میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سعید منتظرالمهدی معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس با اشاره به اینکه در آستانه هفته فراجا ضمن قدردانی از زحمات شبانه روزی همکارانم در سراسر کشور میخواهم آمارِ گوشهای از فعالیتهای سازمان بزرگ پلیس را با شما شهروندان گرامی در میان بگذارم، گفت: همکارانم در همه یگانها و پلیسهای تخصصی با صلابت و امیدوارانه ایفای نقش میکنند تا امنیت و انتظام سراسر این کشور جاری و ساری باشد.
پلیس آگاهی
سردار منتظرالمهدی با تاکید بر اینکه زحمات همکاران پرتلاش و مجرب من در پلیس آگاهی به ثمر نشسته و در ۶ ماهه نخست سال جاری شاهد سیر نزولی وقوع انواع سرقتها هستیم و سیر کشفیات نیز فزونی داشته است، گفت: اوج کنترل را در کاهش ۱۹ درصدی وقوع کل سرقتها و ۱۷ درصد کشفیات شاهد هستیم و البته ۴۶ درصد سرقتهای مهم و ۴۳ درصد سرقتهای خُرد منجر به کشف شده است. بیشترین سرقتهای خُرد در تهران و بیشتر در غرب و شمال غرب رخ داده است؛ کمترین سرقتها در استان زنجان رخ داده است.
وی تصریح کرد: بیشترین میزان کشفیات مربوط به کشف سرقت اتومبیل با ۸۹ درصد کشف به وقوع میباشد.میزان سرقت از اتومبیل در کل ۱۷ درصد کاهش داشته است.
سخنگوی فراجا با تاکید بر اینکه بیشترین میزان سرقت مربوط به خودروی پراید با سهم ۶۰ درصد میباشد که ۸۵ درصد از این میزان برای خودروهای مدل ۸۷ به قبل است، گفت: انواع پژو نیز با ۱۷ درصد در رتبه دوم ماشینهای سرقتی است؛ سهم سرقت از خودروهای داخلیِ تولید ۱۴۰۱ به بعد تنها یک درصد و این میزان در خودورهای تولیدی ۱۴۰۳ به ۰.۴ درصد کاهش یافته است.
به گفته وی بیشترین میزان سرقت خودرو نیز در شهر تهران و بیشتر مربوط به غرب و شمال غرب تهران است. ۵۹ درصد از این سرقتها در روز اتفاق میافتد زیرا نیروهای گشت پلیس در شب و تردد و خلوتی، رصد دقیقتری دارند.
منتظرالمهدی خاطرنشان کرد: نسبت سرقت خودرو به حجم خودروها در ایران ۲۶ دهم درصد میباشد که در مقایسه با دیگر کشورها از میزان بسیار پایینتری برخوردار است. این میزان در کشور کانادا ۲.۴ درصد میباشد. به عنوان مثال سرقتهای مسلحانه ۱۲ درصد کاهش داشته است و ۶۱ درصد آن منجر به کشف شده است.
به گفته وی با راه اندازی تیم تخصصی ویژه مقابله با مالخران و تمرکز روی انهدام باندهای سارقین حرفهای تعداد ۱۴۵ هزار و ۸۱۷ نفر سارق و ۹ هزار و ۶۳۹ نفر مالخر در این مدت دستگیر شدند.
این مقام ارشد انتظامی افزود: ۴۵ کارگاه جعل اسناد مالکیتی، اسکناس، مدارک شناسایی، مدارک تحصیلی، ضرب سکههای تقلبی طلا و تولید منسوجات طلا با عیار پایین، تولید لوازم یدکی تقلبی خودرو، تولید مواد غذایی تقلبی و … در سراسر کشور کشف و تعداد ۱۹۰ نفر از متهمین دخیل در ثبت، چاپ، تولید و توزیع دستگیر شدند.
وی متذکر شد: در اجرای مرحله اول طرح عملیاتی مقابله با فعالیت دفاتر املاک غیرمجاز در کشور، ۴۸۳ دفتر املاک غیرمجاز، پلمب و ۵ فقره کارگاه جعل قرارداد پیش فروش ملکی و مبایعهنامه، کشف، ۴۷ نفر دستگیر و در نهایت ۳۰ هزار فقره انواع مُهر و اسناد جعلی کشف گردید.
