میرنیوز

حساب نوجوانان فریب خورده از فتنه انگیزان جداست/ سازوکارهای تازه برای شنیدن صدای معترضان طراحی شود

حساب نوجوانان فریب خورده از فتنه انگیزان جداست/ سازوکارهای تازه برای شنیدن صدای معترضان طراحی شود 2022-09-30T14:56:21+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حاج علی اکبری در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران که در دانشگاه تهران برگزار شد، حجت‌الاسلام حاج علی اکبری با اشاره به فرا رسیدن ماه ربیع الاول گفت: ماه ربیع الاول ماه شیرینی است که در این ماه خداوند به انسان‌ها از سر لطف و رحمت نگاه ویژه ای داشته و نظر خاصی به بشریت داشته است.

وی افزود: با تولد پیامبر اعظم در واقع همه برکات متولد شد از جمله قرآن و عترت متولد شد و همه فضیلت‌ها با ایشان به اوج رسید.

خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد: ماه ربیع الاول، ماه ولادت پیامبر و میلاد فرزند عزیز ایشان، حضرت امام جعفر صادق (ع) و ضمن اینکه ماه ربیع الاول، ماه ولادت امت اسلامی نیز است.

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری گفت: یاد شهدای ماجرای اخیر را گرامی می‌داریم و به روحشان درود می‌فرستیم. همچنین برای جانبازان عزیز که بعضی هم بدحال هستند از خداوند تبارک و تعالی طلب عافیت داریم.

وی با اشاره به سخنرانی حجت الاسلام رئیسی در سازمان ملل، افزود: از سخنرانی عالمانه، انقلابی و هنرمندانه رئیس جمهور عزیزمان در مجمع عمومی سازمان ملل که در طراز جمهوری اسلامی بود تشکر می‌کنیم. حقیقتاً ایشان در این سفر به ویژه در این سخنرانی، از ملت قهرمان ایران نمایندگی کردند و دیدارهای مفید و موثری داشتند.

امام جمعه موقت تهران گفت: در اجلاس شانگهای نیز که با عضویت ایران در این سازمان همراه بود، بر خط تقویت ارتباط با شرق تاکید شد که ان‌شاءالله برکات فراوانی خواهد داشت.

وی افزود: از سپاه مقتدر و سرافراز نیز به خاطر عملیات نابودی پایگاه‌های گروهک‌های ضد انقلاب و تجزیه‌طلب در عمق مرزهای شمال اقلیم در عراق صمیمانه تشکر می‌کنیم.

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری تاکید کرد: امنیت این کشور قابل مسامحه نیست. این گروهک‌ها اقداماتی از جمله قاچاق مواد مخدر و سلاح، اخلال در امور اقتصادی و تعرض به امنیت کشور داشتند و در ۵۰ و ۶۰ پایگاه حضور دارند که مسئولین اقلیم به تعهداتشان در جمع کردن این‌ها عمل نکردند.

وی در ادامه افزود: آغاز سال تحصیلی جدید را به جامعه علمی کشور، دانشگاه‌ها و مراکز عالی و حوزه‌های علمیه و همچنین به جامعه بزرگ آموزش و پرورش، اساتید معلمان، دانشجویان، دانش آموزان و طلاب تبریک عرض می‌کنم.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: همچنین در روز جهانی ناشنوایان به جامعه ۲۲۲ هزار نفری ناشنوایان و کم شنوایان کشور عرض ارادت می‌کنیم و از خداوند متعال برای آنها عافیت، صبر و جبران را تمنا می‌کنیم.

حماسه‌ای تازه‌ای در دل فتنه‌ها توسط ملت شریف و ملت عزیز ما رقم خورد

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری با اشاره به حوادث اخیر در کشور تصریح کرد: حماسه‌ای تازه‌ای در دل این دشواری‌ها و فتنه‌ها توسط ملت شریف و ملت عزیز ما رقم خورد.

