میرنیوز
محمدرضا سیفی مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر کشور در گفتوگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت پایان سال تحصیلی دانشآموزان روستایی و عشایری گفت: دانشآموزان عشایری مانند بقیه دانشآموزان در پایههای نهم و دوازدهم آزمون حضوری میدهند و در بقیه پایهها ارزشیابی تحصیلی آنها توسط معلمان انجام میشود که شورای استان برای هر منطقه و به صورت بومی در این راستا برنامهریزی میکند.
وی در پاسخ به این سؤال که آزمونهای حضوری دانشآموزان عشایر کوچرو چگونه خواهد بود؟ گفت: بر اساس مجوزی که دریافت کردهایم، دانشآموزان کوچرو میتوانند در همان منطقهای که حضور دارند، به برگزاری محل آزمون پایه نهم و دوازدهم مراجعه کنند و امتحانات خود را بدهند. درواقع شورای برنامهریزی در استان برای این منظور تدابیر لازم را اندیشیده است.
سیفی در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص اینکه برای سایر پایههای آموزشی آیا راهبران آموزشی برای اطمینان حاصل کردن از کم و کیف آموزش و ارزشیابی همچنان فعال هستند؟ بیان کرد: ما از ۶۳۱۱ مدرسه عشایری ۵۰۰۰ مدرسه در دوره ابتدایی است. برای این مدارس و دانشآموزانش همان رویهای پیش گرفته میشود که در سایر مدارس پیش میرود. برای مدارس سیار و نیمه سیار قرار است هم معلمان عشایر و هم راهبران آموزش ی حتی با حضور در محل سکونت دانشآموز، نسبت به ۱۰ درصد محتوای باقیماندهای که دانشآموزان عشایری پس از شیوع کرونا باید آن را فرا میگرفتند، اطمینان حاصل میکنند. همانطور که میدانید در مورد دانشآموزان عشایری با توجه به ویژگیهای خاص زندگیشان، ۹۰ درصد محتوای آموزشی هر ساله تا قبل از اسفند ماه به پایان میرسد.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر کشور درباره اینکه برای سال تحصیلی آینده تأکید شده است که برای دو حالت آموزش حضوری و مجازی توأمان آموزش و پرورش برنامهریزی داشته باشد، حال آنکه در تجربه این سه ماهه عمده کسانی که از آموزش مجازی محروم بودهاند، دانشآموزان عشایری و روستایی هستند، چه تمهیدی برای سال تحصیلی آینده تدارک دیدهاید؟ افزود: در اینکه سال تحصیلی آینده حتماً باید آموزشها ترکیبی از حضوری و مجازی باشد، تأکید شده است و حتی در مناطقی که سفید و زرد اعلام شدهاند، برخی برآوردها حاکی از آن است که موج جدیدی از بیماری را خواهیم داشت. نکته آن است که صرفاً دستگاه تعلیم و تربیت مسئول حل مسائل آموزشی در این شرایط نیست، بلکه وزارت ارتباطات و فناوریاطلاعات باید زیرساختهای هوشمندسازی را در تمام مناطق کشور مهیا کند. وقت آن است که وزیر ارتباطات به قولی که داده مبنی بر اینکه اینترنت رایگان در اختیار معلمان و دانشآموزان قرار دهد، عمل کند. همچنین وزارت صمت در این فرصتهای باقیمانده تابستان میتواند وارد عمل شود و تلفن همراه با تعرفه پایین و حتی به صورت قسطی را در اختیار این افراد قرار دهد. آموزش و پرورش شرکای مختلفی دارد. اگر ما میگوییم تلاش میکنیم دانشآموز بازمانده از تحصیل نداشته باشیم، معنایش آن نیست که سازمان بهزیستی و وزارت رفاه خودشان را کنار بکشند. همه این نهادها در فرصت باقیمانده باید وظیفه خود را در قبال مهیا کردن شرایط آموزش غیرحضوری ایفا کنند.
