میرنیوز

صدور سند برای ۱۰۰ درصد اراضی منابع طبیعی آذربایجان غربی

صدور سند برای ۱۰۰ درصد اراضی منابع طبیعی آذربایجان غربی 2024-09-03T12:50:09+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی، با حضور در شهرستان ارومیه در جمع مدیران ثبت اسناد و املاک استان آذربایجان غربی گفت: استان آذربایجان غربی جزو استان‌های پیشرو است و همین روند باید تا اجرای کامل مأموریت‌ها ادامه یاید.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: باید معضلات ثبتی شناسایی شود و برای حل آن‌ها از هم‌افزایی دستگاه‌های قضائی و اجرایی استان به ویژه رؤسای دادگستری و دادستان و ظرفیت‌های قانونی استفاده شود.

وی تاکید کرد: حدنگاری موضوعی است که باید به اتمام برسد. این موضوع مورد تاکید سران قوا است و همین امر می‌تواند ما را در اجرای این پروژه بزرگ ملی یاری کند.

بابایی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: رئیس قوه قضائیه بارها بر خدمت محترمانه و به موقع به مردم تاکید کرده اند. این تاکید برای همه ما حجت است و احترام به مردم و حل مشکلات و درخواست‌های آنان بر اساس قانون مورد تاکید است. هیچ مسأله‌ای نباید موجب اخلال در روند خدمت رسانی به مردم شود.

وی خطاب به مسئولین ثبت استان تصریح کرد: در مساجد زیاد حضور پیدا کنید در جمع مردم باشید قدر نعمت خدمت به مردم را بدانید. سخنان مردم را بشنوید و تا حد امکان از مشکلات آنان گره گشایی کنید.

رئیس سازمان ثبت با اشاره به گزارش عملکرد استان بیان کرد: باید مساله محور حرکت کنیم. قوانین حدنگار و الزام به ثبت رسمی به عنوان قوانینی که گره‌گشای مشکلات مردم است باید با جدیت پیگیری شود.

وی ادامه داد: اصل بر مالکیت فردی و رعایت اصول قانونی است و نباید مسائل متفرقه مانع صدور سند برای شهروندان شود. تحت هیچ شرایطی نباید کار مردم مختل شود. ما حافظ حقوق مردم در حوزه اراضی و املاک هستیم.

بابایی با اشاره به موضوع بازرسی از مراکز ثبتی اظهار کرد: بازرسی‌ها باید اثربخش، هدفمند و بر اساس چک لیست‌های به روز شده باشد تا خروجی آن موجب رفع مشکلات و تسریع در روند فعالیت‌ها و افزایش رضایت مردم باشد.

وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: اقدامات مدیران استان در حوزه معیشت و رفاه کارکنان مورد تاکید و حمایت ماست و تلاش می‌کنیم حتی‌الامکان این مشکلات کاهش یابد.

آذربایجان غربی جزو استان‌های برتر در اجرای ماموریت‌هاست

در ادامه این نشست صفدر کشاورز معاون املاک و کاداستر طی سخنانی گفت: استان آذربایجان غربی یکی از استان‌های برتر کشور در حوزه تعیین تکلیف قطعات و اجرای مأموریت‌های محوله، مصوبات و برنامه‌ها است.

وی با اشاره به گزارش‌های ارائه شده بیان کرد: در خصوص شهرک‌های صنعتی حقوق سه ضلع بانک، شرکت شهرک صنعتی و فرد ذی‌نفع در نظر گرفته شود تا مشکلی بوجود نیاید.

الکترونیکی کردن فرآیندهای ثبتی با هدف بهبود فرآیندها

سعادتیان معاون اسناد سازمان نیز در این جلسه اظهار کرد: در این استان شرکت‌ها در حداقل زمان ممکن مجوزهای لازم را دریافت می‌کنند که این نشان دهنده تلاش همکاران است، اما نباید از مساله نظارت و راستی آزمایی شرکت‌ها نیز غافل بود.

وی افزود: این استان در بخش آرشیو الکترونیکی پرونده‌ها نیز پیشرو است و با تأمین اعتبار بزودی می‌توانیم شاهد اتمام عملیات آرشیو الکترونیکی اسناد در این استان باشیم.

وی با اشاره به موضوع برگزاری مزایده‌ها عنوان کرد: نرم افزار مزایده بزودی آماده خواهد شد و این سرویس بزودی فعال خواهد شد و انتشار آگهی‌های مزایده نیز از شیوه سنتی خارج و الکترونیکی خواهد شد.

