میرنیوز

اقتدار علمی و پژوهشی موجب دستیابی به قدرت بین‌المللی می‌شود

اقتدار علمی و پژوهشی موجب دستیابی به قدرت بین‌المللی می‌شود 2021-10-10T12:58:57+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمدرضا حسنی آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویی ۱۴۰۰ این دانشگاه با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، شعاع تمدن اسلامی را روز به روز در حال افزایش و شعاع تمدن غرب را رو به افول دانست و تحقق یافتن بیانیه گام دوم انقلاب را «نسخه و نقشه راه» جهانی شدن انقلاب اسلامی بیان کرد.

وی ادامه داد: در مرحله بیانیه گام دوم، اگر کشور قرار باشد به یک اسقلال و اقتدار سیاسی، اقتصادی، دفاعی، امنیتی و فرهنگی برسد، پایه و مایه اصلی این اقتدار، «علمی و پژوهشی» است و با داشتن اقتدار علمی، به اقتدار ملی و استقلال کامل و قدرت بین المللی دست پیدا خواهیم کرد.

فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) با طرح سوالی مبنی بر اینکه چرا انقلاب اسلامی به دنبال اقتدار بین المللی است؟، تاکید کرد: مبانی و مواضع بحق اسلام، باعث شیفتگی و استقبال جهانیان از دیدگاه‌های بشر دوستانه و توأم با عدالت این دین میبن شده و تشنه شنیدن این مبانی ارزشمند هستند.

حسنی آهنگر گفت: هر چند جهان غرب پیشرفت‌هایی هم در زمینه علم و فناوری داشته است، اما نتوانسته آرامش و معنویت و در نهایت، قرب الهی را به عالمیان هدیه کند و ما شاهد هستیم که تمدن غرب از ابعاد فوق، روبه افول است و انقلاب اسلامی باید به وسیله اقتدار بین المللی، مبانی والای اسلام را به گوش مردم جهان برساند تا سعادت جامعه بشری، به بهتری شکل ممکن، رقم بخورد و «انسان و انسانیت» به معنای واقعی تحقق پیدا کند.

وی با بیان اینکه برای تحقق این امر، دو کار اساسی باید در چله دوم انقلاب اسلامی انجام شود، افزود: نهادینه شدن گفتمان بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در سطح کشور، منطقه و جهان که باید به صورت گفتمان غالب در آید و همچنین تقسیم کار ملی بین همه نهادها و سازمان‌ها صورت گرفته و هرکس با توجه به موقعیت و تناسب کاری خویش در این زمینه ایفای نقش نماید که دانشگاه جامع امام حسین (ع) علاوه بر اینکه در هر دو حوزه مذکور فعال است، در حوزه تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در تراز انقلاب اسلامی مأموریتی ویژه داشته و دارد. پس تربیت نیروی انسانی مورد نیاز بیانیه گام دوم انقلاب نیز، یکی دیگر از مأموریت‌های اصلی دانشگاه جامع امام حسین (ع) شمرده می‌شود.

فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) همچنین یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های مهم این دانشگاه را تولید فکر، دانش و فناوری‌های نوظهور، اقتدارآفرین و مرجع‌ساز برشمرد و تأکید کرد: انجام این دو کار مهم می‌تواند این دانشگاه را به مرتبه «مرجعیت علمی» ارتقاء دهد.

حسنی آهنگر بیان کرد: دانشگاه امام حسین (ع) با سایر دانشگاه‌ها وجه تمایزی دارد و آن «پاسداری و حفاظت از انقلاب اسلامی» است، پس پاسداری از انقلاب، سومین کار و مأموریت مهم این دانشگاه است که برای اجرای این ماموریت بزرگ، دو نکته مهم ارائه آموزش‌ها و مهارت‌های مطلوب و مورد نیاز به دانشجویان دوره‌های ارشد تا دکترا و مهم دانستن موضوع خودسازی را باید مد نظر قرار داد.

وی با تأکید بر اهمیت مبحث «خودسازی»، بیان کرد: دانشجویان باید «تهذیب نفس» را سرلوحه کار خویش قرار دهند و سطح اعتقادی و شایستگی‌های خودشان را نسبت به قبل از ورود به دانشگاه جامع امام حسین (ع) ارتقاء دهند.

فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) همچنین فرازی از فرمایشات مقام معظم رهبری، «شرط اصلی اثرگذاری جوانان در بیانیه گام دوم انقلاب را خودسازی» بازگو کرد و گفت: شما دانشجویان باید جای خود را در موضوع مهم خودسازی پیدا کنید و نسبت خود با خدا، نسبت به خودتان، نسبت به خانواده، محیط و جامعه را بشناسید و وظایفتان در قبال آن‌ها را بدانید و بدان عمل کنید. اگر شما دانشجویان این «پنجگانه‌ی اثرگذار» را خوب آموزش ببینید و مطالعه و برنامه‌ریزی کنید، قطعاً به جایگاه مطلوب خواهید رسید.

حجت‌الاسلام «پاکیزه» مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جامع امام حسین (ع) نیز در این مراسم، با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری در خصوص انتظار معظم‌له از جوانان در سه زمینه «تحصیل، تهذیب و ورزش» عنوان کرد: دانشجویان صرفاً به دنبال کسب مدرک نباشند و علاوه بر تحصیل دروس دانشگاهی، تفکر نو و ایده‌های خلّاقانه را سرلوحه کار خویش قرار دهند.

وی با بیان اینکه دانشگاه جامع امام حسین (ع) حکم امام سپاه را دارد و قرار است دانشگاهی تمدن‌ساز و تراز انقلاب اسلامی باشد، دانشجویان را به تهذیب و مراقبت نفس فرا خواند و به آن‌ها تأکید کرد: در تحول علمی و تعالی معنوی که همانا شعار این دانشگاه است، اهتمام ورزند.

آماده پاسخ به شبهات سیاسی و علمی هستیم

حجت‌الاسلام پاکیزه به اهمیت نماز اول وقت و انس با قرآن و ادعیه و نیز شرکت در مجالس اهل بیت (ع) تاکید و به دانشجویان سفارش کرد: به دروسِ معارف اسلامی توجه بیشتری داشته باشند، چرا که آشنایی با معارف اسلام به ارتقاء سطح اعتقادی و باور قلبی کمک شایانی می‌کند.

وی ورزش، سلامت روح و جسم و آمادگی جسمانی را مهم خواند و خاطرنشان کرد: سربازان عصر ظهور، باید به سلامت روح و جسم خود، توجه لازم را داشته باشند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: حوزه نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جامع امام حسین (ع)، آمادگی لازم را دارد تا به هرگونه شبهات فقهی، سیاسی، علمی پاسخ دهد و همچنین در زمینه مشاوره خانوادگی و تحصیلی، خدمتگزار دانشجویان عزیز باشد.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار سیاسی

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 

خوش سیما: انقلاب اسلامی با تحریم و تهدید، تضعیف نمی‌شود 
2025-02-16T14:16:20+03:30
نماینده مردم گرمی در مجلس گفت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب اعتقادی است و با تحریم، تهدید، زور و فشار حداکثری در همه حوزه‌ها تضعیف نمی‌شود.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران‌خودرو شود؟
2025-02-16T13:49:42+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران‌خودرو شود.

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند

راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند
2025-02-16T13:49:41+03:30
نماینده مردم مهاباد در مجلس گفت: باید مسئولان‌ به فکر مردم باشند. راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد مردم همراه نظام هستند و باید قدر مردم را بدانیم.

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است

یکی از اهداف فراکسیون کارآفرینی مجلس کمک به تولید داخلی است
2025-02-16T13:36:19+03:30
رئیس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی، اهداف تشکیل این فراکسیون در مجلس را تشریح کرد.

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند

عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند
2025-02-16T13:36:19+03:30
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند که دستگاه‌های نظارتی باید دست دلالان را کوتاه کنند.

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟

چرا شرکتی که متهم است باید صاحب ایران خودرو شود؟
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: آنچه در جریان ایران‌خودرو اتفاق افتاد، جای سوال دارد و چرا شرکتی که متهم است، باید صاحب ایران خودرو شود.

پیشنهاد یک نماینده مجلس درباره نحوه تعیین حداقل حقوق و دستمزد سال آینده

پیشنهاد یک نماینده مجلس درباره نحوه تعیین حداقل حقوق و دستمزد سال آینده
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: انتظار ما از دولت این است که تورم را علاوه بر آمار و اعداد، از چشم زندگی روزمره مردم و دشواری‌های معیشتی اقشار مختلف ببیند.

