میرنیوز

ایران همچنان در موج اول کرونا / تایید درخواست ۷ استان برای بازگشت محدودیت‌ها

ایران همچنان در موج اول کرونا / تایید درخواست ۷ استان برای بازگشت محدودیت‌ها 2020-06-24T14:24:36+04:30

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رییسی در نشستی ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران از استودیو سلامت وزارت بهداشت، در توضیح اهمیت استفاده از ماسک جهت کاهش احتمال انتقال ویروس کرونا، گفت: مهم‌ترین نکته‌ای که اکنون دنیا و همچنین کشور ما با آن روبروست، بازگشایی‌ مشاغل، اصناف و مباحث مرتبط با رونق اقتصادی است.

وی تاکید کرد: کارشناسان دنیا این اصل را پذیرفته‌اند که نمی‌توان به مدت طولانی همه مشاغل را تعطیل کرد؛ این موضوع شدنی نیست هم از نظر روال عادی زندگی هم از نظر اقتصادی و اجتماعی و روحی و روانی. بنابراین راهی که همه کارشناسان دنیا به آن رسیده‌اند و ما نیز آن را پیش گرفته‌ایم این است که مهم‌ترین راه برای اطمینان از عدم انتقال بیماری و قطع زنجیره ویروس و به عبارت دیگر کاهش انتقال بیماری، استفاده از ماسک است و همه باید آن را جدی بگیرند.

لزوم اجباری شدن ماسک در تجمعات و فضاهای سربسته

رییسی با بیان اینکه استفاده از ماسک در اجتماعات، مکان‌های سرپوشیده و وسایل حمل و نقل عمومی در کشورها در حال اجباری شدن است، افزود: لازم است که استفاده از ماسک اجباری شود. من اعتقادم بر آن است که با تکیه و همکاری مردم اگر از ماسک استفاده شود، بویژه در مکان‌های سربسته و تجمعات، می‌توانیم خطر انتقال بیماری را بسیار کاهش دهیم.

معاون وزیر بهداشت، استفاده از ماسک را نوعی احترام به حقوق شهروندی و محافظت از دیگران خواند و گفت: این موضوع باید ترویج شود. بویژه تاکید می‌کنم در فضاهای سربسته استفاده از ماسک مهم است. این قدر که بر استفاده از ماسک تاکید دارم بر استفاده از دستکش تاکید نمی‌کنم. در مجموع ماسک و رعایت فاصله دو متری کاهش خطر انتقال بیماری را به دنبال دارد.

وی درباره نوع ماسک‌ها نیز توضیح داد: هر نوع ماسکی می‌تواند باعث کاهش انتقال بیماری شود؛ یک پارچه ساده یا چند لایه دستمال کاغذی و پوشاندن دهان و بینی با آن می‌تواند بسیار کمک کننده باشد. بنابراین نیازی نیست سراغ ماسک‌های پیچیده و گران برویم. یک پارچه معمولی با قابلیت شست‌وشو، اتو و ضدعفونی کردن می‌تواند کمک کننده باشد و می‌توان این ماسک‌ها در خانه و تحت عنوان ماسک خانگی تهیه کرد.

وضعیت مطلوب در تخت‌های ویژه و بستری کرونا

وی همچنین در پاسخ به سوال ایسنا درباره وضعیت تخت‌های بستری و تجهیزات بیمارستانی با توجه به افزایش مراجعات و بستری بیمارستانی کووید-۱۹ در کشور گفت: خوشبختانه از نظر تخت‌های ویژه و بستری وضعیت مطلوبی داریم و به هیچ وجه در وضعیت بحرانی کمبود نیستیم. البته در برخی از استان‌ها که اکنون استان‌های درگیر این بیماری هستند، ممکن است درصد بالایی از تخت‌ها اشغال شده باشد، اما این به معنای آن نیست که آنجا تخت کمبود دارد.

رییسی ادامه داد: ضمن آنکه برنامه وزارت بهداشت آن است که اگر در استانی کمبود تختی ایجاد ‌شود، قبل از رخداد کمبود، حتما از ذخیره مرکزی امکانات را به آنجا گسیل ‌کنیم. کما اینکه تا کنون نیز در هیچ کجای کشور چیزی به نام کمبود تخت نداشته‌ایم.

