرح های کارآفرینی است، تاکید کرد: علاقه مندیم به شکل گیری تخصصی سازمان های مردم نهاد کمک کنیم زیرا ایجاد شبکه های تخصصی در حوزه کارآفرینی و اشتغال جهت تبادل اطلاعات و تجربیات و  محکم تر شدن زنجیره انسانی مهم است.

معاون رئیس جمهوری با ابراز امیدواری از اینکه بذرهای تشکل های اجتماعی در پروژه با معاونت به ثمر برسد، تاکید کرد: سازمان های مردم نهاد با ارتباط خوب با نیروهای داوطلب می توانند آن را بسط دهند تا تبدیل به طرحی ملی در نقاط مختلف کشور شود.

ابتکار با بیان اینکه مقدمات این شبکه سازی فراهم شده، تصریح کرد: امیدواریم شبکه های تخصصی تا پایان دولت دوازدهم شکل بگیرند.

وی تاکید کرد: اعتقاد به سازمان های مردم نهاد در حد آرمانگرایی محدود نیست و تلاش شده به واقعیت بپیوندند زیرا نقش این تشکل ها در سیاستگذاری، بسیج اجتماعی، ‌ دیدبانی و ‌رصد شرایط کشور پررنگ است و می توانند فاصله های موجود در قانون را ترمیم و فساد را از بین ببرند.

در این جلسه آنلاین زهرا جواهریان معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت با اشاره به دوره های آموزشی برگزار شده توسط معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در ۲۸ استان، از آمادگی برای دریافت طرح های سازمان های مردم نهاد در حوزه زنان و خانواده و نیز کمک به انجام طرح های قابل اجرا خبر داد.

وی گفت: نهمین دوره آموزشی ما در شهریور یا مهرماه به شکل مجازی برگزار خواهد شد که ظرفیت آموزش ۱۰۰۰ سازمان مردم نهاد را دارد.

جواهریان با بیان اینکه پیش از این برای ۱۲۰۰ سازمان مردم نهاد دوره‌های آموزشی را برگزار کرده ایم، در مورد اجرای دوره های تاب آوری تصریح کرد: هر بخشی از دوره تاب آوری که انجام آن به شکل مجازی امکان پذیر باشد را اجرا خواهیم کرد.

در ادامه این جلسه نمایندگان چند سازمان مردم نهاد حوزه زنان و خانواده به ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت های انجام شده و نیز ارائه پیشنهادات خود پرداختند.

مهشید چوبداری مدیرعامل سمن فصل جدید زندگی از خراسان جنوبی با ارائه گزارش عملکرد ۶ ماهه دوره کرونا، به مشارکت در طرح ملی پیمایش کرونا و ارائه آموزش های مجازی هنری برای بانوان استان اشاره کرد و از آماده سازی فایل های صوتی آموزشی با هدف پاسخگویی به سوالات مطرح شده در خصوص کرونا با هماهنگی وزارت بهداشت خبر داد.

به گفته وی آموزش های کارگاهی برای زنان سرپرست خانوار یا بد سرپرست و آموزش های فرزند پروری و مهارت های زندگی برای دختران مناطق محروم از دیگر فعالیت های این سازمان مردم نهاد است.

سارا هیئت نماینده سمن ندای آرامش جوان از خوزستان با بیان اینکه بازار فعالیت های اقتصادی و مدیریت رده های میانی در خوزستان اغلب در دست آقایان است، گفت: با معضل زنان بدسرپرست و سرپرست خانوار روبرو هستیم ضمن اینکه بازارچه خود اشتغالی برای محصولات تولید شده بانوان ضروری است.

آقای نوری زاده مدیرعامل خیریه شمس از استان تهران با اشاره به فعالیت این موسسه در حوزه توانمند سازی زنان سرپرست خانوار  و  زنان کارآفرین گفت: تاکنون اقداماتی جهت استانداردسازی محصولات تولیدی و ارتقا کیفیت آن در راستای زنجیره تامین و تولید انجام داده ایم.