وی افزود: ملت با دشمن‌شناسی، ترجیح مسائل ملی و بنیه معنوی که حاصل از دو ماه ارادت به سید و سالار شهیدان و اربعین بزرگ بود، خیلی زود فتنه‌گران را در صحنه تنها گذاشت و صف خود را جدا کرد و بعد هم به حماسه‌ی تازه‌ای از از حضور پر شور و شعور خود آفرید.
امام جمعه موقت تهران گفت: پس از نماز جمعه هفته‌ی گذشته در ۹۰۰ نقطه کشور راهپیمایی با جمعیت بسیار زیادی برگزار شد که کار بسیار بزرگی بود و رسانه‌ها ارائه آن ناتوان بودند.

وی افزود: اجتماع اخیر مردم تهران یاد حماسه ۹ دی را زنده کرد که پر از احساس نشاط و با آن ترکیب جمعیتی متنوع و دیدنی بود.

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری تصریح کرد: در این اجتماعات مردم بر وحدت تاکید و شرارت‌ها را تقبیح کردند و همچنین خواستار اشد مجازات برای آشوب گران وحشی و این فتنه انگیزه‌ای نیابتی شدند که امیدواریم دستگاه قضایی مواجه‌ای دقیق، قانونی و البته قاطع و سریع با آن‌ها داشته باشد.

وی افزود: مردم همچنین از چهره‌های ورشکسته و دشمن شاد کن اعلام انزجار کردند و حساب نوجوانان فریب خورده را جدا دانستند و از نیروی انتظامی و حافظان امنیت و مجاهدت‌های آنها عاشقانه تشکر کردند.

امام جمعه موقت تهران گفت: امنیت ما که به قیمت خون مطهر شهدا به دست آمده است، امتیازی ویژه برای ایران عزیز ما است و برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی باید بیشتر از قبل قدرش را بدانیم و از آن محافظت کنیم؛ باید قدر سازندگان و تولیدکنندگان امنیت در کشور را بیش از گذشته بدانیم.

وی افزود: همچنان که رییس‌جمهور عزیز و فرمودند، آمادگی بیشتری برای شنیدن صدای مخالف، معترض و منتقد در آینده خواهیم داشت و باید سازوکارهای تازه در این زمینه با ابتکارات جدید طراحی شود.

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری تصریح کرد: باید برای اعتلای شخصیت ایمانی و انقلابی جوانان و نوجوانان سرمایه‌گذاری کنیم و به آموزش و پرورش بیش از گذشته اهمیت دهیم.

وی افزود: زیست قانونی را به عنوان رکن اصلی فرهنگ عمومی کشور را به عنوان گفتمان غالب باید خیلی قوی‌تر از گذشته دنبال کنیم.

خطیب موقت نماز جمعه تهران تصریح کرد: عمق کینه دشمنان را در این ماجرا نسبت به اصلی ترین نمادهای هویتی از جمله قرآن، پرچم، حجاب و رهبر عزیزمان دیدیم.

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری تصریح کرد: در ماجرای اخیر نسبت به حجاب و عفاف، رفتارهای غلط صورت گرفت و حرمت‌شکنی شد.

وی افزود: در غرب خشونت علیه زنان و استفاده ابزاری بیداد می‌کند این موضوع از قول نخست وزیر ایتالیا که یک بانو است، بیان می‌شود.

دشمن به داشته‌های ما حسادت می‌کند و در حسرت است

خطیب موقت نماز جمعه تهران همچنین گفت: دشمن به داشته‌های ما حسادت می‌کند و در حسرت است. با این اتفاقات اخیر جامعه ما باید بیشتر از این سرمایه بسیار بزرگ صیانت کند. دشمنان می‌خواهند با این سر و صداها، بازی‌ها، هجمه‌ها، ملامت‌ها، نفرت پراکنی ها، غوغاسالاری‌ها و با استفاده از فناوری‌های نوین، جمهوری اسلامی ایران یکی از مزایای خودش را در حفظ هویت و کرامت زن ایرانی و جامعه ایرانی دست‌کم بگیرد.

حاج علی اکبری افزود: اینجا جای مقاومت است و باید در برابر این هجوم بی امان و ناجوانمردانه از بیرون و همچنین وادادگی برخی در درون و غفلت و بی‌حالی بسیاری از دستگاه‌های مسئول، مقاومت کرد.

