میرنیوز

افزایش و متنوع‌تر شدن روابط تجاری ایران و کرواسی

افزایش و متنوع‌تر شدن روابط تجاری ایران و کرواسی 2022-01-15T15:35:22+03:30

به گزارش ایسنا، پرویز اسماعیلی در گفت‌وگو با نشریه «گلاس اسلاونیا» به سوالات مختلف خبرنگار این نشریه در خصوص روابط ایران و کرواسی، مسائل فرهنگی دو کشور و برخی از موضوعات مهم منطقه ای و بین المللی از جمله تحولات افغانستان، وضعیت محیط زیست و تحولات فناوری ارتباطات پاسخ داد که متن کامل آن بدین شرح است:

سوال: حدود دو سال از ماموریت شما در زاگرب گذشته است، اولویت های کاری  شما در کرواسی چیست؟

- من به عنوان سفیر ایران در کرواسی وظیفه ای جز توسعه روابط دو کشور در همه بخش های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و علمی و دانشگاهی ندارم. این مهم ترین اولویت من است. در این مسیر تلاش می کنم تا هر چه بیشتر مقامات دولتی، بخش خصوصی، شرکتها، تجار، نخبگان فرهنگی و دانشگاهی و از همه مهم تر مردم دو کشور را به هم نزدیک تر کرده و با هم بیشتر آشنایشان کنم. از نظر من، تبادل اطلاعات و ایجاد ارتباط، مهمترین بخش از ماموریت ما دیپلمات ها است.

سوال: در چه زمینه ای بیشتر انتظار پیشرفت در روابط دوجانبه دارید؟

- ما اکنون در بخش سیاسی روابط دوجانبه خوشبختانه وضعیت بسیار بهتری نسبت به بخش های دیگر داریم و من از نزدیک شاهد اراده و تمایل مقامات عالی دو کشور برای همکاری و توسعه روابط در همه زمینه ها هستم. روابط دو کشور از بدو استقلال کرواسی به بهترین وجه آغاز شد. ایران بلافاصله پس از اعلام استقلال، دولت کرواسی را به رسمیت شناخت و از این نظر اولین کشور مسلمان و اولین کشور آسیایی بود.

در  بخش فرهنگی با توجه به اشتراکات فراوان و نیز علاقمندی مردم ایران و کرواسی به یکدیگر، خوشبختانه وضع خوبی داریم. من طی ۲۰ ماه ماموریت خود توجه بسیار زیادی به گسترش ارتباطات فرهنگی و اجتماعی فیمابین داشتم؛ چون باور دارم که فرهنگ به روابط دو کشور عمق و ثبات می بخشد. اخیرا کتاب خاطرات هروُیه روپچیچ از سفر به کشور من در کرواسی و ایران چاپ و جزو پر فروش ترین ها شد. هنرمندان دو کشور هم فعالانه در فستیوالها شرکت دارند. کرونا بسیاری از فعالیتهای سیاسی و اقتصادی را متوقف کرد اما قادر به تعطیلی فرهنگ و هنر نبود.

متاسفانه در بخش تجاری تحریم های یکجانبه و ظالمانه آمریکا آسیب زیادی به اقتصاد و منافع شرکتهای ایران و کرواسی زده است. در حالی که فعالان اقتصادی دو کشور بسیار مشتاق همکاری هستند. من تلاش کردم با احترام به ملاحظات و منافع شرکتهای کرواسی، شرایط همکاری آنها با طرف های ایرانی را به نحوی فراهم کنم که هیچ ریسک و خطری از نظر اقتصادی متوجه آنها نباشد. خوشحالم که علیرغم شرایط سخت تحریم و کرونا، روبط تجاری ما افزایش یافته و متنوع شده است.