به گفته وی میزان قتلها نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد کاهش داشته که با مهارت کارآگاهان پلیس جنایی ایران، ۱۰۰ درصد پروندههای تشکیل شده، منجر به کشف شده است؛ همچنین با اقدامات پیشگیرانه و هشدارهای پلیس تنها یک مورد سرقت از بانک رخ داده که آن هم منجر به کشف و دستگیری شده است.
سخنگوی فراجا با توصیه به همه شهروندان مبنی بر اینکه بانک تصویری از اموال و اشیا قیمتی خود داشته باشند که در صورت سرقت با مراجعه به سامانه نما (نمایشگاه اموال مکشوفه) که در سایت اینترنتی پلیس آگاهی تعریف شده است مراجعه کنند، گفت: با تطبیق با تصویر اموال مکشوفه در این سامانه نسبت به استرداد اموال مسروقه شأن تسریع شود.
ایجاد یک بخش جدید در "نرم افزار پلیس من" که کمک میکند در زمان سرقتِ احتمالی، گوشی کاملاً قفل و از کارایی ساقط شده و به راحتی قابل ردیابی و استرداد باشد و همچنین در خدمتی دیگر، هنگام سرقت خودرو میتوان با بارگذاری اطلاعات در این نرم افزار که در کلیه سامانههای پلیس آگاهی و پیشگیری قابل پیگیری باشد از دیگر سخنان معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا بود.
پلیس امنیت اقتصادی
انهدام ۶۳۹ باند سازمان یافته، دستگیری حدود ۴۰ هزار متهم اقتصادی و قاچاقچی کالا و کشفیات با ارزش بیش از ۱۷۲ هزار میلیارد تومان بخشی از نتایج طرحهای عملیاتی پلیس امنیت اقتصادی است که این مقام ارشد انتظامی به آنها اشاره کرد و ادامه داد: فقط در یک فقره پرونده، ۲۴ متهم در خصوص پرونده کشف ۹۱ میلیون لیتر روغن خوراکی تاریخ گذشته و آلوده که به میزان ۳ همت به اقتصاد کشور از یک سو و به سلامتی خریداران از سوی دیگر آسیب وارد میکرد، دستگیر شدند.
به گفته وی کشف قاچاق حرفهای ارز به مبلغ ۹۶۸ میلیارد تومان و دستگیری ۲ متهم و پرداخت ۲ همت به عنوان جریمه و همچنین کشف ۴۲۰۰ واحد انواع ارز از یک واحد صنفی و بازداشت ۲ متهم که بالغ بر ۹۶۸ میلیارد تومان معامله ارزی داشتهاند در کارنامه کاری پلیس امنیت اقتصادی ثبت است.
وی متذکر شد: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی در مرکز و ۱۰ استان و پلیس فرودگاه با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی در محورهای مواصلاتی و پارکینگها موفق به کشف ۵۱ دستگاه انواع خودرو لوکس قاچاق به ارزش ۴۶۴ میلیارد تومان شده و در این راستا ۲۵ نفر تاکنون دستگیر شدهاند.
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس با اعلام اینکه هم اکنون حجم قابل توجهی از کالای قاچاق با استفاده از خودروهای سواری و وانت موسوم به شوتی (فاقد پلاک، پلاک مخدوش، پلاک مسروقه و…) از استانهای مرزی و ساحلی به استانهای مرکزی و پایتخت منتقل مییابند، گفت: متأسفانه این خودروها از ابتدای سال تا کنون ۱۸۵ فقره تصادف رقم زدهاند که منجر به فوت ۲۱۱ نفر و مجروح شدن ۳۷۳ نفر شده است؛ البته از ابتدای شروع طرح مبارزه با خودروهای شوتی تا کنون حدود ۴۷ هزار خودروی شوتی توقیف نزدیک به ۵.۵ همت کشف و تعداد ۴۴ هزار پرونده در این خصوص تشکیل شده و بدانیم که طی ۲ سال اخیر ۲۱ شهید تقدیم امنیت اقتصادی مردم شده است.
سامانه ۱۹۷ و بازرسی
سخنگوی فراجا با اشاره به سامانه ۱۹۷ که راه ارتباطی پلیس و مردم است، گفت: رشد ۲۰ درصدی پیامهای واصله به این سامانه نشان از اعتماد مردم به پلیس دارد؛ به تمامی ۹۴۸ هزار و ۸۵۷ پیام واصل شده به سامانه ۱۹۷ سراسر کشور پاسخ داده شده هر چند ۳۶ درصد آن غیرقابل بهره برداری بوده و ۳۳ درصد از کل تماسها نیز مورد راهنمایی از سوی همکاران قرار گرفته است.