وی درباره تجهیزات تنفسی بویژه دستگاه‌های ونتیلاتور نیز گفت: همانطور که می‌دانید طی این مدت تقریبا سه چهار ماه، نه تنها نیاز به واردات ونتیلاتور نداریم، بلکه مازاد هم تولید می‌شود و برخی از آنها اجازه صادرات هم گرفته‌اند. مهم‌ترین ابزار برای بیماری‌های تنفسی، دستگاه کمک تنفسی، تخت ویژه و مراقبت ویژه است. در مجموع از نظر تجهیزات نیز هیچ کمبودی در کشور نداریم.

وضعیت نیروی انسانی در بخش‌های کرونا

معاون وزیر بهداشت در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره نیروی انسانی در بخش‌های کرونا، گفت: در ارتباط با نیروی انسانی که مهم‌تر و کاراتر از تجهیزات است، باید بگویم که نیروی آموزش دیده و دوره دیده بسیار اهمیت دارد. علل کمبود نیروی انسانی در این وضعیت باید دقیق‌تر نگریسته شود. به عنوان مثال یک بیمارستان ۴۰۰ تخته را در نظر بگیرید، این بیمارستان از قبل کار می‌کرده و پرستار و نیروی انسانی داشته، اما کمبود کنونی نیروی انسانی آن آیا به دلیل افزایش تخت بیمارستانی است؟ در پاسخ باید گفت که درصد کمی شامل این موضوع می‌شوند و این مبحث توجیه کمبود نیرو را نمی‌کند.

وی در این باره افزود: در بیمارستان‌ها برخی از بخش‌ها را تنها به بیماری کرونا اختصاص دادیم که قاعدتا این بخش‌ها پرستار ویژه خود را می‌طلبند. برخی از بخش‌ها نیز تخت‌های ویژه دارند که این بخش‌ها نیز پرستارهای ویژه خود را می‌طلبند. نکته دیگر هم درگیری خود همکاران ما در برخی از بیمارستان‌ها با کروناست که حداقل دو هفته را اجبارا باید از فیلد بیمارستان خارج شوند و بعد از بهبودی به محیط کار بازگردند.

رییسی گفت: مجموعه این موارد باعث شده کمبودهایی ایجاد شود و برای به کارگیری پرستاران فراخوان دهند. البته به طور مزمن نسبت پرستار به تخت در همه جای کشور معمولا از قبل هم کمبود وجود داشته است. در این شرایط ویژه هم که همکاران ما در بیمارستان‌ها فرسایش و خستگی پیدا کرده‌اند و برخی از پرستاران فعال در بخش‌های کرونا حتی تا همین اواخر نیز، زمان استراحت‌شان را هم در بیمارستان می‌مانند. این همکاران پرتلاش سختگوش و ایثارگر در سراسر کشور باعث شده‌اند در این زمینه موفق باشیم.

سرانجام وعده‌ استخدام پرستاران ۸۹ روزه

وی در پاسخ به ایسنا درباره وضعیت بکارگیری پرستارهای ۸۹ روزه که قرار بود در مجوزهای جدید، استخدام و بکارگیری شوند، گفت: در ارتباط با پرستاران ۸۹ روزه‌ نیز در جریانم برنامه‌ریزی‌های خوبی صورت گرفته که به کارگیری طولانی مدت شوند و مجوزهایی برای استخدام آنها در دانشگاه‌ها اخذ شده است.

چرا از تخت‌های نقاهتگاهی کرونا استقبال نشد؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره وضعیت تخت‌های نقاهتگاهی ویژه کرونا نیز گفت: با توجه به اینکه خوشبختانه تعداد تخت‌های بیمارستانی‌مان خوب بود، از نقاهتگاه‌ها استفاده آنچنانی نشد و بسیاری از افراد ایزوله خانگی را ترجیح دادند و بسیاری هم در بیمارستان‌ها ماندند و پس از بهبودی به منزل رفتند.