تجار و صنعتگران ما در گذشته ارتباطات خیلی خوبی با هم داشتند و خاطرات ارزشمندی از آن همکاری ها دارند. ولی گذشت زمان ایجاب می کند که شناخت ها از هم روزآمد شوند. این کاری است که از ابتدای حضورم در کرواسی پیگیری می کنم. به نظر من نیاز بیشتری به تبادل اطلاعات و شناسایی ظرفیت ها و توانمندی های فراوان دو طرف برای همکاری اقتصادی وجود دارد. این یک زمینه سازی ضروری برای جهش روابط تجاری در آینده است.

سوال: آیا فرصتی برای بازدید از برخی از نقاط کرواسی را داشتید و چه چیزی بیشتر توجه شما را جلب کرد؟

- کرونا محدودیت زیادی به برنامه های دیپلماتیک و سفر تحمیل کرد. علیرغم این من از هر فرصتی برای سفر به شهرهای مختلف و دیدار با نخبگان فرهنگی، صنعتگران و مردم کرواسی استفاده کردم. تعداد زیادی از شرکتهای کرواسی قابلیت های بسیار بالایی برای همکاری در حوزه فناوری و توسعه بازار دارند. کرواسی شایسته سهم بیشتری از مبادلات منطقه ای و بین المللی در حوزه صنعت، کشاورزی و خدمات است. همکاری با ایران به این هدف سرعت زیادی خواهد داد.

ویژگی مهم مردم کرواسی، نجابت، عشق به فرهنگ و درک ارزش زندگی است. کرواتها یک ملت شاد و خواهان صلح و آرامش هستند؛ یک ملت به ظاهر کم جمعیت، اما دارای روحی بزرگ. به همین دلیل احترام و علاقه من به ملت کرواسی به طور دائم افزایش یافته است.

شاید پیوندهای تاریخی و علاقه قلبی دو ملت باعث شده تا سبک زندگی و حتی ادبیات آنها شباهت زیادی به هم داشته باشد.

سوال: ایران کشوری با تمدن، تاریخ و فرهنگ غنی است. چگونه از این ظرفیت ها استفاده می کنید؟

- کشور من یک از پایه گذاران اصلی تمدن در جهان است. ایران سرزمین فرمانروایان عادل در تاریخ بوده است و منشور حقوق بشر کورش، به عنوان قدیمی ترین و متعالی ترین متن مدون برای حقوق بشر، جزو گنجینه منحصر بفرد سازمان ملل متحد است. همچنین ایران در ردیف کشورهایی است که بیشترین آثار ثبت شده در میراث جهانی یونسکو را دارد. ملتی که میراث غنی تاریخی و فرهنگی دارد، هرگز منزوی نخواهد شد. و ملت من این را ثابت کرده است.

لذا تاریخ و فرهنگ ایران ضمن اینکه نشان دهنده میراث غنی جامعه ما است، بخشی مهم از میراث جهانی هم به شمار می آید. ما سعی  می کنیم در ارتباط با کشورها و ملت ها ارزش های این میراث را به اشتراک بگذاریم و از این طریق درک مشترک ایجاد کنیم.

در کرواسی کار من از این جهت بسیار آسانتر است. زیرا کروات ها بدلیل اشتراکات فراوان و نیز آشنائی با فرهنگ، تاریخ و تمدن ایرانی با سرعت بیشتری پیام ما را دریافت کرده و حتی گاهی مشوق و جلوتر از ما هستند.

سوال: من سفری به ایران داشتم. مشاهده فروشگاه های پر از محصولات خانگی متنوع در ایران شگفت انگیز بود. آیا درخصوص تولید نیازهای مردم خودکفا هستید؟

- می دانید که ایران از غنی ترین کشورهای جهان در زمینه منابع انرژی، معدن و طبیعت است. اما مهمتر از آن، جوانهای مستعد ایرانی هستند که همیشه در المپیادهای علمی و فناوری جهان بهترین رتبه ها را دارند. ایران اکنون در زمینه هایی چون نانو، بیو تکنولوژی، ژنتیک و برخی تولیدات صنعتی در میان کشورهای برتر جهان قرار دارد.