صدور سند برای ۱۰۰ درصد منابع طبیعی استان

در ابتدای این جلسه حمید شایان مهر مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان آذربایجان غربی گزارشی از وضعیت اقدامات و فعالیت ارائه کرد.

وی اظهار کرد: ۱۰۰ درصد منابع طبیعی استان سند دار شده است و با توجه به اقدامات صورت گرفته تا پایان آذرماه ۸۵ درصد اراضی کشاورزی دارای سند خواهد شد.

شایان مهر افزود: اسناد ۹۹ درصد اسناد اراضی شهرک‌های صنعتی استان تعیین تکلیف و صادر شده است.

وی همچنین در پایان به برخی مشکلات در خصوص کمبود اعتبارات و نیروی انسانی و منابع مالی اشاره کرد.

گفتنی است در این نشست علاوه بر معاونین سازمان، کارگر مدیرکل بازرسی و فلاح مدیرکل کاداستر و مدیران واحدهای ثبتی استان نیز حضور داشتند که به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل مرتبط پرداختند.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ در کشور

اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ در کشور
2025-03-14T12:09:38+03:30
جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در روز جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ با هدف مدیریت سفرها و کاهش ترافیک در محورهای اصلی کشور خبر داد.

گذر از چالش‌های محیط زیست نیازمند درک عمیق مسائل محیط زیست است

گذر از چالش‌های محیط زیست نیازمند درک عمیق مسائل محیط زیست است
2025-03-14T11:56:20+03:30
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در یادداشتی گفت: گذر از چالش های محیط زیست نیازمند درک عمیق مسائل محیط زیست کشور است.

۱۹ زخمی بر اثر واژگونی اتوبوس مسافربری در شمال افغانستان

۱۹ زخمی بر اثر واژگونی اتوبوس مسافربری در شمال افغانستان
2025-03-14T10:49:38+03:30
پلیس روز جمعه اعلام کرد بر اثر واژگونی اتوبوس مسافربری در بزرگراه سالنگ در استان خنجان در شمال افغانستان، حداقل ۱۹ مسافر زخمی شدند که حال برخی از آنها وخیم است.

اختصاص ۶ فروند بالگرد هوا فراجا برای امدادرسانی نوروزی

اختصاص ۶ فروند بالگرد هوا فراجا برای امدادرسانی نوروزی
2025-03-14T10:36:24+03:30
فرمانده هوا فراجا، از اختصاص ۶ فروند بالگرد برای امدادرسانی در ایام نوروز و پوشش تصادفات جاده‌ای خبر داد.

تصادف قطار و مینی‌بوس در شمال شرق مصر با ۸ کشته و ۱۲ زخمی

تصادف قطار و مینی‌بوس در شمال شرق مصر با ۸ کشته و ۱۲ زخمی
2025-03-14T10:23:00+03:30
وزارت بهداشت مصر روز جمعه در بیانیه ای اعلام کرد بر اثر برخورد یک مینی‌بوس با قطار در استان اسماعیلیه در شمال شرقی مصر، حداقل هشت نفر کشته و ۱۲ نفر دیگر زخمی...

اولویت قرار دادن محیط زیست در حاکمیت رویکرد اصلی سازمان محیط زیست است

اولویت قرار دادن محیط زیست در حاکمیت رویکرد اصلی سازمان محیط زیست است
2025-03-14T10:22:59+03:30
معاون رئیس جمهور گفت: راهبرد سال آینده ما تقویت گفتمان محیط زیست در سطح حاکمیت و جامعه است.

۲ کشته و ۱۵ زخمی بر اثر آتش گرفتن نفتکش در سواحل اندونزی

۲ کشته و ۱۵ زخمی بر اثر آتش گرفتن نفتکش در سواحل اندونزی
2025-03-14T10:22:59+03:30
پلیس محلی روز جمعه اعلام کرد انفجار یک یدک‌کش و یک تانکر حامل سوخت در نزدیکی لامونگان، شهر ساحلی در شمال استان جاوه شرقی اندونزی، موجب بروز آتش سوزی شد.

پرواز خطوط هوایی آمریکا در فرودگاه دنور آتش گرفت

پرواز خطوط هوایی آمریکا در فرودگاه دنور آتش گرفت
2025-03-14T09:56:19+03:30
اداره هوانوردی فدرال ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد یک هواپیمای خطوط هوایی آمریکا پس از فرود در فرودگاه بین‌المللی دنور در ایالت کلرادو دچار حریق شد.