محمد حسین چاوشیان مدیر موسسه خاتم از استان قم با درخواست تداوم پیگیری مسایل زنان در منطقه دیشموک به حضور تیم پژوهشی این تشکل در منطقه و تلاش جهت کاهش آسیب های زنان اشاره کرد و گفت: در حال راه اندازی مجموعه فرهنگی در آن منطقه هستیم.

وی با بیان اینکه جهت توانمندسازی زنان در استان قم طرحی را  با تاکید بر آموزش بورس به زنان در دست اجرا داریم، اظهار امیدواری کرد با همکاری معاونت این طرح به زودی اجرا شود.

خانم علی محمدی مدیرعامل موسسه کودکان آفتاب از استان مرکزی نیز به تامین اقلام بهداشتی و مواد غذایی در دوره بحران کرونا برای خانواده های نیازمند اشاره کرد و افزود: برگزاری دوره های آموزشی دوران کرونا و همچنین دوره های افزایش تاب آوری خانواده ها از جمله اقدامات این سمن بوده است.

خانم زارع مدیر عامل انجمن زنان پویای فارس از شیراز تقاضای باور سازمان های مردم نهاد در دستگاه های دولتی را مطرح و به طرح توانمند سازی زنان برای عبور از بحران طلاق توسط این موسسه اشاره کرد.

میلاد بسطامی مدیر عامل موسسه فخر کاسپین از استان گیلان نیز از اجرای طرح های گفتگوی ملی خانواده و ارتقاء تاب آوری توسط این سمن سخن گفت و جهت ایجاد سامانه ای برای ارائه دستاوردهای سمن های سراسر کشور و به اشتراک گذاری تجارب آنها اعلام آمادگی کرد.

سپس نساء نویری مدیرکل هماهنگی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده گزارشی از عملکرد معاونت را در این جلسه ارائه کرد.

وی با بیان اینکه اقدامات انجام شده در اداره کل هماهنگی سازمان های مردم نهاد حول ۵ محور صورت پذیرفته است، گفت: محور اول که اهمیت ویژه ای دارد، ایجاد زمینه های مناسب جهت توان افزایی و ارتقاء ظرفیت های تخصصی سازمان های مردم نهاد حوزه زنان و خانواده است که در این زمینه با حمایت از اجرای طرح های سمن ها، نشست های آموزشی و تخصصی برای آنها برگزار کرده ایم.

وی گفت: در دولت یازدهم اولین دور این نشست ها با موضوع همکاری های شبکه ای و تخصصی برای ۱۵۳۵ نفر  از نمایندگان سازمان های مردم نهاد برگزار شد و با گرفتن بازخورد نشست و جمع آوری نظرات دوستان متوجه شدیم بیشترین درخواست برای آموزش پروژه نویسی و تجهیز منابع مالی بوده و به همین جهت در دولت دوازدهم برنامه نشست های تخصصی را از نیمه دوم سال ۹۷ با این دو جوضوع برگزار کردیم که بیش از ۱۲۰۰ نفر از اعضای سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه زنان و خانواده کل کشور در آن به مدت ۳۶ ساعت آموزش دیدند.

نویری با یادآوری اینکه تاکنون ۸ نشست تخصصی منطقه ای برای سازمان های مردم نهاد کشور برگزار شده گفت: قرار بود نشست نهم در اسفند ماه برگزار شود که با برگزاری آن کل کشور زیر چتر آموزشی این دوره قرار می گرفت، اما به دلیل پاندمی کرونا لغو شد.

وی تصریح کرد: با این وجود ما کار را تعطیل نکرده و پر قدرت تر و گسترده تر آن را دنبال کردیم و در قالب آموزش مجازی این طرح را پیش بردیم که در حال حاضر محتوای آن تهیه شده و بیش از ۷۰ درصد کار پیش رفته و از اواخر تابستان یا اوایل مهر ماه می توانیم برای حدود هزار نفر آموزش های پروژه نویسی و تجهیز منابع مالی را به شکل مجازی داشته باشیم.