خوشبختانه زیر ساخت صنایع سبک و سنگین در کشورمان بسیار قابل اتکا هستند. ما در تولید مواد غذایی و لوازم خانگی پیشرفت خیلی خوبی داشته ایم. در بسیاری از موارد خودکفا هستیم اما علیرغم تحریم ها، بازار ما منزوی نیست و مردم می توانند از میان کالاهای متنوع خرید کنند. در بخشی از محصولات هم، تولیدات ما پاسخگوی تقاضای جامعه ۸۵ میلیونی نیست و طبیعتا بخشی از نیازهایمان را وارد می کنیم.

سوال: آیا می توانید خوانندگان ما را با ویژگی های غذاهای مخصوص (ایرانی) آشنا کنید؟

- در مورد ویژگی های غذای ایرانی سخن گفتن ابدا کافی نیست؛ باید آن را ببینید و بچشید. مناطق مختلف در ایران غذای محصوص به خود دارند و بنابراین تنوع غذائی بسیاری در ایران داریم. در هر منطقه از کشور و در میان اقوام مختلف، گاهی ده ها نوع غذا داریم که در بسیاری از آنها سبزیجات و غلات بیشتر از گوشت استفاده می شوند. یک غذای سنتی و لذیذ ما به نام آبگوشت؛ ترکیبی از گوشتِ همراه با چربی مفید، حبوبات، سبزیجات و انواع ادویه است.

انواع خورش، که اغلب با برنج میل می شود بخش زیادی از غذای ایرانیها را تشکیل می دهد. مثل خورش فسنجان، قورمه سبزی یا قیمه. در عین حال ایرانی ها با گوشت هم غذاها و کباب های لذیذی تهیه می کنند. ما حداقل ۲۰ نوع کباب مشهور در ایران داریم.

حتما شما در سفر به ایران با تنوع غذاهای ایرانی از نزدیک آشنا شده اید و از اینکه در کتاب خود به معرفی آنها و فرهنگ ایران پرداخته اید، تشکر می کنم.

سوال: جهان با بحران انرژی و نیاز به کاهش آلودگی محیط زیست مواجه است. چه منابع انرژی جایگزین را در آینده می بینید؟

- در اجلاس اقلیمی ماه نوامبر گلاسکو به خوبی شاهد بودیم که رهبران جهان تحت فشار افکار عمومی و کنشگران محیط زیست و نیز فجایع و بلایای طبیعی ناشی از تخریب محیط زیست به فکر اتخاذ تصمیم های مشترک برای کاهش تولید کربن و گازهای گلخانه ای افتاده اند. واقعیت این است که کشورهای توسعه یافته، بویژه در یک قرن اخیر، الگوهای توسعه ی بدون توجه به محیط زیست را دنبال کردند. آنها چنان در استفاده از منابع فسیلی بی پروا رفتار کردند که باید گفت سهم کشورهای در حال توسعه را هم از پیش مصرف کرده اند. آنها که خودشان باعث وضع موجود هستند، به جای شعارِ دفاع از محیط زیست، باید بیشترین وظیفه را برای اصلاح شرایط بر عهده بگیرند.

طبیعت و محیط زیست مرز ندارد، لذا تنها با اراده و همبستگی جهانی قابل حفاظت است. اکنون با وجود گرانی و هزینه های بالا، ما چاره‌ای جز رجوع به انرژی های تجدید پذیر نداریم. در اروپا توجه فزاینده ای به تولید انرژی سبز و تجدید پذیر را شاهدیم. در ایران هم خوشبختانه از انرژی خورشیدی و باد قابل توجهی برخورداریم و دولت توجه زیادی به این حوزه دارد. ضمن اینکه برنامه داریم استفاده صلح آمیز و ایمن از انرژی هسته ای را علیرغم فشارهای سیاسی غیر عادلانه و رفتارهای دوگانه غرب، گسترش دهیم. ما به تعهدات خود در ان پی تی پایبندیم اما از حقوق خود نیز چشم پوشی نمی کنیم.