کاروان استقبال از نوروز شهرداری تهران شاهنامه را روایت می‌کنند

کاروان استقبال از نوروز شهرداری تهران شاهنامه را روایت می‌کنند
2025-03-14T09:56:19+03:30
مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران گفت: در آستانه عید نوروز کاروان های نمادین شاهنامه خوانی در معابر پایتخت به حرکت در می آیند.

۵ تصادف فوتی در معابر پایتخت در روز های پایان سال

۵ تصادف فوتی در معابر پایتخت در روز های پایان سال
2025-03-14T09:56:18+03:30
رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۵ فقره تصادف فوتی در سومین هفته اسفند ماه ۱۴۰۳ خبر داد.

تسهیل تردد شهروندان با احداث پایانه تاکسیرانی در بازار عبدل آباد

تسهیل تردد شهروندان با احداث پایانه تاکسیرانی در بازار عبدل آباد
2025-03-14T09:56:18+03:30
شهردار منطقه ۱۹ تهران گفت: پایانه تاکسیرانی بخشایش در ناحیه دو منطقه ۱۹ در مرحله پایانی قرار دارد و به زودی به بهره برداری می رسد.

تمرکز ویژه پلیس بر نقاط پرخطر جاده‌ها در نوروز ۱۴۰۴

تمرکز ویژه پلیس بر نقاط پرخطر جاده‌ها در نوروز ۱۴۰۴
2025-03-14T09:56:17+03:30
رئیس پلیس راهور فراجا از اجرای طرح ویژه ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ با مشارکت ۲۲ هزار نیروی پلیس،برای نظارت بر جاده‌های کشور خبر داد.

آخرین وضعیت ترافیکی بهشت زهرا در جمعه پایانی سال

آخرین وضعیت ترافیکی بهشت زهرا در جمعه پایانی سال
2025-03-14T08:49:39+03:30
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی بهشت زهرا در جمعه پایانی سال توضیحاتی ارائه داد.

تاکید ایران بر حمایت از حقوق کودکان و مبارزه با قاچاق و فروش آن‌ها

تاکید ایران بر حمایت از حقوق کودکان و مبارزه با قاچاق و فروش آن‌ها
2025-03-13T23:43:12+03:30
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده قوه قضائیه، در جلسه گفتگوی تعاملی با گزارشگر ویژه، بر تعهد جمهوری اسلامی ایران به حمایت از حقوق کودکان و مقابله با قاچاق و فر...

برگزاری نمایشگاه «ایران، قربانی تروریسم» در ژنو

برگزاری نمایشگاه «ایران، قربانی تروریسم» در ژنو
2025-03-13T19:42:57+03:30
انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در حاشیه اجلاس پنجاه‌وهشتم شورای حقوق بشر سازمان ملل نمایشگاهی با عنوان ایران، قربانی تروریسم در میدان ملل ژنو برگزار کرده است.

درختان تاریخی تهران به عنوان آثار طبیعی ملی معرفی شوند

درختان تاریخی تهران به عنوان آثار طبیعی ملی معرفی شوند
2025-03-13T18:09:38+03:30
مدیرکل محیط زیست استان تهران با اشاره به ضرورت تقویت دیده‌بانی محیط زیست و مشارکت مردمی برای حفظ درختان تاریخی تهران گفت: درختان تاریخی پایتخت به عنوان آثار ...

شیوه‌نامه جدید مسیر ارتقای شغلی در سطوح ارشد، خبره و عالی ابلاغ شد

شیوه‌نامه جدید مسیر ارتقای شغلی در سطوح ارشد، خبره و عالی ابلاغ شد
2025-03-13T16:36:19+03:30
با دستور معاون شهردار تهران، شیوه‌نامه جدید مسیر ارتقای شغلی در سطوح ارشد، خبره و عالی ویژه کارمندان ابلاغ شد.

خدمات ویژه اتوبوسرانی تهران در آخرین پنجشنبه و جمعه سال

خدمات ویژه اتوبوسرانی تهران در آخرین پنجشنبه و جمعه سال
2025-03-13T16:23:11+03:30
روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در اطلاعیه‌ای، از ارائه خدمات ویژه در آخرین پنجشنبه و جمعه سال به منظور تسهیل جابجایی شهروندان و خانواده‌های شهدا در ب...

۵۵ درصد زائران حج آتی زنان هستند

۵۵ درصد زائران حج آتی زنان هستند
2025-03-13T15:42:58+03:30
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه ۵۵درصد زائران حج آتی زنان هستند، گفت: از ظرفیت فکری بانوان در تصمیمات عملیات حج استفاده خواهیم کرد.