به گفته نویری، معاونت زنان و خانواده جهت توان افزایی سازمان‌های مردم نهاد، طرح ارتقاء تاب آوری اجتماعی را برای حدود ۱۳۸۰ نفر از نمایندگان تشکل های مردم نهاد برگزار کرده که با این آموزش‌ها با میانگین ۳۴ ساعت، افراد دوره دیده به عنوان تسهیلگر محلی با مباحث تاب آوری آشنا شده و سپس با اعزام به مناطق حاشیه نشین و پر آسیب و در معرض خطر، آموزش های لازم را به خانواده ها ارائه داده اند.

وی در ادامه اظهار کرد: محور دوم فعالیت های معاونت گسترش فضای اعتماد و تعامل میان دولت و سمن ها و بهره گیری این دو بخش از ظرفیت های یکدیگر با هدف پرداختن به مسائل جامعه مخاطب و تلاش در راستای رفع نیازها و مشکلات مشترک زنان و خانواده بود.

نویری با اشاره به پایگاه و جایگاه سمن ها در میان مردم  گفت: طبیعتاً سازمان‌های مردم نهاد بسیار بهتر از بخش های دولتی می‌توانند نیازهای مردم و مخاطبان خود را شناسایی کرده و در جهت رفع آن‌ها برنامه های مناسبی ارائه دهند و زمانی که این برنامه ها با منابع مالی و قدرت دولت هماهنگ می شود اثرگذاری آن قابل توجه بوده و باید از آن بهره درست گرفت.

وی با اشاره به ایجاد بخشی ویژه در پرتال معاونت جهت بارگذاری طرح های پیشنهادی سازمان های مردم نهاد گفت: ما در دولت دوازدهم در مجموع  ۱۴۱ طرح را به شکل مستقیم و غیرمستقیم با سمن ها اجرا کردیم که ۸۴ طرح به شکل کاملا مستقیم با انعقاد تفاهم‌نامه با سمن ها و ۵۷ طرح نیز به صورت غیرمستقیم  بود، به این شکل که اعتبار لازم در اختیار استانداری ها قرار گرفته تا ضمن انعقاد قرارداد با سمن ها طرح ها را به مرحله اجرا درآورند.

به گفته نویری پس از طرح تاب آوری بیشترین طرح های ارائه شده به معاونت مربوط به حوزه اشتغال و معیشت و پس از آن طرح‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بوده، ضمن اینکه طرح‌هایی در زمینه ارتقای سلامت و تحکیم بنیان خانواده، فرهنگی و اطلاع رسانی، تعمیق باورهای دینی و محیط زیستی نیز به این معاونت ارجاع شده است.

نویری در ادامه گفت: محور سوم فعالیت های ما ارزیابی و نظارت بر عملکرد مجریان طرح های مشترک است که بر اساس یکی از بندهای موافقت نامه های بین معاونت و سمن ها هر زمان که معاونت درخواست کند سمن ها ملزم به ارائه گزارش مرحله ای به معاونت هستند و پس از پایان کار نیز ملزم به ارائه گزارش پایانی هستند که در این کار علاوه بر همکاری امور بانوان استان ها از ناظران بیرونی هم استفاده می کنیم.

وی حضور در جلسات تصمیم گیری شورای ملی توسعه و حمایت از سازمان های مردم نهاد وزارت کشور را محور چهارم فعالیت های معاونت در این حوزه دانست و گفت: تا به حال در ۱۲ جلسه حضور داشته ایم.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور زنان ریاست جمهوری؛ ایجاد زمینه های مناسب جهت ترغیب بانوان به ساماندهی فعالیت های مردمی و مشارکت های اجتماعی در قالب سازمان های مردم نهاد پنجمین محوری بود که نسا نویری به آن اشاره کرد و گفت: در سال ۹۲ که آغاز دولت یازدهم بود، ۱۶۷۷ سمن در حوزه زنان و خانواده داشتیم ولی در سال های اخیر این تعداد به ۲۸۰۰ سمن افزایش پیدا کرده است.

