میرنیوز

یکسالگی دولت| احیای نهاد دولت و چشم‌انداز امید

 یکسالگی دولت| احیای نهاد دولت و چشم‌انداز امید 2022-06-18T16:26:29+04:30

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، امروز 28 خردادماه، 365 روز از برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری می‌گذرد؛ سال گذشته در چنین روزی بود که ملت ایران با حضور حدود 30 میلیونی خود در انتخابات سید ابراهیم رئیسی را برای سکان‌داری قوه مجریه کشور و به‌عنوان هشتمین رئیس‌جمهور ایران انتخاب کردند. انتخابات سال 1400 از ساعت 7 صبح حدود 19 ساعت به‌طول انجامید و کار رأی‌گیری در بسیاری از شعبه‌ها تا پاسی از بامداد و پس از بسته‌شدن درب شعب، ادامه داشت.

در ادامه نگاهی به برخی اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم می‌پردازیم؛

** بکارگیری نیروها و دریافت نظرات در اداره کشور

رئیسی قبل از انتخابات اعلام کرده بود که در دولت وی جناحی عمل کردن، حزب‌گرایی سیاسی و بگومگوهای سیاسی جایی ندارد و با عزم ملی سراغ حل مشکلات و گره‌گشایی از مسائل مردم می‌رود. به باور ناظران سیاسی کشور در دولت قبل دچار نوعی شکاف سیاسی شده بود و نقدناپذیری و عدم استقبال از نقدهای سازنده توسط دولت سابق از علل این پدیده شناخته می‌شود.

با روی‌کار آمدن رئیسی از افرادی که شاید نسبت سیاسی‌ای هم با او نداشتند استفاده کرد و برنامه گرفت؛ به‌عنوان مثال احمد زیدآبادی فعال سیاسی اصلاح‌طلب که در این‌باره گفت پس از حضور سید ابراهیم رئیسی در ساختمان پاستور، از دفتر ایشان برای ارائۀ نظراتم با من تماس گرفته شد. هم‌چنین مهدی نصیری فعال رسانه‌ای نیز مشابه همین ماجرا را بیان کرده و گفته که از دفتر رئیسی با او تماس گرفته شده تا نظرات و برنامه‌هایش را به رئیس دولت بدهد. البته نمونه‌های متعدد دیگری نیز در این‌زمینه وجود دارد.

حدود 10 روز بعد از انتخابات و قبل از استقرار دولت سیزدهم، رئیسی در اقدامی با نامزدهای انتخاباتی جلسه دو ساعته‌ای برگزار کرد و اعضا نیز راه‌حل‌ها و راهکارهای خود برای حل مشکلات را با رئیس‌جمهور منتخب در میان گذاشته و اعلام همکاری کردند.

دولت سیزدهم , رئیس جمهوری اسلامی ایران , آیت الله سیدابراهیم رئیسی , انتخابات ریاست جمهوری 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 ,

رئیسی در این جلسه در راستای گفته‌ی قبلی خود مبنی بر عدم نگاه سیاسی در پیشبرد کشور، گفت مردم باید احساس‌شان این باشد که همه نگاه‌های سیاسی و دیدگاه‌ها منتهی به رفع مشکلات و گره‌ها از زندگی آن‌ها خواهد بود.

رئیس‌جمهور از نامزدهای انتخاباتی خواسته بود که با دولت برای پیش‌برد اهداف انقلاب و حل مشکلات همکاری داشته باشند و محسن رضایی را به‌عنوان معاون اقتصادی خود منصوب کرد و قاضی‌زاده هاشمی نیز به بنیاد شهید و امور ایثارگران رفت.

از دیگر نکات قابل توجه و اقدامات رئیسی این بود که مخاطب خود را فراتر از دایره‌ی رأی‌دهندگان قرار داد و حتی به کسانی که به‌هردلیلی رأی هم ندادند پرداخته و گفت بنده به‌عنوان رئیس‌جمهور خود را خادم همه جمهور و ملت ایران می‌دانم، چه کسانی که به من و یا دیگر نامزدها رأی داده و یا کسانی‌که به هر علتی رأی ندادند.