نقاهتگاه‌ها به عنوان پشتیبان همچنان باید باشند

وی در عین حال تاکید کرد: اما همچنان اعتقاد داریم تخت‌های نقاهتگاه به عنوان پشتیبان باید وجود داشته باشند؛ چراکه این بیماری چندان قابل پیش بینی نیست و البته برخی از استان‌ها نیز از نقاهتگاه‌ها استفاده کردند.  

وی همچنین گفت: نکته بعدی که نباید فراموش کرد بحث غربالگری سرپایی کووید-۱۹ است؛ به طوری که بسیاری از افراد به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کرده، تست دادند و افراد علامت‌دار تحت درمان سرپایی قرار گرفتند. این موضوع به کاهش بار بیمارستان‌ها بسیار کمک کرد. اگر این غربالگری نبود میزان بستری در بسیاری از بیمارستان‌ها  دو تا سه برابر افزایش می‌یافت.

ایران همچنان در موج اول کرونا

معاون وزیر بهداشت همچنین در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره برخی اظهارات مبنی بر بروز موج دوم بیماری در کشور، گفت: موقعی که صحبت از موج یا شیوع مجدد بیماری می‌شود باید بدانیم که هر موجی یک بازوی بالا رونده دارد تا به یک قله می‌رسد و پس از آن یک بازوی پایین رونده دارد. زمانی از موج دوم صحبت می‌کنیم که این اتفاق رخ دهد. فعلا چنین اتفاقی در سطح کشور و استان‌ها نیفتاده است و امیدوار هم هستیم که نیفتد. در مجموع خوشبختانه فعلا دچار موج دوم در استان‌ها نشده‌ایم.

لزوم ساماندهی کودکان زباله‌گرد

رئیسی درباره نظر شهرداری پیرامون جمع آوری و ساماندهی کودکان زباله گرد، گفت: این اقدام حداقلی‌ترین کاری است که می‌توان برای جلوگیری از زنجیره انتقال بیماری کرونا انجام داد. البته که ما آرزو می‌کردیم کاش اصلا کودک زباله گردی نداشتیم. اینکه ساماندهی این کودکان چه تاثیراتی در بیماری کووید۱۹ خواهد داشت از بدیهیات است.

چرا این روزها مردم کرونا را کمتر جدی می‌گیرند؟

وی درخصوص عادی انگاری ویروس از سوی مردم، ‌ بیان کرد: در این مورد چند نکته مهم است؛ اول آنکه برخی مردم نسبت به ماه‌های اسفند و فروردین کمتر کرونا را جدی می‌گیرند، مردم مدت‌ها است تلوزیون را که روشن می‌کنند با اخبار کرونا روبرو می‌شوند و شاید از این موضوع خسته شده و یا به آن عادت کرده باشند. البته در استان‌هایی که اکنون در شرایط قرمز قرار دارند مانند خوزستان که مردم می‌بینند اقوام و آشنایان‌شان به بیماری مبتلا می‌شوند و حتی جان خود را از دست می‌دهند، موضوع جدی‌تر گرفته می‌شود. علاوه بر اقدامات نظارتی بر اجرای پروتکل‌ها مردم هم باید به یکدیگر نکات بهداشتی را تذکر دهند.  

کار سخت وزارت بهداشت در پاییز

وی افزود: در پاییز که کرونا و آنفلوآنزای فصلی همزمان می‌شوند مجددا کار ما سخت خواهد شد؛ چراکه آنفلوآنزا و کووید۱۹ علائم مشترک دارند و حتی کار تشخیص نیز سخت خواهد شد. در مورد اطلاع رسانی درباره کرونا هم فکر می‌کنم باید طرحی نو در اندازیم و با کمک اصحاب رسانه به این فکر کنیم که نحوه اطلاع رسانی در مورد بیماری کرونا را تغییر دهیم تا مردم را حساس کنیم.

افرادی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، اعمال قانون شوند

معاون وزیر بهداشت افزود: البته کنار همه اینها نمی‌توان از اعمال قانون هم غافل بود؛ تا جایی  که امر به معروف جواب می‌دهد باید با فردی که پروتکل بهداشتی را رعایت نمی‌ کند برخورد شود. اما این  توصیه اخلاقی هم تا جایی جواب می‌دهد و بعد از آن باید به سمت اعمال قانون حرکت کرد.