او با بیان اینکه در مجموع طرح هایی که به شکل مستقیم و غیرمستقیم اجرا کرده ایم حدود ۳۰۰ هزار  نفر از آموزش های سمن ها بهره مند شده اند، گفت: بیش از ۸۰۵۸ نفر مشاوره های مختلف در حوزه تحکیم بنیان خانواده، سلامت و بهداشت، اشتغال و کار آفرینی و فرهنگی دریافت کرده اند و ۶۲۷ شغل یا ایجاد شده یا پایداری آن تضمین شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه طرح های ارائه شده به معاونت باید دارای یک سری شاخص‌ها باشد، گفت: ارائه دهنده طرح حتما باید مجوز فعالیت رسمی و اساسنامه مصوب و برگه آگهی ثبت داشته باشد، حساب جاری متعلق به سازمان مربوطه و کد اقتصادی داشته باشد، طرح ها حتما باید در چارچوب مناسب ارائه شود و توضیحات مکفی داشته و هم راستا با اهداف و وظایف پیش‌بینی شده در اساسنامه سمن باشد.

مدیرکل هماهنگی معاونت در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: همانگونه که مستحضرید در تمام استان ها سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده را به تصویب رسانده ایم و بخشی از این سند طرح‌ها و برنامه‌های پیش‌بینی شده ای است که توسط سازمان‌های مردم نهاد اجرا می شود، بنابراین در سال جاری طرح های پیشنهادی هم جهت با این سند برای ما دارای اولویت است.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

میدری: امکانات خدماتی و درمانی برای کمک به زلزله‌زدگان خوزستان بسیج شود

میدری: امکانات خدماتی و درمانی برای کمک به زلزله‌زدگان خوزستان بسیج شود
2025-02-17T00:02:58+03:30
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار بسیج تمام امکانات برای کمک به زلزله‌زدگان خوزستان شد.

امام موسی صدر توانمندسازی زنان را یکی از ارکان محرومیت‌زدایی می‌دانست

امام موسی صدر توانمندسازی زنان را یکی از ارکان محرومیت‌زدایی می‌دانست
2025-02-16T19:23:08+03:30
معاون زنان و خانواده گفت: الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی دو رکن مهم داشت. نخست، تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود.

الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود

الگوی امام موسی صدر  در محرومیت‌زدایی تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود
2025-02-16T19:10:44+03:30
معاون زنان و خانواده گفت: الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی دو رکن مهم داشت. نخست، تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود.

ششمین دوره شب های شعر انقلاب برگزار شد

ششمین دوره شب های شعر انقلاب برگزار شد
2025-02-16T19:10:37+03:30
ششمین دوره شب های شعر انقلاب عصر امروز در تهران برگزار شد.

آماده‌باش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور

آماده‌باش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور
2025-02-16T19:10:25+03:30
سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آماده‌باش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور خبر داد.

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیرمحمد خالقی

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیرمحمد خالقی
2025-02-16T19:10:17+03:30
شهروندان محلی که امیرمحمد خالقی به دست سارقان جان خود را از دست داد درخواست برخورد بدون اغماض با قاتلان را دارند و می‌گویند تاریکی و نبود گشت پلیس میزان جرم ...

القاصی: ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است

القاصی: ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است
2025-02-16T16:56:21+03:30
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است.

مرمت کاخ صاحبقرانیه در دستور کار قرار گرفت

مرمت کاخ صاحبقرانیه در دستور کار قرار گرفت
2025-02-16T16:56:21+03:30
معاون میراث‌فرهنگی گفت: مرمت کاخ صاحبقرانیه، راه‌اندازی موزه در تالار عصر و ایجاد مرکز پهلوی‌شناسی در مرکز اسناد» از جمله برنامه‌های مهم کاخ نیاوران است که د...

برنامه ریزی جهت برگزاری ۳۵ساعت کلاس آموزشی برای حجاج

برنامه ریزی جهت برگزاری ۳۵ساعت کلاس آموزشی برای حجاج
2025-02-16T16:42:59+03:30
با برنامه ریزی صورت گرفته در سازمان حج و زیارت ۳۵ساعت آموزش موضوعات اجرایی و احکام و مناسک برای ارتقاء سطح شناختی حجاج ایرانی پیش بینی شده است.