به گفته‌ی کارشناسان این حس پیش از این برای مردم شکل گرفته بود که گویا بخشی از مردم رئیس‌جمهور دارند و در قاطبه‌ی مردم دیده نمی‌شد که رئیس‌جمهورشان دغدغه‌های آنان را پیگیری می‌کند.

** واکسیناسیون عمومی و تزریق 150 میلیون دوز

در ادامه به بُعد دیگری از اقدامات آقای رئیسی می‌پردازیم؛ از اولین شعارهای رئیس‌جمهور در مناظرات انتخاباتی مسئله مقابله با کرونا و واکسیناسیون عمومی بود؛ بر اساس آمار(در اواخر کار دولت سابق) روزانه حدود 700 خانواده داغدار می‌شدند و واکسنی برای تزریق به‌دست عموم مردم نرسیده بود اما با روی‌کار آمدن دولت جدید، از ماه‌های نخستین دولت سیزدهم سیل واکسیناسیون شکل گرفت و تا به امروز بیش از 150 میلیون دوز واکسن وارد و هم‌چنین تولید شده است. این درحالیست که در روزهای گذشته آمار کرونا به صفر رسید و هم‌اکنون نیز تعداد جانباختگان کمتر از انگشتان دو دست می‌شود.

رئیسی در شهریورماه 1400 واکسن ایرانی برکت را دریافت کرد؛ رئیس‌جمهور زمانی‌که واکسن در دسترس همگان قرار گرفت، درحالی واکسن زد که مشخص نیست حسن روحانی چه زمانی و چه واکسنی را دریافت کرد.

** هم‌اندیشی با گروه‌های مختلف سیاسی

شامگاه شنبه 10 اردیبهشت نشست هم‌اندیشی با فعالان سیاسی به دعوت رئیس‌جمهور برگزار شد و افراد مختلفی از اصول‌گرایان و اصلاح‌طلبان در جلسه حاضر شده و به بیان نقطه نظرات و انتقادات خود پرداختند.

رئیسی در این جلسه گفت احزاب و تشکل‌های سیاسی باید در خدمت تحقق عدالت، اصلاح جامعه و حاکم کردن ارزش‌ها باشد و اگر حزب مقصد و معبد افراد شد، قبیله‌گرایی بر فضای فعالیت‌های سیاسی حاکم می‌شود و این نقطه آغاز انحراف عرصه سیاست است.

دولت سیزدهم , رئیس جمهوری اسلامی ایران , آیت الله سیدابراهیم رئیسی , انتخابات ریاست جمهوری 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 ,

احمد توکلی، مجید انصاری، حسین مرعشی، علی مطهری، محمدحسین صفارهرندی، سعید لیلاز، حمید رسایی، حسین کمالی، سید محمدعلی ابطحی، اشرف بروجردی، شهاب طباطبایی، الهام امین‌زاده از جمله افراد حاضر در این جلسه بودند.

محسن هاشمی‌رفسنجانی درباره این جلسه که به بیان نظراتش پرداخته بود، می‌گوید جلسه با آقای رئیسی نسبت به جلسات با آقای روحانی آرام‌تر بود و همه سعی کردند آرام صحبت کنند، مباحث هم بیشتر به سمت موضوعات اقتصادی می‌رفت.

به گفته‌ی مدعوین این نشست، رئیس‌جمهور با سعه‌ی صدر انتقادات را شنیده و پذیرا بوده و مجددا خواسته که اعضا نظرات خود برای برون‌رفت از شرایط فعلی را با وی در میان بگذارند و از همکاری انان با دولت استقبال کرده است.

** تعامل با رسانه‌ها و گفت‌وگو با مردم

رسانه‌ها پُلی میان مردم و دولتمردان هستند تا دغدغه‌های آنان را به مسئولان برسانند و به گفته‌ی کارشناسان، توجه به رسانه و مطبوعات از مهم‌ترین حوزه‌هایی است که باید مد نظر قرار بگیرد.