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری تاکید کرد: البته بیش از ۹۰ درصد نیازمند کار فرهنگی و تربیتی است.

وی با اشاره به برخی تعرض‌ها به بانوان محجبه در جریان حوادث اخیر گفت: این خط قرمز است. من از دستگاه قضایی و قانون گذار، خواهش می‌کنم برای هر نوع تعرض نسبت به حجاب بانوی مسلمان و مومن، بسیار سختگیرانه مواجه شوند. ما برای این ارزش بزرگ جانمان را گذاشتیم و جوانان ما خون دادند.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار سیاسی

استقبال ایران از توافق صلح بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان

استقبال ایران از توافق صلح بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان
2025-03-14T07:43:01+03:30
سخنگوی وزارت امور خارجه از توافق جمهوری ارمنستان و جمهوری آذربابجان بر سر مفاد موافقتنامه صلح بین دو کشور استقبال کرد.

بقایی: تحریم‌های جدید علیه ایران گواه قانون‌شکنی و تزویر آمریکا است

بقایی: تحریم‌های جدید علیه ایران گواه قانون‌شکنی و تزویر آمریکا است
2025-03-14T05:16:19+03:30
سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام آمریکا در تحریم تعدادی از اشخاص حقیقی از جمله وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران و چند نفت‌کش و شرکت تجاری را به شدت محکوم کرد.

حجت الاسلام محمدحسنی انتصاب رئیس جدید عقیدتی سیاسی فراجا را تبریک گفت

حجت الاسلام محمدحسنی انتصاب رئیس جدید عقیدتی سیاسی فراجا را تبریک گفت
2025-03-13T17:43:01+03:30
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش انتصاب حجت‌الاسلام «شیرازی» را به ریاست سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی کل کشور تبریک گفت.

عراقچی: همسایگان اولویت ما هستند

عراقچی: همسایگان اولویت ما هستند
2025-03-13T17:03:01+03:30
وزیر امور خارجه ضمن ابراز خوشحالی از میزبانی مشاور دیپلماتیک (رئیس کشور امارات) گفت: همسایگان ما اولویت ما هستند.

احضار سفرای ۳ کشور اروپایی به وزارت خارجه

احضار سفرای ۳ کشور اروپایی به وزارت خارجه
2025-03-13T16:23:20+03:30
در اعتراض به همدستی انگلیس، فرانسه و آلمان با آمریکا در سوءاستفاده از سازوکار شورای امنیت و برگزاری نشست بسته درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، سفرای این...

برگزاری جلسه هیئت امنای موزه و مرکز اسناد مجلس با حضور قالیباف

برگزاری جلسه هیئت امنای موزه و مرکز اسناد مجلس با حضور قالیباف
2025-03-13T13:29:43+03:30
جلسه هیئت امنای موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی با حضور رییس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

«فرمان اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵» از سوی پزشکیان صادر شد

«فرمان اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵» از سوی پزشکیان صادر شد
2025-03-13T12:36:19+03:30
«فرمان اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵» به روش ثبتی‌مبنا، از سوی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران صادر شد.

عارف درگذشت وزیر اسبق آموزش و پرورش را تسلیت گفت

عارف درگذشت وزیر اسبق آموزش و پرورش را تسلیت گفت
2025-03-13T12:09:45+03:30
در پی درگذشت محمود فرشیدی، وزیر اسبق آموزش و پرورش؛ محمدرضا عارف در پیامی این ضایعه را تسلیت گفت.

دریادار سیاری: پیروزی در جنگ نرم نیازمند آثار فاخر فرهنگی است

دریادار سیاری: پیروزی در جنگ نرم نیازمند آثار فاخر فرهنگی است
2025-03-13T12:09:44+03:30
معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به کم عمق بودن آثار تلویزیونی مرتبط با ارتش گفت: ما برای مقابله با جنگ نرم به تولیدات فرهنگی نیاز داریم.