فرماندهی یگان‌های حفاظتی تکیه‌گاه دستگاه‌ها و سازمان‌ها است

فرماندهی یگان‌های حفاظتی تکیه‌گاه دستگاه‌ها و سازمان‌ها است
2025-02-16T16:30:00+03:30
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: یگان‌های حفاظتی و انتظامی تکیه‌گاه دستگاه‌ها و سازمان‌های تحت پوشش هستند.

درگیری فراجا با اشرار مسلح

درگیری فراجا با اشرار مسلح
2025-02-16T15:22:59+03:30
فرمانده یگان های تکاوری قرارگاه عملیاتی ابوذر از درگیری مسلحانه بین اشرار مسلح و تکاوران گردان تکاوری ۱۱۴ خبر داد.

بیانیه «گام دوم انقلاب» یکی از اساسی ترین سند های بالا دستی معماری آینده پلیس است

بیانیه «گام دوم انقلاب» یکی از اساسی ترین سند های بالا دستی معماری آینده پلیس است
2025-02-16T15:09:57+03:30
فرمانده کل انتظامی کشور اظهار داشت: یکی از برجسته ترین کارهایی که ما در راستای بیانیه «گام دوم انقلاب» انجام دادیم معماری پلیس آینده بود.

برپایی مراسم شب احیا در برخی از مساجد تاریخی

برپایی مراسم شب احیا در برخی از مساجد تاریخی
2025-02-16T15:09:55+03:30
معاون میراث‌فرهنگی کشور گفت: امسال به دلیل تقارن نوروز و شب‌های قدر، مراسم شب احیاء در برخی مساجد تاریخی برگزار خواهد شد.

اعتبارات تکمیل تصفیه‌خانه‌های فاضلاب جنوب غرب تهران در مسیر تأمین

اعتبارات تکمیل تصفیه‌خانه‌های فاضلاب جنوب غرب تهران در مسیر تأمین
2025-02-16T15:09:49+03:30
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از معرفی پروژه‌های تصفیه‌خانه فاضلاب پرند و رباط‌کریم برای دریافت تسهیلات ویژه از صندوق ملی محیط زیست خبر داد.

روش‌های مشارکت مردم در جشن نیکوکاری اعلام شد

روش‌های مشارکت مردم در جشن نیکوکاری اعلام شد
2025-02-16T14:29:39+03:30
معاون توسعه مشارکت‌های کمیته امداد استان تهران با اشاره به آمادگی پایگاه‌ها و دفاتر کمیته امداد این استان برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی روش‌های مشارکت در جشن ن...

تشکیل کارگروه ویژه برای توسعه بازارهای محلی

تشکیل کارگروه ویژه برای توسعه بازارهای محلی
2025-02-16T14:29:39+03:30
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از تشکیل کارگروه ویژه با هدف توسعه بازارهای محلی در منطقه ۱۵ خبر داد.

عملیات عمرانی مسیر تراموا در منطقه ۶ تهران

عملیات عمرانی مسیر تراموا در منطقه ۶ تهران
2025-02-16T14:16:18+03:30
معاون فنی و عمران شهرداری منطقه ۶ تهران از اجرای گسترده عملیات تراش و روکش مکانیزه آسفالت به میزان تقریبی ۲ هزار تن در مسیر حرکت تراموا خبر داد.

دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکه‌ای

دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکه‌ای
2025-02-16T14:16:18+03:30
رئیس پلیس آگاهی فراجا از دستگیری یک هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای شرکت بازاریابی شبکه‌ای خبر داد.

اتمام ۳۰ پروژه مطالعاتی صنعتی بنیاد مستضعفان

اتمام ۳۰ پروژه مطالعاتی صنعتی بنیاد مستضعفان
2025-02-16T14:16:17+03:30
رئیس بنیاد مستضعفان در دیدار با اساتید طرح‌های پژوهشی تحقیق و توسعه بنیاد مستضعفان ضمن اشاره به توسعه شبکه همکاری بنیاد با دانشگاه‌ها بر پیشتازی این نهاد در ...

