میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر؛ سیدجواد حسینی، سرپرست سازمان بهزیستی کشور در نشست علمی و تخصصی این سازمان با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ۱۳ راهبرد اصلی همکاری مشترک سازمان بهزیستی و این دانشگاه را تبیین کرد.
وی نگاه ویژه به استفاده از فارغ التحصیلان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در سازمان بهزیستی را راهبرد اول معرفی کرد و گفت: در نظر داریم تا بتوانیم به جهت جایگزینی نیروهای متخصص فعلی سازمان بهزیستی که در شرف بازنشستگی هستند با اختصاص ردیفهای استخدامی ویژه برای فارغ التحصیلان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از این افراد استفاده کنیم.
حسینی افزود: حتی ایده طرحی مانند سرباز معلم را نیز داریم که امیدواریم بتوانیم با اجرای آن از ظرفیت فارغ التحصیلان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در مدت خدمت وظیفه بهره ببریم.
وی راهبرد دوم را حمایت از پایان نامههای دانشجویان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و تبادل اطلاعات و آمارها عنوان کرد و افزود: پایان نامههای دانشجویی بهترین ظرفیت برای سازمان بهزیستی جهت پیگیری موضوعات مدنظرش است و آماده اعلام نیاز و حمایت از پایان نامههای دانشجویی هستیم.
حسینی ادامه داد: سازمان بهزیستی دارای بانک اطلاعاتی غنی است که میبایست این اطلاعات برای تحقیقات علمی به پژوهشگران عرضه شود.
وی راهبرد سوم را پیوند نظریه و عمل معرفی کرد و گفت: با استفاده از ظرفیت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و برگزاری دورههای آموزشی مدرن میبایست اطلاعات مدیران سازمان بروز شود. مدیر ایده آل کسی است که علم و عمل را تلفیق کرده باشد. ما میبایست از ظرفیت دانشگاه برای تلفیق نظریه و عمل بهره بگیریم.
به گفته سرپرست سازمان بهزیستی راهبرد چهارم در همکاری با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی استفاده از نظریات صاحب نظران دانشگاهی برای انجام طرحهای تحقیقاتی است که هیچ طرحی در سازمان بهزیستی بدون اعلام نظر دانشگاه عملیاتی نخواهد شد.
وی ایجاد مرکز نوآوری و شکوفایی را راهبرد پنجم همکاری مشترک با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی خواند و گفت: فاز اول این مرکز کمتر از یک ماه دیگر راه اندازی میشود.
سرپرست سازمان بهزیستی مورد ششم همکاری مشترک با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی را استفاده از ظرفیت دانشجویان در حال تحصیل عنوان کرد و افزود: آمادهایم شرایطی فراهم کنیم که دانشجویان شما دوره کارورزی خود را در مراکز زیر مجموعه سازمان بهزیستی سپری کنند.
وی در مورد هفتم تاکید کرد: مورد دیگر در همکاریهای مشترک میتواند استفاده از ظرفیت دانشجویان داوطلب در طرح بانک زمان و با موضوع توان یاری باشد.
حسینی از آمادگی بهزیستی برای صدور مجوز ایجاد مراکز جامع توانبخشی از سوی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به عنوان راهبرد هشتم خبر داد و گفت: این مراکز میتواند به صورت جامع انجام دهنده مهمترین مأموریتهای سازمان باشد. در این مسیر مکان را بهزیستی فراهم میکند و خدمات را دانشگاه ارائه کند.
وی افزود: هدف از این کار الگوسازی برای سایر مراکز خواهد بود. همچنین آمادهایم تا صدور مجوز مراکز وابسته به دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در اولویت قرار گیرد.
سرپرست سازمان بهزیستی کشور در مورد راهبرد نهم گفت: آمادهایم با همکاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و استفاده از ظرفیت دانشجویان و فارغ التحصیلان مقاطع ارشد و دکتری این دانشگاه یک شبکه تعاملی برای به اشتراک گذاری موضوعات ایجاد کنیم.
وی راهبرد دهم همکاری مشترک با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی را در موضوع سالمندان برشمرد و افزود: با توجه به در پیش بودن موج سالمندی و فقدان استراتژی لازم جهت برخورد با این موج دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی میتواند مسئولین تدوین استراتژی، اصلاح سند جامع سالمندی و آموزش سالمندان و مراقبین سالمندان را در محلات بر عهده بگیرد.