سوال: آیا با توجه به ناپایداری احتمالی سیستم های فعلی، تغییرات اجتماعی جدی در انتظار آینده جهان است؟

- تغییرات اجتماعی به دلایل مختلف، از جمله محیط زیست و تکنولوژی، اجتناب ناپذیر خواهد بود. ماهیت زندگی بشر نیز با تغییر در آمیخته است. آنچه که احتمالا موحب نگرانی می شود، سرعت شگفت انگیز تعییرات اجتماعی تحت تاثیر سرعت پیشرفت فناوری به ویژه در حوزه ارتباطات است. بتدریج شبکه های انسانی منسجمی شکل خواهند گرفت که بدون مرز خواهند بود اما تاثیر فراوانی بر تصمیمات حکومت ها، دولتها و فرایندهای بین المللی خواهند داشت.

به نظر من مهمترین نیاز و چالش فعلی بشریت؛ مدیریت، تطبیق و هماهنگی با این تحولات است. کاری که ابدا آسان نیست ولی مفهوم توسعه در آینده به شدت وابسته به آن است.

سوال: چگونه مشکل پناهندگان افغان را حل کنیم؟ آیا چشم انداز، ایده و راه حلی دارید؟

- برای ما این موضوع جدیدی نیست. حداقل ۴۰ سال است که با چالش پناهندگان افعانی روبرو هستیم. زمان اشغال افعانستان توسط شوروی سابق، سیل مهاجرت افغانی ها به ایران شروع شد و ما از آنان در طول بیش از چهار دهه میزبانی کردیم. می دانید که میزبانی از حداقل ۳ میلیون افغانی در شرایطی که ما درگیر جنگ تحمیل شده توسط عراق و همچنین تحریم های ظالمانه آمریکا بودیم، چه دشواری هائی داشته است.

ما با پناهجویان نه بد رفتاری کردیم، نه از آنها به عنوان ابزاری برای باج گیری سیاسی استفاده کردیم. از مهاجران افغانی بدون هیچ کمک بین المللی و یا منطقه ای مثل شهروندان خودمان میزبانی کردیم. الان حدود ۴۰۰ هزار دانش آموز و ۲۰ هزار دانشجوی افغانی مانند فرزندان ایرانی در مدارس و دانشگاه ها مجانی تحصیل می کنند.

ما در همه این سال ها تلاش کرده ایم که افغانستان به شرایطی برسد که شهروندان آن بدون نگرانی به کشورشان برگردند. متاسفانه سیاستهای دولت آمریکا با جنگ و حضور نظامی طی دو دهه، و سپس خروج  غیر مسئولانه از افغانستان بدون توجه به سرنوشت مردم؛ همه تلاشها برای عادی سازی سریعتر شرایط در این کشور را بی اثر کرد و بدترین ضربه را به مردم افغان زد.

پس راه حل کاملا روشن است. کمک به ثبات، امنیت، توسعه و رفاه در افغانستان با حضور و همکاری همه اقوام و مذاهب در ساختار قدرت. باید شرایط زندگی در این کشور عادی شود. ولی با وضعیت فعلی و رفتار غیر مسئولانه جامعه جهانی، متاسفانه چشم انداز کوتاه مدت و مثبتی برای مردم این کشور وجود ندارد.

سوال: نظر شما در مورد استفاده از رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک و توییتر در دیپلماسی، البته با توجه به امکان دستکاری اطلاعات چیست؟

- رسانه های اجتماعی فرزند تکنولوژی هستند و نمی توان آنها را ندیده گرفت. دقیقا مثل اینکه نمی توان مسافرت با اتومبیل، هواپیما و حتی فضا پیما را در آینده نادیده گرفت. هر فناوری در ذات خود هم فرصت ها و هم تهدیدهایی دارد. همانطور که استفاده از رسانه های اجتماعی در زندگی امروز جامعه بشری اجتناب ناپذیر است، دیپلماسی هم باید از فرصت های آن استفاده کند. و البته در زندگی شخصی و وظایف دیپلماتیک باید از آسیب های آن تا حدی که امکان دارد، اجتناب کرد.