وی افزود: کل پیامهای قابل رسیدگی، نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹ درصد و میزان پاسخگویی تلفنی و حضوری، نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۰ درصد افزایش داشته است.
منتظرالمهدی ضمن ابراز خرسندی از اینکه بیش از ۲۷۳ هزار پیامِ تقدیر و تشکر با رشد ۱۷ درصدی به این سامانه واصل شده که در بین مصادیق تقدیر، مؤلفه برخورد مناسب با مراجعین با ۱۷ درصد افزایش و مؤلفه تلاش، جدیت و احساس مسئولیت در انجام وظیفه با ۱۶ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه بالاترین موضوعیت را در پیامهای شهروندان داشتند، گفت: البته حدود یک درصد از تماسها که جنبه شکایتی نیز داشته مورد رسیدگی قرار گرفته است.
به گفته وی در راستای ارتقا بستر ارتباطی و بهبود کیفیت پاسخگویی در نظارت همگانی (۱۹۷) سامانههای جدید (کال سنتر و اپلیکیشن ۱۹۷ در نرم افزار پلیس من) راه اندازی گردیده است.
پلیس ۱۱۰
این مقام ارشد انتظامی سامانه پلیس ۱۱۰ را اورژانس فراجا دانست که یاری یاریرسان امداد خواهان است، گفت: طی ۶ ماه گذشته ۲۵ میلیون تماس با مرکز فوریتهای پلیس برقرار و خدمات و راهنمایی تلفنی دریافت شده؛ بدین معنا که به طور میانگین در هر ساعت ۶ هزار و ۷۰۰ تماس با پلیس برقرار شده است. حدود ۱۰ میلیون تماس منجر به عملیات و بخش اعظمی هم دریافت راهنمایی و اطلاعات از پلیس بوده و متأسفانه حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تماس غیر قابل رسیدگی و مزاحمت بوده که امیدواریم با اصلاح رفتار این شهروندان، پلیس بتواند نجات بخش زندگی افراد در مواقع ضرور باشد.
پلیس بینالملل
وی با اعلام اینکه طی یکسال گذشته ۵۰ نفر از مجرمان فراری شناسایی و با همکاری پلیس بینالملل کشور مقصد دستگیر و به کشور بازگردانده شدند، گفت: جرم آنها کلاهبرداری مال، خیانت در امانت و قتل است؛ همچنین فرد دیگری با ۱۶ هزار شاکی در بحث سرمایه گذاری ارز دیجیتال نیز شناسایی شده با همکاری پلیس کشور مقصد دستگیر شده و فرایند استرداد در حال انجام است.
به گفته وی استردادهای این پلیس در مجموع تعداد ۲۷ پرونده به ارزش تقریبی ۱۵۷ میلیون دلار است.
منتظرالمهدی با بیان اینکه به زودی یکی از متهمین کلاهبرداری با تعداد زیادی شاکی به کشور بازگردانده میشود، گفت: پروندههایی همچون کوروش کمپانی با داشتن ۶ هزار و ۲۰۰ نفر شاکی در کشور و دستگیری ۶ متهم و شناسایی بیش از ۲۲۰ میلیارد تومان اموال و دارایی مربوط متهم، استرداد ۴ زن و مرد متهم به کلاهبرداری و خیانت در امانت با مبلغ یک میلیارد و ۴۸ میلیون دلار از یکی از کشورهای همسایه و حوزه خلیج فارس نشان از تلاشهای گسترده همکاران ما در مجموعه پلیس بینالملل دارد.
وی افزود: در امتداد دیپلماسی فعال انتظامیِ دو سال اخیر، شاهد سفر فرمانده کل انتظامی به کشورهای ویتنام و مالزی بودیم که منجر به تبادلِ تجاربِ پلیسی و انتظامی شد.