عراقچی: ایده جدیدی برای حل مسائل با آژانس مطرح شده است

عراقچی: ایده جدیدی برای حل مسائل با آژانس مطرح شده است
2025-03-13T12:09:44+03:30
وزیر خارجه کشورمان خبر داده که تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری دارد و یک ایده جدید برای حل مسائل مطرح است که در حال بررسی آن هستیم.

سرلشکر باقری: حرکت پرشتاب در فناوری با جدیت ادامه یابد

سرلشکر باقری: حرکت پرشتاب در فناوری با جدیت ادامه یابد
2025-03-13T12:09:43+03:30
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بازدید از پارک علم فناوری دانشگاه جامع امام حسین (ع) بر ادامه حرکت پرشتاب و با جدیت در علم و فناوری تاکید کرد.

عراقچی:ایده‌ای جدید برای حل مسائل با آژانس مطرح شده است

عراقچی:ایده‌ای جدید برای حل مسائل با آژانس مطرح شده است
2025-03-13T11:56:25+03:30
وزیر خارجه کشورمان خبر داده که تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری دارد و یک ایده جدید برای حل مسائل مطرح است که در حال بررسی آن هستیم.

پزشکیان: نمی‌دانم برای این گرانی‌ها باید یقه چه کسی را بگیرم

پزشکیان: نمی‌دانم برای این گرانی‌ها باید یقه چه کسی را بگیرم
2025-03-13T11:02:59+03:30
رئیس جمهور گفت: اگر داده‌ها را به درستی مدیریت می‌کردیم این بلا سر ما نمی‌آمد که الان نمی دانم که برای این گرانی‌ها باید یقه چه کسی را بگیرم.

تسلیت معاون اول رئیس‌جمهور به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی

تسلیت معاون اول رئیس‌جمهور به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی
2025-03-13T10:16:24+03:30
در پی درگذشت مادر همسر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی این ضایعه را به او تسلیت گفت.

پزشکیان: واردات پنل‌های خورشیدی ثبت سفارش شده است

پزشکیان: واردات پنل‌های خورشیدی ثبت سفارش شده است
2025-03-13T10:03:05+03:30
رئیس‌جمهور گفت: کارها در زمینه پنل‌های خورشیدی به سرعت در حال شکل‌گیری است و مجوزها ثبت سفارش شده و تلاش می‌کنیم مشکلی در گمرک پیش نیاید.

پزشکیان: واردات پنل های خورشیدی ثبت سفارش شده است

پزشکیان: واردات پنل های خورشیدی ثبت سفارش شده است
2025-03-13T09:49:42+03:30
رئیس جمهور گفت: کارها در زمینه پنل‌های خورشیدی به سرعت در حال شکل گیری است و مجوزها ثبت سفارش شده و تلاش می‌کنیم مشکلی در گمرک پیش نیاید.

بازدید فرمانده نیروی دریایی ارتش از ناوشکن‌های چین و روسیه

بازدید فرمانده نیروی دریایی ارتش از ناوشکن‌های چین و روسیه
2025-03-13T08:43:01+03:30
امیر دریادار ایرانی به دعوت فرماندهان ناوگروه روسی و چینی از یگان‌های شرکت کننده دو کشور در رزمایش مرکب کمربند دریایی ۲۰۲۵ ایران، روسیه و چین بازدید کرد.

سامانه «باور ۳۷۳» باور صنعت دفاعی ما است

سامانه «باور ۳۷۳» باور صنعت دفاعی ما است
2025-03-13T08:29:38+03:30
معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: ما یکی از ظرفیت‌های شاخص پدافندی خود به نام «باور ۳۷۳» را با موفقیت آزمایش کردیم و این خط بطلانی بر ادعای صهی...

تقویت همکاریهای دفاعی ایران و بلاروس

تقویت همکاریهای دفاعی ایران و بلاروس
2025-03-13T00:43:05+03:30
وزرای دفاع ایران و بلاروس بر تقویت همکاری‌های دفاعی تاکید کردند.