دولت سیزدهم , رئیس جمهوری اسلامی ایران , آیت الله سیدابراهیم رئیسی , انتخابات ریاست جمهوری 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 ,

رئیسی پیش از انتخابات با مدیران روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های اصلاح‌طلب دیدار و گفت‌وگو کرد و این کار بعد از انتخابات هم ادامه داشت؛ و دیدار رمضانیِ رئیس‌جمهور با رسانه‌ها در فروردین‌ماه امسال برگزار شد و مدیران رسانه‌ها که از طیف‌های مختلف دعوت شده بودند بی‌پرده مباحث خود را با رئیس دولت در میان گذاشتند.

از دیگر ابعاد توجه دولت به رسانه‌ها می‌توان به گفت‌وگوهای تلویزیونی رئیسی اشاره کرد(البته جدای از سفرهای استانی و حضور بی‌واسطه بین اقشار و طیف‌های مختلف مردم که مستمرا انجام می‌گیرد). رئیسی تاکنون حدوداً هر 50 روز یکبار در تلویزیون حاضر شده و مستقیما با مردم سخن گفته است. آخرین گفت‌وگوی تلویزیونی وی 21 اردیبشت‌ماه و در جریان اجرای مردمی‌سازی یارانه‌ها بود که شخصا در این‌باره با مردم سخن گفت و مسئله را با جامعه در میان گذاشت.

** سفرهای استانی و صبح‌جمعه با مردم!

به‌گفته‌ی ناظران سیاسی و کارشناسان، از نقاط قوت دولت سیزدهم انجام سفرهای استانی و سرکشی به اقصی‌نقاط کشور است که از اولین‌روزهای آغاز بکار دولت انجام گرفته و ادامه دارد. البته این موضوع مورد هجمه‌ی برخی قرار گرفته و این‌گونه مطرح می‌شود که گویا این حجم از سفرهای استانی و سرکشی به مردم، کارشناسی نیست و جلوه‌ی رسانه‌ای دارد.

مسئولان دولتی نیز فرایند این سفرها منتشر کرده‌اند که پیش از انجام، با مسئولان محلی، نمایندگان مجلس و نخبگان هر منطقه جلسه‌ برگزار شده و کار کارشناسی انجام می‌گیرد و مسئله‌شناسی و اولویت‌شناسی می‌شود. پیگیری مصوبات نیز قبل از پایان سفر آغار شده و تا به سرانجام رسیدن مصوبه، دنبال خواهد شد. مدیران دولتی نیز گفته‌اند که همت خود را برای به نتیجه‌رساندن طرح‌های نیمه‌تمام گذاشته و کلنگ‌زنی نمی‌کنند.

دولت سیزدهم , رئیس جمهوری اسلامی ایران , آیت الله سیدابراهیم رئیسی , انتخابات ریاست جمهوری 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 ,

آقای رئیسی در این‌باره گفته که کار را شش‌روز در سطح ملی و یک‌روز هم در سطح استانی دنبال می‌کند. کارشناسان معتقدند حضور و گفت‌وگوی بی‌واسطه بین مردم و آن‌هم در نقاط مختلف کشور از شهری و روستایی و مناطق محروم موج جدیدی از اقبال عمومی و ترمیم سرمایه اجتماعی مردم را در برداشته است.

** سرعت عمل در پیگیری و حضور در میدان

در این بخش از گزارش به برخی اقدامات و حضور میدانی رئیس‌جمهور می‌پردازیم؛ آقای رئیسی پس از زلزله‌ی در اندیکای خوزستان صبح جمعه 7 آبان 1400 بدون اطلاع قبلی و سرزده خود را به منطقه رساند و ضمن بازدید از محل و گفت‌وگو با مردم دستورهایی برای رسیدگی فوری به زلزله‌زدگان صادر کرد.

دولت سیزدهم , رئیس جمهوری اسلامی ایران , آیت الله سیدابراهیم رئیسی , انتخابات ریاست جمهوری 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 ,

رئیسی هم‌چنین در روزهای آغازین اجرای این طرح، صبح جمعه 23 اردیبهشت‌ماه به میدان بهمن تهران رفت و با مردم به گفت‌وگو پرداخت و هم‌چنین بعد از بازدید از یکی از شعب فروشگاه‌های زنجیره‌ای، شخصا در جلسه ستاد تنظیم بازار حاضر شد.