فرماندهی مرزبانی
سخنگوی پلیس یادآور شد: فرماندهی مرزبانی فراجا در مجموع امنیت ۲ هزار و ۹۰۱ میله مرزی تأمین میکند و کشف قریب به ۲۴ تن انواع مواد مخدر و هلاکت ۱۸ نفر از سوداگران مرگ، دستگیری ۹۵ نفر از اشرار و معاندین از سراسر ۸ هزار و ۷۵۵ کیلومتر مرزِ ایران زمین، کشف ۱۳۷ دستگاه ماینر و همچنین ضبط ۸۴ میلیون لیتر انواع سوخت قاچاق با ۲۲ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه که دیگر یگانهای انتظامی نیز همکاری داشتهاند، نشان از همت بلند مرزداران ما دارد.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه طرح انسداد مرزها از سنوات گذشته و اخیراً با همکاری سپاه و ارتش صورت میگیرد؛ گفت: ۱۲۰ کیلومتر دیوار بتنی، ۵۵۰ کیلومتر اجرای فنس کشی مرزی، ۳۶ کیلومتر نیوجرسی در سالهای اخیر اجرا شده است؛ مرزبانی فراجا احداث ۷۰ برجک، جاده و دیوارکشی را در دست اقدام دارد که در حال حاضر احداث ۲۰ برجک آسفالت، آبرسانی و لوله گذاری و کابل گذاری فیبر نوری ۱۲ کیلومتر جاده مرزی به پایان رسیده است.
استفاده از تجهیزات، وسایل الکترواُپتیکی، جنگالی و استفاده از تعداد ۶۱ دستگاه کوادکوپتر و چندین دستگاه جایروپلن و پهباد برای رصد، پایش و حراست هدفمند مرزها که منجر به شناسایی و دستگیری یک گروهک تروریستی شد که به همراه سرکرده خود از شرق کشور در پوشش کوله بری قصد ورود به کشور را داشتند، از دیگر محورهای سخنان معاون فرهنگی و اجتماعی بود.
به گفته وی ۵۶ فروند شناور سبک و سنگین (۵۳ فروند شناور خلیج فارس و ۲ فروندشناور اروند) و یک فروند شناور نیمه سنگین حیدر از جمله تجهیزاتی است که در جهت تسهیل مأموریتهای فرماندهی مرزبانی افزوده شده است.
استقرار بهداریهای فرماندهی مرزبانی در شهرستانها و انجام ویزیت رایگان، تست سلامت مرزنشینان همراه با تحویل داروی رایگان به طور مستمر و روزانه، حضور تیمهای پزشکی مرزبانی در شبکه بهداشت شهرستانها و اجرای کلیه طرحهای سلامت، حضور اکیپ پزشکی و دندانپزشکی ویژه مرزنشینان در روستاهای مرزی شهرستان مریوان، اهدا بیش از ۳۰ هزار بسته کمک معیشتی در قالب طرح مومنانه به مرزنشینان نیازمند و همچنین اقدامات آبرسانی به روستاهای نیازمندِ آب شرب از دیگر اقدامات فرماندهی مرزبانی است که سخنگوی پلیس به آن اشاره کرد.
پلیس اطلاعات
منتظرالمهدی با اعلام اینکه اتباع خارجه غیر مجاز از هر گونه ملیت و قومیتی بر اساس قانون جاری کشور شناسایی و از کشور خارج میشوند، گفت: پلیس تا کنون ۶۸۰ هزار نفر اتباع خارجی غیرمجاز را در قالب طرح هجرت تحویل کشور متبوعه خود داده و در این راستا بیش از ۲ هزار خودروی حامل اتباع غیرمجاز نیز توقیف شده است؛ از این تعداد، ۴۲ درصد به صورتِ خود معرف از کشور انتقال داده شدند.
وی ضمن تشکر از اتباعی که به قانون تمکین کردند، افزود: اتباع غیر مجاز دیگر میتوانند به صورت خود معرف به ادارات اتباع استانداریها در سراسر کشور مراجعه تا تمهیدات لازم جهت استرداد آنها از طریق اردوگاهها انجام شود؛ طبیعتاً اتباع خارجی که مجوز رسمی سکونت از کشور به عنوان مهمان دارند، از حق و حقوق قانونی خویش برخوردارند.
سخنگوی پلیس افزود: در حوزه پلیس اماکن، شاهد رشد ۶۲ درصدی کسب و کارها در فضای حقیقی در نیم سال ابتدای سال نسبت به مدت مشابه بودهایم؛ ۵۱۰ هزار بازدید توسط همکاران در اماکن از صنوف انجام شده و حدود ۱۲۰۰ نفر از اتباع خارجی غیرمجاز و ۲۸ هزار صنف متخلف شناسایی دستگیر و پلمب شدند.