بازدید سفرا و دیپلمات‌های خارجی از جاذبه‌های گردشگری تهران

بازدید سفرا و دیپلمات‌های خارجی از جاذبه‌های گردشگری تهران
2025-02-16T14:16:17+03:30
جمعی از سفرا و دیپلمات‌های خارجی در چارچوب دهمین تور گردشگری تهران از جاذبه‌های منطقه ۱۱ بازدید کردند.

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیر محمد خالقی

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیر محمد خالقی
2025-02-16T14:03:00+03:30
شهروندان محلی که امیر محمد خالقی به دست سارقان جان خود را از دست داد در خواست برخود بدون اغماض با قاتلان را دارند و می‌گویند تاریکی و نبود گشت پلیس میزان جرم...

راه‌اندازی اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق تهران

راه‌اندازی اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق تهران
2025-02-16T13:09:39+03:30
مدیرعامل سازمان مدیریت پایانه‌های مسافری شهر تهران، از ارائه بسته هدیه اینترنت رایگان در پردیس مسافری شرق خبر داد.

کشته و مجروح شدن ۲ نفر در پی تیراندازی در میلان

کشته و مجروح شدن ۲ نفر در پی تیراندازی در میلان
2025-02-16T12:29:42+03:30
به گزارش خبرگزاری های ایتالیا، در تیراندازی در یک نانوایی در شمال ایتالیا، یک مرد کشته و یک نفر دیگر به شدت مجروح شد.

هشدار به پلتفرم‌های ثبت آگهی درباره کلاهبرداری‌های حوزه وام

هشدار به پلتفرم‌های ثبت آگهی درباره کلاهبرداری‌های حوزه وام
2025-02-16T12:16:17+03:30
رئیس پلیس فتا فراجا گفت: به همه پلتفرم‌های ارائه‌دهنده خدمات درج آگهی محور واسط اعلام می‌شود به‌فوریت از انتشار هرگونه آگهی تحت عنوان وام، تسهیلات و موارد مش...

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اسفند ماه سال ۱۴۰۳

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اسفند ماه سال ۱۴۰۳
2025-02-16T12:16:16+03:30
سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه ای اعلام کرد: همه مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ اسفند ماه سال ۱۴۰۳ باید در محل و مراکز مندرج در برگ معرفی نامه...

دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا تصویب شد

دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا تصویب شد
2025-02-16T12:03:03+03:30
دستورالعمل جذب ویژه طلاب داوطلب تصدی منصب قضا به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید.

۱ کشته و ۱ مجروح در پی تیراندازی در میلان

۱ کشته و ۱ مجروح در پی تیراندازی در میلان
2025-02-16T12:03:03+03:30
به گزارش خبرگزاری های ایتالیا، در تیراندازی در یک نانوایی در شمال ایتالیا، یک مرد کشته و یک نفر دیگر به شدت مجروح شد.

آتش سوزی در کارخانه ای در پنجاب پاکستان ۲ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت

آتش سوزی در کارخانه ای در پنجاب پاکستان ۲ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت
2025-02-16T12:03:02+03:30
پلیس روز یکشنبه اعلام کرد که بر اثر آتش سوزی در کارخانه ای در استان پنجاب شرقی پاکستان، دو نفر کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

خلیلی: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست

خلیلی: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست
2025-02-16T11:49:41+03:30
معاون اول قوه قضائیه با اشاره به اینکه مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست، گفت:دین ما اجازه چنین مذاکره‌ای را نخواهد داد.

همکاری نیروهای متخصص غار علیصدر با کشورهای خارجی

همکاری نیروهای متخصص  غار علیصدر با کشورهای خارجی
2025-02-16T11:49:40+03:30
مدیرعامل غار علیصدر از همکاری نیروهای متخصص این غار گردشگری با استان و شهرهای دیگر خبر داد و گفت: سطح همکاری ما در سطح بین الملل و کشورهای خارجی افزایش پیدا ...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)