دولت سیزدهم , رئیس جمهوری اسلامی ایران , آیت الله سیدابراهیم رئیسی , انتخابات ریاست جمهوری 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 ,

کارشناسان معتقدند این اقدام رئیس‌جمهور در حضور بین مردم و در مرکز توزیع کالاهای اساسی، موجب آرامش و اطمینان‌خاطر مردم شد؛ خصوصا که آقای رئیسی در گفت‌وگو با مردم اعلام کرد که شخصا اجرای دقیق و صحیح این طرح و اینکه بر جامعه و خصوصا اقشار آسیب‌پذیر فشار وارد نکند را دنبال خواهد کرد.

ضمنا پس از فاجعه ریزش ساختمان متروپل در آبادان و جان‌باختن حدود 40 نفر از هم‌وطنان‌مان، مسئولان دولتی از ساعات ابتدایی وارد میدان شده و مدیریت عملیات را به‌دست گرفتند. احمد وحیدی وزیر کشور شش‌روز در محل حادثه حضور یافت و بحران را مدیریت می‌کرد که مورد تمجید و تحسین رهبر معظم انقلاب هم قرار گرفت.

دولت سیزدهم , رئیس جمهوری اسلامی ایران , آیت الله سیدابراهیم رئیسی , انتخابات ریاست جمهوری 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 ,

رئیس‌جمهور که از اولین ساعات وقوع حادثه دستوراتی را صادر کرده بود، صبح جمعه 13 خرداد به محل حادثه متروپل رفت و ضمن بازدید، با خانواده‌های جان‌باختگان دیدار و گفت‌وگو کرد. رئیس‌جمهور هم‌چنین در جلسه شورای اداری استان، مجددا دستور پیگیری مسئله را تا پایان صادر کرد.

هم‌چنین روز گذشته( جمعه 27 خرداد) و در سال‌روز تشکیل جهاد سازندگی جمعی از فعالان و مدیران گروه‌های جهادی با حضور در حسینیه جماران با آقای رئیسی دیدار کردند و رئیس‌جمهور حمایت دولت از اقدامات و گروه‌های جهادی را اعلام کرد.

دولت سیزدهم , رئیس جمهوری اسلامی ایران , آیت الله سیدابراهیم رئیسی , انتخابات ریاست جمهوری 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات 1400 , انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 ,

از جمله نکات قابل توجه این مراسم نیز حضور سید حسن خمینی و هم‌چنین سعید قاسمی بود که گفته‌ی ناظران سیاسی نشان از نگاه فراجناحی برای حل مسائل کشور دارد.

در پایان این‌که، دولت سیزدهم راه طولانی و پُر امیدی را برای گره‌گشایی و حل مشکلات مردم در پیش دارد که نیازمند استفاده از ظرفیت‌های داخلی و همسایگی و بین‌المللی است که البته تاکنون گام‌هایی برای این مهم برداشته شده است.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار سیاسی

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس

افتتاح نمایشگاه شکوه سرافرازی توسط رئیس مجلس
2025-02-16T15:10:02+03:30
نمایشگاه شکوه سرافرازی، مرتبط با محصولات و دستاوردهای شهرستان‌های جهرم و خفر با حضور رئیس مجلس افتتاح شد.

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 
2025-02-16T14:16:20+03:30
نماینده مردم گرمی در مجلس گفت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب اعتقادی است و با تحریم، تهدید، زور و فشار حداکثری در همه حوزه‌ها تضعیف نمی‌شود.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟
2025-02-16T13:49:42+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران‌خودرو شود.

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند
2025-02-16T13:49:41+03:30
نماینده مردم مهاباد در مجلس گفت: باید مسئولان‌ به فکر مردم باشند. راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند و باید قدر مردم را بدانیم.

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است
2025-02-16T13:36:19+03:30
رئیس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی، اهداف تشکیل این فراکسیون در مجلس را تشریح کرد.

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند
2025-02-16T13:36:19+03:30
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند که دستگاه‌های نظارتی باید دست دلالان را کوتاه کنند.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران خودرو شود.

پیشنهاد یک نماینده مجلس درباره نحوه تعیین حداقل حقوق و دستمزد سال آینده

پیشنهاد یک نماینده مجلس درباره نحوه تعیین حداقل حقوق و دستمزد سال آینده
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: انتظار ما از دولت این است که تورم را علاوه بر آمار و اعداد، از چشم زندگی روزمره مردم و دشواری‌های معیشتی اقشار مختلف ببیند.

