میرنیوز
سید رضا معتمدی در گفت و گو با ایسنا، درباره آمادگی مرکز اورژانس تهران در برابر وقوع زلزله احتمالی در پایتخت گفت: هماهنگی از سوی مدیریت بحران شهر تهران انجام شده و استان معین و امدادرسان به هر منطقه شهرداری تهران مشخص شده است؛ اگر در تهران زمین لرزه رخ دهد ۷۲ ساعت زمان می برد تا بتوانیم کمک رسانی صد درصد را انجام دهیم.
وی ادامه داد: مرکز اورژانس تهران نیز هماهنگی هایی را در خصوص مسیرهای مشخص شده توسط کمیته شریان های حیاتی، برای تردد حین بحران انجام داده است. پد بالگردها و... نیز مشخص شده است؛ اما اگر زلزله ای در تهران رخ دهد، استانهای معین باید به ما کمک کنند؛ چرا که فکر نمی کنم که در هیچ کجای دنیا عوامل شهری محلی که در آن زلزله آمده، بتوانند خود را ساماندهی کنند.
معاون فنی و عملیاتی مرکز اورژانس تهران گفت: مرکز اورژانس تهران انبارهای مختلفی در سطح شهر دارد که آنها را برای زمان بحرانی تجهیز کرده است؛ چرا که تا ۷۲ ساعت اول باید خودمان کمک کنیم. با توجه به هماهنگی هایی که انجام شده در بیش از ۶۰ سوله انبار هایی داریم که در مناطق شهرداری به صورت گسترده واقع شدند تا اگر زلزله ای رخ داد در روزهای اولیه در امدادرسانی به مردم از آن ها استفاده کنیم.
وی افزود: انبار های ما حالا پر است، البته برخی تجهیزاتی که در آن نگهداری می شود در گردش است.
معتمدی گفت: زمانی که بیماری کرونا در چین آغاز شد و دانشجوهای ایرانی از چین به کشور باز گشتند، انبارها را از لوازم حفاظت فردی و تجهیزاتی که مورد نیاز بود، دپو کردیم.
وی افزود: به همین جهت زمانی که بهمن ماه بیماری در تهران شیوع پیدا کرد، در بحث کیت های حفاظت فردی مشکلاتی نداشتیم. در آن زمان دو تیپ بیمار داشتیم، بیمارانی که مشکوک یا مبتلا به کرونا بودند و سایر بیماران؛ بنابراین تعدادی از آمبولانس ها را به انتقال بیماران کرونایی اختصاص دادیم و از تیم عملیات ویژه برای انتقال بیماران از بیمارستانی به بیمارستان دیگر کمک گرفتیم، چرا که برخی از این افراد نیازمند مراقبت ویژه ای بودند.
معتمدی ادامه داد: به عنوان مثال در شش ساعت ما ۱۲۰ بیمار کرونایی را تخلیه کردیم و به بیمارستان دیگری انتقال دادیم، رکورد خوبی بود که ۱۲۰ بیمار کرونایی توسط تیم عملیات ویژه اورژانس انتقال داده شدند. افرادی هم بودند که به کرونا مبتلا شده و داخل منزل قرنطینه بودند. برای همین باید مراقبت های پزشکی را در منزل برای آنها انجام می دادیم که این اقدامات نیز انجام شد.
معاون فنی و عملیاتی اورژانس در خصوص فیلم و عکس هایی از تکنسین های اورژانس با لباس های حفاظتی که پیش از اعلام ورود کرونا به کشور در فضای مجازی دست به دست می شد، اظهار کرد: پیش از ورود کرونا به کشور نیز برای انتقال بسیاری از بیماران از تجهیزات محافظتی استفاده می شود، به عنوان مثال زمانی که بیمار مبتلا به آنفلوآنزا نیز توسط تکنسینها به مراکز درمانی انتقال داده می شد آن ها از تجهیزات حفاظت فردی استفاده می کردند. طی سال های گذشته نیز در فصل زمستان با این لباس ها عملیات انجام داداه بودیم و این فقط مختص به کرونا نیست. اگر در فضای مجازی چنین عکسهایی منتشر شده بود شاید مربوط به انتقال یک بیمار عفونی بوده است.
وی گفت: بعد از شیوع کرونا در کشور، تعداد مأموریت ها با احتساب انتقال بین بیمارستانی، بیش از ۵۰ درصد افزایش پیدا کرد و به حدود ۱۰ هزار مأموریت در روز هم رسید. حالا تعداد مأموریت ها بین ۹ تا ۸ هزار عملیات است. آن طور که پیداست فعلا باید با این بیماری زندگی کنیم. در حال حاضر نگرانی ما این است که شیوع آنفلوآنزا هم مضاعف شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
پیشنهاد بیش از ۷۰۰ ایده از سوی شهروندان در سومین دوره «من شهردارم»
غرق شدن قایق سافاری در جنوب شرقی مصر/ ۱۶ نفر مفقود هستند
آغاز اجرای برنامه اقدام ملی حفاظت از فوک خزری
توزیع ۱۱۰ هزار فیش عوارض پایدار شهری
قتل مقابل دریاچه چیتگر؛ دستگیری در شیراز
نوسازی ۴۰۰ اتوبوس بی آر تی ۱۸ متری دیزلی در تهران
۲۶ سردیس چهرههای ماندگار تهران در خانه اتحادیه رونمایی شد
۶ خودروی خارجی متعلق به شرکت کوروش کمپانی به مزایده گذاشته میشود
حکم پرونده چای دبش تا پایان ماه صادر میشود
توفان برت بریتانیا را درنوردید/ ۳ نفر کشته شدند
بیانیه نشست کارگاهی ذخیرهگاههای زیست کره ایران
۴ نفر در پی بارش برف سنگین در ترکیه ناپدید شدند
قیمت انواع گوشت قطعه بندی و بسته بندی بوقلمون اعلام شد
متهم ردیف اول پرونده چای دبش در دادگاه چه گفت؟
ماجرای واریز یک میلیون تومان به حساب بازنشستگان چه بود؟
برنامه بررسی تخلفات سردفتران با هوش مصنوعی تدوین میشود
افزایش قاچاق چوب با صدور مجوز برداشتن درختان شکسته
رمزارزها پر تکرارترین معضل مطرح شده در سامانه مشکلات حقوقی
کنترل تورم مطالبه بازنشستگان از دولت
فروش ۷ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کالای تملیکی در ۸ ماهه امسال
دستگیری شیاد تلگرامی: دختران کمسن طعمه فریبکاران فضای مجازی شدند
کمک یک میلیاردی دیوان عالی کشور به پویش ایران همدل
هزینه ۲۰۰ میلیاردتومانی نگهداشت پلهای عابر
پروژه تونل شهید متوسلیان نیازمند سرمایهگذار است
توقیف سواری تویوتا به علت ۵۲۵ فقره تخلف و جریمه ۵۹ میلیون تومانی
نظام فنی و اجرایی اختصاصی بناها و بافتهای تاریخیفرهنگی ابلاغ شد
برخورد قاطع با دستکاری پلاک خودروها
واکنش «زاکانی» به چادرخوابی همراهان بیمار
سند مالکیت چهلستون صادر شد
آخرین وضعیت ترافیک صبحگاهی معابر و بزرگراههای تهران