تسریع در اجرای پروژه‌های مدیریت پسماند و تصفیه فاضلاب در استان تهران

تسریع در اجرای پروژه‌های مدیریت پسماند و تصفیه فاضلاب در استان تهران
2025-03-13T15:42:57+03:30
مدیرکل محیط زیست استان تهران بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های مدیریت پسماند و تصفیه فاضلاب تاکید کرد.

خداحافظی «پرویز» با ارم

خداحافظی «پرویز» با ارم
2025-03-13T15:29:40+03:30
«پرویز»، یکی از مسن ترین شامپانزه‌های جهان، با بیش از ۷۰ سال سن بر اثر کهولت سن و عوارض ناشی از آن جان باخت.

واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان کشوری آغاز شد

واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان کشوری آغاز شد
2025-03-13T15:29:39+03:30
معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری از آغاز واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان و ذینفعان کشوری خبر داد.

وظیفه کارفرما در صورت قطع رابطه استخدامی تبعه خارجی مجاز چیست؟

وظیفه کارفرما در صورت قطع رابطه استخدامی تبعه خارجی مجاز چیست؟
2025-03-13T15:16:19+03:30
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران اعلام کرد: کارفرما مکلف است در صورت قطع رابطه استخدامی تبعه خارجی مجاز، مراتب را در ۱۵ روز به اداره...

رویداد تأثیر تحریم‌ها بر حقوق زنان در شورای حقوق بشر برگزار شد

رویداد تأثیر تحریم‌ها بر حقوق زنان در شورای حقوق بشر برگزار شد
2025-03-13T15:16:19+03:30
رویداد جانبی تأثیر تحریم‌ها بر حقوق زنان در اجلاس ۵۸ شورای حقوق بشر برگزار شد.

شیوه نامه نحوه ساماندهی پسماندها به اشخاص حقیقی و حقوقی ابلاغ شد

شیوه نامه نحوه ساماندهی پسماندها به اشخاص حقیقی و حقوقی ابلاغ شد
2025-03-13T13:56:19+03:30
مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های خدمات شهری شهرداری‌های کشور گفت:شیوه نامه نحوه ساماندهی و واگذاری عملیات اجرایی پسماندها به اشخاص حقیقی و حقوقی ابلاغ شد.

ضرورت خودداری از توقف غیرمجاز در مسیرهای منتهی به بهشت زهرا

ضرورت خودداری از توقف غیرمجاز در مسیرهای منتهی به بهشت زهرا
2025-03-13T13:56:19+03:30
جانشین پلیس راهور تهران بزرگ ضمن اشاره به استقرار پلیس راهور در بهشت زهرا، بر خودداری از توقف غیرمجاز و غیرضروری در مسیرهای منتهی به بهشت زهرا تاکید کرد.

۳۰۱ میلیون مأموریت نیروی انتظامی کشور در ۱۰ ماهه سال‌جاری

۳۰۱ میلیون مأموریت نیروی انتظامی کشور در ۱۰ ماهه سال‌جاری
2025-03-13T13:56:18+03:30
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: در ۱۰ ماهه سال‌جاری، نیروی انتظامی کشور نزدیک به ۳۰۱ میلیون مأموریت و خدمت در سراسر کشور انجام داده است.

۲۸۶ مصدوم و ۵ فوتی در پی حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری

۲۸۶ مصدوم و ۵ فوتی در پی حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری
2025-03-13T13:16:18+03:30
اورژانس کشور اعلام کرد: حوادث مرتبط با چهارشنبه‌ آخر سال از ۱۰ تا ۲۲ اسفند، ۲۸۶ مصدوم و ۵ مورد فوتی بر جای گذاشته است.

۲۸۶ مصدوم و ۵ فوتی در پی حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۳

۲۸۶ مصدوم و ۵ فوتی در پی حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۳
2025-03-13T13:02:57+03:30
اورژانس کشور اعلام کرد: حوادث مرتبط با چهارشنبه‌ آخر سال از ۱۰ تا ۲۲ اسفند، ۲۸۶ مصدوم و ۵ مورد فوتی بر جای گذاشته است.

لزوم تغییر و بهینه سازی الگوی مصرف

لزوم تغییر و بهینه سازی الگوی مصرف
2025-03-13T12:49:38+03:30
مشاور رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در یادداشتی به لزوم تغییر و بهینه سازی الگوی مصرف پرداخت.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)