یک دهه پیش دستگاههای اطلاعاتی و سرویس های جاسوسی خیال می کردند اطلاعات را می توان در جعبه سیاه نگاه داشت یا کاملا کنترل کرد. اما رفته رفته آنها پذیرفتند که «درز اطلاعات» یک تهدید واقعی و غیر قابل اجتناب است. معلوم شد که باید ضمن تلاش هر چه بیشتر برای حفاظت از اطلاعاتشان، به زندگی پشت شیشه های شفاف هم عادت کنند.

اما اکنون با تهدید چالش برانگیزتری بنام «دستکاری اطلاعات» روبرو هستیم. باید از شبکه های اجتماعی استفاده کنیم، اما برای این آسیب هم چاره ای بیندیشیم. البته متخصصان آی تی و مبتکران شبکه های اجتماعی پر طرفدار مانند فیس بوک و توییتر هم باید به مسئولیت هایشان در این مسیر آگاهانه عمل کنند. اینکه آنها اهداف تجاری داشته باشند قابل قبول است، اما نباید حقوق مخاطبان از جمله اطلاع رسانی شفاف را نا دیده بگیرند. به نظر من هم دستکاری اطلاعات و هم تبدیل «شبکه های اجتماعی» به ابزاری برای «شبکه های سیاسی» اعتبار آنها را کاهش خواهد داد. دنیای فعلی درگیر چالش «آزادی اطلاعات» و «دستکاری اطلاعات» است.

سوال: بهترین خرمایی که تا حالا خوردم در اصفهان بود. آیا می توان آنها را در قفسه های فروشگاه های کرواسی نیز یافت؟

- مناطق تولید کننده خرما در ایران بسیار متعدد هستند و حتی بهترین خرماهای جهان را تولید می کنند. ما تلاش کردیم که خرمای ایرانی مستقیما از ایران و نه از طریق کشورهای بزرگ اروپایی به بازار کرواسی وارد و توزیع شوند. خوشبختانه توانستیم و ماه گذشته موفق شدیم که اولین محموله خرمای ایرانی را مستقیما به کرواسی وارد کنیم. البته با چند شرکت کرواسی در حال مذاکره هستیم تا سایر اقلام غذایی ایران مانند پسته، فندق، بادام و خشکبار و میوه های خشک شده را مستقیما و با قیمت و کیفیت مناسبتر به بازار مصرف کرواسی برسانیم.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار سیاسی

غریب‌آبادی: آلمان و آمریکا در جنایات شیمیایی رژیم بعث علیه مردم ایران شریک جرم هستند

غریب‌آبادی: آلمان و آمریکا در جنایات شیمیایی رژیم بعث علیه مردم ایران شریک جرم هستند
2024-11-25T22:47:24+03:30
معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه گفت: آلمان و آمریکا، به عنوان تأمین‌کنندگان اصلی مواد شیمیایی به رژیم بعث عراق، در جنایات شیمیایی علیه مردم ایران ش...

ابلاغ قانون افزایش سهمیه دولت در صندوق بین‌المللی پول توسط قالیباف

ابلاغ قانون افزایش سهمیه دولت در صندوق بین‌المللی پول توسط قالیباف
2024-11-25T22:47:24+03:30
رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای، قانون افزایش سهمیه دولت جمهوری اسلامی ایران در صندوق بین‌المللی پول را به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد.

عراقچی: جامعه جهانی مانع از عادی‌انگاری نسل‌کشی اسرائیل شود

عراقچی: جامعه جهانی مانع از عادی‌انگاری نسل‌کشی اسرائیل شود
2024-11-25T18:34:02+03:30
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: جامعه جهانی باید مانع از عادی‌انگاری نسل‌کشی و جنایتکاری رژیم اسرائیل شود.