معاون وزیر بهداشت درباره تصمیمات برای نحوه فعالیت هیئت‌ها در ماه محرم نیز گفت: ما اعلام کرده‌ایم که تجمعات می‌تواند خطر انتقال کرونا ار افزایش دهد. تصمیم گیری در مورد هیئت‌ها نیز باید انجام شده و به اطلاع مردم برسد.

دستکش در رستوران‌ها ممنوع

وی در پاسخ به سوالی درباره تبلیغ دستمال‌های نانو که ادعا می‌شود می‌توانند دست‌ها یا سطوح را به مدت زیادی ضدعفونی نگه دارند، اظهار کرد: باید تمام سطوح را آلوده در نظر بگیریم، مگر آنکه خلافش ثابت شود؛ این موضوع باعث می‌شود که مدام به فکر شست و شوی دست‌ها باشیم و فکر نکنیم نقطه‌ای طولانی مدت می تواند عاری از ویروس باشد. در راستای تاکید بر شست و شوی دست‌ها حتی دستور داده‌ام به رستوران‌ها ابلاغ شود هیچ کس دستکش دستش نکند تا مدام دستان خود را بشوید.

وی افزود: در مورد اینکه چند درصد کشور درگیر کرونا شده است نمی‌توان یک آمار کلی کشوری اعلام کرد، چون استان به استان فرق می‌کند.  در برخی استان‌ها ۴ درصد یا ۵ درصد میزان درگیری با کرونا بوده است، برخی ۱۰ تا ۱۲ درصد، در استان تهران نیز بر اساس بررسی های صورت گرفته کمتر از ۲۰ درصد افراد درگیری بیماری شده‌اند. قم و گیلان بالای ۴۰ درصد درگیر شده اند. اگر قرار باشد به ایمنی جمعی برسیم باید بالای ۶۵ درصد درگیری به کرونا اتفاق افتاده باشد.

ابتلای دوباره به کرونا، آری یا خیر؟

وی درباره اینکه آیا ابتلای دوباره به کرونا محتمل است یا خیر، گفت: گزارشی از اینکه بیمارانی دوباره مبتلا شده باشند، نداشته‌ایم. اگر تست کسی مثبت ثبت شده باشد تا ۶۰ روز بعد ممکن است تست او مثبت باشد. این به معنای آلودگی مجدد نیست، بلکه شاید تکه‌هایی از ویروس مثبت در بدن باقی مانده باشد.  این ویروس در بافت ریه یا مخاط سینوس تا مدت‌ها باقی می‌ماند اما مثبت‌های بعدی به معنای بیماری زایی جدید نیست.  تاکنون گزارش مستندی از دوباره گرفتن کووید۱۹ نداشته ایم.

وی درباره تاثیر بازگشایی‌ها بر افزایش آمار ابتلا به کووید۱۹، خاطرنشان کرد: بازگشایی‌ها در افزایش بیماری کووید ۱۹و انتقال کرونا تاثیر داشته است، اما تا چه زمانی می‌توانستیم بازگشایی نکنیم، آن هم در شرایطی که می‌دانیم که حداقل تا یکسال با اپیدمی کرونا درگیر هستیم. به عنوان وزارت بهداشت به نفع ما بود که بازگشایی‌ها اتفاق نمی افتاد اما ما تحت تحریم و در شرایط بد و مشکلات اقتصادی هستیم؛ افرادی هستند اگر روزانه کار نکنند شب شام ندارند. نمی‌توانیم همه چز را تعطیل کنیم. آمریکا ۱۱۴ میلیارد دلار برای کرونا پول گذاشت. انگلیس ۲۲ میلیارد پوند برای مدیریت و کنترل کرونا پول گذاشت. پول ما برای کرونا یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی بود که با گذشت ۵ ماه از اپیدمی کرونا فقط ۳۰ درصد این پول را گرفته‌ایم، باید واقع نگر باشیم.  اعتقاد ما این است که می‌شود بازگشایی ها را انجام دهیم و با رعایت پروتکل‌ها بیماری هم افزایش پیدا نکند.