باید پاسخ ترامپ قمارباز را با وفاق و همدلی دهیم

باید پاسخ ترامپ قمارباز را با وفاق و همدلی دهیم
2025-02-16T13:36:18+03:30
نماینده مردم مشهد در مجلس، در واکنش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران، گفت: پاسخ کوبنده به این مردک قمارباز و قاتل را با همدلی و وفاق دهیم.

ورود دیوان محاسبات به ترک فعل‌ها در افزایش قیمت ارز

ورود دیوان محاسبات به ترک فعل‌ها در افزایش قیمت ارز
2025-02-16T12:56:19+03:30
دیوان محاسبات کشور علل افزایش قیمت ارز را بررسی و عدم اقدام قانونی بانک‌مرکزی را به دادسرا ارسال کرد.

حجازی زاده: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است

حجازی زاده: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است
2025-02-16T12:43:04+03:30
یک استاد دانشگاه گفت: انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی، بلکه یک جریان فرهنگی و معنوی است که ریشه در آموزه‌های دینی و الهی دارد

حاجی بابایی: مسئولان حداقل مشکل سیب‌زمینی را حل کنند

حاجی بابایی: مسئولان حداقل مشکل سیب‌زمینی را حل کنند
2025-02-16T12:29:44+03:30
نایب رئیس مجلس گفت: مسئولان ذیربط حداقل مشکل سیب زمینی را که امروز مشکل اساسی برای خانوارهای کم درآمد شده است، حل کنند.

۳ فقره سوال از وزرای دولت در مجلس اعلام وصول شد 

۳ فقره سوال از وزرای دولت در مجلس اعلام وصول شد 
2025-02-16T12:16:23+03:30
در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، دو فقره سوال از وزیر اقتصاد و یک سوال از وزیر اطلاعات اعلام وصول شد.

تقدیر مجلس از نقش سربازان گمنام امام زمان (عج) در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن 

تقدیر مجلس از نقش سربازان گمنام امام زمان (عج) در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن 
2025-02-16T12:16:23+03:30
نمایندگان مجلس، به مناسبت هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)، از نقش بی‌بدیل زحمتکشان خدوم عرصه گمنامی در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان تقدیر کردند.

حاجی‌دلیگانی: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو چند هزار میلیارد تومان به جیب مافیا می‌رود

حاجی‌دلیگانی: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو چند هزار میلیارد تومان به جیب مافیا می‌رود
2025-02-16T12:16:23+03:30
نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس گفت: با یک تصمیم درباره ایران‌خودرو و کروز چند هزار میلیارد تومان به یک مافیا می‌رود.

احداث ساختمان اقتصادی ایران در بغداد برای اولین بار در کشورهای جهان

احداث ساختمان اقتصادی ایران در بغداد برای اولین بار در کشورهای جهان
2025-02-16T11:36:20+03:30
با همت جوانان متخصص ایرانی، جهادگران عرصه سازندگی و دولت چهاردهم مرکز تجارت جهانی مشترک ایران و عراق در بغداد به زودی بهره برداری می‌شود.

یک فوریت لایحه اصلاح قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی تصویب شد

یک فوریت لایحه اصلاح قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی تصویب شد
2025-02-16T11:36:19+03:30
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با یک فوریت لایحه اصلاح و تکمیل برخی از قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

انسجام داخلی حول محور منویات رهبری منجر به شکست دشمنان می‌شود 

انسجام داخلی حول محور منویات رهبری منجر به شکست دشمنان می‌شود 
2025-02-16T11:36:19+03:30
نماینده مردم رشت در مجلس گفت: نتیجه انسجام داخلی و حول محور منویات رهبر معظم انقلاب بودن، قدرت ایران و شکست دشمنان است.

مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است

مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است
2025-02-16T11:36:19+03:30
همسر شهید رئیسی در همایش ملی الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است و اسلام به زن نگاهی تعالی‌بخش دارد.

نخست‌وزیر تاجیکستان دوشنبه به تهران می‌آید

نخست‌وزیر تاجیکستان دوشنبه به تهران می‌آید
2025-02-16T11:23:01+03:30
نخست‌وزیر تاجیکستان به دعوت رسمی محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور به منظور انجام سفر رسمی دوجانبه به تهران می‌آید.