به گفته وی صدور مجوزهای کسب و کار، تهیه کار برگ برای کسب و کارهای غیر صنفی به تعداد ۶۰۰ رسته غیر صنفی جهت بارگذاری در درگاه ملی مجوزها برای تسهیل و تسریع در روند صدور مجوزها، ۹۲ طرح کنترل و نظارتی در صنوف و اماکن عمومی از اقدامات شاخص پلیس در حوزه امنیتِ صنوف است.
پلیس پیشگیری
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس با تاکید بر اینکه حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار پرونده دارای پیگیری قضائی از ابتدای سال تا کنون در کلانتریها و یگانهای انتظامی پلیس پیشگیری ثبت شده است، گفت: نیمی از این تعداد در مراجع قضائی نیز به نتیجه نهایی رسیده و خاتمه یافته، ۶۸۵ هزار مورد از طریق ارتباط الکترونیکی با مراجع قضائی رسیدگی و بیش از ۲۰۰ هزار پرونده نیز در دوایر مشاوره کلانتریها به مصالحه انجامیده که حدود ۱۲ درصد از کل پروندههای قضائی ارجاعی به مراکز پلیس پیشگیری را شامل میشود.
وی افزود: در نیمه ابتدایی سال همزمان با پاسخگویی به بیش از ۸ میلیون و ۵۸۹ هزار مُراجع به یگانهای انتظامی پلیس پیشگیری، ۳۲۹ هزار طرح عملیاتی- انتظامی و خدماتی نیز توسط مأمورین پلیس پیشگیری در حوزه سرزمینی اجرا شده و حدود ۹۰۰ هزار گشت زنی شبانه روزی برای حفظ امنیت مالی و جانی هموطنان صورت گرفته است.
این مقام ارشد انتظامی یادآور شد: بالغ بر ۹ میلیون و ۲۳۰ هزار مورد امدادرسانی در حوزه شکایات حضوری، مرجوعه قضائی، گزارشات مأموران و فوریتهای پلیسی توسط کاربران سامانههای پلیس پیشگیری ثبت و انجام شده است؛ بر اساس آمار و بررسیها، نزاع فردی نسبت به دوره قبل ۱۴ درصد کاهش و نزاع دسته جمعی ۲۹ درصد کاهش داشته است که کمترین نزاع در خراسان شمالی و تعداد ۲۳ هزار و ۴ نفر از اراذل و اوباش توسط پلیس پیشگیری دستگیر شدند که ما شاهد کاهش جرایم اراذل و اوباش از جمله نزاع دسته جمعی، تجاوز به عنف، شرارت و زورگیری، اختلال در نظم عمومی، تخریب و عربده کشی بودیم.
وی اعلام کرد: بیشترین درصد جرایم مهمه در استانهای گیلان، خراسان رضوی، تهران، مازندران و اصفهان و کمترین جرایم در منطقه آزاد کیش و استان یزد میباشد.
پلیس فتا
سخنگوی فراجا با بیان اینکه اما همکاران تیزبینم در پلیس فتا ضمن استفاده از ابزارهای هوشمند توانستهاند در ۶ ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه کشفیات را ۲۰ درصد افزایش داده به گونهای که ۸۹ درصد پروندهها منجر به کشف شده است، گفت: حدود ۷۰ درصد پروندهها مربوط به حوزه مالی و اقتصادی و عمدتاً کلاهبرداریهای رایانهای با سهم ۴۰ درصد و برداشت غیرمجاز با سهم سی درصد است.
به گفته وی از اقدامات شاخص پلیس فتا ایجاد مرکز امداد و فوریتهای سایبری و سامانه گفتگوی برخط میباشد که از ابتدای سال تا کنون حدود ۷۲ هزار چت و بیش از ۵۶۵ هزار تماس با این مرکز از سوی شهروندان برقرار شده است.
وی با اعلام اینکه بیشترین گزارشات دریافتی به ترتیب در حوزههای کلاهبرداری از طریق ارسال لینک سامانه ثنا، هک حساب کاربری شبکههای اجتماعی کاربران ،کلاهبرداری و اخذ بیعانه بواسطه سایتهای آگهی محور و همچنین کلاهبرداری تلفنی و پیامکی با موضوع فروش غیرواقعی کالا و خدمات است، گفت: البته بارها تاکید شده که قبل از اطمینان از اصالت فروشنده و کالا، مبلغی را به عنوان بیعانه پرداخت نکرده، از درگاههای پرداخت معتبر استفاده نموده و نهایتاً در صورت مواجهه با هرگونه کلاهبرداری سایبری، تردید نکرده و فوراً به پلیس فتا به نشانی fata.gov.ir یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مراجعه کنید.