وی راهبرد یازدهم همکاریهای مشترک با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی را در بخش تجهیزات مورد نیاز مددجویان عنوان کرد و افزود: توجه به نیاز مددجویان در ارائه تجهیزات کاربردی یک اصل است که در این مسیر میتوانیم از نظریات همکارانمان در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی بهره ببریم.
نیازمند ارزیابی اثربخشی فعالیتهایمان هستیم
حسینی ارزیابی اثر بخشی فعالیتها را یک حلقه مفقوده در حکمرانی جمهوری اسلامی عنوان و در مورد راهبرد دوازدهم تاکید کرد: آنچه امروز رخ میدهد ارزیابی فعالیت هاست نه اثربخشی آنها و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی میتواند ما را در ارزیابی اثر بخشی طرحهایمان با موضوعات سلامت اجتماعی، توانمندسازی، استقلال مددجو و … یاری رساند تا ببینیم این اهداف محقق میشوند یا خیر.
وی ادامه داد: ما به شدت به ارزیابی اثربخشی نیاز داریم تا فعالیتهایمان را بر اساس ۴ تبار تعطیلی، تعدیلی، تثبیتی و تاسیسی پیش ببریم.
سرپرست سازمان بهزیستی افزود: ارزیابی اثربخشی به ما نشان میدهد که کدام فعالیت تعطیل، کدام تعدیل و کدام تثبیت شوند و نیاز داریم چه فعلیت جدیدی را تأسیس کنیم.
وی در انتهای سخنان خود راهبرد آخر و سیزدهم در همکاریهای با دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی را تأسیس تلویزیون تعاملی جهت آموزش جامعه هدف با استفاده از ظرفیتهای دانشگاه عنوان کرد.
منبع : خبرگزاری مهر
هوای تهران از ابتدای سال چند روز آلوده بوده است؟
راه اندازی مرکز پویاشهر در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی
۱۸۷ پروژه شهری در تهران به بهره برداری رسید/تحول در حوزه حمل و نقل عمومی
آمادگی برای کمک به دولت در خودکفایی برنج
تعداد دقیق دستکندها در کشور قابل شناسایی نیست
کاربرد و انواع بازسازی صحنه جرم در پروندههای جنایی
افتتاح مرکز فروش محصولات فرهنگی و هنری کوثر
مسئله فلسطین وجه مشترک همکاری میان نهادهای انقلابی است
۳ روز اقامت رایگان در هتل برای خانواده های ایثارگران /برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی در بنیاد شهید
جذب ۳۰هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان
بازنگری پدافند غیرعامل متناسب با تهدیدات روز
گذشت از قصاص ۳ نفر و آزادی ۸۸ زندانی جرایم غیر عمد
۹۵ درصد ابلاغهای قضایی به صورت الکترونیک صادر میشود
۳ گاراژ تفکیک غیرمجاز پسماند در محله خلازیر پلمب شد
انتخاب معابر تهران برای نامگذاری به نام شهدای مقاومت نهایی شد
۱۰۰ شعبه دادگاه صلح برای شهر تهران در نظر گرفته شده است
کارت شرکت در آزمون کارشناسی رسمی مرکز وکلای قوه قضاییه سال ۱۴۰۳ منتشر شد
کشف یک تن و ۴۳۶ کیلوگرم مواد مخدر در مرزهای سیستان و بلوچستان
افتخار آفرینی ۷۸ دانش آموز در مسابقه ملی ایثار
اهمیت دیپلماسی همراه سازی کشورهای همسایه برای مقابله با قاچاق/ جمع آوری معتادان متجاهر
قیمت انواع خشکبار در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
افتتاح پارکینگ ۱۱ طبقه نیایش تا یک سال دیگر
احمد صادقی رئیس شورای اسلامی استان تهران شد
برنامه بخش «بینالملل» جشنواره چندرسانهای میراثفرهنگی اعلام شد
نحوه رتبه بندی معلمان جدید الاستخدام اعلام شد
دستگیری سارقان ۱۰ میلیاردی طلافروشی
دستگیری باند دلالان ارز تقلبی/ کشف ۷۲۰ هزار دلار تقلبی
کشف ۱۲ میلیارد ریال لوازمالتحریر خارجی قاچاق در بازار
پرستار قلابی سارق از آب درآمد
نوسازی ۱۱۳۵ دستگاه تاکسی در تهران طی هفت ماه اخیر