زنان نخبه در خط مقدم؛ الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب

زنان نخبه در خط مقدم؛ الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب
2025-02-16T11:23:01+03:30
رئیس مرکز تحقیقات راهبردی بانوان و خانواده بسیج اساتید کشور زنان نخبه را در خط مقدم الگوی زن مسلمان در گام دوم انقلاب دانست.

تصویب طرح‌ فهرست قوانین نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و کشاورزی 

تصویب طرح‌ فهرست قوانین نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و کشاورزی 
2025-02-16T11:23:01+03:30
در جلسه علنی امروز مجلس، طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه میراث فرهنگی و همچنین در حوزه کشاورزی تصویب شد.

مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند

مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند
2025-02-16T11:09:42+03:30
نایب رئیس مجلس با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، گفت: مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند.

قالیباف: ۱۲ هزار قانون خلاصه شده و در قالب ۵۰ طرح جامع قرار می‌گیرند

قالیباف: ۱۲ هزار قانون خلاصه شده و در قالب ۵۰ طرح جامع قرار می‌گیرند
2025-02-16T11:09:42+03:30
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حدود ۱۲ هزار قانون به یک‌سوم خلاصه می‌شوند و در قالب ۵۰ طرح جامع قانون قرار می‌گیرند.

عراقچی: امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرت‌های فرامنطقه‌ای باشد

عراقچی: امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرت‌های فرامنطقه‌ای باشد
2025-02-16T10:56:22+03:30
ویر امور خارجه کشورمان گفت: ما بر این باوریم که امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرت‌های فرامنطقه‌ای باشد، بلکه باید نتیجه همکاری کشورهای م...

ماموریت قالیباف به کمیسیون عمران برای بررسی ابعاد وقوع سیل در برخی مناطق رشت

ماموریت قالیباف به کمیسیون عمران برای بررسی ابعاد وقوع سیل در برخی مناطق رشت
2025-02-16T10:56:22+03:30
رئیس مجلس شورای اسلامی، به کمیسیون عمران ماموریت داد تا ابعاد وقوع سیل در برخی از مناطق رشت را مورد بررسی قرار دهد.

زنگنه: سیاست‌های غلط دولت درباره طلا و سکه منجر به تحریک جامعه می‌شود 

زنگنه: سیاست‌های غلط دولت درباره طلا و سکه منجر به تحریک جامعه می‌شود 
2025-02-16T10:56:21+03:30
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: سیگنال افزایش قیمت طلا متناسب با سیاست‌های تحریمی نیست و این سیاست‌های غلط باعث تحریک جامعه می‌شود.

قالیباف: تنقیح قوانین یکی از کارهای مهم و اولویت مجلس است

قالیباف: تنقیح قوانین یکی از کارهای مهم و اولویت مجلس است
2025-02-16T10:43:02+03:30
رئیس مجلس گفت: با توجه به اینکه شاهد تورم قوانین و بروکراسی در کشور هستیم، تنقیح قوانین یکی از با اولویت‌ترین موضوعات مجلس است.

مردانی: زنان مسلمان ایرانی با تکیه بر ارزش‌های اسلامی در عرصه‌های مختلف پیشرفت کرده‌اند

مردانی: زنان مسلمان ایرانی با تکیه بر ارزش‌های اسلامی در عرصه‌های مختلف پیشرفت کرده‌اند
2025-02-16T10:43:02+03:30
رئیس سازمان بسیج اساتید گفت: زنان مسلمان ایرانی توانسته‌اند با تکیه بر ارزش‌های اسلامی، در عرصه‌های مختلف پیشرفت کنند و نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشند.

پیشرفت ۸۳ درصدی برنامه‌های بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس در سال ۱۴۰۳

پیشرفت ۸۳ درصدی برنامه‌های بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس در سال ۱۴۰۳
2025-02-16T10:29:41+03:30
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اظهار کرد: برنامه‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در سال ۱۴۰۳ با پیشرفت ۸۳ درصدی مورد ارزیابی قرار گرفت.

عارف: راهی جز اولویت بخشیدن به هوش مصنوعی نداریم

عارف: راهی جز اولویت بخشیدن به هوش مصنوعی نداریم
2025-02-16T10:16:19+03:30
معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت فناوری‌های نوظهور و خصوصاً هوش مصنوعی گفت‌: راهی جز اولویت بخشیدن به هوش مصنوعی نداریم و این حوزه و همچنین رمزگذاری کو...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)