عراقچی: جامعه جهانی باید مانع از عادی‌انگاری نسل‌کشی و جنایتکاری رژیم اسرائیل شود

عراقچی: جامعه جهانی باید مانع از عادی‌انگاری نسل‌کشی و جنایتکاری رژیم اسرائیل شود
2024-11-25T17:54:04+03:30
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: جامعه جهانی باید مانع از عادی‌انگاری نسل‌کشی و جنایتکاری رژیم اسرائیل شود.

جامعه جهانی باید مانع از عادی‌انگاری نسل‌کشی و جنایتکاری رژیم اسرائیل شود

جامعه جهانی باید مانع از عادی‌انگاری نسل‌کشی و جنایتکاری رژیم اسرائیل شود
2024-11-25T17:40:42+03:30
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: جامعه جهانی باید مانع از عادی‌انگاری نسل‌کشی و جنایتکاری رژیم اسرائیل شود.

علیرضا شریفی مدیرکل بازرسی ریاست جمهوری شد

علیرضا شریفی مدیرکل بازرسی ریاست جمهوری شد
2024-11-25T17:27:26+03:30
سرپرست نهاد ریاست جمهوری طی حکمی علیرضا شریفی را به سمت «مدیرکل بازرسی، نظارت و ارزیابی عملکرد نهاد ریاست جمهوری» منصوب کرد.

عارف: احیای دریاچه ارومیه یک طرح فراملی و حیثیتی است

عارف: احیای دریاچه ارومیه یک طرح فراملی و حیثیتی است
2024-11-25T17:27:25+03:30
معاون اول رئیس جمهور احیای دریاچه ارومیه را یک طرح فراملی و حیثیتی دانست و تأکید کرد: بی اعتنایی و بخشی نگری نسبت به نجات دریاچه ارومیه یک فاجعه ملی و فراملی...

علیرضا شریفی مدیرکل بازرسی ریاست جمهور شد

علیرضا شریفی مدیرکل بازرسی ریاست جمهور شد
2024-11-25T16:47:25+03:30
سرپرست نهاد ریاست جمهوری طی حکمی علیرضا شریفی را به سمت «مدیرکل بازرسی، نظارت و ارزیابی عملکرد نهاد ریاست جمهوری» منصوب کرد.

پزشکیان: باید با مردم درباره اصلاحات اقتصادی ضروری صحبت کنیم

پزشکیان: باید با مردم درباره اصلاحات اقتصادی ضروری صحبت کنیم
2024-11-25T16:47:25+03:30
رئیس جمهور گفت: ما باید در وهله اول با مردم در زمینه اصلاحات اقتصادی ضروری صحبت کنیم. و در وهله بعد پیش و حین اجرای این طرح‌ها، تورهای حمایتی برای اقشار آسیب...

نگاهداری: شکل‌گیری جبهه مقاومت، نتیجه فرهنگ بسیجی است

نگاهداری: شکل‌گیری جبهه مقاومت، نتیجه فرهنگ بسیجی است
2024-11-25T15:54:06+03:30
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: بسیج قبل از اینکه یک نهاد باشد یک فرهنگ است که در دل انقلاب اسلامی شکل گرفته و ریشه در تاریخ و فرهنگ غنی اسلامی ایرانی دارد.

امانی:اراده ملت‌هاشکست‌های متعددی بررژیم صهیونیستی تحمیل کرده است

امانی:اراده ملت‌هاشکست‌های متعددی بررژیم صهیونیستی تحمیل کرده است
2024-11-25T15:40:42+03:30
سفیر ایران در لبنان اظهار داشت: اراده ملت‌هاست که شکست‌های متعددی را بر رژیم صهیونیستی تحمیل کرده و این رژیم روز به روز ضعیف‌تر و حقیر تر خواهد شد.