پزشکیان لایحه ۲ ژوئیه ۱۹۹۹ ژنو را به مجلس ارسال کرد

پزشکیان لایحه ۲ ژوئیه ۱۹۹۹ ژنو را به مجلس ارسال کرد
2025-03-13T00:16:39+03:30
رئیس جمهور لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به سند ژنو مصوب ۱۱ تیر ۱۳۷۸ (۲ ژوئیه ۱۹۹۹) را به مجلس ارسال کرد.

بقایی: ممانعت در ارسال مواد غذایی و برق به غزه محکوم است

بقایی: ممانعت در ارسال مواد غذایی و برق به غزه محکوم است
2025-03-12T23:09:53+03:30
سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام رژیم صهیونیستی در ممانعت از ارسال مواد غذایی و قطع برق در باریکه غزه را محکوم کرد.

اعتراض خانواده شهدای ترور به حمایت اروپا از گروه‌های تروریستی

اعتراض خانواده شهدای ترور به حمایت اروپا از گروه‌های تروریستی
2025-03-12T22:16:43+03:30
نماینده انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در اجلاس شورای حقوق بشر در جلسه گزارشگر تروریسم سازمان ملل متحد، به حمایت دولت‌های غربی از گروه‌های تروریستی اعتراض کرد.

عراقچی دریافت نامه ترامپ را تأیید کرد

عراقچی دریافت نامه ترامپ را تأیید کرد
2025-03-12T22:16:43+03:30
وزیر امور خارجه کشورمان با انتشار مطلبی در صفحه اینستاگرامی خود نوشت: عصر امروز پذیرای آقای انور قرقاش مشاور دیپلماتیک رئیس کشور امارات متحده عربی بودم و نام...

پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت مرحوم فرشیدی

پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت مرحوم فرشیدی
2025-03-12T21:36:35+03:30
مسعود پزشکیان در پیامی درگذشت زنده‌یاد محمود فرشیدی وزیر اسبق آموزش و پرورش را تسلیت گفت.

رهبر انقلاب: دعوت رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکره فریب افکار عمومی است

رهبر انقلاب: دعوت رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکره فریب افکار عمومی است
2025-03-12T21:36:34+03:30
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار هزاران نفر از دانشجویان سراسر کشور با بی‌حاصل خواندن مذاکره با دولت فعلی آمریکا فرمودند: دعوت رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکره، ...

پیام عراقچی به کویت درخصوص تعمیق روابط دو کشور

پیام عراقچی به کویت درخصوص تعمیق روابط دو کشور
2025-03-12T21:09:39+03:30
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درخصوص تعمیق روابط دو کشور ایران و کویت پیامی برای وزیر خارجه این کشور ارسال کرد.

رضایی: آمریکا برای نجات دلار به استبداد سخیف روی آورده است

رضایی: آمریکا برای نجات دلار به استبداد سخیف روی آورده است
2025-03-12T20:29:58+03:30
دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: امروز آمریکا به دنبال نجات دلار است و در این راستا به استبدادی سخیف روی آورده است.

ایالات متحده در تمامی بحران‌های جهانی نقشی فعال ایفا می‌کند

ایالات متحده در تمامی بحران‌های جهانی نقشی فعال ایفا می‌کند
2025-03-12T20:17:10+03:30
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در دیدار با دبیر شورای امنیت بلاروس بر لزوم همکاری‌های دوجانبه در مقابله با تهدیدات مشترک تأکید کرد.

رضایی: بیداری و انگیزه دو عامل پیروزی مردم ایران است

رضایی: بیداری و انگیزه دو عامل پیروزی مردم ایران است
2025-03-12T20:17:08+03:30
دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: پس از شکست توطئه‌های متعدد دشمنان، آنان اکنون به سراغ دو عامل مهم پیروزی مردم ایران رفته‌اند و آن دو عامل بیداری...

لایحه محیط زیستی همکاری‌های شانگهای به مجلس ارسال شد

لایحه محیط زیستی همکاری‌های شانگهای به مجلس ارسال شد
2025-03-12T19:49:47+03:30
رئیس‌جمهور لایحه توافقنامه همکاری بین دولت‌های کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در زمینه همکاری در حوزه حفاظت از محیط زیست را به مجلس فرستاد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)