وی ادامه داد: نکته دیگری که آموزشهای مجازی و غیرحضوری در روزهای کرونا عیان کرد، این بود که در مناطق محروم عمدتاً سرباز معلمها آموزشها را به عهده داشتند اما حالا دانشآموزان با کیفیت دیگری از آموزش روبرو شدهاند و سطح توقع آنها بالاتر رفته است. حتی دانشآموزان با این موضوع روبرو شدهاند که برای هر درس یک معلم میتواند وجود داشته باشد در حالی که در این مدارس یک معلم همه دروس را تدریس میکند. ما باید فکری برای این توقعی که ایجاد شده نیز کنیم.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر کشور در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا برای روزهای تابستان تدارکی برای اوقات فراغت دانشآموزان روستایی و عشایری دیده شده است، گفت: تأکید ترم تابستانی ما بر آداب اجتماعی و مهارتهای زندگی است و تلاش میکنیم که با معلمان عشایری و راهبران آموزشی، این مسئولیت را پی بگیریم. همچنین با صدا و سیمای استانها رایزنی کردهایم که به صورت اختصاصی و بومی، تولید محتواهایی برای آموزش این دانشآموزان در سال آینده داشته باشند و در نهایت اینکه در مناطق محروم، روستایی و عشایری، اولویت اصلی ما سلامت دانشآموزان بوده و خواهد بود.
منبع : خبرگزاری مهر
فرهنگ بسیجی مترادف با خستگی ناپذیری است
اکرانهای فرهنگی و نصب سردیس شهدا مایه امید و افتخار برای خانوادههای شهدا
جزئیات دومین جلسه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی «رضایت خودرو طراوت نوین»
فرهنگ بسیجی یک تفکر و مکتب است
راه اندازی ۶ شهردخت جدید تا روز دختر
فروش هزار میلیارد ریالی هنرمندان در نمایشگاه صنایع دستی
تقویت تلاشها برای دسترسی جانبازان شیمیایی کشور به دارو و تجهیزات پزشکی
لزوم اعمال مزد پایه سنوات و مزایای حق تأهل در لیستهای بیمهای از ابتدای دیماه
طلاق در تحصیل کردهها بیشتر است
«سامانه همدم»؛ پیوند سنت و فناوری برای تشکیل خانواده
ماهانه حدود ۳۰۰ اتوبوس به ناوگان شهری تهران اضافه خواهد شد
فتحی آشتیانی: در ایران به ۱۰۰ هزار روانشناس و مشاور نیاز داریم
۲۵۰۰ نفر به عنوان مدرس آموزش خانواده جذب آموزش و پرورش شدند
کشاورز: برای ثبت مهریه هزینهای نباید پرداخت شود
پرونده پرداخت دیه به راننده مقصر حادثه در دیوان عالی کشور تایید شد
از اتصال ۴۴ درصد مشاوران املاک به سامانه کاتب تا حدنگاری اسناد اراضی ملی
ماجرای تیراندازی در شرق تهران چه بود؟
٨٨ درصد از حدنگاری اسناد اراضی ملی صادر شده است
تصادف زنجیره ای در جاکارتای اندونزی/ دو نفر کشته شدند
زنان دارای سابقه کیفری تولیدکننده صنایع دستی شدند
اکران «مثل زهرا (س) پای حق میایستیم» در بیلبوردهای شهری
زمین لرزه ای به بزرگی ۶.۴ ریشتر ایشیکاوا در ژاپن را لرزاند
صدور پروانه ساختمان در تهران چقدر طول میکشد؟
نحوه ثبت درخواست تسریع در رسیدگی به پروندههای قضایی
دادستان تهران با خانواده شهید زینل لنگرودی دیدار کرد
هر زمان در اداره کشور فرهنگ بسیج حاکم شد، موفق شدهایم
سفرهای نوروزی از پایانه شرق جدید در تهران انجام میشود
لزوم ایفای نقش هیات امنا و موثرین محلهای در طرح «من شهردارم»
بیشترین علل تصادفات فوتی پایتخت در سال جاری چیست؟
ترافیک سنگین صبحگاهی در بزرگراههای تهران