باید پاسخ ترامپ قمارباز را با وفاق و همدلی دهیم

باید پاسخ ترامپ قمارباز را با وفاق و همدلی دهیم
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم مشهد در مجلس، در واکنش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران، گفت: پاسخ کوبنده به این مردک قمارباز و قاتل را با همدلی و وفاق دهیم.

ورود دیوان محاسبات به ترک فعل‌ها در افزایش قیمت ارز

ورود دیوان محاسبات به ترک فعل‌ها در افزایش قیمت ارز
2025-02-16T12:56:19+03:30
دیوان محاسبات کشور علل افزایش قیمت ارز را بررسی و عدم اقدام قانونی بانک‌مرکزی را به دادسرا ارسال کرد.

حجازی زاده: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است

حجازی زاده: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است
2025-02-16T12:43:04+03:30
یک استاد دانشگاه گفت: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی، بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است که ریشه در آموزه‌های دینی و الهی دارد

حاجی بابایی: مسئولان حداقل مشکل سیب‌زمینی را حل کنند

حاجی بابایی: مسئولان حداقل مشکل سیب‌زمینی را حل کنند
2025-02-16T12:29:44+03:30
نایب رئیس مجلس گفت: مسئولان ذیربط حداقل مشکل سیب زمینی را که امروز مشکل اساسی برای خانوارهای کم درآمد شده است، حل کنند.

۳ فقره سوال از وزرای دولت در مجلس اعلام وصول شد 

۳ فقره سوال از وزرای دولت در مجلس اعلام وصول شد 
2025-02-16T12:16:23+03:30
در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، دو فقره سوال از وزیر اقتصاد و یک سوال از وزیر اطلاعات اعلام وصول شد.

تقدیر مجلس از نقش سربازان گمنام امام زمان (عج) در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن 

تقدیر مجلس از نقش سربازان گمنام امام زمان (عج) در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن 
2025-02-16T12:16:23+03:30
نمایندگان مجلس، به مناسبت هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)، از نقش بی‌بدیل زحمتکشان خدوم عرصه گمنامی در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان تقدیر کردند.

حاجی‌دلیگانی: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو چند هزار میلیارد تومان به جیب مافیا می‌رود

حاجی‌دلیگانی: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو چند هزار میلیارد تومان به جیب مافیا می‌رود
2025-02-16T12:16:23+03:30
نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس گفت: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو و کروز چند هزار میلیارد تومان به یک مافیا می‌رود.

احداث ساختمان اقتصادی ایران در بغداد برای اولین بار در کشورهای جهان

احداث ساختمان اقتصادی ایران در بغداد برای اولین بار در کشورهای جهان
2025-02-16T11:36:20+03:30
با همت جوانان متخصص ایرانی، جهادگران عرصه سازندگی و دولت چهاردهم مرکز تجارت جهانی مشترک ایران و عراق در بغداد به زودی بهره برداری می‌شود.

یک فوریت لایحه اصلاح قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی تصویب شد

یک فوریت لایحه اصلاح قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی تصویب شد
2025-02-16T11:36:19+03:30
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با یک فوریت لایحه اصلاح و تکمیل برخی از قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

انسجام داخلی حول محور منویات رهبری منجر به شکست دشمنان می‌شود 

انسجام داخلی حول محور منویات رهبری منجر به شکست دشمنان می‌شود 
2025-02-16T11:36:19+03:30
نماینده مردم رشت در مجلس گفت: نتیجه انسجام داخلی و حول محور منویات رهبر معظم انقلاب بودن، قدرت ایران و شکست دشمنان است.

مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است

مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است
2025-02-16T11:36:19+03:30
همسر شهید رئیسی در همایش ملی الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است و اسلام به زن نگاهی تعالی‌بخش دارد.

نخست‌وزیر تاجیکستان دوشنبه به تهران می‌آید

نخست‌وزیر تاجیکستان دوشنبه به تهران می‌آید
2025-02-16T11:23:01+03:30
نخست‌وزیر تاجیکستان به دعوت رسمی محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور به منظور انجام سفر رسمی دوجانبه به تهران می‌آید.