اختیار استان‌ها برای اعمال محدودیت‌ها

تایید درخواست ۷ استان برای تعطیلی و بازگشت محدودیت‌ها

وی درخصوص احتمال بازگشت محدودیت‌ها، افزود: شنبه هفته جاری تصمیم خوبی در ستاد ملی کرونا گرفته شد. بر اساس آن به استان‌هایی که در شیوع بالای کرونا هستند، اختیار داده شد که بتوانند، تعطیلی داشته باشند. این تصمیم یک نقطه عطف در مدیریت کرونا در ایران است. شش یا هفت استان درخواست مدیریت کرونا و اجازه تعطیلی  و بازگشت محدودیت داشتند. وزارت بهداشت این درخواست را تایید کرد و قرار شد امشب به وزارت کشور ابلاغ شود و بسته شدن اماکن عمومی در این استان‌ها اعمال شود. این اقدام نوعی تعطیلی و اعمال محدودیت موقت است.  اجرای دستورالعمل فاصله گذاری و اعمال محدودیت‌ها نوعی فاصله گذاری پویا است که جلوی شیوع  ناگهانی کرونا را می‌گیرد.

ادامه دارد

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

محمدخانی: نظرسنجی و افکار سنجی‌ها محل تصمیم در شهرداری تهران است

محمدخانی: نظرسنجی و افکار سنجی‌ها محل تصمیم در شهرداری تهران است
2025-02-17T10:36:17+03:30
سخنگوی شهرداری تهران گفت: نظرسنجی و افکار سنجی‌ها محل تصمیم در شهرداری تهران است.

باغ جهانی عباس‌آباد از حریم شهر بهشهر خارج شد

باغ جهانی عباس‌آباد از حریم شهر بهشهر خارج شد
2025-02-17T10:09:39+03:30
با مصوبه جلسه شورای‌عالی معماری و شهرسازی، مصوبه قبلی شورای‌عالی لغو و عرصه باغ ثبت جهانی عباس‌آباد از حریم شهر بهشهر خارج شد.

هشدار در مورد لغزندگی معابر شمالی تهران به دلیل بارش برف

هشدار در مورد لغزندگی معابر شمالی تهران به دلیل بارش برف
2025-02-17T10:09:39+03:30
رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از لغزندگی معابر شمال و شمال شرقی پایتخت به‌دلیل بارش برف خبر داد.

تهیه دست مصنوعی هوشمند برای معلولان توسط هلال احمر

تهیه دست مصنوعی هوشمند برای معلولان توسط هلال احمر
2025-02-17T09:56:16+03:30
رئیس جمعیت هلال احمر از تهیه دست مصنوعی هوشمند برای معلولان توسط مراکز توانبخشی هلال احمر خبر داد.

طرح تردد خودروهای پر سرنشین بعد از ماه رمضان اجرایی می‌شود

طرح تردد خودروهای پر سرنشین بعد از ماه رمضان اجرایی می‌شود
2025-02-17T09:43:03+03:30
رئیس سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران از اجرای طرح تردد خودروهای پر سرنشین(HOV) از بعد ماه رمضان خبر داد.

اجرای برنامه جامع سواد هوش مصنوعی در مدارس به کمک حوزه‌های علمیه

اجرای برنامه جامع سواد هوش مصنوعی در مدارس به کمک حوزه‌های علمیه
2025-02-17T09:43:02+03:30
برنامه جامع سواد هوش مصنوعی در سه مقطع کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت برای دانش آموزان طراحی شده است.

پویش «نه به تصادف»؛ فصل تازه‌ای در کاهش تلفات جاده‌ای

پویش «نه به تصادف»؛ فصل تازه‌ای در کاهش تلفات جاده‌ای
2025-02-17T09:43:02+03:30
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: پویش «نه به تصادف»؛ فصل تازه‌ای در کاهش تلفات جاده‌ای با همکاری دولت و پلیس راهور است.

کنفرانس بین‌المللی معلولیت و توانبخشی جسمی در نهضت صلیب سرخ و هلال‌احمر برگزار شد

کنفرانس بین‌المللی معلولیت و توانبخشی جسمی در نهضت صلیب سرخ و هلال‌احمر برگزار شد
2025-02-17T09:29:37+03:30
کنفرانس بین‌المللی معلولیت و توانبخشی جسمی در نهضت صلیب سرخ و هلال‌احمر برگزار شد.