مهاجرانی: چگونگی رفع فیلتر به جمع بندی نهایی نرسیده است

مهاجرانی: چگونگی رفع فیلتر به جمع بندی نهایی نرسیده است
2024-11-25T15:27:27+03:30
سخنگوی دولت گفت: در جلسه شورای عالی فضای مجازی در فاز نخست بر سر رفع فیلترینگ به وفاق رسیده‌ایم اما در فاز دوم که چگونگی رفع فیلتر است هنوز جمع‌بندی نهایی حا...

سخنان رهبر انقلاب فصل جدیدی از جهاد تبیین و جهاد خدمت گشود

سخنان رهبر انقلاب فصل جدیدی از جهاد تبیین و جهاد خدمت گشود
2024-11-25T15:27:27+03:30
رئیس سازمان بسیج گفت: سخنان امروز امام مسلمین فصل جدیدی از جهاد تبیین، جهاد خدمت و جهاد سازندگی گشود.

هفته بسیج نمایش اقتدار ملتی است که مسیر تعالی را طی می‌کند

هفته بسیج نمایش اقتدار ملتی است که مسیر تعالی را طی می‌کند
2024-11-25T15:00:46+03:30
دبیر اشراف راهبردی ریاست سازمان بسیج مستضعفی گفت: هفته بسیج، شکوه ایثار و نمایش اقتدار ملتی است که در سایه رهبری حکیمانه و اندیشه های بلند امامین انقلاب، مسی...

عارف: بی‌انصافی‌ها علیه دولت ادامه یابد شرایط را بازگو می‌کنیم

عارف: بی‌انصافی‌ها علیه دولت ادامه یابد شرایط را بازگو می‌کنیم
2024-11-25T14:34:06+03:30
معاون اول رئیس جمهور اعلام کرد: اگر بی‌انصافی‌ها در قبال دولت ادامه پیدا کند، اول تذکر می‌دهیم و اگر ادامه یافت، شرایط وزارتخانه‌هایی که تحویل گرفتیم را برای...

راهکارهای کمک به بیماران صعب‌العلاج در دفتر ظریف بررسی شد

راهکارهای کمک به بیماران صعب‌العلاج در دفتر ظریف بررسی شد
2024-11-25T14:34:05+03:30
همزمان با روز جهانی کودک، معاونت راهبردی ریاست‌جمهوری میزبان جمعی از تشکل‌های مردم‌نهاد حوزه بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج که عموماً شامل کودکان و نوجوانان می...

نهمین جشنواره ملی مالک اشتر بسیج برگزار شد

نهمین جشنواره ملی مالک اشتر بسیج برگزار شد
2024-11-25T14:20:45+03:30
نهمین جشنواره ملی مالک اشتر بسیج با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین و سخنگوی ارشد نیروهای مسلح برگزار شد.

دیدار «کاظمی قمی» با همتای چینی خود در افغانستان

دیدار «کاظمی قمی» با همتای چینی خود در افغانستان
2024-11-25T14:20:45+03:30
نماینده ویژه جمهوری اسلامی ایران در افغانستان با نماینده چین در افغانستان دیدار و گفتگو کرد.

اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود

اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود
2024-11-25T14:20:44+03:30
اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود.

«بودجه تفصیلی صندوق توسعه ملی» در دیوان محاسبات کشور بررسی شد

«بودجه تفصیلی صندوق توسعه ملی» در دیوان محاسبات کشور بررسی شد
2024-11-25T13:40:47+03:30
جلسه هیئت عالی نظارت بر صندوق توسعه ملی در دیوان محاسبات کشور برگزار شد و بودجه تفصیلی صندوق و عملکرد مالی منابع و مصارف مورد رسیدگی کامل قرار گرفت.

پارلمان کشورهای اسلامی باید در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی تدبیر مناسبی داشته باشند

پارلمان کشورهای اسلامی باید در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی تدبیر مناسبی داشته باشند
2024-11-25T13:40:47+03:30
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: پارلمان کشورهای اسلامی به ویژه الجزایر که عضو غیرموظف شورای سازمان ملل است، باید در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی واکنش نشان د...