پلیس مبارزه با مواد مخدر
به گفته وی اگر بگوییم ایران یک تنه راه ترانزیت مواد مخدر را به کشورهای اروپایی گرفته، گزاف نیست؛ چرا که پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در همین ۶ ماهی که گذشت؛ بالغ بر ۲۰۰ هزار کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف کرد که ۲۲ تن آن مربوط به گُل بوده است؛ هر چند که برابر آخرین پژوهشها خوشبختانه کاهش سن اعتیاد متوقف شده و به نوعی جلوگیری شده است اما همچنان بیشترین میانگین سنی اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی شامل جوانان میشود.
منتظرالمهدی با تاکید بر اینکه مأموران مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر خواب را بر خود حرام کرده و توان خود را بر روی کشفیات گذاشته و رصد ۸ درصدی کشفیات مواد مخدر صنعتی را شاهد هستیم، گفت: از سوی دیگر متأسفانه تمایل مصرف کنندگان در مواد مخدر صنعتی حدود ۷ درصد و میزان کشفیات گل نسبت به مدت مشابه خود ۲۷ درصد افزایش داشته که نشأت گرفته از باورِ اشتباهِ اعتیادآور نبودنِ آن است.
وی افزود با اشاره به دستور ویژه فرماندهی محترم پلیس کشور به منظور پیشگیری از ورود مواد مخدر گفت: با تشدید تقویت مرزهای شرقی و جنوب شرقی در استعداد نیرو، اقدامات کنترلی و افزایش نظارت هوشمند، قاچاق مواد مخدر ۳۴ درصد کاهش داشته است.
این مقام ارشد انتظامی با اعلام اینکه ۷۵ درصد کشفیات پلیس مبارزه با مواد مخدر با رصد و اشراف اطلاعاتی قوی و شناسایی باندها از نقطه ابتدایی شروع قاچاق میسر میشود که در نهایت از میزان هزینه و تلفات در عملیاتها میکاهد، ادامه داد:
شناسایی ۹۱۱ باند تهیه و توزیع مواد مخدر و توقیف ۹۱۶۰ خودرو و موتورسیکلت حامل مواد مخدر، ۳۹۰ قبضه سلاح از قاچاقچیان گوشهای از اقدامات پلیس مبارزه با مواد مخدر است.
به گفته وی از ابتدای سال تا کنون تعداد ۲۸۶ هزار و ۸۵ فقره پرونده در راستای مبارزه با مواد مخدر تشکیل شده و ۶۳۱۹ قاچاقچی و ۳۰۶ هزار و ۷۹۹ نفر از مرتبطین با قاچاق و سو مصرف مواد مخدر دستگیر شدهاند.
سخنگوی پلیس خاطر نشان کرد: دغدغههای شهروندان و ساکنین برخی از محلات را به گوش جان شنیدیم و در پی تأکیدات رئیس پلیس کشور جمعآوری معتادان متجاهر در فهرست اولویت مأموریتها قرار دارد در همین راستا به منظور پاکسازی مناطق آلوده و پاتوق توزیع و مصرف مواد روان گردان ۸۴ هزار و ۲۷۴ خرده فروش مواد مخدر دستگیر و ۱۴۴ هزار و ۲۹۹ معتاد متجاهر از سطح معابر جمعآوری شدند که این میزان امسال ۴۳ درصد افزایش داشت البته لازم به ذکر است که برخی از معتادین چندین بار در چرخه دستگیری قرار گرفتهاند.
سازمان وظیفه عمومی
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس با توضیح اینکه ارائه خدمات از طریق سایت سازمان وظیفه عمومی و اتصال به درگاهepolice و پلیس من، استعلام آخرین وضعیت خدمتی مشمولان و ثبت درخواست معافیت تحصیلی دانشجویان داخل کشور و نیز ثبت درخواست مجوز خروج از کشور از عمده خدماتی است که به سربازان وظیفه ارائه میشود، گفت: در همین ۶ ماهی که گذشت دقیقاً ۳۳۳ هزار و ۸۵۵ کارت هوشمند، ۱۸۹ هزار و ۴۸۰ معافیت تحصیلی، ۷۵ هزار و ۸۵۲ معافیت دائم تحصیلی و ۱۳۲ هزار و ۸۹۸ کارت اعزام مشمولان صادر شده است و علاوه بر این موارد انتقال و بومی سازی حدود ۸۰ درصدی کارکنان وظیفه در طرح آمایش سرزمینی در دستورکار قرار دارد.