تدوین برنامه استراتژیک برای بهبود وضعیت حمل و نقل و ترافیک تهران

تدوین برنامه استراتژیک برای بهبود وضعیت حمل و نقل و ترافیک تهران
2025-02-17T09:29:36+03:30
رئیس سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران از تدوین برنامه استراتژیک برای بهبود وضعیت حمل و نقل و ترافیک تهران خبرداد.

صدور حکم اعدام برای متهمان پرونده نوجوان ۱۴ ساله

صدور حکم اعدام برای متهمان پرونده نوجوان ۱۴ ساله
2025-02-17T08:09:40+03:30
رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: حکم اعدام برای متهمان پرونده نوجوان ۱۴ ساله اهل روستای چمقلو از توابع شهرستان قروه که پس از تعرض و تجاوز متهمان اقدام به ...

انجام ۲۳۷ هزار و ۵۰۸ مورد ملاقات مردمی توسط مسئولان قضایی سراسر کشور

انجام ۲۳۷ هزار و ۵۰۸ مورد ملاقات مردمی توسط مسئولان قضایی سراسر کشور
2025-02-17T08:09:39+03:30
مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه از انجام ۲۳۷ هزار و ۵۰۸ مورد ملاقات مردمی توسط مسئولان قضایی سراسر کشور در دی ماه سال جاری خبر داد.

بارش برف و باران در ۲۴ محور مواصلاتی

بارش برف و باران در ۲۴ محور مواصلاتی
2025-02-17T08:09:39+03:30
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از بارش برف و باران در ۲۴ محور مواصلاتی خبر داد.

تخصیص مکان مناسب به مشاغل سیار توسط شهرداری تهران

تخصیص مکان مناسب به مشاغل سیار توسط شهرداری تهران
2025-02-17T06:42:57+03:30
رئیس گروه مطالعات ساماندهی مشاغل از تخصیص مکان و زمان مناسب به مشاغل سیار در پایتخت خبر داد.

میدری: امکانات خدماتی و درمانی برای کمک به زلزله‌زدگان خوزستان بسیج شود

میدری: امکانات خدماتی و درمانی برای کمک به زلزله‌زدگان خوزستان بسیج شود
2025-02-17T00:02:58+03:30
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار بسیج تمام امکانات برای کمک به زلزله‌زدگان خوزستان شد.

امام موسی صدر توانمندسازی زنان را یکی از ارکان محرومیت‌زدایی می‌دانست

امام موسی صدر توانمندسازی زنان را یکی از ارکان محرومیت‌زدایی می‌دانست
2025-02-16T19:23:08+03:30
معاون زنان و خانواده گفت: الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی دو رکن مهم داشت. نخست، تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود.

الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود

الگوی امام موسی صدر  در محرومیت‌زدایی تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود
2025-02-16T19:10:44+03:30
معاون زنان و خانواده گفت: الگوی امام موسی صدر در محرومیت‌زدایی دو رکن مهم داشت. نخست، تغییر ذهنیت زنان در آن زمان بود.

ششمین دوره شب های شعر انقلاب برگزار شد

ششمین دوره شب های شعر انقلاب برگزار شد
2025-02-16T19:10:37+03:30
ششمین دوره شب های شعر انقلاب عصر امروز در تهران برگزار شد.

آماده‌باش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور

آماده‌باش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور
2025-02-16T19:10:25+03:30
سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آماده‌باش امدادگران هلال احمر در ۵ استان کشور خبر داد.

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیرمحمد خالقی

روایت خبرنگار مهر از محل قتل امیرمحمد خالقی
2025-02-16T19:10:17+03:30
شهروندان محلی که امیرمحمد خالقی به دست سارقان جان خود را از دست داد درخواست برخورد بدون اغماض با قاتلان را دارند و می‌گویند تاریکی و نبود گشت پلیس میزان جرم ...

القاصی: ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است

القاصی: ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است
2025-02-16T16:56:21+03:30
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است.