«عراقچی» وارد لیسبون شد

«عراقچی» وارد لیسبون شد
2024-11-25T13:27:24+03:30
وزیر امور خارجه کشورمان به دعوت مشترک سازمان ملل متحد و وزیر امور خارجه پرتغال وارد لیسبون شد.

عارف: هدف «دولت وفاق ملی» جلوگیری از افزایش تورم است

عارف: هدف «دولت وفاق ملی» جلوگیری از افزایش تورم است
2024-11-25T13:14:02+03:30
معاون اول رئیس جمهور در هشتمین جلسه شورای اقتصاد گفت: هدف «دولت وفاق ملی»، تثبیت وضعیت اقتصادی و جلوگیری از افزایش تورم است.

مخبر: هنر کارکردن با مردم در همه ابعاد میراث شهید رئیسی است

مخبر: هنر کارکردن با مردم در همه ابعاد میراث شهید رئیسی است
2024-11-25T12:47:28+03:30
مشاور و دستیار رهبر انقلاب در دیدار جمعی از نخبگان، برگزیدگان و مدیران استان یزد، هنر کارکردن با مردم در همه ابعاد را میراث شهید رئیسی و دولت سیزدهم خواند.

پیشرفت کشور با نقش‌آفرینی جوانان رقم خواهد خورد

پیشرفت کشور با نقش‌آفرینی جوانان رقم خواهد خورد
2024-11-25T12:34:04+03:30
سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه پیشرفت کشور با نقش‌آفرینی جوانان رقم می‌خورد، گفت: امروز با تلاش و حرکت شبانه‌روزی اقشار مختلف بسیج شاهد اتفاقات خوب و امید...

سرلشکر موسوی: نیروی دریایی اقتدار ایران را فراتر از مرزها به رخ قدرت‌ها کشید

سرلشکر موسوی: نیروی دریایی اقتدار ایران را فراتر از مرزها به رخ قدرت‌ها کشید
2024-11-25T12:20:44+03:30
فرمانده کل ارتش گفت: نیروی دریایی ارتش با دوراندیشی فرمانده معظم کل قوا، توانمندی، استقلال و اقتدار ایران را فراتر از مرزهایش به رخ کشید و انحصار چند قدرت در...

حداقل حقوق بازنشستگان ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان شد

حداقل حقوق بازنشستگان ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان شد
2024-11-25T12:20:44+03:30
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: بر اساس مصوبه این کمیسیون، حداقل حقوق بازنشستگان در سال آینده ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان شد.

سرلشکر باقری: قدرت دریایی پیشران پیوند ایران با جهان اسلام است

سرلشکر باقری: قدرت دریایی پیشران پیوند ایران با جهان اسلام است
2024-11-25T11:00:51+03:30
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی به مناسبت هفتم آذر تاکید کرد: قدرت بازدارندگی در حوزه تهدیدات نوین دریاپایه یشران پیوند مستحکم با کشورهای جهان اسلام است.

رهبر انقلاب: روحیه بسیجی بر آمریکا و رژیم صهیونیستی غلبه می‌کند

رهبر انقلاب: روحیه بسیجی بر آمریکا و رژیم صهیونیستی غلبه می‌کند
2024-11-25T10:47:29+03:30
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از بسیجیان سراسر کشور فرمودند: روحیه بسیجی بر آمریکا و رژیم صهیونیستی غلبه می کند.

رهبر انقلاب: بسیج بر خدا باوری و خودباوری بنا شده است

رهبر انقلاب: بسیج بر خدا باوری و خودباوری بنا شده است
2024-11-25T10:20:51+03:30
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از بسیجیان سراسر کشور فرمودند: بسیج بر خدا باوری و خودباوری بنا شده است.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)