زنان نخبه در خط مقدم؛ الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب

زنان نخبه در خط مقدم؛ الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب
2025-02-16T11:23:01+03:30
رئیس مرکز تحقیقات راهبردی بانوان و خانواده بسیج اساتید کشور زنان نخبه را در خط مقدم الگوی زن مسلمان در گام دوم انقلاب دانست.

تصویب طرح‌ فهرست قوانین نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و کشاورزی 

تصویب طرح‌ فهرست قوانین نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و کشاورزی 
2025-02-16T11:23:01+03:30
در جلسه علنی امروز مجلس، طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و همچنین در حوزه کشاورزی تصویب شد.

مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند

مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند
2025-02-16T11:09:42+03:30
نایب رئیس مجلس با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، گفت: مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند.

قالیباف: ۱۲ هزار قانون خلاصه شده و در قالب ۵۰ طرح جامع قرار می‌گیرند

قالیباف: ۱۲ هزار قانون خلاصه شده و در قالب ۵۰ طرح جامع قرار می‌گیرند
2025-02-16T11:09:42+03:30
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حدود ۱۲ هزار قانون به یک‌سوم خلاصه می‌شوند و در قالب ۵۰ طرح جامع قانون قرار می‌گیرند.

عراقچی: امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرت‌های فرامنطقه‌ای باشد

عراقچی: امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرت‌های فرامنطقه‌ای باشد
2025-02-16T10:56:22+03:30
ویر امور خارجه کشورمان گفت: ما بر این باوریم که امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرت‌های فرامنطقه‌ای باشد، بلکه باید نتیجه همکاری کشورهای م...

ماموریت قالیباف به کمیسیون عمران برای بررسی ابعاد وقوع سیل در برخی مناطق رشت

ماموریت قالیباف به کمیسیون عمران برای بررسی ابعاد وقوع سیل در برخی مناطق رشت
2025-02-16T10:56:22+03:30
رئیس مجلس شورای اسلامی، به کمیسیون عمران ماموریت داد تا ابعاد وقوع سیل در برخی از مناطق رشت را مورد بررسی قرار دهد.

زنگنه: سیاست‌های غلط دولت درباره طلا و سکه منجر به تحریک جامعه می‌شود 

زنگنه: سیاست‌های غلط دولت درباره طلا و سکه منجر به تحریک جامعه می‌شود 
2025-02-16T10:56:21+03:30
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: سیگنال افزایش قیمت طلا متناسب با سیاست‌های تحریمی نیست و این سیاست‌های غلط باعث تحریک جامعه می‌شود.

قالیباف: تنقیح قوانین یکی از کارهای مهم و اولویت مجلس است

قالیباف: تنقیح قوانین یکی از کارهای مهم و اولویت مجلس است
2025-02-16T10:43:02+03:30
رئیس مجلس گفت: با توجه به اینکه شاهد تورم قوانین و بروکراسی در کشور هستیم، تنقیح قوانین یکی از با اولویت‌ترین موضوعات مجلس است.

مردانی: زنان مسلمان ایرانی با تکیه بر ارزش‌های اسلامی در عرصه‌های مختلف پیشرفت کرده‌اند

مردانی: زنان مسلمان ایرانی با تکیه بر ارزش‌های اسلامی در عرصه‌های مختلف پیشرفت کرده‌اند
2025-02-16T10:43:02+03:30
رئیس سازمان بسیج اساتید گفت: زنان مسلمان ایرانی توانسته‌اند با تکیه بر ارزش‌های اسلامی، در عرصه‌های مختلف پیشرفت کنند و نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشند.

پیشرفت ۸۳ درصدی برنامه‌های بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس در سال ۱۴۰۳

پیشرفت ۸۳ درصدی برنامه‌های بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس در سال ۱۴۰۳
2025-02-16T10:29:41+03:30
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اظهار کرد: برنامه‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در سال ۱۴۰۳ با پیشرفت ۸۳ درصدی مورد ارزیابی قرار گرفت.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)