مرمت کاخ صاحبقرانیه در دستور کار قرار گرفت

مرمت کاخ صاحبقرانیه در دستور کار قرار گرفت
2025-02-16T16:56:21+03:30
معاون میراث‌فرهنگی گفت: مرمت کاخ صاحبقرانیه، راه‌اندازی موزه در تالار عصر و ایجاد مرکز پهلوی‌شناسی در مرکز اسناد» از جمله برنامه‌های مهم کاخ نیاوران است که د...

برنامه ریزی جهت برگزاری ۳۵ساعت کلاس آموزشی برای حجاج

برنامه ریزی جهت برگزاری ۳۵ساعت کلاس آموزشی برای حجاج
2025-02-16T16:42:59+03:30
با برنامه ریزی صورت گرفته در سازمان حج و زیارت ۳۵ساعت آموزش موضوعات اجرایی و احکام و مناسک برای ارتقاء سطح شناختی حجاج ایرانی پیش بینی شده است.

فرماندهی یگان‌های حفاظتی تکیه‌گاه دستگاه‌ها و سازمان‌ها است

فرماندهی یگان‌های حفاظتی تکیه‌گاه دستگاه‌ها و سازمان‌ها است
2025-02-16T16:30:00+03:30
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: یگان‌های حفاظتی و انتظامی تکیه‌گاه دستگاه‌ها و سازمان‌های تحت پوشش هستند.

درگیری فراجا با اشرار مسلح

درگیری فراجا با اشرار مسلح
2025-02-16T15:22:59+03:30
فرمانده یگان های تکاوری قرارگاه عملیاتی ابوذر از درگیری مسلحانه بین اشرار مسلح و تکاوران گردان تکاوری ۱۱۴ خبر داد.

بیانیه «گام دوم انقلاب» یکی از اساسی ترین سند های بالا دستی معماری آینده پلیس است

بیانیه «گام دوم انقلاب» یکی از اساسی ترین سند های بالا دستی معماری آینده پلیس است
2025-02-16T15:09:57+03:30
فرمانده کل انتظامی کشور اظهار داشت: یکی از برجسته ترین کارهایی که ما در راستای بیانیه «گام دوم انقلاب» انجام دادیم معماری پلیس آینده بود.

برپایی مراسم شب احیا در برخی از مساجد تاریخی

برپایی مراسم شب احیا در برخی از مساجد تاریخی
2025-02-16T15:09:55+03:30
معاون میراث‌فرهنگی کشور گفت: امسال به دلیل تقارن نوروز و شب‌های قدر، مراسم شب احیاء در برخی مساجد تاریخی برگزار خواهد شد.

اعتبارات تکمیل تصفیه‌خانه‌های فاضلاب جنوب غرب تهران در مسیر تأمین

اعتبارات تکمیل تصفیه‌خانه‌های فاضلاب جنوب غرب تهران در مسیر تأمین
2025-02-16T15:09:49+03:30
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از معرفی پروژه‌های تصفیه‌خانه فاضلاب پرند و رباط‌کریم برای دریافت تسهیلات ویژه از صندوق ملی محیط زیست خبر داد.

روش‌های مشارکت مردم در جشن نیکوکاری اعلام شد

روش‌های مشارکت مردم در جشن نیکوکاری اعلام شد
2025-02-16T14:29:39+03:30
معاون توسعه مشارکت‌های کمیته امداد استان تهران با اشاره به آمادگی پایگاه‌ها و دفاتر کمیته امداد این استان برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی روش‌های مشارکت در جشن ن...

تشکیل کارگروه ویژه برای توسعه بازارهای محلی

تشکیل کارگروه ویژه برای توسعه بازارهای محلی
2025-02-16T14:29:39+03:30
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از تشکیل کارگروه ویژه با هدف توسعه بازارهای محلی در منطقه ۱۵ خبر داد.

عملیات عمرانی مسیر تراموا در منطقه ۶ تهران

عملیات عمرانی مسیر تراموا در منطقه ۶ تهران
2025-02-16T14:16:18+03:30
معاون فنی و عمران شهرداری منطقه ۶ تهران از اجرای گسترده عملیات تراش و روکش مکانیزه آسفالت به میزان تقریبی ۲ هزار تن در مسیر حرکت تراموا خبر داد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)