به گفته این مقام ارشد انتظامی با پیگیریهای انجام شده، تا پایان سال مالی ۱۴۰۲ که آخر تیرماه ۱۴۰۳ لحاظ گردید تعداد هشت هزار و ۸۳۱ نفر از سربازانی که دورههای مهارت آموزی و کسب و کار را گذراندهاند از تسهیلات اشتغالزایی در سراسر کشور به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان بهره مند شدهاند.
پلیس راهور
منتظرالمهدی با اعلام اینکه پلیس راهور انتظام بخش تردد ۴۱ میلیون خودرو با حدود ۵۵ میلیون راننده دارای گواهینامه در ۳۲۷ هزار کیلومتر راه است، گفت: میزان تصادفات ۶ ماهه ابتدای سال، مقدار بسیار کمی افزایش داشته اما تعداد جانباختگان تصادفات خوشبختانه ۱۶ درصد کاهش داشته است؛ کاهش ۱۰ درصدی نسبت مصدومین و متوفیان تصادفات (به کل تصادفات فوتی و جرحی در سال جاری) بیانگر کاهش شدت تصادفات میباشد.
منبع : خبرگزاری مهر
اژهای درگذشت حجتالاسلاموالمسلمین شوشتری را تسلیت گفت
اژهای در پیامی درگذشت حجتالاسلاموالمسلمین شوشتری را تسلیت گفت
باندِ گروگانگیر در تهران متلاشی شد؛ رهاییِ گروگان
آموزش مهارتهای فنی در کنار مهارتهای امنیتی به نیروهای مسلح
صالحی امیری: ایران برای مرمت آثار تاریخی آذربایجان آمادگی دارد
میدری: با فرهنگ بسیجی میتوان بسیاری از مسائل را در کشور حل کرد
پیشگیری از ساخت و ساز غیرقانونی در حریم تهران
با فرهنگ بسیجی میتوانیم بسیاری از مسائل را در کشور حل کنیم
حجت الاسلام قمی: مفهوم مقاومت عجین شده با حرکت و امید است
پیشگیری از ساخت و ساز غیرقانونی در حریم شمالغرب
مفهوم مقاومت عجین شده با حرکت و امید است
نشست شهردار تهران و کرمان پیرامون سالگرد حاج قاسم سلیمانی
دستها را که از روی گوش بردارید صدای مظلومیت را میشنوید
کاهش زباله گردی و حذف پسماند خشک از مخازن زباله با طرح نوماند
دلیل واژگونی اتوبوس کارگران معدن سونگون اعلام شد
خوشبختی همیشه آن چیزی نیست که در ذهن ما میگذرد
انتصاب رئیس میز تخصصی پرستاری در شورای عالی انقلاب فرهنگی
اهدای ۴۲۲ تن خرما و ۵ کیلو طلا برای کمک به لبنان توسط بوشهریها
زمین لرزه ۵.۱ ریشتری آئوموری ژاپن را لرزاند؛خطر سونامی وجود ندارد
بایستههای سیاستگذاری رسانهای برای روایت اقناعی از حجاب
عفو ۷ هزار نفر طی امسال؛ کاهش زمان رسیدگی به پروندههای قضائی
وضعیت جوی محورهای مواصلاتی کشور؛ انسداد جاده چالوس
۴ کشته بر اثر رانش زمین در مرکز اندونزی
شهرداری تهران جایزه جهانی شهرهای زیست پذیر را دریافت کرد
واکنش ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه علیه ایران چه بود؟
سفارتخانه مقاومت با حضور نوجوانان سراسر کشور آغاز به کار کرد
نظارت اژهای بر روند بررسی پروندههای خاص/آسیبشناسی تدوین فهرستهای عفو مناسبتی
آزادی و اعطای مرخصی به بیش از ۸ هزار زندانی در استان تهران
نظارت اژهای بر روند بررسی پروندههای خاص
۵۰ درصد مددجویان بهزیستی بعد از رهسپاری مستاجر میشوند